Dodaj do ulubionych

czy na Podlasiu panuje homofobia?

13.02.13, 20:49
Czy jest ona za bugiem większa niż w Łomiankach.
Ocena na przykładzie monologu hesti/reprezentującej ŁOmianki/.

Oj cosik hestyja nie lubi heteryków-rozwodników, afro-amerykańców, gejów, transów, czy aby lesbijek ,również?

Toż to zniewolony , zacofany umysł, gorsze że chce dyskutować o wolności jednostki na forum.
Skąd drabek bierzecie takie nieokrzesane jednostki? /Patrz/ wątek o Tomaszu Gospodarnym.
Obserwuj wątek
    • uprl Re: czy na Podlasiu panuje homofobia? 14.02.13, 15:26
      Jak łatwo przypiąć łatkę komuś homofobii... Od kiedy nielubienie kogoś nazywa się fobią ? :)
      • mmc_lomianki Re: czy na Podlasiu panuje homofobia? 14.02.13, 20:37
        Od zawsze. Np. nielubienie pająków to arachnofobia i tak nazywa się od dawna. Hihihihihi:)
        • 321art Re: czy na Podlasiu panuje homofobia? 14.02.13, 20:47
          mmc_lomianki napisał:

> Od zawsze. Np. nielubienie pająków to arachnofobia i tak nazywa się od dawna. H
          > ihihihihi:)
          Tu raczej chodzi o stany lękowe,a nie nielubienie.
        • 11chwilka Re: czy na Podlasiu panuje homofobia? 14.02.13, 20:48
          A co do tego ma Bug czy BÓG?
          Znając liczne błędy 90% pytanie wydaje się być sensowne. No chyba że nie wie się gdzie leży obecne Podlesie! No ale można mieszkać w Łomiankach i być głupszym od znakomitej większości Polesiaków!
          • nasze.lomianki Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 14.02.13, 21:01
            Ja przeczytałem BUG , to taka rzeka, o ile nie wiesz kobieto nakryta ,,pokrywą od studzienki,,.
            To prawda , co cię poczytam , zaraz nachodzi mnie refleksja:
            to jednak nie zasługa pokrywy, która dostałaś w łeb.
            Po prostu jesteś głupsza od większości Podlasiaków i Polesiaków wziętych do kupy
            i podzielonych przez iloraz twojego IQ.
            • 321art Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 14.02.13, 21:28
              nasze.lomianki napisał(a):

> Ja przeczytałem BUG , to taka rzeka, o ile nie wiesz kobieto nakry
              > ta ,,pokrywą od studzienki,,.
              > To prawda , co cię poczytam , zaraz nachodzi mnie refleksja:
              > to jednak nie zasługa pokrywy, która dostałaś w łeb.
              > Po prostu jesteś głupsza od większości Podlasiaków i Polesiaków wzię
              > tych do kupy
              > i podzielonych przez iloraz twojego IQ.
              Ta oto kobieta ma problem ze swoją osobowością,o sobie pisze byłem ,byłam ,widziałem ,widziałam,jednym słowem AG.
              • uprl Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 15.02.13, 11:22
                321art napisał:

Ta oto kobieta ma problem ze swoją osobowością,o sobie pisze byłem ,byłam ,widziałem ,widziałam,jednym słowem AG.

Masz na myśli osobę legitymującą sie dokumentami wystawionymi na nazwisko "Anna Grodzka" ?
                • 11chwilka Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 15.02.13, 14:41
                  Mogę być Anną Grodzka , bo przynajmniej ona nie wstydzi się tego kim jest, gorzej z komandosami i szefem doskonale prosperującej cegielni o 200 osobowej załodze! Bo on startując nie wiedział zapewne kim jest!
                  • monaco4 Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 15.02.13, 16:26
                    11chwilka napisała:

> Mogę być Anną Grodzka , bo przynajmniej ona nie wstydzi się tego kim jest, gorz
                    > ej z komandosami i szefem doskonale prosperującej cegielni o 200 osobowej załod
                    > ze! Bo on startując nie wiedział zapewne kim jest!
                    Do tej pory nie bardzo wie kim jest
                    • 90procent Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 15.02.13, 20:32
                      Weż sobie zamiast pitolenia o PRONie wydepiluj lepiej łydy.
                      • sindaco2006 asteroida i pusty łeb procenta 15.02.13, 20:41
                        Liczyłem, że ta przelatująca asteroida walnie w twój pusty łeb. A tu pudło :-(
                        • samly Re: asteroida i pusty łeb procenta 15.02.13, 23:46
                          Pomyślała, że odbije się od pustego łba i skręciła
                        • prochownia2 Re: asteroida i pusty łeb procenta 16.02.13, 11:38
                          Król lul w ataku, widać podlaska wódeczka przywieziona w słoiku pomaga;-0
                        • 90procent Re: asteroida i pusty łeb procenta 16.02.13, 11:55
                          sindaco2006 napisał:

> Liczyłem, że ta przelatująca asteroida walnie w twój pusty łeb. A tu pudło :-(

>>>>>>>>>>>>Prawdopodobieństwo pierdyknięcia kometą jest większe w twych rodzinnych stronach, za Bugiem.
                          Na twoim miejscu bym chodził w radzieckim hełmie z demobilu.
                          A zresztą, nie potrzebujesz takiego łebskiego dildo , i tak masz zakuty łeb.
                        • 90procent Re: asteroida i pusty łeb procenta 17.02.13, 07:50
                          sindaco2006 napisał:

> Liczyłem, że ta przelatująca asteroida walnie w twój pusty łeb. A tu pudło :-(

Dziękuję za dobre chęci. Czuję się świetnie czego i tobie życzę.
                          Astronom od siedmiu boleści.
                  • uprl Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 16.02.13, 11:23
                    11chwilka napisała:

> Mogę być Anną Grodzka , bo przynajmniej ona nie wstydzi się tego kim jest, gorz
                    > ej z komandosami i szefem doskonale prosperującej cegielni o 200 osobowej załod
                    > ze! Bo on startując nie wiedział zapewne kim jest!

Zasadne może być pytanie, czy ona sama do końca wie kim jest ?
                    • prochownia2 Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 16.02.13, 11:38
                      Towarzyszce PRONówie dziękujemy za branie udział w dyskusji i polecamy, żeby odpowiedziała na zadane jej pytania.
                      • 11chwilka Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 18.02.13, 18:16
                        Zapytaj ANNY Grodzkiej i speców burmistrza, którzy potrafią wszystko rozszyfrować, nawet regulamin śmieciowy który napisali.
                        • 11chwilka Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 19.02.13, 15:00
                          No i co zatkało szefów propagandy burmistrza. Łatwo się widzi cudze błędy, gorzej własne. A wiele wskazuje, iż wracacie gromiąc odmienność innych, do nietolerancyjnego średniowiecza, panowie z osełkową maturą!
                        • prochownia2 Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 21.02.13, 21:35
                          Nie ma sie co dziwić PROnówie w końcu budowali z Panem Grodzkim komunizm.
                          • lobotomia-d Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 23.02.13, 16:38
                            Jak ktoś nie potrafi odróżnić Podlasia od ul. Podleśnej zapewne w Łomiankach to potem pisze takie bzdury jak prochownia2
                            • nasze.lomianki Re: czy na Podleśnej panuje homofobia? 23.02.13, 16:43
                              lobotomia-d napisał:

> Jak ktoś nie potrafi odróżnić Podlasia od ul. Podleśnej zapewne w Łomiankach t
                              > o potem pisze takie bzdury jak prochownia2.

Jeszcze gorzej, gdy ktoś nie potrafi odróżnić państwowej przychodni od prywatnej.
                              To jeszcze cięższy grzech.
                              • lomiankiinfo Król lul w natarciu 23.02.13, 19:02
                                Król lul w swojej podlaskiej mentalności myśli, że kogokolwiek jeszcze nabierze na swoje bełkoty.
                                • neptun666 Mów za siebie cwaniaczku 23.02.13, 20:04
                                  lomiankiinfo napisał(a):

> Król lul w swojej podlaskiej mentalności myśli, że kogokolwiek jeszcze nabierze
                                  > na swoje bełkoty.

Żebyś się nie zdziwił ile ludzi ma za sobą jak to pogardliwie piszesz "Król lul"
                                  możecie już się pakować.
                                  • prochownia2 Król lul w natarciu 23.02.13, 23:01
                                    maniery ze stodoły, słoma wystaje i wszyscy się śmieją z braku manier - obraz króla lula
                                    • 11chwilka Re: Król lul w natarciu 24.02.13, 11:43
                                      Stodoloarze z osełkową maturą się odezwali. A na Podlasiu wilki wyją kolesiu, więc uważaj!
                                      • sen.sindaco Re: Król lul w natarciu 24.02.13, 13:06
                                        Niemcy na pasach mieli napis GOT MITT UNS . Niektórzy mają na samochodach napis
                                        <<JESUS>>.

paralela?
                                        A może diabeł wystawał jednym, a teraz drugiemu z za kołnierza.
                                        Proponuję pozbyć się tego napisu z czarnego Scenica jest to ewidentne wprowadzanie ludzi w błąd.
                                      • prochownia2 Bezradniackie jentyligenty 24.02.13, 17:41
                                        Pronówa, synowa, co została w Łomiankach bo zamieniła się narzeczonymi, gorbaczow, tłusta kita i król lul ksywa "dajta telewizor to zdata" - kwiaty jentilegncji:-). Nic dziwnego, że ludzie plują na to towarzystowo na ulicach. Ale diety najwyższe zdaje się w Polsce....
                                        • neptun666 Re: Bezradniackie jentyligenty 24.02.13, 18:48
                                          prochownia2 napisał(a):

> Pronówa, synowa, co została w Łomiankach bo zamieniła się narzeczonymi, gorbac
                                          > zow, tłusta kita i król lul ksywa "dajta telewizor to zdata" - kwiaty jentilegn
                                          > cji:-). Nic dziwnego, że ludzie plują na to towarzystowo na ulicach. Ale diety
                                          > najwyższe zdaje się w Polsce....

Ty się jednak prosisz aby cie ujawnić.
                                        • 90procent Re: Bezradniackie jentyligenty 24.02.13, 20:30
                                          prochownia2 napisał(a):

> Pronówa, synowa, co została w Łomiankach bo zamieniła się narzeczonymi, gorbac
                                          > zow, tłusta kita i król lul ksywa "dajta telewizor to zdata" - kwiaty jentilegn
                                          > cji:-). Nic dziwnego, że ludzie plują na to towarzystowo na ulicach. Ale diety
                                          > najwyższe zdaje się w Polsce....

nie przeginaj, starczy, jedziesz po bandzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka