Dodaj do ulubionych

INTERWENCJE- POLSAT

01.11.06, 18:26
Zapraszam na program poświęcony: Zagrożeniom komunikacyjnym w Łomiankach.
Czwartek godz:16.05 Polsat program Interwencje
Pozdrawiam Bajm
Obserwuj wątek
    • krzysiom1 Re: INTERWENCJE- POLSAT 01.11.06, 18:48
      Będzie okazja obejrzeć kolejny blamaż burmistrza i SOPPiZK?
      • jaco2001 Re: INTERWENCJE- POLSAT 01.11.06, 18:59
        krzysiom - ja bym napisał, że będzie można PO RAZ KOLEJNY zobaczyć burmistrza i
        śmieszne bo śmieszne stowarzyszenie z doktor biolgii na czele JAK COŚ ROBIĄ W
        TEMACIE ZAGROŻENIA ROZJECHANIEM ŁOMIANEK.
        towarszyszom z potrzeba zmian pozostaje jak widzę złudna wiara w mądrość ludzi
        (że znają się na problemie komunikacyjnym łomianek oraz że nie wybiorą
        burmistrza sokołowskiego na 3 kadencję) oraz hasło wieław, wiesław, wiesław na
        warszawskiej gdzie co trzeci słup przetkany jest gościem który twierdzi że zgoda
        buduje a pochodzącym - o zgrozo !!! - z elpeeru:)
        miłych snów o zwyciestwie życzę:)
        • krzysiom1 Re: INTERWENCJE- POLSAT 01.11.06, 19:07
          Śmieszne stowarzyszenie, swymi śmiesznymi działaniami próbuje własnie
          doprowadzić do ROZJECHANIA ŁOMIANEK.
          Niestety oglądanie w TV Pana Bajmota, samozwańczo mianującego się naszym
          reprezentantem nie jest śmieszne.
          To po prostu TRAGEDIA.
          • mmc_lomianki Re: INTERWENCJE- POLSAT 01.11.06, 21:45
            > Niestety oglądanie w TV Pana Bajmota, samozwańczo mianującego się naszym
            > reprezentantem nie jest śmieszne.
            Ano nie jest. Nijak nie powinien mówić niczego w stylu "mieszkańcy nie godzą
            się..." itd. Niech mówi "ja i ci co stoją obok nie godziMY się". Pan K. nie jest
            upoważniony przemawiać w moim imieniu. Nie chcę być potem obiektem śmiechu jako
            folklorystyczne cudadło co się po 30 latach istnienia rezerwy kapneło, że droga
            będzie... I tyle. Mów pan panie K. za siebie.
        • ptasznik11 Re: INTERWENCJE- POLSAT 01.11.06, 22:34
          Jaco ma niestety rację co do złudnej wiary w mądrość. Natomist wierzę, że
          jednak nie wyborą bo koń jaki jest kulawy każdy widzi.
        • dodan Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 14:08
          taaaa,masz rację nie wiem tylko co jest gorsze, czy pochodzenie z elpeeru, czy
          pochodzenie z dawnych ukladów, ktore byly fatalne dla gminy,czy pochodzenie
          elpeeru przeszkadza w zrobeniu czegoś dobrego?
          • jaco2001 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 14:29
            dodan napisał:

> czy pochodzenie elpeeru przeszkadza w zrobeniu czegoś dobrego?

oczywiście, że nie - jeśli robi się i mówi się to co chce wódz, który jako
            jedyny wie co jest dobre a co nie:)
            problem w tym, że ja nie jestem wodzem i nie chcę mieć wodza-konia który mówi:)
            • dodan Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 14:55
              mówisz o stereotypach, ja nie mówie o giertychu tylko o waśniewskim, może to
              nie jest wódz, tylko człowiek racjonalny, po za tym myślisz, że ktos za kim
              stoją dawne uklady bądzie lepszym wodzem?
              • esscort Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 15:02
                dodan napisał:
                Dodan, a musisz mieć jakiegoś wodza?
                Jakie dawne układy?
              • jaco2001 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 15:25
                dodan - szczerze ci napiszę, że jestem zrozpaczony tym trio co startuje.
                dlaczego nie głosuję na sokołowskiego - nie będę się powtarzał. dlaczego nie na
                pszczółkowskiego - znam go z dawniejszych czasów i moim zdaniem nie daje on
                gwarancji należytego sprawowania urzędu (jak sam pisze sprawnego urzędu) no i
                waśniewski - nie znam chłopa, nie wiem czy jest czy nie jest racjonalny (jedynie
                mogę powiedzieć, że na zdjęciach wygląda jakoś nie tak - może te ręcę:) ale wiem
                że jest z elpeeru. elpeer jest partią wodzowską (nie jest to stereotyp) z
                wodzem, który jest mówiącym-koniem. pisząc o wodzu nie pisałem wcale o
                waśniewskim tylko o jego pryncypale partyjnym. skoro mamy wodza, wodza się
                słucha - resztę sobie dośpiewaj:)
                • lomek2 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 15:29
                  No dobra, rozumiem, ale ktoś burmistrzem zostać musi.
                  Ja niestety nie mam czasu ;)
                  • jaco2001 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 15:33
                    łomek, wiesz jakby ci tu powiedzieć:) ty nie spełniałbyś moich kryteriów przez
                    to, że nie podzielasz wiadomego-prawdziwego-piękna. no sorry:)
                    • lomek2 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 15:46
                      Jaco, na piękno składa się całość. Zobaczysz piękną kobietę wychodzącą ze
                      sklepu, zauroczony jej rysami twarzy (chwilowo nie wnikamy w grubość tapety),
                      sylwetką, zapachem i czym tam jeszcze, podążasz za nią, już masz zagaić, a tu
                      nagle słyszysz jak mruczy pod nosem: "osz kurwa, chleba zapomniałam".

I co, się pytam?
                      I CO?

P.S
                      Przepraszam za niewykropkowanie, ale chciałem żeby było jak najbardziej
                      realistycznie :)
                      • jaco2001 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 15:58
                        łomek - wiesz że bardzo często się tak zdarza:) wtedy ja zawsze oblekam taką
                        kobietę w komplement "królowej poetów".
                        a wiadome piękno - daleko, można i trzeba :) marzyć... że gdzieś jest inny kraj,
                        inna gmina...
                        jaco-ciut romantyczny:)
                        • iod Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 16:16
                          jaco2001 napisał:

> jaco-ciut romantyczny:)

:))) romantyczny,w konkury uderza z kratą wódy (dobrze pamiętam?), no chyba,
                          że Jaco romantyczny w wybranych przypadkach tylko (patrz przypadek
                          M.Bellucci) :)))

• jaco2001 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 16:21
                            iod czy chciałabyś abym do ciebie uderzył w konkury ?? bo jakoś mi chyba coś
                            umknęło ?
                            ręce precz od moni bo połamię:)
                            • iod Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 16:42
                              chyba już sama nie rozumiem,co piszę...Gdzie ta świeczka?
                              Nie smiałabym ni jednej mej rączki do Moni...zresztą, szkoda moich rączek;)
                              • jaco2001 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 16:55
                                iod napisała:

> Nie smiałabym ni jednej mej rączki do Moni...zresztą, szkoda moich rączek;)

noooo i tak trzymać:)
                                • lomek2 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 17:01
                                  Przypomniał mi się pierwszy występ Kobuszewskiego w roli satyryka. Taki skecz
                                  był, mniej więcej:
                                  "Biegnie sobie dziewczę, zwiewne jak motylek. Roztacza wokół wiosnę, na jej
                                  widok otwierają się pączki kwiatków...
                                  A z drugiej strony jedzie cięzarówka.
                                  I na miazgę, drogi panie, na miazgę..."
                                  :)
                            • kmsanczia Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 17:31
                              jaco2001 napisał:
                              > iod czy chciałabyś abym do ciebie uderzył w konkury ?? bo jakoś mi chyba coś
                              > umknęło ?
                              > ręce precz od moni bo połamię:)

Jaco twój romantyzm jest powalający. ;)
                              p.s. skąd wiesz, że Bellucci nie rzuca mięchem?
                              • jaco2001 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 17:40
                                kmsanczia napisała:

> p.s. skąd wiesz, że Bellucci nie rzuca mięchem?

nie wiem czy nie rzuca. po co mi ta wiedza o tym, czy rzuca czy nie rzuca ?
                        • lomek2 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 17:16
                          "Na grobach" byłem wczoraj w stronach rodzinnych.
                          Zaprawdę, powiadam Wam. To co się dzieje w Łomiankach, to pełna kultura i
                          zmagania Tytanów na najwyższym intelektualnym poziomie.

Widziałem wyciągniętą ze skrzynki ulotkę wyborczą na burmistrza takiego kmiota,
                          że się "w pale nie mieści". Facet mógłby pretendować co najwyżej na prezesa
                          lokalnych Kółek Rolniczych :)
                          Rechotaliśmy w rodzinnym gronie dobrą godzinę przeczytawszy jak sławi swoją
                          rodzinę, wykształcenie, drogę zawodową...
                          Przytoczę jeden akapit z pamięci:
                          "Nie przygotowałem programu, choć mógłbym przygotować ich kilka.
                          Nie przygotowałem programu, co nie znaczy, że go nie mam"
                • dodan Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 15:38
                  załamujesz mnie jaco, jednak na kogoś zagłosować trzeba....
                  • jaco2001 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 15:59
                    dodan napisał:

> załamujesz mnie jaco, jednak na kogoś zagłosować trzeba....

nic nowego. ja załamuję siebie codziennie parę razy:) kiedyś się za to
                    okaleczałem ale już mi przeszło;)
                    a z drugą częścią twej wypowiedzi zgadzam się w 100 %.
              • lomek2 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 15:27
                Gminie (KAŻDEJ, nie tylko naszej) potrzebny jest gospodarz, który UMIE
                gospodarować. A nie wódz, tancerz, komik inny śpiewak.
                Burmistrz to władza wykonawcza. Funkcje reprezentacyjne pełnione są przy okazji.
                Nie musi rozdawać cukierków dzieciom, z uśmiechem na twarzy.
    • ciuciubabka3 Re: INTERWENCJE- POLSAT 01.11.06, 22:13
      bajm-mot napisał:

> Zapraszam na program poświęcony: Zagrożeniom komunikacyjnym w Łomiankach.
      > Czwartek godz:16.05 Polsat program Interwencje
      > Pozdrawiam Bajm

I kto ci to obejrzy o tej godzinie :))
      • zlomianek Re: INTERWENCJE- POLSAT 01.11.06, 22:15
        Sokołowski z Grądzkim?
        • zenia13 Re: INTERWENCJE- POLSAT 01.11.06, 22:43

zlomianek napisała:

> Sokołowski z Grądzkim?

I ich wierni poddani.
          • jaco2001 Re: INTERWENCJE- POLSAT 02.11.06, 09:54
            zenia13 napisała:

> zlomianek napisała:
            >
            > > Sokołowski z Grądzkim?
            >
            > I ich wierni poddani.

przepraszam, czy to jest śmieszne ?? a ci poddani zadzwnonią, pójdą do
            nie-poddanych-niezdecydowanych i powiedzą, panie w telewizji mówili że chcą
            rozjechać łomianki a tylko obecny burmistrz może nas ochronić. i ci
            nie-poddani-niezdecydowani pójdą następnie do pszczółkowskiego prosząc o
            wyjaśnienie ??
            W Ą T P I Ę !!
            miłych snów o zwycięstwie życzę. a z tym, że koń jest kulawy i każdy widzi to
            bym nie przesadzał. popatrzcie na ostatnie wybory - kto miał wygrać i kto
            wygrał. a niby wszystko było takie proste i oczywiste:)
            • j46 : INTERWENCJE- POLSAT 3,11,2006 godz 16.10 02.11.06, 16:45
              Bajmot jak zwykle namotał. Seans odbędzie się w Polsacie dn. 3.11.o godz. 16.10.
              Jak zwykle brodacz, który ma coś niedobrego ze wzrokiem, będzie twierdził że
              skrzyżowanie trasy w Kiełpinie, będzie w środku Łomianek, a nie w pobliżu ich
              skraju w pobliżu lasów otoczkowych puszczy.
              • lomek2 Re: : INTERWENCJE- POLSAT 3,11,2006 godz 16.10 02.11.06, 16:53
                No właśnie.
                Bo dzisiaj było o panu S. z Głuchołaz a nie z Marek...
                Ale papirusa słabo będzie słychac. Chyba nagram i przepuszczę przez elektronikę...

Najbardziej podobała mi się tajemnicza zapowiedź pani prowadzącej "czy wygra
                prawo czy demokracja?". Ni w ząb nie pojmuję. Pewnie dlateżo że to blondynka była.
                ;)
                • jaco2001 Re: : INTERWENCJE- POLSAT 3,11,2006 godz 16.10 02.11.06, 16:57
                  lomek2 napisał:

> Najbardziej podobała mi się tajemnicza zapowiedź pani prowadzącej "czy wygra
                  > prawo czy demokracja?".

hehe to fajny slogan wyborczy może być: jesteś za prawem w łomiankach czy
                  demokracją w łomiankach ?
                  • frags Re: : INTERWENCJE- POLSAT 3,11,2006 godz 16.10 02.11.06, 17:22
                    Ale poruszenie z powodu tego programu...
                    • jaco2001 Re: : INTERWENCJE- POLSAT 3,11,2006 godz 16.10 02.11.06, 17:28
                      rags napisał:

> Ale poruszenie z powodu tego programu...

telewizja panie, telewizja...
                      magia małego ekranu:)
                      • frags Re: : INTERWENCJE- POLSAT 3,11,2006 godz 16.10 02.11.06, 17:36
                        Albo niepewność przedwyborcza. Burmistrz w TV Polsat jest lepszy niż Pszczoła na
                        papierkach.

BTW. Widziałem dzisiaj fajną zbitke plakatową. Tuż za skrętem w Brukową z
                        Kolejowej, kierowców wita wielki podwójny nośnik bannerów. Na jednym jest Wielka
                        Pszczoła, jak wiadomo najlepsza ze wszystkich pszczół, a na drugim kilo schabu
                        po 12,90 z Carrefoura. Wygląda to tak, jakby Pszczoła mięcho sprzedawała.
                        Zwykłe, surowe mięcho. Nawet nie wyborczą kiełbachę.
                        • zlomianek Re: : INTERWENCJE- POLSAT 3,11,2006 godz 16.10 02.11.06, 17:45
                          frags napisał:
                          > Wygląda to tak, jakby Pszczoła mięcho sprzedawała.
                          > Zwykłe, surowe mięcho. Nawet nie wyborczą kiełbachę.

Frags mięsa i jajków nie potrzebuje!
                          Tatko dali jak na groby pojechał?

Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie
                          ingeruje w treść wątków i ko
                          • frags Re: : INTERWENCJE- POLSAT 3,11,2006 godz 16.10 02.11.06, 17:55
                            zlomianek napisała:

> frags napisał:
                            > > Wygląda to tak, jakby Pszczoła mięcho sprzedawała.
                            > > Zwykłe, surowe mięcho. Nawet nie wyborczą kiełbachę.
                            >
                            > Frags mięsa i jajków nie potrzebuje!
                            > Tatko dali jak na groby pojechał?

Taak, ty naprawdę sądząc po stylu, obyciu itp jesteś zlomianek. Dyskusja
                            dyskusją, ale żeby mieszać w nią groby i rodzinę? Nawet Wielka Pszczoła, mam
                            nadzieję, nie pochwala takich wycieczek u swoich akolitów.

>
                            • zlomianek Re: : INTERWENCJE- POLSAT 3,11,2006 godz 16.10 02.11.06, 18:06
                              frags napisał:

>> Taak, ty naprawdę sądząc po stylu, obyciu itp jesteś zlomianek. Dyskusja
                              > dyskusją, ale żeby mieszać w nią groby i rodzinę?

Jakaś obsesja z tą rodziną!
                              Kompleksy?
                              • frags Re: : INTERWENCJE- POLSAT 3,11,2006 godz 16.10 02.11.06, 18:11
                                Tak. Obsesja i uczulenie na małe "muzgi", jak mógłby napisać pewien Kandydat. Do
                                rady powiatu ten Kandydat, co najzabawniejesze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka