elzbieta.podolska
20.12.13, 18:52
Szanowny Panie 2hestia,
W związku z Pana wpisem na forum dyskusyjnym w dniu wczorajszym pt. „Czy radna Podolska opuściła klub Krysteckiego" oraz załączeniem linku do w/w wypowiedzi
forum.gazeta.pl/forum/w,229,148316283,148316283,_przeprosiny.html
informuję, iż nigdy nie pisałam żadnych komentarzy pod jakimkolwiek nickiem na tym forum, nie obrażałam Pana Jana Grądzkiego, ani innych osób, w tym osób publicznych czy prywatnych.
Wszystkie moje ewentualne wypowiedzi podpisane były moim nazwiskiem.
Nie jestem też autorem przytoczonych przez pana przeprosin.
Ponieważ podaje Pan moje nazwisko sugerując, iż to ja napisałam w/w wypowiedź, informuję Pana zatem , że publicznie oskarża mnie Pan o popełnienie przestępstwa karnego z art. 212 k. k . , i 216 k. k . , co w moim mniemaniu jest naruszeniem moich dóbr osobistych, a także zniesławieniem.
Pełniąc funkcję publiczną będę zmuszona podjąć kroki prawne w celu ochrony mojego imienia i dóbr osobistych.
Zatem proszę Pana o zdementowanie w/w wypowiedzi, w przeciwnym razie będę zmuszona wstąpić na drogę prawną , zgłosić sprawę z art. 212 k.k. z powództwa prywatnego.
Polecam też lekturę niniejszego forum ( historia) i przeanalizowanie dat i godzin wpisów pod nickami " 90procent" a także "nasze.lomianki" i zestawienie ich z datami sesji RM i komisji na których byłam obecna. Łatwo zauważyć , że wiele wpisów z tych nicków wykonanych było podczas trwania sesji czy też komisji.
Mój numer telefonu i adres e-mail dostępny jest w biurze rady miejskiej, Warszawska 115.
Z poważaniem,
Elżbieta Podolska