umaa 23.06.05, 17:50 gdzie w łomiankach naprawiaja pralki, a moze jest gdzies komis z pralkami, wstawilabym tam swoje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.cinak Re: pralki 23.06.05, 23:28 umaa, to ja dorzucam jeszcze jedną swoją pralkę + jedną lodówkę i założymy biznes :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: pralki 23.06.05, 23:30 ja tez mam jeszcze lodowke, jakas zamrazarke i kilka innych mi juz niepotrzebnych sprzetow :) Odpowiedz Link Zgłoś
elpo Re: pralki 28.06.05, 22:50 witam, jeśli chcecie sie pozbyc tych sprzętów za darmo, nie wnikając kto je weżmie to proponuję ogłoszenie sms-owe w gazecie wyborczej (ukazuje sie tylko w piątki- oczywiście ogłoszenie, a nie gazeta) - oddam za darmo gwarantuję od rana telefony. koszt o ile pamietam 5zł. Odpowiedz Link Zgłoś
hiuppo Re: pralki 29.06.05, 08:43 Na 'Rownoleglej' widzialem samochod takiej firmy: www.skarbonka.pl Na starym mieszkaniu parkowali u mnie pod oknem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
t.resa Re: pralki 29.06.05, 09:22 W ubiegłym roku miałam ten sam problem ze starą pralką i wtedy zadzwoniłam pod nr 751-13-49 i bardzo chętnie miły pan odebrał pralkę z domu z przeznaczeniem do Domu Dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziucholec1 Re: pralki 12.07.05, 15:59 Jeśli masz pralkę na chodzie to za przystępna cenę mogeją odkupić Odezwij się prv. Odpowiedz Link Zgłoś