Dodaj do ulubionych

co dalej z ulicą Mokrą

13.11.12, 09:23
Czy ktoś ma informację, czy ulica Mokra (na tyłach centrum handlowego Warszawska 201) zostanie wyremontowana i zostanie wybudowany chodnik? Ulica ta w trakcie budowy centrum handlowego została całkowicie zdewastowana. Są wyrwy, góry, nierówności, rozjeżdżone pobocza. Jestem pewien, że po otwarciu centrum handlowego ruch na tej ulicy znacząco wzrośnie co będzie bardzo niebezpieczne zarówno dla kierowców jak i pieszych. Pytanie to kieruje w dużej części do radnego Krysteckiego, który mieszka w pobliżu.
Obserwuj wątek
    • myrek01 Re: co dalej z ulicą Mokrą 15.11.12, 13:23
      Niestety brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Nie wiem czy to zbawcza moc forum, czy przypadek ale w ciągu dwóch ostatnich dni dwukrotnie widziałem straż miejską na tej ulicy. Może Pan Mazan pomoże i spróbuje się czegoś dowiedzieć na temat tej ulicy? Będę wdzięczny za każde info.
      • myrek01 Re: co dalej z ulicą Mokrą 18.01.13, 08:21
        Niestety brak jakiejkolwiek informacji na temat ewentualnego remontu.
        Panie Rusiecki, może Pan jako częsty klient tego sklepu zainteresuje się tematem?
        • sindaco2006 Rusiecki? Krystecki? 18.01.13, 10:03
          myrek01 napisał:

> Niestety brak jakiejkolwiek informacji na temat ewentualnego remontu.
          > Panie Rusiecki, może Pan jako częsty klient tego sklepu zainteresuje się temate
          > m?

Rusiecki? Daj spokój człowiekowi. On ma w tej chwili inne problemy. Krysteckiego, mieszkańca przyległej ulicy, też nie szarp. Mówi się, że ostatnio intensywnie lustruje lekarskie zwolnienia Bogdana Kłódkiewicza. Tak więc obaj panowie są obecnie okrutnie zajęci. Spróbuj porozmawiać z Bogdanem.

A tak przy okazji, gdyby zajrzało do tego wątku jakieś "ucho"... Pan Starosta cały czas czeka.
          • prochownia2 Pokłosie króla lula 18.01.13, 12:33
            W swoim chaotycznym tępiźmie król lul nie rozumie, że nikt nikogo nie lustruje, tylko nawzajem sobie pomaga. Wiem, że "empatia", "pomoc", "wsparcie" to trudne słow dla podlasiaka, ale nie każdy rozwiązuje swoje lokalne problemy jak u ciebie królu lulu w najbliższej okolicy. Normalni ludzie sobie pomagają a pokłosiem tego są załatwione wnioski, a nie skłócanie ludzi.
            • sindaco2006 Re: Pokłosie króla lula 18.01.13, 14:50
              prochownia2 napisał(a):

> W swoim chaotycznym tępiźmie król lul nie rozumie, że nikt nikogo nie lustru
              > je, tylko nawzajem sobie pomaga.
              Wiem, że "empatia", "pomoc", "wsparcie" to
              > trudne słow dla podlasiaka, ale nie każdy rozwiązuje swoje lokalne problemy ja
              > k u ciebie królu lulu w najbliższej okolicy. Normalni ludzie sobie pomagają a p
              > okłosiem tego są załatwione wnioski, a nie skłócanie ludzi.

To idź i załatwiaj sprawy za które bierzesz niemałe pieniądze z gminnej kasy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka