ufio 23.05.06, 16:27 Zapraszam serdecznie do odwiedzania nowej witryny internetowej www.lomianki.info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek.kuc Re: www.lomianki.info 23.05.06, 18:25 > A czyje to ach czyje???? Dwóch panów... www.lomianki.info/form-kontakt.php ja osobiście jestem pod wrażeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.kuc Re: www.lomianki.info 23.05.06, 17:59 ufio napisał: > Zapraszam serdecznie do odwiedzania nowej witryny internetowej > www.lomianki.info SUPER... z jajmi i wogóle. Gratulacje. Nie to co lomianki.pl - NUDA Czy można coś podrzucic - jakieś newsy, zdjęcia itp? czy na adres redakcja@lomianki.info? Waldek Kuc Odpowiedz Link Zgłoś
ufio Re: www.lomianki.info 23.05.06, 18:27 Tak zapraszamy do współpracy adres redakcja@lomianki.info jak najbardziej aktualny waldek.kuc napisał: > ufio napisał: > > > Zapraszam serdecznie do odwiedzania nowej witryny internetowej > > www.lomianki.info > > SUPER... z jajmi i wogóle. Gratulacje. Nie to co lomianki.pl - NUDA > Czy można coś podrzucic - jakieś newsy, zdjęcia itp? > czy na adres redakcja@lomianki.info? > Waldek Kuc Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: www.lomianki.info 23.05.06, 20:46 Morwa reaktywacja. ;) Pozdro dla Oleśki. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: www.lomianki.info 23.05.06, 23:30 kmsanczia napisała: > Morwa reaktywacja. ;) > Pozdro dla Oleśki. A tak... reaktywacja :) mit qmpel. Dzieki za pozdr - czy od sz.p. katarzyny (kiedys baczynskiego 12/...)? Czy mi się coś źle wydaje? Zapraszam do współredagowania. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: www.lomianki.info 23.05.06, 23:33 redakcja.lomianki.info napisał: > kmsanczia napisała: > > Morwa reaktywacja. ;) > > Pozdro dla Oleśki. > > A tak... reaktywacja :) mit qmpel. > Dzieki za pozdr - czy od sz.p. katarzyny (kiedys baczynskiego 12/...)? > Czy mi się coś źle wydaje? Czy tu się wszyscy znają???? Zaczynam czuć się obco....czas wracać "do siebie" może????? > Zapraszam do współredagowania. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: www.lomianki.info 23.05.06, 23:36 iod. Ty? Obco? Przecież Ciebie wszyscy znają.. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: www.lomianki.info 23.05.06, 23:40 Zapraszam do zamieszczenia info o sobie - czyli swoich www - na www.lomianki.info w kategorii LOMIANKI W SIECI. Wtedy wszyscy się poznają i nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.kuc Re: www.lomianki.info 24.05.06, 00:01 redakcja.lomianki.info napisał: > Zapraszam do zamieszczenia info o sobie - czyli swoich www - na > www.lomianki.info w kategorii LOMIANKI W SIECI. Wtedy wszyscy się poznają i nie będzie problemu. Redakcjo - gratulacje! Bardzo ładne te łomianki.info Tak wszystkich do zamieszczania informacji nie zapraszaj bo ci się zaraz papirus zwali - a wtedy to tylko o sokole będzie - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: www.lomianki.info 23.05.06, 23:42 krzysiom1 napisał: > iod. Ty? Obco? > Przecież Ciebie wszyscy znają.. jezusmaria....czas czmychać stąd.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: www.lomianki.info 23.05.06, 23:50 Nie po adresach, litości, wróg czuwa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: www.lomianki.info 23.05.06, 23:55 spoko spoko... wróg chyba nie taki straszny jak go niektórzy malują:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: www.lomianki.info 23.05.06, 23:58 A wiadomo. Tak go strasznie malują, że strach się bać. ;-) To co tam na tej waszej stronie będzie docelowo? Głównie info, czy też polityka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: www.lomianki.info 24.05.06, 00:07 Głównie info. im wiecej tym lepiej. Od polityki chyba się nie da uciec, ale nie będziemy się angażować - ale jak przed wyborami ktoś będzie chciał KUPIĆ baner dla swojego kandydata nie ma sprawy. Politykę chyba samoistanie wykreuje PRZEGLĄD PRASY - narazie chętnie Nasze Łomianki. Gazeta Łomiankowska się zastanawia - szczerze mówiąc to nie wiem nad czym :) ale jak wolność to wolność. Jak coś ktoś gdzieś usłyszy (oczywiście info musi być sprawdzone) proszę na adres redakcja@lomianki.info - umieścimy. Co dalej... zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: www.lomianki.info 24.05.06, 00:11 Czyli super, wypełnicie (znów:) lukę, której brakuje, mimo coraz większej ilości stron o Ł. Czyli bieżące info i artykuły z Naszych Łomianek, które nie zawsze mam okazję poczytać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: www.lomianki.info 24.05.06, 00:26 kmsanczia napisała: > Czyli super, wypełnicie (znów:) lukę, której brakuje, mimo coraz większej ilości stron o Ł. Czyli bieżące info i artykuły z Naszych Łomianek, które nie zawsze mam okazję poczytać. :) Mam nadzieje ze się wszystko potyczy po naszej myśli :) www.fotolomianki.bluehost.pl/start.php - coś zów nie działą (24.05.2006 00:28) wiec moze połączyć siły na www.lomianki.info/document.php?cid=16 ? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: www.lomianki.info 24.05.06, 00:37 Spytajcie co ludzie na to, ale chyba nie da się wszystkiego skumulować. Nie wszystkie fotki nadają się do poważnej publikacji (nie każdy robi foty jak Jacek5:), a u mnie taki mały hyde park powstał, każdy wrzucał co chce. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: www.lomianki.info 24.05.06, 00:49 W sumie chyba rzeczywiście nic ma co kombinować. jest miejsce na www.fotolomianki.bluehost.pl/start.php i www.lomianki.info. Tylko często www.fotolomianki.bluehost.pl/start.php - nie działa. Foty na lomianki.info - jak narazie mojego autorstwa :) J5 ma coś dostarczyć... Odpowiedz Link Zgłoś