okleoik
14.08.13, 17:21
Uważam, że niestety zarówno portal jak i gazeta jest miejscem promocji partii PO i jej członków oczywiście z dodatkiem pana Jana G. W gazecie info widzę jej członków panią Sylwię, pana Wiesława, pana Marcina i ulubieńca wszystkich i sojusznika PO w obecnej kadencji Jana G. Niestety nie ma tam stanowiska urzędujących władz i rozumiem, że to celowe działanie polegające na odcięciu mieszkańców od najważniejszych wydarzeń w gminie.
Za to na zdjęciach zawsze są wszyscy radni opozycji, choćby siedzieli w ostatnim rzędzie to na siłę się ich promuje, byle wcisnąć społeczeństwu partyjnych działaczy.
Dlaczego info tak robi? Na siłę próbuje nam wmówić, że partie są niezbędne w samorządzie? Nie wiem- wiem tylko, że informacji o olbrzymim sukcesie Łomianek czyli Funduszu Spójności i 40 mln dotacji dla gminy praktycznie nie ma. Szczególnie w gazecie, a tyle się teraz buduje. Nie widziałem żadnych zdjęć, żadnych informacji z budowy, żadnych harmonogramów. NIC.
Przecież wiadomo, że chodzi tylko o dokopanie burmistrzowi i wywalenie go z urzędu, a na jego miejsce wpakowanie swoich kolegów z partii