Dodaj do ulubionych

Zdjęcia z Sylwestra

04.01.06, 11:00
Zapraszamy na oglądanie zdjęc z sylwestra
Miejsce..WERNISAŻ- ul. Rolnicza, pomieszczenie na dole.
Termin.. Piątek 6.01.2006, godz. 18.00
Krzysoim przynosi laptop, Mwsylwia rzutnik, i oboje przynoszą zdjęcia.
Jak cos pomysliłem to proszę skorygować:)
Obserwuj wątek
    • mwsylwia Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:03
      jeśli ktoś inny robił zdjęcia to niech też przyniesie
    • mortimerr Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:03
      przepraszam, a po co ten rzutnik??
      • krzysiom1 Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:04
        Żeby piękniej wszystko było widać.
        Będziemy się rzucać na ścianę
        • mortimerr Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:06
          a to takie malenkie, na monitorku nie wystarcza?? :)
      • mortimerr Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:05
        mwsylwia blagam!! wykasuj te moje zdjecia pozowane z szmpanem!! :))
        • krzysiom1 Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:06
          Nic nie kasujemy!
          Jakichkolwiek retuszy!
          Wszystko sote!
          • mortimerr Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:08
            o boze! na nich widac ze dolnej szostki mi brakuje!!
            • lolaxyz Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:12
              co tu zrobic, co tu zrobić, chyba trzeba w czwartek wernisaż podpalic!
      • habibi77 Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:07
        Chętnie bym się z Wami zapoznała w ten piątek. Czy możemy dołączyć do oglądaczy
        zdjęć? Sylwestra spędzaliśmy gdzie indziej, ale w przyszłym roku jak dobrze
        pójdzie to chętnie się przyłączymy.
        • papirus22 Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:10
          wszyscy mogą przyjśc, bez ograniczeń.
          • habibi77 Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:12
            No to fajnie,więc będziemy.
        • krzysiom1 Re: Zdjęcia z Sylwestra 04.01.06, 11:12
          Wyręczę papirusa.
          Zaproszenie na oglądanie zdjęć podobnie jak na imprezę było adresowane do
          wszystkich chętnych.
          Na pocieszenie dla zainteresowanych.
          Mam tylko kilka fotek i wszyscy są na nich piękni.
          Bardzo żałuję awarii sprzętu bo w najciekawszych momentów nieutrwaliłem.
          • mwsylwia Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 11:27
            ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH NA WSPOMINKI POSYLWESTROWE do kawiarni Wernisaż.

A rzutnik Mortimerrku jest po to, żebyśmy za bardzo nie ściskali przed
            laptopem. Niczego już nie mogę wykasować bo mi mąż wszytko na płytę zgrał a z
            tego to juz się nie wyrzuci.
            A te zdjęcia z szampanem to wcale nie sa takie złe:)
            • frags Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 11:29
              Ja też wezmę laptopa, to sobie zgram od razu fotki.
              • habibi77 Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 11:33
                Powiedzcie jeszcze gdzie to na Rolniczej? Może jakis nr budynku, czy coś.
                • iod Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 11:50
                  nie pamiętam nr budynku, jak wjeżdżasz od Wiślanej w Rolniczą to Wernisaż jest
                  po prawej stronie, może w okolicy nr 60? Ktoś wie więcej????
                  • mortimerr Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 11:56
                    tyle ze on jest tak bardziej w glebi, nie ma zadnego szyldu, a i zaspy orkutne
                    jakies dwu metrowe, zaparkowac nie ma gdzie i oswietlenie nie dziala na ulicy,
                    a na piechote nie radze, bo nigdzie nie odsniezaja....
                  • papirus22 Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 11:57
                    policzyłem na palcach po budynkach cos ok. 28-30-32
                    • mwsylwia Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 11:58
                      i samochodem można wjechać na podwórko
                      • habibi77 Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:06
                        Mortimerr do piatku może odśnieżą. W końcu chyba czytają forum??
                        Do władz czytajacych forum:
                        Nie odśniezona ulica Gościeradowska ( dzwoniła właśnie klientka i nieźle mnie
                        objechała,ciężarówką nie da się wjechać.Pani powiedziała, że powinniśmy sobie
                        odśnieżyć, skoro podpisała z nami umowę.)
                        A jeśli tak, to proszę połatać dziury w ul. Kolejowej na wysokości skrzyzowania
                        na Dziekanów Leśny i dalej w stronę Gdańska. Szlag mnie trafi niebawem, albo
                        moj samochód.
                    • mortimerr Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 11:59
                      ja bym stawiala na jakies 128-130 bo przeciez numeracja zawsze od Wisly, a ona
                      tam strasznie zawila jest :)
                      • iod Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:00
                        nie, na pewno nie, bo moja uliczka jest przy 118, to na pewno jest między 40 a
                        70
                        • papirus22 Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:01
                          hej ul. rolnicza to ja akurat dobrze znam łącznie z mieszkańcami:)
                          30-32 i basta.
                          • mortimerr Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:03
                            wejdziesz i nie wyjdziesz, bo tam ciemna strona mocy panuje :)
                          • esscort Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:03
                            może komus pomoże informacja, ze dawniej tam było biuro rachunkowe. Poza tym na
                            pewno będzie stało duzo samochodów, więc każdy jakoś trafi
                          • iod Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:03
                            dobra, no przeciez się nie upieram wcale :)
                            • mortimerr Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:10
                              na pietek wieczor zapowidaja jakies burze siezne, zawieruchy, zawieje i
                              zamiecie :)
                              • esscort Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:11
                                w Wernisażu jest dach i ogrzewanie
                                • mortimerr Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:14
                                  dachy sie ostatnio zawalaja, ja tylko ostrzegam, zeby nie bylo pozniej, ze nic
                                  nie mowilam :)
                                  • ktosiek13 Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:28
                                    A co Ty mortimerr robiłaś z tym szampanem, że jesteś gotowa wywołać w piątek
                                    burzę śnieżną?
                                  • iod Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:35
                                    aaa, mortimerr, nie doczytałam wcześniej i prawie uwierzyłam w te Twoje
                                    prognozy. Teraz to nawet jakby trąba powietrzna miała nad Łomiankami przejść
                                    wszyscy się stawią w Wernisażu!
                                    • mortimerr Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:42
                                      po pierwsze: ktosiek - jako maz rotacyjny swietnie sie sprawdzisz, bo jako
                                      jedyny "znany" mi facet (jesli sie myle, to przepraszam) zrozumiales
                                      sfrustrowana kobiete :)
                                      po drugie: ja zrozumialam, co zrobilam :)

no to zegnajcie spacery do sklepu po lomiankach, ech...
                                      • ktosiek13 Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 13:26
                                        po pierwsze: muszę przyjść to zobaczyć
                                        po drugie: nie przesadzaj z tymi spacerami, spokojnie do piatku do 18 możesz
                                        bywać tu i tam...
                              • iod Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:20
                                A co z "global warming"??? Jak mężowi powiem, że w piątek załamanie pogody, to
                                go końmi z domu nie wyciągnę. I kto będzie robił za kierowcę? Gdzie jest frags,
                                on ma kontakty z przepowiadaczami, może jakieś uaktualnienie aury piątkowej???
                                • frags Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:39
                                  w piątek ma być mroźno bez opadów. Do Wernisaży łatwo trafić, bo od ulicy jest
                                  szyld reklamy piwa, jak to bywa na knajpach. Na zwykłych domach tego nie ma.
                                  Poza tym nie przesadzajcie, biedny papirus, jako człowiek uczynny dał się
                                  uwikłać w odliczanie na palcach, który to dom. Jesteście dorośli? Byliście w
                                  harcerzach??? No, to traficie. A co, może jeszcze sanki, albo lektyki trzeba
                                  Szanownemu Państwu przygotować -)
                                  • mwsylwia Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 12:46
                                    Ci co kiedyś w harcerzach byli to teraz w rządzie albo w sejmie siedzą ;)
                                    • mazowianka Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 13:39
                                      Podaję dokładny adres:
                                      KLUBOKAWIARNIA-WERNISAŻ
                                      ŁOMIANKI ul.ROLNICZA 32
                                      • frags Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 13:40
                                        mazowianko, ja tam zadzwonię dzisiaj i sprawdzę, czy nie mają jakiejś imprezy
                                        dyskotekowej, zapomniaęłm o tym, a majaczy mi się, że widziałem ich reklamę
                                        typu house-latino party.
                                        • anna103 Re: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH 04.01.06, 15:57
                                          zgłaszam dwie osoby do oglądania zdjęć
    • frags REZERWACJA 04.01.06, 13:53
      Czy ktoś z Was rezerwował miejsca w Wernisażu na piątek? Jest zamówiona
      rezerwacja na 15 osób?
      • iod Re: REZERWACJA 04.01.06, 13:54
        ciekawe, ja nie.
        • frags Re: REZERWACJA 04.01.06, 13:55
          ustaliłem, kto zarezerwował te miejsca. To osoba z Forum, stąd pytam, czy
          rezerwacja jest dla Sylwestrowiczów, czy z innej okazji?
      • mortimerr Re: REZERWACJA 04.01.06, 13:55
        zarezerwowalam wszystkie miejsca i powiedzialam zeby tych z laptopami i
        rzutnikami bron boze nie wpuszczac!! :))))
        • frags Re: REZERWACJA 04.01.06, 13:56
          ja pytam poważnie, nie o Tobie akurat pisałem, nie wiem, czy ma zrobić drugą,
          bo jeszcze można, czy ta która jest wystarczy?
          • papirus22 Re: REZERWACJA 04.01.06, 14:01
            jako autor wątku, zarezerwowałem to wczoraj, sala na dole.
            • frags Re: REZERWACJA 04.01.06, 14:03
              aaaaaa. No to rozumiem. Czyli spokojnie jest.
              • iod Re: REZERWACJA 04.01.06, 14:06
                a hasło jakie?
                • papirus22 Re: REZERWACJA 04.01.06, 14:07
                  precz z preczem...
            • daisy32 Re: REZERWACJA 04.01.06, 16:48
              czemu, lepsza jest na górze?
              • mazowianka Re: REZERWACJA 04.01.06, 16:55
                Frags miejsca starczy dla wszystkich,
                i sylwestrowiczów i tych którzy nie byli.
                Papirus wszystko załatwił.
                • boryska Re: REZERWACJA 05.01.06, 17:14
                  Piszę sie i ja, ale musze dzieciory przyciagnąć:(
                  • mazowianka Re: REZERWACJA 05.01.06, 17:18
                    Przyciągaj,nasz też będzie>
                    • boryska Re: REZERWACJA 05.01.06, 17:21
                      Moje to są małe, Julka ma 2 lata a Borys. To moga być?:)
                      • boryska Re: REZERWACJA 05.01.06, 17:22
                        A Borys 5 :)
                        • iod Re: REZERWACJA 05.01.06, 17:44
                          przyciągaj, ja moje zostawiam (chyba), to mogę pomóc w razie potrzeby. Zawsze
                          mam jakieś kredki w plecaku itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka