Dodaj do ulubionych

stare - nowe

25.12.06, 02:47
Re: wizyta J.U. w bazie KMŁ
esscort 24.12.06, 14:37 + odpowiedz

kielpiniak napisał: to nie jest po chrześcijańsku!!!
> Nie wstyd mu? ......................katolikowi?.....

A tobie? Nie masz co w wigilie robić? Muszisz w święta ujadać? Nie mozesz
poczekac chocby kilka dni?

kiedyś na okres świąteczny były apele o zaprzestanie krytyki/pochwał
działalności radnych/władz/samorządu/lokalnej polityki.
I były w zasadzie respektowane.

Dziś na forum jest już inaczej ... (pomimo osobistego odczucia o nieznacznie
poszerzonym gronie uszestników piszących)

Stare .. nie nowe ... nowe ... nie stare ... ale czy dobre?

ps. Ess mam nadzieję, że nie pogniewasz się o zapożyczenie
Obserwuj wątek
    • esscort Re: stare - nowe 25.12.06, 21:32
      Nie ma sprawy - zresztą to żadne zapożyczenie. Klasyczny cytat z podaniem
      źródła. Zgadzam sie z góry na wszystkie "zapozyczenia"- poza wykorzystywaniem w
      celach komercyjnych, bo wówczas trzeba się podzielić
    • robetr_58 Re: stare - nowe 26.12.06, 13:37
      robert_58 napisał:

> Re: wizyta J.U. w bazie KMŁ
      > esscort 24.12.06, 14:37 + odpowiedz
      >
      > kielpiniak napisał: to nie jest po chrześcijańsku!!!
      > > Nie wstyd mu? ......................katolikowi?.....
      >
      > A tobie? Nie masz co w wigilie robić? Muszisz w święta ujadać? Nie mozesz
      > poczekac chocby kilka dni?
      >
      A cóż to za język? Jakiż wyszukany styl! Z pewnością wigilijny? W Twoim domu to funkcjonuje?

Najlepszego!

• kmsanczia Re: stare - nowe 26.12.06, 14:05
        Robek jakieś problemy? Święta zaszkodziły? ;)
        • robert_58 Re: stare - nowe 26.12.06, 16:28
          ha!
          i ja też mam klona!
          trajlalaljlalalala...

Niestety klona nie pozdrawiam serdecznie
          • robetr_58 Re: stare - nowe 27.12.06, 18:03
            robert_58 napisał:

> ha!
            > i ja też mam klona!
            > trajlalaljlalalala...
            >
            > Niestety klona nie pozdrawiam serdecznie
            Tutaj nie o klona chodzi przecież.
            O meritum!

A tutaj cieniutko, erudyto, cieniutko!
            Inwektywy to łatwo jest słać. Odnieść się do meritum posta, wymaga niestety INTELIGENCJI a tej u naszego bOHATERA - cieniutko, oj cieniutko.

Nick do zapamietania - robert_58 - DUPEK
        • kowalik22 Re: stare - nowe 27.12.06, 08:26
          kmsanczia napisała:

> Robek jakieś problemy? Święta zaszkodziły? ;)

KM jakoś mało spostrzegawcza ostatnio jest. Święta, KM, zaszkodziły?
          Nie, to chyba jednak nie święta, tak było już też przed świętami...;)

Dzień dobry wszystkim poświątecznie
          • kmsanczia Re: stare - nowe 27.12.06, 13:54
            Kowalik jak zwykle bronisz swojego alter ego Robka. Oczywiście tradycyjnie nie
            dostrzegasz formy żartu, ale cóż taki charakter.
            A Robek przez ciebie wychodzi na jakąś niemotę, która sama nie potrafi
            odpowiedzieć, bo ma przecież ciocię Kowalik na forum.
            Poza tym zdaje się odpowiadałam na post klona, ale cóż w tym wieku
            spostrzegawczości coraz mniej. ;)
            • kowalik22 Re: stare - nowe 27.12.06, 14:09
              No cóż, taki charakter:)
              Odpowiadałaś na post klona?
              To zdrobnienie od klona pisanego Robetr jest taki sam jak od Roberta - Robek?
              Patrz, jaka ja mało spostrzegawcza jestem;) Cóż, taki wiek;)

Ale i Tobie spoatrzegawczości chyba brak (choć wiek nie po temu), skoro piszesz:
              > A Robek przez ciebie wychodzi na jakąś niemotę, która sama nie potrafi
              > odpowiedzieć, bo ma przecież ciocię Kowalik na forum.

Robert przecież odpowiedział dużo wcześniej, niż ja napisałam swój post.
              Forma żartu, piszesz?

Cóż, nie wszystkich jednakowo bawią te same żarty. Stare kobiety nie znają się
              na TAKICH żartach. Tym bardziej, że ze STARYCH kobiet też w ten przedziwny
              sposób żartowałaś, pamiętasz może?

• lolaxyz Re: stare - nowe 27.12.06, 14:19
                Można wiedziec o co chodzi w tym wątku?
                • kmsanczia Re: stare - nowe 27.12.06, 15:12
                  O to, że Kowalik ma nową ofiarę (tu macham ja;). Pewnie mi przypomni gdzież to
                  żartowałam w TAKI sposób ze STARYCH kobiet. Po prostu jak ktoś nie ma nic do
                  roboty to znajduje sobie coraz to nowych wrogów. A może jednak jest tym
                  tajemniczym alter ego Robka? On może udawać spokojnego, rozważnego, nie
                  wadzącego nikomu, podczas gdy jego drugie, STARE "Ja" wbija szpile i się wymądrza?
                  ;)
                  • kowalik22 Re: stare - nowe 27.12.06, 15:22
                    KM, chodziło mi o ten żart (ze STARYCH kobiet):
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=53947139&a=54014505
                    Tak w temacie żartów stosownych, i wbijania szpil:) I wymądrzania się;)
                    • kmsanczia Re: stare - nowe 27.12.06, 15:31
                      A możesz mi to wyjaśnić? Bo nie bardzo rozumiem w którym miejscu ten żart. Czy
                      stare kobiety zwykle podkładają bomby i nie wolno z tego żartować??
                      ;)
                      • kowalik22 Re: stare - nowe 27.12.06, 15:36
                        Rozumiesz, KM, rozumiesz. Inni też rozumieją. Wybiórczo jakoś czytasz to, co
                        piszesz;)
                        Pozdrawiam i kończę ten temat, bo szkoda mojego czasu (i klawiatury),
                        choć mam go w nadmiarze, jak to zwykle u starych kobiet;)
                        • kmsanczia Re: stare - nowe 27.12.06, 15:38
                          Ach, czyli jednak ten skrót tak zabolał... Jak to jedna literka "c" może
                          człowieka załamać. ;) Nadal jednak nie rozumiem co to ma wspólnego ze starymi
                          kobietami. Ale pewnie że szkoda czasu, bo i tak nic konkretnie nie napiszesz. ;)
                          • kowalik22 Re: stare - nowe 27.12.06, 15:43
                            MNIE nie zabolało. I nie załamało.
                            Gdyby tak było, już dużo wcześniej bym Ci o tym napisała.
                            Pokazałam tylko, jak "stosowne" są Twoje żarty,
                            skoro twierdzisz, że żartujesz, ino inni się na tych Twoich żartach nie
                            poznają;)
                            • kmsanczia Re: stare - nowe 27.12.06, 16:49
                              kowalik22 napisała:
                              > Pokazałam tylko, jak "stosowne" są Twoje żarty,

Kow raczej już nie brnij... ;) Rzeczywiście, "niestosowny" żart. Ty chyba byłaś
                              chowana pod kloszem.
                • lolayxz Re: stare - nowe 27.12.06, 18:08
                  lolaxyz napisała:

> Można wiedziec o co chodzi w tym wątku?

O inwektywy i brak odniesień do tematu. Ale to jest charakterystyczne dla łomiankowskich wsiowych YNTELYGENTÓW.

Pozdrawiam DUPKI
                  • lolaxyz Re: stare - nowe 28.12.06, 10:22
                    O jak fajnie, mam klona :))
                    Ledwie co wczoraj życzyłam sobie i innym tabunu różnych wariatów a już dzisiaj
                    ziściły się moje życzenia.
                    Robert gratuluję. Czyżbyśmy mieli wspólnego nienawistnika? Niesamowite, to
                    forum schodzi na zamulaczy :(.
                    Innych pocieszam, może Was też sklonują :))
                    • robert_58 Re: stare - nowe 28.12.06, 10:38
                      tiaa...

Być może nie tylko my mamy wspólnego nienawistnika - być może duża część
                      forumowiczów ma wspólnego nienawistnika.

Oczywiście właściwa, duża część forumowiczów ..

Pozdrawiam
                      • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 11:25
                        robert_58 napisał:
                        > Być może nie tylko my mamy wspólnego nienawistnika - być może duża część
                        > forumowiczów ma wspólnego nienawistnika.
                        > Oczywiście właściwa, duża część forumowiczów ..

A może nie chodzi o jakiś konkretnych forumowiczów, a o forum?
                        Tamto, jedyne słuszne - umarło...
                        A tego - choć już niepotrzebne i niewygodne - zamknąć się nie da...
                        Zatem - zaklonować, zamulić, zniechęcić, by nikt już tu nie zalądał,
                        niewygodnych pytań nie stawiał, do tablicy nie wywoływał...

• iod Re: stare - nowe 28.12.06, 11:47
                          zastanawiam się jakby mnie tu sklonować, takie krótkie, bylejakie iod. Zadne
                          tam lole, fragsy, kowaliki, roberty...a może po prostu nie warto ;)
                          • lolaxyz Re: stare - nowe 28.12.06, 12:22
                            Iod, szczęściu trzeba pomóc, zmień nicka na jakiegoś bardziej zapraszajacego :))
                            • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 12:33
                              lolaxyz napisała:
                              > Iod, szczęściu trzeba pomóc, zmień nicka na jakiegoś bardziej
                              zapraszajacego :)

Lola, a cóż jest "zapraszającego" w nickach podszywanych?
                              Widzisz jakiś wspólny mianownik?
                              • lolaxyz Re: stare - nowe 28.12.06, 12:50
                                Oczywiście Kowaliku, że widzę, wszystkie mają przynajmniej 2 razy tyle znaków
                                co "iod"
                            • iod Re: stare - nowe 28.12.06, 12:42
                              Lola, ja nic zmieniac nie będę, zaraz zapomnę na co zmieniłam i będzie...poza
                              tym to może grozić jakimiś problemami z tożsamością, a ja lubię wiedzieć kim
                              jestem :)
                              Poza tym mój mało zapraszający nick to może być nie lada wyzwanie! Poczekam,
                              zobaczę.
                              • olla1660 Re: stare - nowe 28.12.06, 12:46
                                Od razu tam "nie lada". Jest przecież kilka kombinacji... "oid" na ten
                                przykład. Całkiem ładne :)
                                • iod Re: stare - nowe 28.12.06, 13:03
                                  "oid" też do czkawki sprowadza, ale takie "dio" na przykład...;)
                              • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 12:47
                                > Poza tym mój mało zapraszający nick to może być nie lada wyzwanie! Poczekam,
                                > zobaczę.

Iod, nie wywołuj wilka z lasu :)
                              • lolaxyz Re: stare - nowe 28.12.06, 12:53
                                Iod, zrób sobie "dioda" prawie to samo a jednak z nutką agresji :))
                                • olla1660 Re: stare - nowe 28.12.06, 12:54
                                  o tak! Dioda to fantastyczny nick, taki buntowniczy i dźwięczny w wymowie ;)
                                  • kmsanczia Re: stare - nowe 28.12.06, 13:43
                                    olla1660 napisała:
                                    > o tak! Dioda to fantastyczny nick, taki buntowniczy i dźwięczny w wymowie ;)

Dorzucam do puli: Mistrz Yoda. :))
                                • iod Re: stare - nowe 28.12.06, 12:58
                                  Dioda nie mogę, bo mi się jakoś kojarzy....a tu jakby "aparycja"
                                  nie ta, o zdolnościach wokalno-tanecznych nie wspomnę ;)
                        • kmsanczia Re: stare - nowe 28.12.06, 12:46
                          kowalik22 napisała:
                          > A może nie chodzi o jakiś konkretnych forumowiczów, a o forum?
                          > Tamto, jedyne słuszne - umarło...
                          > A tego - choć już niepotrzebne i niewygodne - zamknąć się nie da...

Kowalik jak pragnę zakwitnąć, coraz mniej rozumiem o czym piszesz. ;)
                          Jakie "tamto" i "to"?? To jest to samo forum, nic się nie zmieniło.
                          Było miło i spokojnie do czasu afery fragsowo-krzysiomowej, potem rozpętała się
                          burza papirusowa, następnie opanował nas szał wyborczy, potem referendalny (i tu
                          pojawili się początkowo zamulacze, potem klony)... Ach, zapomniałabym, gdzieś w
                          trakcie pojawiła się najpierw wszystkowiedząca koleżanka pani Jadzi, a potem
                          wszystkowiedząco-wszystkichznająca Kowalik. ;))
                          Ale toż to wciąż to samo forum, ino ochoty do pisania w wyniku powyższych
                          wydarzeń coraz mniej. ;) No i kiedyś ludzie mieli trochę większe poczucie humoru...
                          • olla1660 Re: stare - nowe 28.12.06, 12:49
                            Ale może kowalik chodzi o forum łomianki.org?
                            Bowiem ono faktycznie "letko" zdechło ;/
                            • kw40 Re: stare - nowe 28.12.06, 12:56
                              Nie przestawajcie pisac, bo juz dawno tak sie nie ubawilem
                          • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 12:57
                            > Kowalik jak pragnę zakwitnąć, coraz mniej rozumiem o czym piszesz. ;)
                            > Jakie "tamto" i "to"?? To jest to samo forum, nic się nie zmieniło.

KM, no widzę, że nie rozumiesz. Pisałam o tamtym forum:
                            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44690
                            Ja tu jestem od trzech miesięcy, afery krzysiomowo-fragsowej chyba nie
                            przeżyłam, choć wiem, o czym piszesz, papirusowej burzy nie kojarzę - być może
                            dlatego, że nie wiem, co pod nią rozumiesz, koleżanki Pani Jadzi też już chyba
                            nie było, kiedy ja zaczęłam tu bywać.
                            A czasy, gdy pojawiła się kowalik - już pamiętam. Nie pamiętam jednak, by
                            przedstawiała się jako osoba "wszystkichznająca".
                            Nikogo nie znam, KM - brody na żywo nie widziałam, złego giermka, tego od brody
                            nie widziałam, nowego - bez brody - nie znam, jedynie forumowicza jednego w
                            kosciele widziałam,i dwóch radnych-forumowiczów ze zdjęcia kojarzę...
                            Pozdrawiam
                            • olla1660 Re: stare - nowe 28.12.06, 13:21
                              Kowaliiiik, a skąd wiedziałaś, że ten w kościele to był forumowicz?
                              Pytam, bo zastanawiam się po czym rozpoznać forumowicza, gdyby mi przyszło
                              takiego kiedyś spotkać, przypadkiem. Na przykład w cukierni "Pod Kasztanem" lub
                              na poczcie... lub na spacerze na skwerze ;))
                              • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 13:45
                                Olla, trzeba go wcześniej poznać;)
                                Albo poczytać wątki na forum i zobaczyć odpowiedni numer GŁ:)
                                • kmsanczia Re: stare - nowe 28.12.06, 13:57
                                  kowalik22 napisała:
                                  > Albo poczytać wątki na forum

Po wpisaniu w wyszukiwarce autor "myrha4" wyskakuje 1 (słownie jeden) post,
                                  właśnie w wątku pozdrowieniowym... Kow ty na dodatek antycypujesz?...
                                  ;))
                                  • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 14:08
                                    kmsanczia napisała:
                                    > Po wpisaniu w wyszukiwarce autor "myrha4" wyskakuje 1 (słownie jeden) post,
                                    > właśnie w wątku pozdrowieniowym... Kow ty na dodatek antycypujesz?...
                                    > ;))

:))))
                                    KM, najpierw musiałam sprawdzić, co znaczy "antycypować":) Ależ trudne słowo;)

Myrhę4 sprawdziłam wczoraj, zaraz po jego poście - bo mnie też zaskoczył;)))
                                    O innym wątku pisałam, nie chce mi się go szukać, dotyczył m.in. festynu...
                                    Idziesz złym tropem, KM:)
                                    Ale Ci nie podpowiem, bo nie mam w tym interesu żadnego;))
                                    • kmsanczia Re: stare - nowe 28.12.06, 14:13
                                      Czyżby tego słynnego festynu, na którym zostałam podstępnie rozpoznana przez
                                      Robka? ;)

p.s. jak to nie wiesz co to znaczy antycypować, Zmienników się nie oglądało? ;)
                                      • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 14:26
                                        > Czyżby tego słynnego festynu, na którym zostałam podstępnie rozpoznana przez
                                        > Robka? ;)

O, to ciekawe:) Napisz coś więcej, jakiego podstępu użył Robert?
                                        • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 15:05
                                          KM, nie napiszesz?
                                          Rozbudziłaś moją ciekawość, a potem nic? ;)
                                          A dlaczego ten festyn "słynnym" nazywasz?
                                          Czy "słynny" oznacza, że wszyscy na forum wiedzą
                                          o tym jakimś podstępie Roberta?
                                          • olla1660 Re: stare - nowe 28.12.06, 15:08
                                            Słynny, bo ostatni na jakim przemawiał Pan Sokołowski... chyba dlatego ;)
                                            • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 15:14
                                              olla1660 napisała:
                                              > Słynny, bo ostatni na jakim przemawiał Pan Sokołowski... chyba dlatego ;)

E, jeśli jedynie dlatego, to jaki on tam "słynny" ;)
                                              Ja chciałbym się dowiedzieć, jakim podstępem można rozpoznać KM;)
                                              • kmsanczia Re: stare - nowe 28.12.06, 15:25
                                                kowalik22 napisała:
                                                > Ja chciałbym się dowiedzieć, jakim podstępem można rozpoznać KM;)

Pozwolę sobie zacytować mistrza:

"Trzeba mnie wcześniej poznać;) Albo poczytać wątki na forum i zobaczyć
                                                odpowiedni numer GŁ:)
                                                Ale Ci nie podpowiem, bo nie mam w tym interesu żadnego;))"
                                                • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 15:29
                                                  kmsanczia napisała:
                                                  > Pozwolę sobie zacytować mistrza:

No nie, KM, przesadzasz - Kowalik mistrzem? Nie zasłużyłam ;)))

• kmsanczia Re: stare - nowe 28.12.06, 15:31
                                                    kowalik22 napisała:
                                                    > Kowalik mistrzem?

unikania vel zamulania nie pamiętasz? ;)
                                                  • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 15:37
                                                    > unikania vel zamulania nie pamiętasz? ;)
                                                    Teraz ja powinnam zakrzyknąć: "Km, jak pragnę zakwitnąć";)

Definicję zamulania podałaś?
                                                    "Unikanie"? ;)
                                                    A tyle się tu tej definicji poszukiwało;)
                                                  • kmsanczia Re: stare - nowe 28.12.06, 15:44
                                                    Wrzuciłam w wyszukiwarkę, ale wyskoczyło mi trochę nie na temat, może w KPA? ;)

Unikanie współżycia seksualnego
                                                    Rządowe nagrody za unikanie prostytutek
                                                    Unikanie pościgów
                                                    Unikanie zagrożeń związanych z pracą przy komputerze
                                                    Unikanie problemów z transakcjami
                                                    Prokuratoria zaleca państwowym spółkom unikanie arbitraży
                                                    organizacja pracy i unikanie zwłoki
                                                    Unikanie klas
                                                    Premia za unikanie agencji towarzyskich
                                                    ...

Natomiast co do zamulania to proszę bardzo:
                                                    1. Zamulać
                                                    Przynudzać, wprowadzać w zły humor.
                                                    2. Zamulać
                                                    Okazywanie dezaprobaty najczęściej w stosunku do podejmowania jakiś czynności
                                                    zbiorowych (tzw. zamulanie najczęściej występuje na zgromadzeniach młodzieżowych
                                                    o charakterze rozrywkowym i socjalnym, na których często pojawiają się napoje
                                                    alkoholowe; czyli potocznie na imprezach).
                                                    www.miejski.pl/slowo.php?a=Zamula%C4%87
                                                  • lolaxyz Re: stare - nowe 28.12.06, 15:50
                                                    kmsanczia napisała:

(tzw. zamulanie najczęściej występuje na zgromadzeniach młodzieżowyc
                                                    > h o charakterze rozrywkowym i socjalnym, na których często pojawiają się
                                                    napoje alkoholowe; czyli potocznie na imprezach).

ło rany to czemu my sie tak tym zamulaniem brzydzimy? moze my sie na tym
                                                    jeszcze nie poznaliśmy bo my starzy jesteśmy i maryjan ma racje że dopiero
                                                    nasze dzieci do tego dojdą :((
                                                  • olla1660 Re: stare - nowe 28.12.06, 15:55
                                                    lolaxyz napisała:

> ło rany to czemu my sie tak tym zamulaniem brzydzimy? moze my sie na tym
                                                    > jeszcze nie poznaliśmy bo my starzy jesteśmy i maryjan ma racje że dopiero
                                                    > nasze dzieci do tego dojdą :((

Ja pracować powinnam, a zamiast tego boki zrywam co chwila z waszych tekstów.
                                                    No nie "mogie" normalnie :))
                                                  • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 15:59
                                                    > Ja pracować powinnam, a zamiast tego boki zrywam co chwila z waszych tekstów.
                                                    > No nie "mogie" normalnie :))

No właśnie o tym pomyślałam. Że bawimy się dziś świetnie, ale zaraz każde z Was
                                                    skończy pracę i do jutra będę musiała czekać, żeby znów się trochę rozerwać.
                                                    Miłego popołudnia:)
                                                  • kmsanczia Re: stare - nowe 28.12.06, 16:05
                                                    Kow jak się nudzisz wieczorkiem to proponuję wyskoczyć na "babskie" zakupy. ;)
                                                    Zaczyna się szał ciał i wyprzedaży - łaaaał..., od wczoraj w Ikei, można kupić
                                                    pęknięty wietnamski garnek za 98% ceny!
                                                  • lolaxyz Re: stare - nowe 28.12.06, 16:07
                                                    kmsanczia napisała:

> Kow jak się nudzisz wieczorkiem to proponuję wyskoczyć na "babskie" zakupy. ;)
                                                    > Zaczyna się szał ciał i wyprzedaży - łaaaał..., od wczoraj w Ikei, można kupić
                                                    > pęknięty wietnamski garnek za 98% ceny!
                                                    >

wariatka :))
                                                    (ale taka wariatka inaczej oczywiście)
                                                  • olla1660 Re: stare - nowe 28.12.06, 16:08
                                                    kmsanczia napisała:

> Zaczyna się szał ciał i wyprzedaży - łaaaał..., od wczoraj w Ikei, można kupić
                                                    > pęknięty wietnamski garnek za 98% ceny!

Czy ja nie prosiłam przed chwilą o spokój? Ja nie mogę tak się śmiać, bo mi się
                                                    robią kurze łapki ;)
                                                    KM czy ty już taki garnek nabyłaś?
                                                  • kmsanczia Re: stare - nowe 28.12.06, 16:38
                                                    olla1660 napisała:
                                                    > KM czy ty już taki garnek nabyłaś?

Właśnie się wybieram! :))
                                                    Łu-teng (mi-ska).
                                                    (chłyt materkindodi)
                                                  • kowalik22 Re: stare - nowe 28.12.06, 16:09
                                                    > Kow jak się nudzisz wieczorkiem to proponuję wyskoczyć na "babskie" zakupy. ;)
                                                    Już o tym pisałam - staruszki (takie jak ja) boją się wychodzić z domu "po
                                                    nocy";)
                                                  • lolaxyz Re: stare - nowe 28.12.06, 16:05
                                                    Nie tyle skończy co zabierze do domu :))
                                                  • kmsanczia Re: stare - nowe 28.12.06, 16:07
                                                    Lolka bo ty to jesteś mało rozrywkowa, pewnie za każdym razem "okazujesz
                                                    dezaprobatę w stosunku do podejmowania jakiś czynności zbiorowych na
                                                    zgromadzeniach młodzieżowych o charakterze rozrywkowym". ;))
                                                  • lolaxyz Re: stare - nowe 28.12.06, 16:25
                                                    Musiałaś mnie wydać, że mam niewielkie doświadczenie (a wręcz żadne), w
                                                    czynnościach zbiorowych? No tak juz mam, że preferuje działaność
                                                    bilateralną :))
                                                  • kmsanczia Re: stare - nowe 28.12.06, 16:40
                                                    lolaxyz napisała:
                                                    > No tak juz mam, że preferuje działaność
                                                    > bilateralną :))

No wiesz! Jeszcze literalną, ale BI?! To juz lepiej unilateralną, zawsze to
                                                    bezpieczniej... ;]]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka