papirus22 27.04.06, 10:10 Czy ktos gdzieś wyjeżdza? Moze nad morze:) Może w góry albo po prostu na działkę, a może siedzi na grillu u sąsiada lub u siebie. Ja jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: Pomysły na długi weekend 27.04.06, 10:15 pytam o pomysły, jak urządzą taras i ogród za domem to wtedy zaproszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Pomysły na długi weekend 27.04.06, 10:37 mam taras z ogródkiem, nie wyjeżdżam, ale podobno ma się pogoda zepsuć... Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Pomysły na długi weekend 27.04.06, 11:11 Wsiadamy w samolot i fruuu do Bratanków. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: Pomysły na długi weekend 27.04.06, 12:03 Chyba tylko fruuuuu pozostaje, bo na myśl o korkach robi mi się słabo. W zeszłym roku do Zakopca jechaliśmy:) 10 godzin. W tym roku leżymy, grillujemy i ogladamy filmy. A i może ktos chce moje dzieci na 5 dni, grzeczne, miłe, dobrze ułozone, hę chyba przesadziałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ptasznik11 Re: Pomysły na długi weekend 27.04.06, 12:26 Zrobie jakąś traskę na rowerze i chce Koleżanki i Kolegów Forumowiczów witać na trasie wesołym leć sokole, Fragsa powitałbym (gdyby nie jego fruuu) wesołym cześć. To naprawdę nie jest głupi zwyczaj pozdrawiania się na trasie (od 3 kilometra od Białego Domku). Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Pomysły na długi weekend 27.04.06, 12:36 a więc... lecsokole:)) to może być zamiast dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasila102 Re: Pomysły na długi weekend 27.04.06, 14:33 Leć sokole, ja wyjeżdzam na Mazury:) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Pomysły na długi weekend 27.04.06, 19:45 Żeby to tylko nie było Ptaszniku, jak w Na tropach Smętka, co cytuję z pamięci - Wchodzi Polak do piwiarni i mówi Dzień Dobry, a miejscowy kreisleiter na to pyta - dlaczego nie mówicie Heil Hitler? ; Heil Hitler przyszło i odejdzie, a Dzień Dobry było, jest i pozostanie... - odpowiada Polak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Pomysły na długi weekend 27.04.06, 20:22 frags napisał: > Heil Hitler przyszło i odejdzie, a Dzień > Dobry było, jest i pozostanie... Oby Leć Sokole szybko spełniło swoje zadanie, żebyśmy mogli wreszcie powrócic do starego dobrego Dzień Dobry. :) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Pomysły na długi weekend 27.04.06, 22:26 ja wole dzień dobry, ale do października będe mówic lecsokole:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziekanoszczak Re: Pomysły na długi weekend 28.04.06, 00:02 Lecsokole idę spać, nie mam siły już czytać Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Pomysły na długi weekend 28.04.06, 00:14 Miłej nocy i snów o locie koszącym/kończącym sokola Odpowiedz Link Zgłoś
brycezion Re: Pomysły na długi weekend 28.04.06, 11:03 Niestety,żadnych wyjazdów.Muszę w końcu zająć się swym domem i ogrodem.Najgorsze to wycinanie zmarzniętych róż pnących. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Pomysły na długi weekend 28.04.06, 17:09 ja mamę goszczę - dzieciaki przeszczęśliwe...to w zasadzie wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: Pomysły na długi weekend 01.05.06, 00:28 brycezion napisał Najgorsze to wycinanie zmarzniętych róż pnących. no właśnie. Ja dzisiaj też całą taczkę wywiozłam resztek po pnących różach. A liczyłam, ze jeszcze odbiją ...:( Odpowiedz Link Zgłoś