suski123 02.02.14, 13:56 Nie zastanawialiście się Państwo dlaczego w piątek Dom Kultury będzie zamknięty ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobra2612 Re: Dom Kultury zamkniety 02.02.14, 21:39 zamknięty? z jakiego powodu? gdzie taka informacja została zamieszczona? Odpowiedz Link Zgłoś
lufka01 Re: Dom Kultury zamkniety 03.02.14, 17:27 Na stronie DK nie ma informacji o tym, źe w piątek 7-go DK ma być zamknięty ??? Jest natomiast informacja o tym, że Pani Teresa Vysaty już nie będzie prowadziła zajęć w DK ale napisana w sposób sugerujący, jakoby to Pani Vysaty wymówiła umowę, co jest oczywistą nieprawdą. Jest też notka o budowie kanalizacji w Łomiankach co ma się nijak do działalności DK. Swoją drogą ciekawa forma podlizywania się władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
propublikobono Re: Dom Kultury zamkniety 03.02.14, 22:45 Udało mi się dowiedzieć, że rzeczywiście DK ma być zamknięty w piątek po południu. Ma się odbyć zamknięta impreza dla sponsorów teatru miejsce. Próbowałem sprawdzić na stronie DK grafik zajęć , żeby zobaczyć jakie zajęcia będą odwołane. Ku mojemu zdumieniu nie znalazłem tam grafiku zajęć. NIEPRAWDOPODOBNE !!! Zapewne jest to efekt tego, że dyrektor DK zajmuje się głównie teatrem a zajęcia statutowe dla mieszkańców są niechcianą koniecznością nie wartą zachodu. W tej sytuacji nie wiem kosztem jakich zajęć odbędzie się piątkowa imprezka a fakt utrzymywania jej w tajemnicy świadczy nie najlepiej o jej uczestnikach. Co chcą ukryć ? A tak na boku to dotacje sponsorów nie powinny i nie mogą być tajne. Jako mieszkaniec Łomianek chciałbym wiedzieć kto , w jakiej formie i za jakie świadczenia zwrotne dotuje TM. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Dom Kultury zamkniety 04.02.14, 08:55 Wróble w Łomiankach ćwierkają ze odbędzie się GALA PRZYJACIÓŁ ŁOMIANEK organizowana przez Pana burmistrza Dąbrowskiego ( kampanię wyborcza czas zacząć;-) nie wiem czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
z.lomianek Re: Dom Kultury zamkniety 04.02.14, 20:09 szuka sponsorów i robi gale za publiczne pieniądze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
suski123 Re: Dom Kultury zamkniety 05.02.14, 06:43 Co to jest "Gala"?? Rozumiem że jako mieszkaniec Łomianek również mogę się na nią wybrać????? Odpowiedz Link Zgłoś
mkcafe02 Re: Dom Kultury zamkniety 05.02.14, 09:11 CUDA NA KIJU:D i przestańmy nazywać ten twór Teatrem... bo ma nie wiele z nim wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
suski123 Re: Dom Kultury zamkniety 05.02.14, 12:38 Nie znalazłem informacji na temat "GALI",ANI ULOTEK, ANI PLAKATÓW. Czy w takim razie jest to impreza zamknieta? Odpowiedz Link Zgłoś
nani1916 Re: Dom Kultury zamkniety 05.02.14, 17:41 Oczywiście, że zamknięta impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
bimber66 Re: Dom Kultury zamkniety 05.02.14, 20:44 Szanowni Państwo! To nie jest impreza zamknięta, tylko prywatna!!! To na tej samej zasadzie co "gazeta" ŁOMIANKI - gazeta o samorządzie i sprawach społecznych gminy. To też gazeta zamknięta dla wybranych, o przepraszam prywatna... Miałem tego szmatławca w ręku. Większość informacji tam zawartych to jeden wielki bełkot, między innymi dwóch rozbójników z Dąbrowy. Tak tych samych, co na każdej sesji krzyczą jak nawiedzeni. Szkoda gadać. Bardzo nie ładnie, kapania przed wyborami samorządowymi się zaczęła w bardzo złym stylu... Ale kij ma dwa końce! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek005 Re: Dom Kultury zamkniety 05.02.14, 21:37 Zastanawiam się jak to możliwe, że osoby które były dziećmi w latach 70-80 tak przyswoiły sobie retorykę Żołnierza Wolności. Tytuły jakby żywcem wzięte z tego szmatławca. Bardzo dziwne. Czary jakieś nie wspominając o wstydzie. A może to wpływ starszych, doświadczonych kolegów?? Odpowiedz Link Zgłoś