Dodaj do ulubionych

kwiaciarnia

16.03.13, 14:18
Witam, czy może ktoś mi polecić jakąś kwiaciarnie w łomiankach w której robią dobre bukiety w odpowiedniej cenie (najlepiej otwartą po godzinie 18:00 w soboty)? Czy w Auchanie jest kwiaciarnia?
Obserwuj wątek
    • syren77ka Re: kwiaciarnia 16.03.13, 14:23
      My polecamy kwiaciarnie na warszawskiej 77, tak po sąsiedzku. Pózniej zapraszamy do sklepu na dobre wino, i mały poczestunek.
      • stefanprawo Re: kwiaciarnia 16.03.13, 14:30
        Heh po postach tzw reklamowych widać w mojej ocenie,która firma jest bardziej zdesperowana i szuka już nawet klientów na tym forum nie służącym do reklamy...Ja nie polecam żadnej kwiaciarni w Łomiankach...W W-wie na placu Wilsona stoją handlary i mają naprawdę ładne i o wiele tańsze niż w Łomiankowskich kwiaciarniach kwiaty i to nie są jakieś małe różnice cenowe!!!
        Łomianki w mojej ocenie są drogie porównajcie tylko ceny na bazarku i w małych sklepach... Dobrze,że pojawiła się konkurencja w postaci AUCHAN i Biedronki...oby więcej takich inwestycji żebyśmy my mieszkańcy Łomianek mieli taniej i lepiej oraz możliwość wyboru... a nie dyktat moim zdaniem, wysokich cen małych sklepików...
        • mp.40 Re: kwiaciarnia 16.03.13, 14:41
          @stefanprawo pewnie w 90% przypadków masz racje, ze w taki sposób jakieś firmy mogą się reklamować. Ale to akurat te 10% w których ktoś potrzebuje kwiaciarni otwartej w sobote po 18:00. Nie bedę jechał specjalnie 20km do pl.Wilsona po kwiatki skoro w Lomiankach jest tyle kwiaciarni. Szukam najtańszej (ale nie najgorszej) otwartej po godz 18:00 (spytalem o Auchan bo uznalem ze powinno byc tam tanio)
      • mp.40 Re: kwiaciarnia 16.03.13, 14:31
        A czy kwiaciarnia jest otwarta w soboty po godzinie 18:00?
        • stefanprawo Re: kwiaciarnia 16.03.13, 14:41
          Otwarta wieczorami kwiaciarnia w Łomiankach znajduje się w AUCHAN,ale i tak lepiej kupować u handlar na Wilsona dużo taniej niż w Łomiankach...a jakość wcale nie gorsza
          • mp.40 Re: kwiaciarnia 16.03.13, 14:51
            a masz pewność ze będą stały tam w sobotę po 18:00 (kiedy jest już ciemno) i zrobią równie dobry bukiet co w kwiaciarni?
            • stefanprawo Re: kwiaciarnia 16.03.13, 14:55
              Bukiet robią ładne nawet ładniejsze niż w niektórych kwiaciarniach bo mają już wieloletnie doświadczenie...a czy będą w nocy stały tego nie wiem więc pojedź lepiej do Auchan tam na bank będzie otwarte
              • mp.40 Re: kwiaciarnia 16.03.13, 15:01
                ok dzięki
                • jadzioreks Re: kwiaciarnia 19.03.13, 12:19
                  Nie polecam kwiaciarni w Auchan - drogo, a pani obsługująca ma focha na cały świat. Fajna kwiaciarnia jest przy sklepie z winami. Jest tańsza niż w Auchan, a kwiaty i obsługa na najwyższym poziomie. Aaa i od razu dodam, ze nie mam żadnego interesu ani w kwiaciarniach, ani w zakładach fryzjerskich (o których kiedyś pisałam) ani w żadnych innych usługach łomiankowskich ;)
    • asia.209 Re: kwiaciarnia 16.03.13, 22:20
      Polecam nową kwiaciarnię w Kiełpinie (obok nowego Marcpolu). Otwarta do 21 i chyba tańsza niż ta w Auchan.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka