Dodaj do ulubionych

Pytanie do moderatora

15.01.14, 22:43
Tak z ciekawości, dlaczego nie widzę wątku utworzonego przeze mnie dotyczącego Brudnego Carrefoura i mojego komentarza do wątku o zmianie trasy Ł-ki. Jestem na forum od tego roku i może nie znam zasad nim kierujących. A tak na marginesie czy moderator nie uważa, że podawanie rejestracji samochodów na forum nie jest nadużyciem ? Przecież każdy może podać rejestrację sąsiada, którego po prostu nie lubi się z natury a nie dlatego, że nagannie zachował się na drodze.
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: Pytanie do moderatora 16.01.14, 08:39
      Pewnie ktoś zgłosił do usunięcia. Przy tej ilości chamstwa i bzdur na forum wydaje się to absurdalne. Albo może forum zmieniło profil i na tematy niepolityczne nie wolno rozmawiać. :P
      • stefanprawo Re: Pytanie do moderatora 16.01.14, 14:25
        niestety moje posty były również usuwane gdyz pewnie niektórym nie były na rękę...Nie przejmuj się...
        • esscort Re: Pytanie do moderatora 16.01.14, 14:39
          Z tym śmierdzącym sklepem, to faktycznie dziwne usunięcie. Pewnie dyrekcja sklepu (zamiast posprzątać w sklepie, umyć ręce i szyby, a potem napisać na forum, że dziękuje za uwagi i zaprasza do posprzątanego sklepu) wolała interweniować w administracji forum. Czyli jednak syf pozostanie syfem, ale mówić o tym nie należy :)

Natomiast jeśli Stefanowi kasowano wątki zawierające upierdliwą i nachalną reklamę tego stowarzyszenia w sprawie odrolnienia, to ja się nie dziwię. To było kompletnie niezgodne z netykietą
          • z.lomianek Re: Pytanie do moderatora 16.01.14, 15:45
            stefanowi to wydaje się że już zaczeła sie kampania do rady i zaśmieca forum. Co do czystości w sklepie to nigdy tam nie było zbyt czysto i dlatego omijam robienie tam zakupów.
            • kmsanczia Re: Pytanie do moderatora 16.01.14, 15:47
              Swoją drogą chyba sklep na C jednak się nie zwinie, szyld zmienili na nowy.
          • randolff Re: Pytanie do moderatora 16.01.14, 20:43
            Z netykietą to jest niezgodne 80% tego forum. Obok przycisku "zgłoś post do usunięcia" przydałby się drugi "zgłoś admina do usunięcia".
    • olla1660 Re: Pytanie do moderatora 16.01.14, 15:45
      Dziwne, normalny to był wątek (O Carrefourze), wydawałoby się. Szczególnie na tle tych innych, pełnych wzajemnego obrzucania się błotem.
    • mo-7 Re: Pytanie do moderatora 17.01.14, 10:00
      O w mordę, faktycznie usunęli:
      forum.gazeta.pl/forum/w,229,148927545,148927545,Carrefour_Express.html
      Ciekawe czy to na wniosek sieci czy administrator sam z siebie.

Przyznam się - wrzuciłem go na Fejsie no i mamy efekt.

Zaczynam wierzyć w pewne spiskowe teorie.
      • tom12316 Re: Pytanie do moderatora 17.01.14, 13:42
        Cenzor był na Mysiej, teraz jest na Czerskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka