Dodaj do ulubionych

Szczybniewski

04.12.14, 14:41
Nowy klakier przegranej grupy. Aż 2 wpisy !!!
Obserwuj wątek
    • szczybniewski Re: Szczybniewski 04.12.14, 15:24
      brycezion napisał:
      > Nowy klakier przegranej grupy. Aż 2 wpisy !!!

???
      Panie Brycezion, nie każdy ma nadmiar czasu aby go marnować na dzisątki bezwartościowych i absurdalnych wpisów podobnych do tych, które pan czyni.

Ja do żadnej grupy nie należę, ale jak widzę Panu nie przechodzi nawet przez głową, że mozna być niezależnie myślącą i działającą jednostką. Musi pan każdego gdzieś przypożądkować? Bez takich kategoryzacji się pan gubi. Wszystko musi być czasrne lub białe?

• stefanprawo Re: Szczybniewski 04.12.14, 17:35
        Przyporządkować pisze się przez "ż" zanim będziesz się Pan udzielał na tym forum proponuje lekcje gramatyki...
        • tytus_andronicus Re: Szczybniewski 04.12.14, 18:58
          Ciekawe, można powiedzieć przygadał kocioł garnkowi.
          To możesz mi zdradzić słodka tajemnicę swego jawnego jestestwa?
          robert c napisał że na forum tylko wy piszecie pod swoimi nazwiskami, więc kto jest w końcu kim.
          Ty jesteś robertem c? a może on jest stefanemprawo. Ponoć wypłynęly w tej jawności wasze nazwiska, coś tam nieskładnie robert c wspomina, ale nie jest to pełna informacja? Chciałbym wiedzieć by ze strachu nie dostać gęsiej skórki?
          To jak się w końcu nazywacie
          stefanprawo-?
          robert c-?
          • marmit1 Jak Wy się wszyscy nazywacie ? 05.12.14, 09:35
            tytus_andronicus napisał:

> To jak się w końcu nazywacie

No właśnie, jak się nazywacie, towarzysze ? To jest wada i zaleta forum w internecie, że pisze się anonimowo - niemal. W związku z tym występuje zwiększony poziom agresji.

Ktoś napisał, że "Etienne się nie załapał na zdjęcie" i już następuje egzegeza tego wpisu. Obie strony naparzają się na ten temat wymyślając, co by to mogło znaczyć. Śmieszne to i straszne zarazem.

Swoją drogą współczuję radnym - co by nie zrobili i tak będzie źle. Choćby mi płacili duże pieniądze, nie chciałbym być we władzach.

Pozdro,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka