alicja_1974 13.12.08, 10:27 Poszukuję kogoś, kto zrobi mi tynki w domu, chodzi mi o tynki z agregatu, znacie jakas firme, co na naszym terenie działa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lomek2 Re: Tynki gipsowe 13.12.08, 13:31 Przejedź się opaską po stronie Kampinosu. Na wysokości Kiełpina lub Dziekanowa Leśnego (w okolicach Graniczki) jest ogłoszenie. Trochę bliżej Łomianek też zdaje się widziałem ogłoszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Tynki gipsowe 13.12.08, 19:21 Gipsowe to każdy robi, gorzej z wapiennymi. Na allegro się sporo ogłasza: www.allegro.pl/search.php?string=tynki+gipsowe+warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: Tynki gipsowe 13.12.08, 22:27 alicja_1974 napisała: > Poszukuję kogoś, kto zrobi mi tynki w domu, chodzi mi o tynki z agregatu, > A ja szukam kogoś, kto wymieni mi okna plastikowe na drewniane. Zanim odetniesz, dwa razy odmierz. Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Tynki gipsowe 14.12.08, 01:38 Wymieniasz okna w grudniu? Tam gdzie kupujesz pytaj. Zawsze mają ekipy do polecenia, jeśli nie własne. A tak na marginesie, to wymiana okna bułką z masłem jest. Poziomica, miarka, klucze, wiertarka, pianka i gotowe. 200 złociszy w kieszeni i nie trzeba tydzień czekać aż majster łaskawie znajdzie czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś