Dodaj do ulubionych

łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny

08.04.13, 10:45
Dosyć tego syfu w Łomiankach...
Usyfione dziurami drogi gminne, brak kanalizacji i wodociągu, usyfione błotem ulice niewyasfaltowane, syfiaste wojenki miejscowych radnych i burmistrzów między sobą, usyfione płoty ścierami z reklamami,syfiasty i brudny bazarek DOSYĆ TEJ OCHYDNEJ I HAŃBIĄCEJ prowizorki Czas się wziąć do pracy bo syf jest wszechobecny w Łomiankach
Obserwuj wątek
    • stefanprawo Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 08.04.13, 10:50
      Przepraszam za ostre sformułowanie "syfiaste" jednak w mojej ocenie jest to prawidłowe określenie: bitwy pomiędzy opozycją a władzą w Łomiankach, co ma miejsce na sesjach rady gminy (np żenująca moim zdaniem "walka o stoły"), na tym forum, skandaliczny stan dróg gminnych,skandaliczne pokrywanie reklamami ogrodzeń, tolerowanie skandalicznie brudnego bazarku itd itp..więc przepraszam za dosadne słowa...
      • zarnowiecki Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 08.04.13, 15:10
        • 90procent Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 08.04.13, 19:34
          stefa na prezydenta!!!
          • stefanprawo do 90procent 09.04.13, 10:32
            Hehe próbujesz bagatelizować sprawy o,których piszę,lecz nie możesz tego zrobić skutecznie ponieważ piszę prawdę hehehehhe...W ten sposób sam się ośmieszasz w mojej ocenie- brak ci argumentów to robisz z siebie kabaret...tja heheh
            • partyzantzinfo Re: do 90procent 10.04.13, 17:28
              Coż stefanku do roboty, pojaw się na sesjach i trochę pingnij radnych żeby nie przeznaczali kasy tylko na swoje ulice:-)
              • stefanprawo do partyzantinfo 11.04.13, 12:13
                Po co? Ja nie jestem urzędnikiem lub radnym to urzędnicy i radni biorą kasę za pracę czyli obecność na sesjach oraz pracę w urzędzie...Dlaczego niby ja miałbym ich wyręczać? Zostali wybrani/zatrudnieni to niech działają...ehhhh ja mam co robić i muszę zarabiać pieniążki a nie kłócić się o to gdzie na sesji mają stać stoły i w jakiej konfiguracji....
                • z.lomianek Re: do partyzantinfo 12.04.13, 22:20
                  Syf na Łomiankach, wystarczy przejechać Armii Poznań i Brzegową. To miasto nie ma gospodarza. Burmistrzu jednej ulicy rusz d...e
    • malarzpokojowy Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 15.04.13, 15:33
      Dlaczego na przystankach autobusowych zezwolono na postawienie osobnego znaku ZTM zamiast dołożenie znaku do istniejącego? Wygląda to wyjątkowo syfiasto.
      • z.lomianek Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 11.05.13, 21:06
        Panie Rusiecki zamiast pisać na forum /prochownia niech pan ruszy tyłek i przejdzie po osiedlu. Pełno śmieci przy Armii Poznań i Kościelnej Drodze i krzakach przy Wiślanej. To wstyd mieć takiego burmistrza.
    • z.lomianek Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 04.12.13, 23:30
      Cyt.
      Wreszcie powstała jakaś oddolna incjatywa mieszkańców/właścicieli gruntów Łomianek Dolnych,Kępy Kiełpińskiej i Dziekanowa Polskiego widać,że niektrórzy już się trzęsą..buahahhahah

...TO MÓWIĘ JA STEFANPRAWO NAJLEPSZY<NAJPRZYSTOJNIEJSZY !! IDEALNY buaahhahah
      • l-dam Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 07.12.13, 17:54
        Nic z tego, my Polacy tacy własnie jestesmy! Syfiaże
        • mister_z Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 07.12.13, 19:03
          Łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny - czy to przypadkiem nie jest trafne określenie literatury stefanaprawo?
          Wszechobecny - aż do bólu
          Hańbiący inteligencję czytelników - chyba tak
          Syf - to zbyt literackie określenie, żeby je komentować
          a łomiankowski - niestety - tak.
    • boziewicz Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 08.12.13, 20:27
      Jaki powód, czyja wina,
      Czy to skutek, czy przyczyna -
      Taka gmina.
      Taka gmina!
      • z.lomianek Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 09.12.13, 20:20
        piasek na ulicach, studzienki pozapychane nie ma gospodarza w Łomiankach. Jest tylko burmistrz ulicy Szczytowej !!
        Panie Dąbrowski to żadna łaska sprzątać ulice. Wszyscy burmistrzowie jakoś potrafili zadbać o porządek, a przez Pana w Łomiankach wszędzie jest syf i brud.
        • z.lomianek Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 18.12.13, 08:56
          Panie Dąbrowski, kiedy zacznie Pan dbać o Łomianki, takiego syfu jeszcze w tej gminie nie było. Błoto na chodnikach bo piasek nie sprzatnięty.

To żadna łaska zajmowć się gminą a Pan zajmuje się tylko sobą!!!
          • burakzlomianek Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 18.12.13, 09:23
            Daj sobie spokój człowieku, bo przypomnimy wam jak wyglądały Łomianki za waszej kadencji
            • ani51 Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 18.12.13, 09:47
              Problemem dla zwykłego mieszkańca na dziś jest dzień dzisiejszy!
              A on jest porażający. w dodatku ta ilość śmieci i butelek wszechobecnych i walających się. Może więc lepiej napisz jak władza ma zamiar posprzątać Łomianki przed świętami. Bo że potrafi zapalić lampki na latarniach już połowie listopada to wiemy. jeszcze kilka dni wcześniej i można bybyło by wpisać rekord do księgi Guinnessa!
              • burakzlomianek Re: łomiankowski syf hańbiący i wszechobecny 18.12.13, 10:08
                Łomianki sa 10 razy czystsze niż za waszej kadencji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka