Dodaj do ulubionych

Wesoły Dom Wariatów

30.11.06, 18:31
Kochani, to forum staje się naprawdę bardzo zabawne. Pięknie przystaje do
Wesołego Miasteczka. Takiego, w którym główna ulica wygląda jak wiejska szosa,
które przecina na dwie zantagonizowane części jedna z większych arterii
wylotowych stolicy. Takiego, w którym chodnik jest luksusem, szambo z ukrytą
przemyślnie dziurą - standardem. Cieszę się, że jestem szesnastokrokowcem w
Wesołym Miasteczku, w którym nawet internetowe forum przestało funkcjonować.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
Obserwuj wątek
    • zlomianek Re: Wesoły Dom Wariatów 30.11.06, 18:34
      Na środku głównej ulicy mozna oglądać pajaca fragsa plotącego trzy po trzy.?
      Trzeba ogłosić w Warszawie, na pewno więcej gawiedzi się zbiegnie.
      • frags Re: Wesoły Dom Wariatów 30.11.06, 18:47
        zlomanek, jeśli Ty tam będziesz, to mogę nawet stać na głowie. Specjalnie dla
        Ciebie!
    • zamulacz2 Re: Wesoły Dom Wariatów 30.11.06, 19:38
      Ale rozrosła się dziś liczba ników do zamulania. Jak to skutecznie robią.
      • mmc_lomianki Re: Wesoły Dom Wariatów 30.11.06, 19:56
        A niech mulą. Wszystko co pilne zostało załatwione.
        Szkodnik został usunięty, referendum wałowe zbojkotowane...
        Skoro zamulaczy ogarneło już całkowite szaleństwo (pewnie niedługo nie będą
        układać liter w słowa tylko w przypadkowe ciągi...) to zapewne przetrwamy, nawet
        z nieco sparaliżowaną platformą komunikacyjną. Bawcie się więc dobrze!

Zamulacze, którym całkiem odbiło po widowiskowych porażkach, które wymieniłem
        wcześniej tymczasem sami strzelają sobie w stopę. Forum z jego bałaganem się
        całkiem znudzi (nie dając się czytać najzwyczajniej w świecie), a przegrani i
        ich towarzystwo niedoli nie będzie miało gdzie ponarzekać na nową, znienawidzoną
        przez nich władzę ;)
        • lolaxyz Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 08:38
          Bardzo słuszne spostrzeżenia mmc.
          Jak już jestem przy głosie to oświadczam, że wracam do porzuconego wczoraj ze
          szczerych pobudek nicka bo chyba wybrałam na to nie najlepszy czas zwazywszy na
          to co się dzieje na forum. Frags zmieszął mnie z błotem właściwie nie wiem
          czemu, to chyba tak z przyzwyczajenia, nie chce już go drażnić.
          • zlomianek Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 08:46
            lolaxyz napisała:

Frags zmieszął mnie z błotem właściwie nie wiem
            > czemu, to chyba tak z przyzwyczajenia, nie chce już go drażnić.

Frags ostatnio jak wściekły pies miota się i kąsa na lewo i prawo.
            Sam już nie wie dlaczego.
            • lolaxyz Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 08:51
              Przykre to, kiedyś bywał względnie sympatyczny.
              Fragsie co się stało (z troską pytam) ?
          • kowalik22 Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 08:54
            Lola, mam pytanie w kwestii tego nowego(już starego) nicka: czy to
            była "idylla"?

• lolaxyz Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 09:00
              Tak kowaliku, starałam się aby to było oczywiste.
              • kawalik22 Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 09:08
                A tak się starałam by nadal było zabawnie. Na nic me starania. Jakieś wredne
                podróby się czepiają. A myśmy z fragsem zaplanowali taki wspaniały scenariusz
                Wszystko, co na serio, co prawdziwe, obrzucić z błotem, wdeptać, pognębić,
                wyśmiać. I jak wspaniale nam się to udaje. Każdy wątek mieszamy z błotem. Trochę
                odstaje od nas ten półanalfabeta dodan, ale z niego też dobry numer.
                • lolaxyz Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 09:11
                  powariowali :))
                  • frags Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 09:47
                    Witam Wesołe Miasteczko! Jak tam, dadan, kawalik, fragz i inne odmiany pewnego
                    nicka? Leki wzięte? Herbatką ziołową popite? Nie? Ooo, to trzeba nadrobić.

zlomianek - pozdrawiam i tęsknię. Dla Ciebie mogę nie tylko kąsać, ale i
                    szczekać. Dla Ciebie wszystko.

lolaxyz - idyllicznie nie wyszło. Lola jest lepsza.

Życzę słońca i radości
                • kmsanczia Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 12:04
                  kawalik22 napisała:
                  > A tak się starałam by nadal było zabawnie. Na nic me starania. Jakieś wredne
                  > podróby się czepiają. A myśmy z fragsem zaplanowali taki wspaniały scenariusz
                  > Wszystko, co na serio, co prawdziwe, obrzucić z błotem, wdeptać, pognębić,
                  > wyśmiać. I jak wspaniale nam się to udaje. Każdy wątek mieszamy z błotem. Troch
                  > ę
                  > odstaje od nas ten półanalfabeta dodan, ale z niego też dobry numer.

Będę to cytowac gdzie się da. A może nawet podeślę adminowi... ;)))
                  • kowailk22 Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 12:30
                    Proszę KM wypowiadaj się wyłącznie merytorycznie. Co to jest admin i jakie ma
                    kompetencje zgodnie z KPA?

. 124. 1. Uchwała budżetowa jednostki samorządu terytorialnego określa:
                    1) prognozowane dochody jednostki samorządu terytorialnego według
                    ważniejszych źródeł i działów klasyfikacji,
                    2) wydatki budżetu jednostki samorządu terytorialnego w podziale na działy i
                    rozdziały klasyfikacji wydatków, z wyodrębnieniem:
                    a) wydatków bieżących, w tym w szczególności:
                    – wynagrodzeń i pochodnych od wynagrodzeń,
                    – dotacji,
                    – wydatków na obsługę długu jednostki samorządu terytorialnego,
                    – wydatków z tytułu poręczeń i gwarancji udzielonych przez jednostkę
                    samorządu terytorialnego,
                    b) wydatków majątkowych,
                    3) źródła pokrycia deficytu lub przeznaczenie nadwyżki budżetu jednostki
                    samorządu terytorialnego,
                    4) wydatki związane z wieloletnimi programami inwestycyjnymi, z
                    wyodrębnieniem wydatków na finansowanie poszczególnych programów,
                    5) plany przychodów i wydatków zakładów budżetowych, gospodarstw
                    pomocniczych jednostek budżetowych i środków specjalnych,
                    6) plany przychodów i wydatków funduszy celowych,
                    7) upoważnienia dla zarządu jednostki samorządu terytorialnego do zaciągania
                    długu oraz do spłat zobowiązań jednostki samorządu terytorialnego,
                    8) zakres i kwoty dotacji przedmiotowych,
                    9) dochody i wydatki związane z realizacją zadań z zakresu administracji
                    rządowej i innych zadań zleconych jednostce samorządu terytorialnego ustawami,
                    10) dotacje,
                    11) dochody i wydatki związane z realizacją zadań wspólnych realizowanych w
                    drodze umów lub porozumień między jednostkami samorządu terytorialnego, w
                    budżecie jednostki samorządu terytorialnego, której powierzono realizację tych
                    zadań.
                    2. Uchwała budżetowa jednostki samorządu terytorialnego może zawierać:
                    1) upoważnienie dla zarządu jednostki samorządu terytorialnego do zaciągania
                    kredytów i pożyczek oraz emisji papierów wartościowych na pokrycie
                    występującego w ciągu roku budżetowego deficytu budżetu jednostki samorządu
                    terytorialnego,
                    2) upoważnienie dla zarządu jednostki samorządu terytorialnego do
                    dokonywania zmian w budżecie, w zakresie określonym w art. 128 ust. 2,
                    3) inne postanowienia dotyczące wykonywania budżetu jednostki samorządu
                    terytorialnego.
                    3. W uchwale budżetowej gminy określa się także dochody z tytułu wydawania
                    zezwoleń na sprzedaż napojów alkoholowych i wydatki na realizację zadań
                    określonych w programie profilaktyki i rozwiązywania problemów alkoholowych.
                    4. Uchwała budżetowa gminy może również określać:
                    1) wydatki jednostek pomocniczych gminy,
                    2) uprawnienia jednostki pomocniczej do prowadzenia gospodarki finansowej w
                    ramach budżetu
                    • kmsanczia Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 12:45
                      Niemożliwe, w KPA nie ma słowa o adminie??
                      ;0
                      • koktajlowy Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 17:10
                        kmsanczia napisała:

> Niemożliwe, w KPA nie ma słowa o adminie??
                        > ;0

No i co zanczy Twój głos? Nic, tak jak i Ty?
                        Popraw się. Bełkotu dosyc dookoła więc nie bełkocz! :(
                        • kmsanczia Re: Wesoły Dom Wariatów 01.12.06, 17:12
                          Jaki znów głos?? Czy wy zamulacze nie potraficie pojąć że już po wyborach i po
                          referendumm?... leczyć się

To forum chyba nei ma szans powrotu do normalności. :(
                          Kto narzekał na Fragsa, ręka do góry. Macie teraz za swoje z mnozącymi się
                          wariatami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka