ulawa 14.07.15, 16:16 Witam. Czy ktoś kto pracował lub pracuje w Auchan, Biedronka lub Marcpol w Łomiankach może podpowiedzieć na jakie wynagrodzenie, premie, dodatki i warunki pracy można tam liczyć ?? Proszę o rzetelne odpowiedzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2lanser Re: praca 15.07.15, 07:05 Rozmawiałem z kasjerką w oszołomie. Gdy zapytałem się,czy zarabia 2 tysie, zaśmiała mi się w twarz. Przy okazji dowiedziałem się że jest kierowniczką, chyba stoiska i jest na zastępstwie. Ale o dwóch tysiach netto nie słyszała. Gdyby zarobki były normalne, zapewne ludzie nie zmianialiby pracy/piszę tu o tych naszych tygrysach handlu/ Odpowiedz Link Zgłoś
miu4 Re: praca 19.07.15, 12:32 Znajoma pracowała w Auchan, zatrudnili na 7/8 etatu i przedłużali umowę póki mogli, później, gdy trzeba było zatrudnić na stałe, zwolnili. Wysokości pensji nie znam. Podobno najlepiej płacą w Biedronce i oferują najlepszy 'socjal', ale patrząc po paniach kasjerkach i paniach na mięsnym, to w MarcPolu pracują od lat te same, więc chyba bardzo źle nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś