boryska 22.07.07, 17:57 www.plotek.pl/plotek/1,78646,4330558.html Niestety wszyscy przejeżdzamy koło tej super-hiper rezydencji :)na Wiślanej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_bella Re: Doda i jej domek 22.07.07, 19:14 :))) ja unikam. Wiślanej. Preferuję Warszawską. Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: Doda i jej domek 23.07.07, 10:49 hehehe, zajebista lokalizacja. cisza i spokój - szczególnie w godzinach rannych w dni powszednie oraz w piątki po południu;) zazdroszczę jej tego, że do przystanku 701 tak blisko:) martwię się jednak, że jak doda będzie robić imprezę to cała wiślana od kolejowej stanie w sznurze aut i taryf wszelakich na dąbrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiu71 Re: Doda i jej domek 23.07.07, 13:10 Może jakiś gratisowy koncercik dla sąsiadów? Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: Doda i jej domek 23.07.07, 13:30 to ja się cieszę, że nie jestem sąsiadem. choć głos (szczególnie wzmocniony) może być niesiony parę kilometrów:( Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Doda i jej domek 23.07.07, 14:27 Zamiast się cieszyć i zrobić biznes na oprowadzaniu turystów po "domach sławnych ludzi" na Dąbrowie, narzekacie i wypisujecie złośliwe teksty jak ci sfrustrowani komentatorzy pod artykułem :P Doda na tym domu nie straci. Za sam fakt, że jej stopy dotykały betonowej kostki, z pewnością weźmie za niego znacznie więcej niż zapłaciła. :)))))) P.S. A wie ktoś, do którego kościoła będzie Doda chodziła? Może jakiś kawałek na 2 głosy z sokołem? :P Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: Doda i jej domek 23.07.07, 14:59 co do zazdrości to masz absolutną rację;) od rana zgrzytam zębami. obecnie myślę, że jej fani nie są na tyle bogaci aby zainwestować w były dom dody, choć może za 20 lat będą.... o ile nie znajdą sobie innej idolki czy idola:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Doda i jej domek 23.07.07, 20:06 Na rogu Zachodniej. Postawiono dwa obok siebie. Ciekawe jak bidula będzie w ten korek wyjeżdżała? Może tak jak po koniowatego BOR będą po nią przysyłali? Odpowiedz Link Zgłoś
mezar73 Re: Doda i jej domek 23.07.07, 19:47 czy to właśnie tamtędy ma przebiegać obwodnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr1271 Re: Doda i jej domek 24.07.07, 09:19 Nie tyle ma przebiegać, co właściwie przebiega. Rzecz jasna zwolennicy obrony Dąbrowy (a przynajmniej kilkunastu domów przy Sierakowskiej i Zielonej) tego nie chcą widzieć. Jednak moim zdaniem w dłuższej perspektywie Dorota zrobiła świetny interes. Przecież kiedy powstanie obwodnica pod Kampinosem, a powstanie, cały ruch z Wiślanej (no może prawie cały) przeniesie się właśnie tam. A dzisiaj kupiła ten dom po cenie obejmującej dyskonto za lokalizację. Sądzicie, że lepszą inwestycją byłby zakup domu na Zielonej, bo DZISIAJ jest tam spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: Doda i jej domek 24.07.07, 09:57 Odpowiadasz na : piotr1271 napisał: > Sądzicie, że lepszą inwestycją byłby zakup domu na Zielonej, bo DZISIAJ jest > tam spokojnie? ktoś tu pisał o koncertach dla sąsiadów. moim zdaniem na zielonej miałaby większą publiczność (czytaj więcej sąsiadków) niż na rogu wiślanej i zachodniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Doda i jej domek 24.07.07, 10:11 Na Zielonej róznej maści paparazzi mieliby gorszy dostęp, tutaj jest lepiej wyeksponowana. Odpowiedz Link Zgłoś
hiuppo Re: Doda i jej domek 27.07.07, 07:35 No to co. Mam powiedzieć, że ma ładniejszy dom od G.? ;) Poza tym ona jest z Ciechanowa, więc korek jej nie groźny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Doda i jej domek 30.07.07, 19:22 To miło, że Doda wybrała Łomianki. Doda zarabia ponoć jakieś 300 tys miesiecznie, więc uważam, że burmistrz powinien zaprosić ją na kawę i namówić, by zameldowala sie w Łomiankach. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa111 Re: Doda i jej domek 31.07.07, 23:07 Kawa nie wystarczy. Potrzebny jest koniak, i to w dużej ilości, żeby zrozumiec dlaczego ma płacic dziesiatki tysiecy i nie widzieć żadnych efektów wokół siebie w Dąbrowie. Bo Doda osiedliła się w Dąbrowie, nie w Łomiankach. A tutaj się płaci na rzecz POtrzebujących w Łomiankach. Zapóznienia są duże, POtrzeby są duże, jasne, że Dąbrowa musi jeszcze poczekać. Ale płacić może już teraz. No więc, Pani Doroto, płacić! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Doda i jej domek 31.07.07, 23:10 Doda ma basenik więc z promocji ICDSu nici. Będzie od września mieszkać w Ł. razem z Radkiem:) Znaczy się nie będzie musiała tatuażu bidula usuwać? Odpowiedz Link Zgłoś
dwa111 Re: Doda i jej domek 31.07.07, 23:15 Tatuaż pasuje do tego miejsca. Jest odpowiednio ekscentryczny, tak jak gmina Łomianki Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Doda i jej domek 31.07.07, 23:28 dwa111 napisała: >Jest odpowiednio ekscentryczny, tak jak gmina > Łomianki Nie.. Gmina była ekscentryczna pod przywództywem naszego niezapomnianego wizjonera rodem z Dąbrowy:) Teraz wracamy do normalności. Dzisiaj nawet kwiatki posadzono przy pomniku upamietniającym naszych bohaterów obok Marcpolu. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa111 Re: Doda i jej domek 31.07.07, 23:34 Dąbrowa nie lubi pana S. Naprawdę. A kwiatki przy pomniku to piękny gest. Ale jest tak wiele jeszcze do zrobienia, ze ja juz tracę nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Doda i jej domek 31.07.07, 23:36 dwa111 napisała: > Dąbrowa nie lubi pana S. Naprawdę. A kwiatki przy pomniku to piękny gest. > Ale jest tak wiele jeszcze do zrobienia, ze ja juz tracę nadzieję To mamy tak samo..... Odpowiedz Link Zgłoś
dwa111 Re: Doda i jej domek 31.07.07, 23:40 tak, brothers in arms. tylko kto jest tym wrogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
dwa111 Re: Doda i jej domek 31.07.07, 23:44 Raczej nieudolność. Genius loci. Oby przemijający Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Doda i jej domek 01.08.07, 01:10 dwa111 napisała: > Kawa nie wystarczy. Potrzebny jest koniak, i to w dużej ilości, żeby zrozumiec > dlaczego ma płacic dziesiatki tysiecy i nie widzieć żadnych efektów wokół > siebie w Dąbrowie. E tam, kobiety nie uwalają się koniakiem - jeżeli już to w samotności, a oficjalnie to jakieś wymyślne drinki lub szampana z truskawką piją. A z tym płaceniem to chyba żaden problem, bo przecież podatki i tak się płaci. A efekty? Czym więcej będzie kasy, tym więcej będzie efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 07:29 esscort napisał: > A efekty? Czym więcej będzie kasy, tym więcej będzie efektów. No, co do zasady, to masz rację. Ale od tej zasady, jak od każdej, są wyjątki. Nie wystarczy mieć kasę, by dobrze nią zarządzać i własciwie gospodarować. Dzień dobry wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Doda i jej domek 01.08.07, 10:41 kowalik22 napisała: Nie wystarczy mieć kasę, by dobrze nią zarządzać i własciwie gospodarować To prawda. Ćwiczyliśmy w Łomiankach taką sytuację przez 8 lat. Burmistrzowi Sokołowskiemu i wiceburmistrzowi Grądzkiemu najbardziej podobało się wydawanie pieniędzy (nie swoich). Warto o tym przypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 11:39 esscort napisał: > Warto o tym przypominać. Nie. Warto (o tym) pamiętać. Po to, by wyciągać wnioski. Samo przypominanie jest nic nie warte i niczemu nie służy. Podoba mi się to, co w sygnaturce ma Hagi: Od nieuków lepszy ten, co księgi czyta, od czytających, kto pamięcią chwyta, od pamiętających, kto ich treść rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: Doda i jej domek 01.08.07, 11:51 Ponieważ powyżej mowa jest o zasadach, a od zasad już niedaleko do przepisów i regulaminów, mam nieśmiałe pytanie: czy Doda też musiałaby odśnieżać swoją połowę chodnika? objęłoby ją przymusowe odśnieżanie? Bo gdyby tak, to ma dziewczyna duże szczęście: chodnik na Wiślanej jest akurat po przeciwnej stronie domu, który kupiła. Wiedziała, gdzie kupować, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Doda i jej domek 01.08.07, 11:55 drabbu napisał: >> czy Doda też musiałaby odśnieżać swoją połowę chodnika? Ktoś by jej pewnie odśnieżył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmc_lomianki Re: Doda i jej domek 01.08.07, 11:59 E tam, sama by wzięła łopatę i odśnieżała w towarzystwie aparatów znanych miesięczników "rozrywkowych" robiąc te swoje miny w stylu post orgasmic chill. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 12:03 Witaj, Drabbu. To pytanie, choć pod moim postem, chyba nie do mnie? Nie ja tworzę regulamin utrzymania porządku i czystości dla gminy Łomianki. Ponadto muszę Cię lojalnie przestrzec - zamulasz wątek ;) (btw. wszyscy go zamulamy) Każdy, nie posiadający chodnika, może zimowy czas, marnotrawiony przez innych na odśnieżanie, przeznaczyć na planowanie wiosennego sadzenia kwiatków. Ładnych kwiat(k)ów ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: Doda i jej domek 01.08.07, 12:24 kowalik22 napisała: > Witaj, Drabbu. To pytanie, choć pod moim postem, chyba nie do mnie? > Nie ja tworzę regulamin utrzymania porządku i czystości dla gminy Łomianki. > Ponadto muszę Cię lojalnie przestrzec - zamulasz wątek ;) Witaj, Kowaliku. Wcale się nie zgadzam z zarzutem zamulania wątku. Przecież konsekwentnie piszę o Dodzie (a nie o Papirusie np.), więc wcale od tematu nie odbiegam :) Interesuję się po prostu nową a sławną, mieszkanką. Foto "Dody odśnieżającej" pewnie miałoby szansę zdobyć 100 zł w konkursie Redakcji.Info na zdjęcie miesiąca? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 12:41 Nie stawiałam nikomu zarzutu o zamulanie. Przestrzegałam (mrugając jednocześnie, chyba zauważyłeś?) Mnie Doda zupełnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Doda i jej domek 01.08.07, 11:53 To prawda. Żeby pamietać, trzeba co jakiś czas przypominać i wyciągać wnioski. Przpominanie jest zasadniczym elementem pamiętania. Odpowiedz Link Zgłoś
pirxx Re: Doda i jej domek 01.08.07, 12:31 O kurczę! Ona i nasze Łomianki, więc: Ona będzie wyznaczała trendy rozwojowe wszelkiego rodzaju, [tutaj domyślaj się forumowy jełopie - jakie to trendy?]. Ona Taka wSPANANIAŁA. Ona wIELKA Malutka intelektualnie. Ona, przeniesie nas w świetlaną przyszłość. Ona, utożsamia się z nami, tak jak z pierwszym mężem. Ona, ruszy ???? z posad. Ona, cotygodniowo na Mszy Św. w Łomiankach. Ona, Doda xxxx loda, każdemu,(wirtualnie). Ona, rozśmieszy nas Swoim histerycznym (czytaj medialno sterowanym śmiechem). Ona, Ta Której nogi wyrastaja z migdałków, a mózg zdaje się od nich mniejszym [razem wziętych, niestety]. Ona, Która zaprząta umysły Forumowiczów bo nie zaprzątają ich sprawy Naprawdę Ważne. Ona, DODA, DODA,DODA. A zapytajcie Ją o sprawę tak płaską jak ta przykładowo: darfur.blox.pl/html A zapytajcie Ją o prawa kobiet w Iranie. A zapytajcie Ją o status kobiety w strefie oddziaływania Proroka Mahometa (jest to strefa rządzących, napalonych do granic wytrzymałości jader - facetów). A zapytajcie Ją o macierzyństwo. O więcej już nie pytajcie Jej. Żyjcie Dodą. Odpowiedz Link Zgłoś
mmc_lomianki Re: Doda i jej domek 01.08.07, 12:38 >Ona wIELKA Malutka intelektualnie. Nie zgadzam się. Jest inteligentną kobietą, która wie co robi i umie zarabiać porządne pieniądze. Zdobyła sławę i dobrą pop-pozycję. Można ją lubić bądź nie, ale jej sukcesy są niekwestionowane. Odpowiedz Link Zgłoś
pirxx Re: Doda i jej domek 01.08.07, 12:59 Przecież Jej "karierą" sterują łebscy (tępi) faceci, a nie Ona osobiście. Ona jest WYALIENOWANA z realnego świata. Nie odbieram Jej ludzkich odruchów, broń Boże! Zwracam tylko uwagę Szanownym Forumowiczom iż lokują Swoję sympatie w kimś kto nie jest realny. Realnym jest: totalne skurwysyństwo, kariera za wszelka cenę [czytaj - po trupach], forsa, forsa, forasa bez względu na konsekwencje, moje ego rozdymane do granic wytrzymałości. Realnym jest świat który homo sapiens tworzy na codzień. A jakie są konsekwencje owego uczestniczenia dla Wielu z Nas w tym chocholim tańcu? Tragicznie to wygląda. Już niedługo będziemy raczej zwracali swoją uwagę ku prognozom pogody, niż ku temu czy jAKAŚ dODA kupiła domek w Łomiankach. Smrodźmy więcej, niszczmy Przyrodę z zacięciem debila a ... szczury obejmą po nas władzę. Dla nich obojętne będzie czy Doada mieszka w Łomiankach. One nie odbierają na tej częstotliwosci co ich poprzednicy - ludzie. Może to dla Przyrody lepiej?! Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Doda i jej domek 01.08.07, 13:22 Prix zrelaksuj się. Nie zauważyłam na forum szczególnej sympatii dla Dody, może pewne uznanie dla umiejętności zarabiania pieniędzy. Gadamy sobie bo temat wywoławczy dobry jak każdy inny. Metoda zarobkowania Dody jest wielce kontrowersyjna ale skoro znajdują się chętni (naiwni) na ten show to jak widać skuteczna. Skoro przywołujesz w swoim poście kwestię praw kobiet (jakby ten temat leżał Ci na sercu)to skąd założenie że jej karierą sterują łebscy faceci a nie babki? Czyżbyśmy nie były Twoim zdaniem predystynowane do odnoszenia sukcesów? Odpowiedz Link Zgłoś
hagiograf Re: Doda i jej domek 01.08.07, 13:30 Zbyt wyrachowane to jest jak na kobiecą psychikę. Wy, (kobiety) nie jsteście predysponowane do takiego OSZUSTWA, ale Ona pod iCH (facetów) nadzorem - jest. Bo nie jest sobą - czyli Kobietą. Jest tylko sterowalnym medium do robienia pieniędzy. Kiedyś i Ona to zrozumie. Patrz tragiczna w swoim wymiarze Violetta Villas. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Doda i jej domek 01.08.07, 13:56 Nie jesteśmy wyrachowane? To jakaś nowość, zawsze było, że jak najbardziej :)). Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Doda i jej domek 01.08.07, 15:18 hagiograf napisał: Kiedyś i Ona to zrozumie. Patrz > tragiczna w swoim wymiarze Violetta Villas. O, taki argument z pewnościa sprawi, że Doda przestraszona losem VV zmniejszy sobie biust, zaloży jakis worek, zacznie czytac Fausta, rozmyslać o macierzyństwie, a w wolnych chwilach uprawiać żywność ekologiczną. A tak na marginesie to zastanawiam się, co i kiedy zrozumiała Violetta Villas. Miałem wrażenie, że raczej przestala cokolwiek rozumieć. Myślę, że taki "tragizm" moglby ją dopaść równie dobrze, gdyby byla woźną w szkole czy sprzedawczynią w marcpolu. I na drugmi marginesie pozwalam sobie zauważyć, że "dody" były na ziemi od zarania ludzkości i towarzyszą ludzkości przez cale jej dzieje. Nie sądzę, by dody byly jakoś szczegolnie szkodliwe, czy odpowiedzialne za główne problemy ludzkość trapiące. Speloniają one zupełnie inną funkcję, traktujmy je tak jak na to zasługują - z przymrożeniem oka Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 14:38 Dlaczego kontrowersyjna? Kradnie? Napada? Bogaci się na urzędowym stanowisku z małą pensją? Ustawia przetargi? Wykorzystuje informacje urzędowe do prywatnych celów? Wydaje rozrzutnie społeczne pieniądze? Kontrowersyjna to była ekipa Sokoła. Doda i podobni robią co robią a ludzie im za to płacą dobrowolnie i chętnie. Nie ma żadnej przewalanki i drugiego dna. Jeśli ludzie wydają w skali kraju miliony na zakup durnych kolorowych czasopism, to niech mają pretensje do samych siebie, a nie do tych którzy z tego żyją. Jak widać poziom frustracji w Łomiankach nie odbiega od średniej krajowej, oceniając po rozwoju wątku. Żółć ziomali zalewa, że ktoś potrząsając cyckami i "wydobywając głos" dorobił się bez wysiłku domu za 2 duże bańki. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Doda i jej domek 01.08.07, 15:40 Podobno Doda jest piosenkarką, jakoś nie udało mi się trafić na jakikolwiek z jej utworów, natomiast co kilka dni dostaję mailem od jakiegoś pudelka doniesienia z jej życia (przyznaję czasem czytam). Stąd wnoszę, że to pojawianie się jest istotą jej zarobkowania. A dlaczego uważam to za kontrowersyjne? Kwestia wyczucia oczywiście. www.pudelek.pl/artykul/3711/doda_zwalilaby_konia/ Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 17:10 Skoro wydaje płyty z piosenkami i występuje na koncertach, to chyba jednak śpiewa? A że Ty czy ja nie kojarzymy jej twórczości, to nie czyni jej zarobkowania kontrowersyjnym. Sama do Ciebie mejli na pewno nie wysyła:) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Doda i jej domek 01.08.07, 12:46 Prixx, ale pojechałeś... Każdego mamy pytać o macierzyństwo, Darfur i prawa kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: Doda i jej domek 01.08.07, 13:24 Nie wiem, jak inni Szanowni Forumowicze, ja się właśnie poczułem podwójnie op...lony, sprowadzony do parteru i zrównany z trawą. Najpierw mam nieszczęście nie zauważyć, że Kowalik nikomu niczego nie zarzuca, następnie zaś od Pirxxa - że zainteresować się czymkolwiek mniejszym (a Dodą w szczególności),niż losy świata przez najbliższe 10000 lat, o, to właściwie stawia mnie poza nawiasem ludzkości. Dodam jeszcze (przepraszam, powinno być: dorzucę, dopiszę, dopowiem),że Dodę znam tylko z obrazków. Odpowiedz Link Zgłoś
pirxx Re: Doda i jej domek 01.08.07, 13:37 I świetnie. Nie przesłoni Ci oNA innych ważnych horyzontów, widzianych nawet z perspektywy owych wspomnianych 10000 lat. Nic bardziej przeciwnego. Jesteś jak najbardziej przedstawicielem ludzkości. Powierzchowne znajomości (w dobie Internetu - tylko z obrazków) nie dyskwalifikują Cię jako Homo sapiens. Ale, tak schodząc na ziemię, pozamiatałeś już ulicę przed swoim domem? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 13:45 Drabbu, gorszy dzień dzisiaj masz, czy jak? drabbu napisał: >Najpierw mam nieszczęście > nie zauważyć, że Kowalik nikomu niczego nie zarzuca, Dajże spokój:) Gdzież ty owo op...lanie w moim poście dostrzegłeś? No, w pierwszym to możeś i coś znalazł (niuansik mały), ale w ostatnim? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pirxx Re: Doda i jej domek 01.08.07, 14:00 No i mamy typową sytuację dla łomiankowskiego forum: Ktoś wali w stół, a odzywa się forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=66309406&a=66826569 A któżby inny niż kowalik22 Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 14:13 pirxx napisał: > No i mamy typową sytuację dla łomiankowskiego forum: > Ktoś wali w stół, a odzywa się kowalik22 Kowalik, Szanowny Panie, odezwała się na Drabbowe "walenie w stół". (skierowane także do mnie). Na Twoje "walenie" nie odpowiadałam. Zatem znajdź sobie inną ofiarę na dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
pirxx Re: Doda i jej domek 01.08.07, 14:28 Czyli zamulasz. Masz (musisz, powinnaś, do dobrego tonu należy abś reagowała na meritum, a nie na jakieś odpryski). c.b.d.o Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 14:38 Nazywasz posty Drabbu "odpryskami"?! Gdybym była mężczyzną i żyła parę wieków temu, wyzwałabym Cię na pojedynek, w obronie Drabbu ;)))) Ty się, Pirxx zdecyduj. Najpierw Forumowiczów ganisz za to, że się Dodą zajmują, by zaraz potem wnosisz, bym się jednak Twoimi postami - dotyczącymi Dody - zajmowała. Zrelaksuj się. Gadamy sobie. I tyle. Żadne: c.d.b.o. Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 14:54 > Gdybym była mężczyzną i żyła parę wieków temu, wyzwałabym Cię na pojedynek, w > obronie Drabbu ;)))) Zaproponowałabym wtedy swoją kandydaturę na twojego sekundanta :) Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 14:59 Ten, co dobija rannych, to nie sekundant. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 15:16 lomek2 napisał: > Ten, co dobija rannych, to nie sekundant. Do dopijania się nie palę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 15:00 olla1660 napisała: > Zaproponowałabym wtedy swoją kandydaturę na twojego sekundanta :) Dziękuję, z radością przyjęłabym Twoją propozycję :) Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: Doda i jej domek 01.08.07, 15:17 kowalik22 napisała: > Dziękuję, z radością przyjęłabym Twoją propozycję :) Zatem, polecam się na przyszłość :) Odpowiedz Link Zgłoś