brycezion 04.12.14, 14:41 Nowy klakier przegranej grupy. Aż 2 wpisy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczybniewski Re: Szczybniewski 04.12.14, 15:24 brycezion napisał: > Nowy klakier przegranej grupy. Aż 2 wpisy !!! ??? Panie Brycezion, nie każdy ma nadmiar czasu aby go marnować na dzisątki bezwartościowych i absurdalnych wpisów podobnych do tych, które pan czyni. Ja do żadnej grupy nie należę, ale jak widzę Panu nie przechodzi nawet przez głową, że mozna być niezależnie myślącą i działającą jednostką. Musi pan każdego gdzieś przypożądkować? Bez takich kategoryzacji się pan gubi. Wszystko musi być czasrne lub białe? Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Szczybniewski 04.12.14, 17:35 Przyporządkować pisze się przez "ż" zanim będziesz się Pan udzielał na tym forum proponuje lekcje gramatyki... Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_andronicus Re: Szczybniewski 04.12.14, 18:58 Ciekawe, można powiedzieć przygadał kocioł garnkowi. To możesz mi zdradzić słodka tajemnicę swego jawnego jestestwa? robert c napisał że na forum tylko wy piszecie pod swoimi nazwiskami, więc kto jest w końcu kim. Ty jesteś robertem c? a może on jest stefanemprawo. Ponoć wypłynęly w tej jawności wasze nazwiska, coś tam nieskładnie robert c wspomina, ale nie jest to pełna informacja? Chciałbym wiedzieć by ze strachu nie dostać gęsiej skórki? To jak się w końcu nazywacie stefanprawo-? robert c-? Odpowiedz Link Zgłoś
marmit1 Jak Wy się wszyscy nazywacie ? 05.12.14, 09:35 tytus_andronicus napisał: > To jak się w końcu nazywacie No właśnie, jak się nazywacie, towarzysze ? To jest wada i zaleta forum w internecie, że pisze się anonimowo - niemal. W związku z tym występuje zwiększony poziom agresji. Ktoś napisał, że "Etienne się nie załapał na zdjęcie" i już następuje egzegeza tego wpisu. Obie strony naparzają się na ten temat wymyślając, co by to mogło znaczyć. Śmieszne to i straszne zarazem. Swoją drogą współczuję radnym - co by nie zrobili i tak będzie źle. Choćby mi płacili duże pieniądze, nie chciałbym być we władzach. Pozdro, Odpowiedz Link Zgłoś