Dodaj do ulubionych

Łomianki droga S7 protesty co dalej

15.12.13, 09:31
Zakładamy nowy temat ponieważ w starym ciągle jakaś polityczna grupa pisała nie związane z tematem komentarze. Napisze prosto:
1. Chce drogi S7.
2. Chce drogi jak najszybciej.
Protest wydaje się jedyna opcją, skompromitowani w tym temacie urzędnicy nie osiągnęli nic od wielu lat...
Proponuję także w przyszłych wyborach NIE WYBRAC NIKOGO z poprzednich i obecnych rządzących. Nie znam nikogo z opozycji ani rządzących ale każdy kto był u władzy i nie zrobił nic w sprawie najważniejsze dla Łomianek od lat nie powinien mieć stanowisk.
Sam nie będę startował nie znam NIKOGO kto startuje i ogólnie mi te całe świargoczenie "politykierów" zwisa, ale stanie w korkach już nie.

Jak ktoś jest chętny, żeby się dołączyć lub ma uwagi NA TEMAT DROGI S7 i jak najszybciej ją zbudować proszę pisać. Reszcie dziękuje po zawalacie wszystkie tematy jakimiś rozgrywkami o których przeciętnych Łomiankowicz nie ma pojecią i nie chce mięc...
Obserwuj wątek
    • stefanprawo Re: Łomianki droga S7 protesty co dalej 16.12.13, 20:30
      Proszę śledzić działania mieszkańców Łomianek i Młocin. Zapraszają do udziału w działaniach na rzecz szybkiego powstania trasy S-7 w najszybszym możliwym wariancie...S-7 ŁOMIANKI FACEBOOK - tutaj zajdziecie informacje i dokumenty na temat podjętych działań w sprawie S-7
      • z.lomianek Re: stefano 16.12.13, 22:33
        tobie to chodzi wyłącznie o
        Cyt
        :
        Wreszcie powstała jakaś oddolna incjatywa mieszkańców/właścicieli gruntów Łomianek Dolnych,Kępy Kiełpińskiej i Dziekanowa Polskiego widać,że niektrórzy już się trzęsą..buahahhahah

...TO MÓWIĘ JA STEFANPRAWO NAJLEPSZY<NAJPRZYSTOJNIEJSZY !! IDEALNY buaahhahah
    • stefanprawo Re: Łomianki droga S7 protesty co dalej 16.12.13, 20:41
      I właśnie oto chodzi,że mieszkańcy wreszcie wzięli sprawy w swoje ręce...lecz niektórzy boją się po prostu mieszkańców i tyle: Łomianki Razem Facebook oraz S-7 Łomianki Facebook
    • esscort Re: Łomianki droga S7 protesty co dalej 16.12.13, 20:43
      tefo_nle napisał:

> > Proponuję także w przyszłych wyborach NIE WYBRAC NIKOGO z poprzednich i obecnych rządzących. Nie znam nikogo z opozycji ani rządzących ale każdy kto był u wła
      > dzy i nie zrobił nic w sprawie najważniejsze dla Łomianek od lat nie powinien m
      > ieć stanowisk.
      > Sam nie będę startował nie znam NIKOGO kto startuje i ogólnie mi te całe świargoczenie "politykierów" zwisa, ale stanie w korkach już nie.

:)))
      To co właściwie proponujesz? Ani nikogo nie znasz, ani sam nie chcesz startować, a właściwie wisi ci to wszystko.

• nani1916 Re: Łomianki droga S7 protesty co dalej 16.12.13, 23:36
        Heh to może ja wystartuję, jakie wymagania i co trzeba zrobić, aby kandydować na radnego?
      • mo-7 Re: Łomianki droga S7 protesty co dalej 17.12.13, 07:30
        Też miałem wrażenie, że wypowiedź ma na celu bezproduktywne ponarzekanie :-)
    • mo-7 Re: Łomianki droga S7 protesty co dalej 17.12.13, 07:28
      Ja mogę wystartować - mam pomysły, ale nie znam realiów, nie wiem jaki jest budżet. Gmina, jak każda inna, jest już zadłużona a na inwestycje potrzebne sa pieniądze. Nie wiem, czy pomimo dobrych chęci udałoby się zrealizować poważne inwestycje. No i mamy jeszcze opozycję, która odrzucałaby wszystko dla zasady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka