zuzaleczka 04.12.06, 13:14 witam jestem z NDMAZ i znajomi zaproponowali pójscie do w/w restauracji na sylwestra. Mimo iż wychowałam sie w Łomiankach, tu pracuję nie znam tego lokalu. Mogę prosic o opinie? z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: restauracja CHORWACKA 04.12.06, 14:36 To taka restauracja, która specjalizuje się w organizowanych imprezach (wesela itp.), więc niewiele o niej wiadomo - chyba że znajdzie sie ktoś, kto był tam na jakiejs imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
luxmiuccia Re: restauracja CHORWACKA 04.12.06, 17:23 160 zl od osoby w tym 3 posilki cieple, 11 przekasek zimnych ,1 l napoju,kawa herbata,ciasta.Mozna przyniesc sowj alkohol.Gra zespol Maximus i z tego co odpisali mi na @ z Corvatii sa jeszcze wolne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: restauracja CHORWACKA 07.12.06, 12:47 wybrałam ret. chorwacką www.rest-croatia.lap.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamrolnicza Re: restauracja CHORWACKA 07.12.06, 13:31 Byłam na imprezie w Chorwackiej. Zimne, nie przytulne wnętrze, jedzenie 3-. Ale w końcu imprezę tworzą ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kamix123 Re: restauracja CHORWACKA 07.12.06, 20:03 Byłam tam na sylwestrze 3 lata temu. Jedzenie dobre, zespół który przygrywał też dobry, ale mało miejsca do podrygiwania(tańczenia). Warto zaryzykować aby się przekonać jak bawią się Łomiankowicze. Życzę miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
marynarz_papay Re: restauracja CHORWACKA 14.12.06, 11:03 Zuzka, a masz faceta na tę imprę w Łomiankach? Odpowiedz Link Zgłoś