ptasznik11 06.06.07, 12:04 U nich radośc z przyrody w widłach 3 rzek, u nas marsz Bajmowta z asfaltem nad Wisłę:www.widlytrzechrzek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptasznik11 Re: w widłach 3 rzek 06.06.07, 12:09 u nich ścieżka rowerowa wzdłuż Wisły, u nas marzenia sokiego o 6 ścieżkach samochodowych po Naturze 2000 : miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,4201856.html Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: w widłach 3 rzek 06.06.07, 13:07 ptasznik11 napisał: > U nich radośc z przyrody w widłach 3 rzek, Guzik! Na stronie internetowej nie widać, co *faktycznie* dzieje w zakresie tej przyrody i radości z przyrody. Przykład? Proszę: U nich m.in. działania "propagujące znaczenie wód Wisły dla gospodarki kraju, a w szczególności dla wszystkich Miast leżących wzdłuż rzeki (Wisły) www.zmn.org.pl/bip/?k=6 Tyle, że to "u nich" znaczyłoby, że także w Ł. - bo Ł. należą do tego Stowarzyszenia. Czy na tej stronie internetowej widać, że w Ł. "marsz z asfaltem nad Wisłę"? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: w widłach 3 rzek 06.06.07, 17:18 Z nudów przeczytałem ostatnie wypociny bajmotowego stowarzyszenia, które można znależć gdzieniegdzie na Dąbrowie. Wyobrażcie sobie, że chłopaki w swej wielkiej trosce o nadwiślańczyków twierdzą, że budowa drogi wzdłuż Wisły zabezpieczy tamtejszą przyrodę.:)) To co ma zaszkodzić KPN-owi nad Wisłą ma być miodem dla tamtejszych mieszkańców i przyrody. Naprawdę są niedoścignieni w wypisywaniu głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: w widłach 3 rzek 06.06.07, 17:57 Krzyś, czy Ty odpowiadasz na mój post? Bo związku miedzy naszymi wypowiedziami nie widzę żadnego (no, chyba że "stowarzyszenie" i "Wisła") ;) a na wspomnianą stronę chętnie wejdę (gdzież to?) Odpowiedz Link Zgłoś
jozef127 Re: w widłach 3 rzek 06.06.07, 18:52 Napadają na tych biednych ludzi z nad Wisły na zasadzie: zburzenie twojego domu uchroni cię przed powodzią. Bardzo są troskliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: w widłach 3 rzek 06.06.07, 18:59 Tak mi się odpisało w odpowiedzi na "marsz z asfaltem nad Wisłę":) Odpowiedz Link Zgłoś