Dodaj do ulubionych

Z dedykacją dla Łomiankowiczów

07.09.06, 13:37
Mi się wydaje, że to dobrze charakteryzuje obecną sytuację anty i lecsokolow:

"Czemu w twarze logiką nam chlustasz?
Nie czytaliśmy Hegla jaśnie panie!
Dla nas Chopin, groch i kapusta,
I od czasu do czasu powstanie.
Pan narodu margrabio nie zmienisz!
Tu rozsądku rzadko się używa.
A jedno, co naprawdę umiemy,
To najpiękniej na świecie przegrywać."

Pozdrawiam. Papirusa szczególnie, bo On mnie natchnął do posłuchania
Gintrowskiego, za co Mu bardzo dziękuję. Pisz, Chłopcze, pisz. Najlepiej o
Sokole, bo pięknie piszesz, już mi nieco tego Twojego pisania brakuje.
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 13:46
      Ty też jesteś łomiankowiczem (w przeciwieństwie do Roba58;)).
      • mortimerr Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 14:03
        ale o co chodzi??? ;)
        • kmsanczia Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 14:12
          Jak zwykle o naszego forumowego króla Papka i antykróla Fragiego. ;-)
          • papirus22 Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 14:18
            Km -anarchistę fragsa!
        • esscort Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 14:19
          mortimerr napisała:

> ale o co chodzi??? ;)

Wiatry, hustawka ciśnienia i temperatury, poza tym w ogole jakaś niespokojna
          sytuacja - wielu ludziom odbija :)
          • mortimerr Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 14:26
            czyli mamy przyklad, jak pogoda moze wplynac na nastroje spoleczne :)
            • papirus22 Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 14:30
              jakie nastroje społeczne, fragi nie jest społeczeństwem, fragi jest jednostką
              do tego anarchizującą:))
              To jest przykąd jak jednostka anarchizująca może wpływać na nastroje
              społeczne:)
            • kmsanczia Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 14:30
              Jakie wiatry, dzisiaj upał. Może to faktycznie od tego. ;)
            • mortimerr Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 14:31
              a przeciez fala zawiej i zamieci jeszcze przed nami. :)
              • mortimerr Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 14:32
                upal, upal. trzeba czapeczki na glowy, drodzy panstwo, bo slonko w czolko
                przygrzeje. i wtedy wszyscy wierszem zaczna gadac :)
                • mortimerr Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 14:35
                  km, jakby sie ktos pytal, to nie siedze na swoim miejscu ;)))
                  • kmsanczia Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 14:50
                    No właśnie się zastanawiałam co ty taka "niedostępna". ;-)
                    • j46 Re: Z dedykacją dla Łomiankowiczów 07.09.06, 16:52
                      A kto był w pobliżu gdy te "wiatry" pędziły?
    • torus6 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 17:19
      frags napisał:
      Pozdrawiam. Papirusa szczególnie,

Fragsie, napisałeś tak pewnie dlatego, że Papirus skrytykował Twoją analizę
      meczu piłkarskiego. Ale słuchaj nie przejmuj się. Papek po prostu zdobył
      właśnie nową sprawność zuchową - "mały sędzia techniczny" to się nazywa - i
      chciał wypróbować świeżo nabytą wiedzę. Jeżeli uważnie popatrzysz, to zobaczysz
      ile ról pełnił dotychczas.
      Nawet pomijając jego wielkie osiągniecia na polu burmistrzologii, to:
      - był już wytrawnym psychologiem
      - wielce znakomitym teoretykiem organizacji
      - pierwszorzędnym znawcą zagadnień tras komunikacyjnych i ruchu drogowego
      - przed chwilą w tym wątku również socjologiem.

Mąż wielu talentów i umiejętności, czyż nie? Biorąc pod uwagę jego wiek młody,
      to podziwu jest godne i zazdrości, jak wiele musiał pracować, aby zdobyć je
      wszystkie.

Ale sądzę, że to nie koniec niespodzianek, jakimi jeszcze zadziwi swoje małe
      zielone miasteczko.
      Może przeczież być i tak, jak w innym znanym wierszu:

"Bo ten wódz, choć w żołnierskiej odzieży
      Jakie piękne, dziewicze ma lica?
      Jaką pierś? Ach, bo to jest dziewica!
      Bo to jest Litwinka,
      Wódz powstańców - Emilia Plater"

Ja bym się wcale nie zdziwił.
      • frags Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 19:50
        No, troche w tym wierszu Torusie jest racji, lica ma piękne, wzrok jasny i jak
        strzała ostry, a myśl ulotną chłodną i konkretną. Może to modny w ubiegłum
        sezonie "mężczyzna metroseksualny"? No, bo na metrze chyba też się zna?
        • esscort Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 20:02
          O, frags wraca do formy. Zaraz w dyskusji pojawi się ulubiony zestaw
          argumentów: sloma z butów, mały ptaszek, jakieś majtki, kłopoty z potencją itd.
          • frags Żeby nie było potem niedomówień 07.09.06, 20:13
            Ot dla wyjasnienia, żeby potem Papirus nie pomyślał, że ktoś czyli np ja, go
            obraża. Nie, wręcz przeciwnie:

Pojęcie 'metroseksualny' po raz pierwszy zastosował brytyjski pisarz i
            felietonista, Mark Simpson. Publicysta ten używał tego określenia w znaczeniu
            pejoratywnym, dla określania "dandysa zakochanego w sobie i stylu życia jaki
            prowadzi", żyjącego przeważnie w dużej metropolii (stąd przedrostek 'metro').
            Określenie to szybko zostało podchwycone, ale dziś używane jest w znaczeniu
            POZYTYWNYM, wskazuje na mężczyznę w wyraźny sposób dbającego o wygląd swój i
            swojego otoczenia.

(by www.po40.pl)

Czyli jak ulał pasuje do papirusa, bo dba o otoczenie i wygląd też. Widziałem Go
            ze trzy razy, to wiem! Ale cieszy mnie essc, że stajesz w obronie kolegi. To
            ładna cecha.

Pozdrawiam
            • papirus22 Re: Żeby nie było potem niedomówień 07.09.06, 22:12
              bez obaw fragi, tylko nie pomyl z homoseksualistą:)
          • papirus22 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:19
            > O, frags wraca do formy. Zaraz w dyskusji pojawi się ulubiony zestaw
            > argumentów: sloma z butów, mały ptaszek, jakieś majtki, kłopoty z potencją
            itd.

naprawdę frags takich argumentów uzywa, nie wierzę! on tak kiedyś pisał?
            Nie Ess chyba go z kims pomyliłes, może to nie frags,moze ktoś odkupił login
            np. Robert, albo ktoś z bandy sokoła:)
            • robert_58 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 23:00
              Papi,
              jak sobie nie radzisz w dyskusji to Robertem się nie podpieraj.

Frags,
              po co Ci to? Wobec braku argumentów zawsze otrzymasz trucie, brunch lub ...
              zarzut o posiadaniu włosów na głowie czy obu nóg. W personalnym wypominaniu
              niektórzy są nadzwyczaj zręczni, zwłaszcza w świetle tolerancji poglądów.
              • frags Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 23:03
                Wiesz rob, mówiłem Ci niedawno podobnie jak ty mi dzisiaj. Ale mnie to jednak
                bawi. Nawet to wyciąganie jest fajne. Wyobrażasz sobie EEG niektórych wyciągaczy
                w chwili wymyślania takich postów. Wygląda zapewne jak przekrój przez
                Himalaje... Ojjj, teraz Ty mnie podpuściłeś i znów jestem chamski. EEG to takie
                brzydkie słowo.
                • papirus22 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 23:04
                  rob napisz choc jeden argument który od Ciebie na forum padł, jakoś nie
                  zauważyłem:)
                • frags EEG, żeby potem nie było... 07.09.06, 23:08
                  Żeby potem nie było, że obrażam, albo chamsko wyzywam:

Elektroencefalografia (EEG) jest metodą rejestracji spontanicznej czynności
                  bioelektrycznej mózgu przy pomocy elektrod umieszczonych na powierzchni głowy.
                  Sam zapis otrzymany przy pomocy tej metody nazywa się elektroencefalogramem
                  (oznacza się go także skrótem EEG). Historia badań EEG zaczyna się w 1875 r.,
                  kiedy to Anglik Richard Caton poinformował o zarejestrowaniu prądów mierzonych
                  na powierzchni kory oraz w głębi mózgu zwierząt. Podobne prace, związane z
                  rejestracją prądów mózgowych prowadzili w tym samym czasie polscy uczeni,
                  profesorowie Napoleon Nikodem Cybulski i Adolf Beck.
                  Za odkrywcę elektroencefalogramu u ludzi powszechnie uważany jest niemiecki
                  lekarz i uczony Hans Berger (1873-1941).

(by:www.elektroencefalografia.com)
                  • papirus22 Re: EEG, żeby potem nie było... 07.09.06, 23:11
                    ty jestes niezmienny, kidys przepisywałes przepisy kucharskie okładki z
                    filmów, wiersze z netu, teraz encyklopedie, moze cos z pamieci raz?
                    a mze za duzo wymagam? tak za duzo!
        • iod Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 20:03
          Frags, zlituj się, litości, pękam ze smiechu :)))
          pomyślałam sobie, że może po wyborach zrobi się tutaj nudnawo...szkoda by
          było ;)
          • frags Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 20:09
            nie, nie essc. Nie pojawi. Ptaszki wielkie i małe zostawiam lecsokolom i
            ornitologom. Słoma juz chyba zebrana (cholerka, czy słomę się zbiera, czy kupuje
            gotową w Castoramie?). :)
            • iod Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 20:22
              frags napisał:

Słoma juz chyba zebrana (cholerka, czy słomę się zbiera, czy kupuj
              > e
              > gotową w Castoramie?). :)

No i parsknęłam ;))) A dobre winko dzisiaj i masz - biedronka się z ekranu
              zrobiła, albo i inny muchomor. W kropki w każdym razie...W kropki bordo ;)
            • esscort Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 21:13
              frags napisał: nie, nie essc. Nie pojawi. Ptaszki wielkie i małe zostawiam
              lecsokolom i ornitologom.

Pojawi, pojawi. Młody jeszcze jestes i niewiele rozumiesz. Nawet z samym soba
              sobie rady nie dajesz.
              • frags Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:18
                essc - nie rozumiem - prowokujesz? Tęsknisz za dawnymi czasami? Chcesz mnie
                obrazić? Na razie to Ty się wpisujesz w dawną retorykę fragsa - zaczynasz
                wpisywać...
                • papirus22 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:25
                  a co to jest dawna retoryka fragsa?
                  czy to ta z truciem stychnia psów, chamskim obrażeniem krzysioma, 16 krokami,
                  chwaleniem sie brunchem w marriocie-wyjątkowo prymitywnym !
                  Czy frags po uajwnieniu jego danych zmienił sie na zawsze czy chwilowo?
                  Czy wyjątkowo prostackie zachownie fragsa wcześniej jest w stanie zmienić jego
                  wizerunek-ja pamiętam i wątpie, a jak ktos ma wątpilowsci odysłam do historii i
                  wejścia jego w listopadzie 2005.
                  Mimo wszystko pozdrawiam fragiego
                  papirus:)))
                  • frags Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:29
                    Pisz papirusie, pisz o Sokole, bo pięknie piszesz...

Wtedy, gdy się wyśmiewałem i rechotałem jakoś tego nie odbierałem jako chamstwa
                    - ale rzeczywiście przeholowałem nie raz i nie dwa, przyznaję. Wy nie
                    zostawaliście mi dłużni. Ale z postu esscorta wyziera niemal tęsknota, stąd moje
                    do Niego pytania.

Miło że się tak przyjaźnicie - esscort broni papirusa, papirus esscorta, to
                    ładnie z Waszej strony, że jesteście koleżeńscy.

Pozdrawiam Was
                    • papirus22 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:31
                      fragsie, dzięki w walce z głupotą i chamstwem stanę ramię w ramie nawet z
                      lucyferem:)
                      • frags Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:33
                        Pieknie papirusie, ale ja Lucyferem niestety nie jestem. 15 lat w piłkę. tu w
                        Łomiankach?
                        • papirus22 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:35
                          za dużo chciałbyś wiedzieć... no lucefer nie był anarchistą!
                          • frags Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:37
                            Nie wiedziałem, że to tajna informacja. Zresztą zapytałem sam nie wiem po co, bo
                            mnie to w zasadzie nie interesuje. Sorry, kop piłkę gdzie chcesz. I pisz
                            Chłopcze. Pisz jak najwięcej. O Sokole szczególnie pisz, bo piszesz pięknie...
                            • papirus22 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:42
                              fragi choćbys tylko Ty mnie czytał będę pisał.
                              Tu możesz zawsze na mnie liczyć zapraszam do poczytania lecsokole może się
                              doczytasz, że w bepośrednim sasiedztwie Twoim przebiegac będzie ul. KOścielna
                              droga a 100 metrów dalej waraint sierp przesuniety z wału na 50 m w Twoim
                              kierunu, NO ale mieszkaniec w-wy pewnie Tobie to nie przeszkadza, widzę nawet w
                              tym plus, w spalinach nie będzie komarów, i mniej na chemię wydasz...
                              • frags Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:56
                                Papirusie, papirusie, papirusie. Powoli. Sam w kilku miejscach pisałeś, że
                                kwestia "sierpa" już nie jest aktualna, ba, nawet odtrąbiłeś nie tak dawno, że
                                jest już decyzja i trasa tędy nie pójdzie. Po co więc wyciągasz duchy
                                przeszłości? Kościelna Droga też się oddaliła.

Ja czytam, papirusie, czytam pilnie bo pięknie piszesz. pisz jak najwięcej,
                                szczególnie o Sokole. Pisz, bo pięknie piszesz...
                                • frags Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:57
                                  Ojoj, widzę, że znowu sie wdałem w jakąś haniebną debatę o niczym. Dobra, już
                                  zauważyłem. Dobranoc!
                                  • papirus22 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 23:01
                                    pisałm bo w to nie wierzę, jednak cuda się zdarzają. A co to by było jakby
                                    sierp wygrał, zamist moerenzacji dróg gminnych i wod-kanu zaczęli by koło
                                    ciebie budować trasę sierp , pewnie co najmniej 10 lat, ale bys uciekał stąd:)
                                    Ludie uczą się na błędach, jedni na cudzych inni na własnych, już chyba Ci się
                                    nie zrobiło tak wesoło:)))
                                    Idz juz dzieciaku spać bo jeszcze nie wstanesz i co wtedy, same problemy
                                    miałbys przez mnie!
                                    • frags Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 23:05
                                      Odpowiem bo jeszcze jestem - papirusie, ja za 10 lat stąd znikam. Traktuję to
                                      miejsce jedynie jako tymczasową inwestycję, która spokojnie idzie w cenę. I na
                                      razie na niej zyskuję. Za 10 lat... hoooo !!! A wesoło mi jest. Bo pieknie
                                      piszesz. O Sokole szczególnie pięknie Ci idzie. Pisz Chłopcze dalej!!!
                                      • papirus22 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 23:07
                                        no na możesz zawsze liczysz, jak cos wyjdzie to na pewno napiszę, a na pewno
                                        cos wyjdzie:)
                                        obejrzyj dokładnie mapę
                                    • robert_58 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 23:16
                                      Papek,
                                      miej trochę szacunku dla postaw odmiennych od Twoich. Sytuacja, że ludzie
                                      zmieniają miejsce zamieszkania z różnych powodów bynajmniej nie jest cechą
                                      negatywną.
                                      Być może Twoje przywiązanie do łomankowskiej ziemii skłoniłoby do położenia się
                                      przed nadjeżdzającym spychaczem tworzącym drogę. Inni być może będą negocjować
                                      cenę wartość wykupu nieruchomości. Jeszcze inni być może zdecydują się na życie
                                      w sąsiedztwie drogi, choćby poszczególne pasy jezdni miały okrążać ich chałupkę.
                                      A jeszcze inni traktują lokalizację jako okres przejściowy mając świadomość
                                      wzrostu wartości nieruchomości. I na koniec kolejni "inni", którzy inwestując w
                                      wybranej lokalizacji planują rzekomo "dożywotnio", co może się okazać strategią
                                      do czasu osiągnięcia samodzielności przez posiadane dzieci.

Są tacy jak powyżej wymieniłem, są też i jeszcze "inni". Co nie oznacza, że
                                      należy piętnować któregokolwiek z powodu odmiennego od własnego, spojżenia na świat.

Pozdrawiam
                                      • papirus22 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 23:19
                                        ale a'propos czego twój tekst???
                              • frags Zagadka, kto to napisał... 07.09.06, 23:23
                                Nieee, nie będę taki. Od razu ujawnię kto. Późno jest, po co się męczyć:

Trasa po wale odleciała wraz z Sokołe;)
                                Autor: papirus22
                                Data: 18.08.06, 15:54

+ dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
                                biznes.onet.pl/0,1372768,wiadomosci.html

Wojewoda juz podjął decyzję!!!

W latach 2008-2009 ma być zrealizowany odcinek drogi ekspresowej S- 7,
                                długości 12,5 km, wiodący od Kiełpina do Trasy AK

Zatwierdzony został przebieg warszawskiego węzła drogowego, tzw. małej
                                obwodnicy warszawskiej. Ostateczny koszt wyniesie 15 mld zł.
                                Poinformował PAP w piątek Artur Mrugasiewicz z biura prasowego Generalnej
                                Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad (GDDKiA).
                                Ostateczny przebieg trasy zatwierdził wojewoda mazowiecki. Kluczowymi jej
                                punktami będą na zachodzie skrzyżowanie trasy A2 w Konotopie; na wschodzie -
                                skrzyżowanie ul. Lubelskiej. Według planów trasa połączy autostradę A2, która
                                zostanie doprowadzona do Warszawy od zachodu i zakończy się na węźle drogowym
                                Konotopa, z drogami ekspresowymi S-2 i S-8.
                                Od wschodu węzeł łączyć się będzie ze skrzyżowaniem drogowym Lubelska, które
                                zostanie połączone z drogami ekspresowymi S-17 i S- 7.
                                • papirus22 niby inteligenty, a jednak... 07.09.06, 23:30
                                  pisałem dziś też tak:
                                  pisałm bo w to nie wierzę, jednak cuda się zdarzają. A co to by było jakby
                                  sierp wygrał, zamist moerenzacji dróg gminnych i wod-kanu zaczęli by koło
                                  ciebie budować trasę sierp , pewnie co najmniej 10 lat, ale bys uciekał stąd:)
                                  Ludie uczą się na błędach, jedni na cudzych inni na własnych, już chyba Ci się
                                  nie zrobiło tak wesoło:)))
                                  Idz juz dzieciaku spać bo jeszcze nie wstanesz i co wtedy, same problemy
                                  miałbys przez mnie!

fragi to wyżej to cytat z gazety, ale pewnie nie wiesz co to prasa:)))
                                  to niżej to dyskusja o wariancie sierp do obejrzenia tu:
                                  www.lecsokole.pl/obw_burm.war.htm#wyburzenia

no naprawdę uważałem Ciebie za bardzie domyślnego:)))
                                  NO ale jak na sady sie wyróżniasz naprawdę-koleżko.
                                  • frags Re: niby inteligenty, a jednak... 07.09.06, 23:32
                                    Ja mój Drogi Chłopcze nie jestem Twoim koleżką i nie będę nigdy. Ale pisz. Pisz
                                    dalej. Głęboko, analitycznie i zarazem lekko. Pisz o Sokole, bo jak czytam, to
                                    co piszesz to mi od razu weselej, lepiej. Pisz papirusie, bo pięknie Ci to
                                    wychodzi.
                                    • papirus22 Re: niby inteligenty, a jednak... 07.09.06, 23:36
                                      dziękuje, chyba za bardzo się emocjonujesz, a miałeś już spac mój miły
                                      anarchisto, śpij bo nie wstaniesz!
                                      • frags Re: niby inteligenty, a jednak... 07.09.06, 23:38
                                        Dobranoc, rzeczywiście idę spać. A Ty pisz Chłopcze Drogi. pisz o Sokole, o S7
                                        pisz. Rano poczytam. Jak już poczytam prasę codzienną. Pisz, bo piszesz pięknie,
                                        chociaż martwi mnie, że jakoś mniej o Sokole ostatnio...
                • esscort Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 08.09.06, 08:29
                  frags napisał:

> essc - nie rozumiem - prowokujesz? Tęsknisz za dawnymi czasami? Chcesz mnie
                  > obrazić? Na razie to Ty się wpisujesz w dawną retorykę fragsa - zaczynasz
                  > wpisywać...

Frags, pogielo cię?! Napisalem: "Pojawi, pojawi. Młody jeszcze jestes i
                  niewiele rozumiesz. Nawet z samym soba sobie rady nie dajesz".

Gdzie tu jest prowokacja, tęsknota, próba obrażenia, dawna retoryka?
                  • frags Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 08.09.06, 08:57
                    aha, rozumiem. Ok, to bez obrazy i tęsknoty Cie pozdrawiam porannie.
      • papirus22 Re: Z dedykacją-nowe umiejętności Papirusa 07.09.06, 22:11
        toru napisał:
        " Nawet pomijając jego wielkie osiągniecia na polu burmistrzologii, to:
        - był już wytrawnym psychologiem
        - wielce znakomitym teoretykiem organizacji
        - pierwszorzędnym znawcą zagadnień tras komunikacyjnych i ruchu drogowego
        - przed chwilą w tym wątku również socjologiem."

Drogi Tarusie rozumiem Twoje zakłopotanie, moja osobą i wrodzoną skromnością,
        do tej pory nie pozwalała mi nie chwaliłem się, tym czym zajmoąłem sie do tej
        pory, ale zmuszasz mnie abym choc po krótce odpwoedział na Twoje zarzuty:

1. No wytawnym psychologiem niewatpliwie nie jestem, ale pracę magisterską
        pisałem z psycholigii w instytucie psychologii PAN wykonując nowatorskie
        badania, jakbyś chciał udsotępnię, było to też cytowane w miedzynarowodwych
        publikach z tego zakresu:)
        2. Organizacja pracy to mój zawód:) Wykonuje go mimo krótkiego życia kilka lat:)
        3. znam zarówno prawo związane z drogownictwem, jak i rozporządzenia z tego
        zakresu i dysponuje dla Ciebie szczegółowymi danymi-pytaj śmiało-chetnie
        odpowiem!
        4. Co do socjologa to pewnie nie jestem, ale wiedza z nauk społecznych nie jest
        mi obca, w piłke nożną gram wyczynowo ponad 15 lat:)

Nigdy Ciebie nie ośmieszałem, ale chętnie sie spotkam, porozmawiamy sobie,
        poznamy się, wtedy będzie Tobie łatwiej oceniać nie a mi łatwiej oceniac Ciebie

tak trzymaj sobie sztamę z anarchista i trucicielem psów, ale jak masz psa to
        uważaj!

pozdrawiam
        papirus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka