very_famous 03.11.03, 21:03 Podejrzanie śpiąca V_F puka do SSO. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: Kto tam? 03.11.03, 21:13 Nie ((( Nie ma jak normalne spanie kiedy pora na to. Odpowiedz Link
frunze Re: Kto tam? 03.11.03, 21:14 Jeśli o mnie chodzi to ta pora właśnie nadeszła. Oddaję salon w Twoje dobre ręcę i idę się ukulturalniać przed tv. Do jutra, papa Odpowiedz Link
ulalka Re: Puk Puk 03.11.03, 21:08 very_famous napisała: > Podejrzanie śpiąca V_F puka do SSO. kto tam?) hipopotam )) witaj ) Odpowiedz Link
very_famous Re: Puk Puk 04.11.03, 10:25 Echoooo???!!!! Żłopiecie kawę że tak cichutko? Odpowiedz Link
kolczatka Re: Puk Puk 04.11.03, 10:27 Jaka cisza?!? Niektórzy cicho klną w kącie, inni marzą, a jeszcze inni pokrzykują sobie bojowo . Odpowiedz Link
very_famous Re: Puk Puk 04.11.03, 10:30 Ja tam nic nie słyszę Zaraz zmykam, a jak wrócę to nie będzie was (( Odpowiedz Link
kolczatka Re: Puk Puk 04.11.03, 10:31 Za długo siedzieć w pracy nie chcę, bo w przeciwnym wypadku dom bez klamek by mnie czekał, a nie powrót do "normalnego" domu. Odpowiedz Link
very_famous Re: Puk Puk 04.11.03, 10:35 Taka praca na okrągło może faktycznie wykończyć. Ale wczoraj się dowiedziałam - UWAGA!!!! DOBRA WIADOMOŚĆ!!! - 10.11 mam WOLNY!!!! A miałam zasuwać do pracy! Ale się cieszę!!!!! Odpowiedz Link
kolczatka Re: Puk Puk 04.11.03, 10:46 A ja tego pięknego dnia pracuję, pracuję, pracuję i już się cieszę na samą myśl ((. Odpowiedz Link
balkan Re: Puk Puk 04.11.03, 10:51 Ja też mam wolne,a na dodatek TPSA od tego weekendu ma mi na testy na miesiąc Neostradę podłączyć, więc, jak spełnią obietnicę, to przycupnę wieczorkiem w Salonie... Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 04.11.03, 19:29 nie to żebym straszył,ale jak mojemu znajokemu obiecali Neostradę na testowanie to wpierw on po dwóch tygodniach od zapowiedzianego terminu do nich zadzwonił by dowiedzieć się,że "nie ma warunków". Po kilku rundach po mieście i potwierdzeniu,że chce na stałe-warunki do razu się znalazły i termin wyznaczyli na za niedługo..ciekawe czy tym razem się uda Ale oczywiście życzę Neostrady w ten weekend...bo nie będzie tak dobrego terminu na jej testowanie jak ten weekend Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 04.11.03, 22:39 witaj ja rowniez pobede tu jeszcze chwil parę... co słychać? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Puk Puk 04.11.03, 22:42 Sie spracowalamA po za tym Gazeta mi chodzi jak krew z nosa Mam nadzieje,ze u Ciebie lepiej Odpowiedz Link
very_famous Re: Puk Puk 06.11.03, 16:43 Jest jeszcze ktoś na Salonie, czy też wszyscy pouciekali? Odpowiedz Link
very_famous Re: Puk Puk 06.11.03, 16:51 Znam już godzinę na sobotę - 17 - 18. Jakoś wcześnie i na dodatek ani słóweczka o tym czy mnie upitą przenocują. Muszę z kimś poważnie porozmawiać. Boi się o nowy nabytek, czy jak... Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 08.11.03, 14:23 Czy ktoś tu jest? (za chilę zaczynają się Złotopolscy Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 08.11.03, 17:39 jesteś jeszcze?? Dzisiaj na Salonach dosłownie pustki...jak pogoda? lekka mgla nawet w Lodzi... Odpowiedz Link
frunze Re: Puk Puk 08.11.03, 17:43 Witaj Lekka..rany, u nas biało, nic nie widać. Świetny klimat. Jest taka gra Silent Hill, jak znasz to już wiesz jak u nas jest. I jakoś tak już zimą powialo, tylko śniegu brakuje Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 08.11.03, 17:47 heh..czyli jednak macie taką mgłę wszędzie,jak mi doniesiono drogą smsową Wiesz..w Łodzi nie ma rzeki i te sprawy,więc i mgieł tak często nie ma..rano jak patrzyłem na TVN24 i relację z Janek to aż z ciekawości wyjrzałem za okno i...nic nie zobaczyłem,pomimo,że Pan mówił o pasie mgły ciągnącym się od Łodzi az po wschód Polski Nie znam gry,ale wyobrazam sobie tą mgłę..ach..kocham spacery przy takiej pogodzie jaka macie w Wawie Hmmmm...a czy Ty Frunze nie miałas być przypadkiem dzisiaj w Łodzi?? Odpowiedz Link
frunze Re: Puk Puk 08.11.03, 17:54 Już składam wyjaśnienia Po pierwsze primo okazało się znienacka, że G. dzisiaj pracuje. Po drugie primo nasi łódzcy znajomi pracują w poniedziałek, z czego wynika trzecie primo, że mielibyśmy strasznie poszatkowany dlugi weekend, trochę w domu, trochę w Łodzi i znowu w domu, więc stwierdziliśmy, że jedziemy gdzieś na trzy dni w Polskę, znaczy się G. chce jechać nad morze (co mnie zdziwiło, bo zawsze w góry ciągnie). Oczywiście jutro może sie okazać, że nigdzie nie jedziemy Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 08.11.03, 17:58 a to Wam zazdroszczę-też chciałbym tak w Polskę-znienacka zdecydowac się na podróż i mieć możliwość.. szkoda żes nie w Łodzi...(znęcając się rzekł)i Sphinxa nie nawiedzisz... a teraz-zamiast odpoczywać-na Forum siedzisz,tak??no łądnie...jakie plany na wieczór? Odpowiedz Link
frunze Re: Puk Puk 08.11.03, 18:01 Hmm, żadne? Salon, książka i telewizja. A wieczorem może braciszek wpadnie. Jakaś nijaka ta sobota A Ty? Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 08.11.03, 18:11 wlasnie tak siedze na Salonie i dopiero Ty od dluzszego czasu jestes..KaZaA przynajmniej nie miala przeszkod Ja?TV,chce w koncu dokonczyc ta wymęczona przeze mnie ksiazke (okladka ochronna z gazety zaczela sie juz rozsypywać),nic ciekawego...wyjść i tak nie mogę (wczoraj szalałem),bo kurtkę wyprałem..ot-całkowite odreagowanie nicnierobieniem całego tygodnia... Odpowiedz Link
frunze Re: Puk Puk 08.11.03, 18:16 Ja od kiedy weszłam do domu próbuję dostać się do mojej skrzynki na O2 i cały czas mi mówią, żebym spróbowała za kilka minut... Aaa, ja mam jeszcze jedno zajęcie na wieczór. Zakupiłam grę komputerową (pierwszą od lat, ostatni raz grałam w liceum, w simsów), przygodówka, Hopkins FBI Wczoraj ją pierwszy raz odpaliłam i zostałam wykolegowana przez G. ...nagle zobaczyłam, że nie mam myszy w ręku Ale teraz jestem saaaama i poużywam sobie Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 08.11.03, 18:41 hm..u mnie wszelka poczta działa bez problemu....nawet Gazeta zaczęła mi działac,bo od wczoraj sprawdzać się nie chciało własnie oglądam Multikino na TVN24 i tak sobie myślę,że jeszcze kilka takich programów i obejrzę CAŁY Matrix Rewolucje,bez chodzenia do kina...musze przestać tym się interesować miłego grania...ja siedze przy komputerze,póki mogę. ok. 20 spodziewam się krzyku i awantur... Odpowiedz Link
frunze Re: Puk Puk 08.11.03, 18:44 Nie, pogram sobie potem. Na razie już wiem gdzie pojedziemy. Roztocze, Roztoczański Park Krajobrazowy, Zwierzyniec i Zamość, to jest to Mam nadzieję, że jakaś kwaterka będzie jeszcze. Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 08.11.03, 18:47 łaaaaaaał... super...taka pogoda iu takie czasy,że na pewno coś znajdziecie..od ręki. miłego wyjazdu! Odpowiedz Link
frunze Re: Puk Puk 08.11.03, 18:49 To jest koło Biłgoraju i Szczebrzeszyna, ile to może być, ponad 200 kilosów, nie? Mam nadzieję, że do jutra nam się nie odmieni. Rany, zawsze tak na ostatnią chwilę..ale ma to swój urok Jak rok temu jechaliśmy na Węgry, to do ostatniej chwili myśleliśmy, że pojedziemy do Bułgarii...odmieniło nam się parę dni przed Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 08.11.03, 18:58 czemu ma się odmienić?nie chcesz pojechać..szalej i chwytaj dzień! tym bardziej,że zima wkrótce.. Odpowiedz Link
frunze Re: Puk Puk 08.11.03, 19:07 No właśnie, a jeszcze sięgnęłam po moją ukochaną księgę, atlas zabytków architektury w Polsce, i w Szczebrzeszynie (oprócz chrząszcza, co brzmi w trzcinie) są piękne zabytki manierystyczne. Że o Zamościu nie wspomnę...uczta Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 08.11.03, 23:46 wreszcie dokończyłem wymęczoną przeze mnie książkę i w związku z tym pytam: jest tu kto? Odpowiedz Link
kolczatka Re: Puk Puk 10.11.03, 11:46 Puk, puk,.... cisza, tylko echo jest obecne na salonie... Odpowiedz Link
very_famous Re: Puk Puk 10.11.03, 13:40 W pracy? Współczuję. A może i nie - bo jak będę bez pracy to mogę pracować nawet w takie dni jak ten. Odpowiedz Link
kolczatka Re: Puk Puk 10.11.03, 13:50 Nie cierpię z tego powodu aż tak bardzo. Wolę chyba to niż być w tej chwili w domu. Odpowiedz Link
very_famous Re: Puk Puk 10.11.03, 13:55 Faktycznie-twoje zwierzaki by Cię "zawłaszczyły" )) Odpowiedz Link
kolczatka Re: Puk Puk 10.11.03, 13:58 Do zwierzaków tęsknię bardzo, szczególnie do mojego ulubieńca, czarnego kota o wdzięcznym imieniu Fikander )) Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 10.11.03, 13:43 było pusto, bo mnie nie było-rzecz jasna.. wróciłem z królestwa RTV i AGD. Tłumów nie stwierdzono, za to wybrano wybrano nowe urządzenie Piękne niebo i słońca...piekne...tylko wiatr niepotrzebny Odpowiedz Link
very_famous Re: Puk Puk 10.11.03, 13:45 >było pusto, bo mnie nie było-rzecz jasna.. Skrommny jesteś... Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 10.11.03, 13:56 skromność mam uwarunkowaną genetycznie. Wszyscy to wiedzą... Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 10.11.03, 14:01 w takim razie kto przeczytał-powinien przyjąć do świadomości.,.. bo mnie nie można zrozumieć,mnie trzeba przyjąć do świadomości (mą genetykę te). ale ja skromny jestewm..chyba muszę iść na spacer przewietrzyć się...tak myślę. Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 11.11.03, 00:33 ja też jeszcze jestem przez czas jakiś jak leci? co Cię tu o tej później porze przywiodło? Odpowiedz Link
beba3 Re: Puk Puk 11.11.03, 00:39 bylam na stronie Fanow Chmielewskiej a Sloogi sie tam udziela i adresik za kazdym razem wpisuje.... Salon i Salon.... Wlasnie sprawdzam coz to jest... Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 11.11.03, 00:42 Sloggi jest wszędzie Salon to miejsce kulturalne,gdzie komminek co wieczór płonie, czasami pełno nas i gwarne rozmowy tudzież dysputy prowadzimy, a czasami kameralnie, w kilka osób potrafimy się kulturalnie bawić, bądx rozmawiać...Salon jest otwarty dla wszystkjich i zawsze spędzisz tu miło czas zapraszam Odpowiedz Link
beba3 Re: Puk Puk 11.11.03, 00:43 A to faktycznie mile zaproszenie, dziekuje. Od niedawna siadam sobie wieczorami (i noca) i buszuje.... Moze bede tu czesciej... Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 11.11.03, 00:47 wiecozrem chyba najlepiej czytac..przegladac..na spokojnie...takie podsumowanie dnia...czytaj,baw sie dobrze i udzielajmiłego! Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 11.11.03, 01:01 jeszcze nie...własnie się rozgadałem ze znajomym na GyGy... a Ty? też wykorzystujesz,że jutro wolne, czy może nocny marek pełną gębą jesteś? Odpowiedz Link
beba3 Re: Puk Puk 11.11.03, 01:07 nocny, nocny a w ciagu dnia marek cos ostatnio dlugo nie bylam na gadu, ciagle sie do mnie ktos odzywal... nieproszony. wolne czy nie, dlugi czy krotki weekend - dla mnie bez znaczenia... Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 11.11.03, 01:09 w GG zawsze możesz ustawić opcje aby przynajmniej ludzie spoza listy kontaktów Twych Ciebie nie widzieli... czemu bez znaczenia?pracujesz na nocnej zmianie? Odpowiedz Link
beba3 Re: Puk Puk 11.11.03, 01:12 Nie, siedze w domu, nie pracuje (zawodowo...) i bron Boze na nocnej zmianie! Wszelkie rozrywki tak, chetnie ale praca w nocy rowna sie sen -a za to jeszcze chyba nie placa... Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 11.11.03, 01:16 hmmm..może za jakieś badania nad snem płacą?? to jest niezła robota..tylko pewnie na krótką mete i nie w Polsce dobrej nocy życzę..jutro sotatni dzień kiedy można się wyspać,więc korzystam z tego przynajmniej ja miłego pobytu na Salonach...prosze zgasic kominek przy wyjściu..coby się atłasy nie zapaliły od iskier... dobranoc! Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 11.11.03, 23:41 wiem,że już powinienem spac,bo jutro rano pobudka, ale..musze dokończyć więc czy ktoś tu jeszcze jest? Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 12.11.03, 00:01 nocny marek czy Salon jest już na wyższym stopniu zaznajomienia?dzisiaj były pustki..jutro będzie co czytać.. so słychać? skąd piszesZ? Odpowiedz Link
beba3 Re: Puk Puk 12.11.03, 00:04 Czesc! Skacze to tu, to tam... Ty sie udzielasz jak czytam. Fajnie. Dopiero wrocilam z babskich pogaduch. A pisze z Holandii... Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 12.11.03, 00:20 ło mamo.. no to na Salonach mamy wysłannika zagranicznego..miło długo te babskie pogaduchy trwałyach te kobiety... zazwyczaj siedze do późna,lecz czasami padam wczęsniej.. od czego wziął się Twój nick? co oznacza znaczy się.. Odpowiedz Link
beba3 Re: Puk Puk 12.11.03, 00:28 Tak to bywa z babami.... Umowilysmy sie na przyszly tydzien, moze przy winku czy piwku tym razem To z czasow LO od pozmienianego imienia i nazwiska: Beba Bejbtoth a 3 - banalnie: bo tych Beb jest juz troche. Pewnie tutaj sama Bebcia by wystarczyla ale jakas taka sentymentalna jestem.... Odpowiedz Link
geograf Re: Puk Puk 12.11.03, 00:38 rozumiem... ach te niderlandzkie nazwiska.. swoją drogą,co do Forum-zachęcam do udzielania się na innych wątkach.. a ja chyba już zmierzam spać..dobranoc! Odpowiedz Link
beba3 Re: Puk Puk 12.11.03, 00:42 O nie! Nazwisko jest pochodzenia niemieckiego. Moj tatko to Kaszub. Oczywiscie w oryginale brzmi zdeczko inaczej. Dobrej nocki zycze... Odpowiedz Link
beba3 Re: Puk Puk 12.11.03, 00:38 Beba Bejbroth - poprawnie, wciaz jestem rozkojarzona.... Strasznie zimno a ja jechalam na rowerze dobre 20 minut....brr Odpowiedz Link