beasaf 20.04.07, 21:52 Zauważyliście nowe solarium tuż przy wejsciu do ICDS? Nowy biznes prowadzony przez spaloną na heban rodzinkę. Na mnie działa nieco odstraszająco... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olla1660 Re: Nowy solar 20.04.07, 22:23 Dobre :) A gdyby solarium prowadziła rodzinka biała jak kreda to by było lepiej? Są chodzącą reklamą swojego biznesu, no, to trzeba chyba docenić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
beasaf Re: Nowy solar 20.04.07, 22:30 Pewnie ich jeszcze nie widziałaś:) Od wszystkiego można się uzależnić. Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: Nowy solar 20.04.07, 22:35 No nie widziałam :) Bo też generalnie nie chodzę do solariów, ale... widziałam kiedyś taką spaloną na heban dziewczynę i faktycznie wyglądała okropnie i do tego staro (ona pewnie tego nie widziała i ciągle jej było mało). Jak się prowadzi taki biznes i ma opalanie za darmochę, to pewnie i o umiarze się zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:40 Salony wdychania tlenu zniknęły tak szybko jak sie pojawiły, kiedy do ludzi dotarło że przyspieszają sobie zgon i jeszcze za to płacą. Ciekawe kiedy do kobiet dotrze, że opalanie się ultrafioletem biologicznie postarza skórę. Oczywiście zawsze można położyc kolejną warstwę tapety, ale... Juz lepiej pójść do spa i kazać sobie za stówę połozyć kamienie na plecach :) Pomóc nie pomoże ale przynajmniej nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:44 Są odżywki dla psów oparte na karotenie na ładne wybarwienie sierści. Myslę, że u ludzi zadziałały by tak samo na skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:49 myślę, że dobrze myślisz spróbuj i opowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:51 robert_58 napisał: > myślę, że dobrze myślisz > spróbuj i opowiesz Dzięki za radę ale poczekam. Tak mi to przyszło do głowy w ramach mody na stosowanie leków weterynaryjych dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:53 :)) o! to Ty mnie widzisz i czytasz :)) nie wiedziałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Nowy solar 21.04.07, 00:05 są takie odżywki dla ludzi, karoten w tabletkach, nic nowego. Albo po prostu marchewka :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomalka Re: Nowy solar 25.04.07, 10:38 hehe mi smakuja te jednodniowe soczki, a na dobra opalenizne dobry balsam brazujacy, w sieci jak sie wczytalam to wybralam sobie dove summer glow i jest git, balsamikiem zrobilam grunt, do tego marcheweczka coby nature wspomoc i wuala ;) Do solarium topredzej sie zastrzele niz wejde... nie znosze solarnych panienek. Odpowiedz Link Zgłoś
sfrutta Re: Nowy solar 25.04.07, 19:28 mmm, dove summer glow i marwitki to faktycznie dobra kombinacja:)i jak dla mnie naprawde fajny i zdrowy sposob na przygotowanie sie do lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:48 Ty się, Lomek, nie śmiej z ... kamieni/krążków kosmicznych ... na plecach :) Odpowiedz Link Zgłoś
beasaf Re: Nowy solar 21.04.07, 00:19 lomek2 napisał: > Ciekawe kiedy do kobiet dotrze, że opalanie się ultrafioletem biologicznie > postarza skórę. Oczywiście zawsze można położyc kolejną warstwę tapety, ale... Ale "zza lady" solarium widać hebanowych panów właśnie, w białych kontrastujacych t-shirtach. No tak, oni z make-up em to tylko w telewizji na wizji, a przecież muszą sobie jakos radzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Nowy solar 21.04.07, 00:23 Oni na pewno jedli odżywki na wybarwienie gniadoszy i nie trzaskali się na solarce. Odpowiedz Link Zgłoś
slimoza2 Re: Nowy solar 21.04.07, 21:04 solarka jest moze modna, ale faktycznie niezdrowa.bylam moze kilka razy,ale moja skora koszmarnie pozniej wygladala,byla zaczerwieniona.no naczytalam sie mnostwo o szybszym starzenu sie skory i rakotworczosci.juz wole samoopalacz, przynajmnej nie ryzykuje jakis takich jazd.nasmaruje se trzy razy w tygodnu dovem efekt jest lepszy, a duzo zdrowiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmc_lomianki Re: Nowy solar 21.04.07, 22:33 E tam - jak stosuje się to z umiarem to nie jest aż tak źle. Poza tym solarium działa antydepresyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: Bzyk, bzyk 21.04.07, 23:07 mmc_lomianki napisał: > E tam - jak stosuje się to z umiarem to... > działa antydepresyjnie :) Etaam stosuje i poleca inne biologiczie czynne środki antydepresyjne i to bez żadnego umiaru. ------------ Nie traćmy ani chwili Nie traćmy ani dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawaa Re: Nowy solar 23.04.07, 13:02 Zamaist smażyć się na solarach lepiej juz posmarować sie na spokojnie dobrym balsamem brązujacym - ja np stosuje dove summer glow i polecam ten balsamik, uroczo działa. Wychodzi taniej niż solarka, a za 10 lat skóra bedzie o wiele mniej zniszczona niż tych przebarwionych pomarszczelów posolariowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Nowy solar 23.04.07, 13:12 Czy ten Dove też tak 'pachnie' jak inne samoopalacze i barwi na pomarańczowo? Bo ja przyznam się tego zapachu nie mogę znieść. Solarka rzeczywiście działa antydepresyjnie, to jak 15 minut na plaży. Tylko czasem potrafią puścić disco w głośniki, koszmar. Albo te nowoczesne łóżka, makabra. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawaa Re: Nowy solar 23.04.07, 14:36 Mnie na pomarańczowo nie ubarwił, co do zas samego zapachu to miło pachnie, a ten charakterystyczny zapach który powstaje przy samoopalaczach zwiazany jest z reakcjami chemicznymi twej skóry i u każdej on jest inny, wiec po prostu spróbuj, polecam :) Depresyjnie to solarki za kilkanascie lat zostawia efekt. heheh jak ze wszystkim, teraz poprawia humor a potem bedzie biadolenie i zgrzyt zebów ;D Odpowiedz Link Zgłoś