Dodaj do ulubionych

Dziękuję

21.10.10, 09:39
Postanowiłem zaprzestać swojej działalnosci na forum.
Dziękuję wszystkim ,którzy próbowali merytorycznie dyskutować,a wszystkim tym co podpierali swoja bytność pomówieniami,i plotkami,nsynuacjami graniczącymi z obrażaniem życzę powodzenia-Piechowice napewno staną sie lepsze
Obserwuj wątek
    • elka06 Re: Dziękuję 21.10.10, 16:23
      a spiepszaj wkoncu.
      • dinow1 Re: Dziękuję 22.10.10, 16:58
        Droga koleżanko proponuję wreszcie ukończyć ( nawet w trybie zaocznym) szkołę podstawową aby poznać podstawy ortografii a potem wpisywać swoje szydercze i niekulturalne ( patrz temat poprzedni) wpisy na forum.
        Pozdrawiam pozostałych wyborców obecnej Pani Burmistrz.
        • elka06 Re: Dziękuję 22.10.10, 19:34
          witam cie ze-t w mowej odslonie - tzn zmieniles nick. pozdrowienia dla Pana Rębisza !
          • basia09.beauty Re: Dziękuję 23.10.10, 13:38
            zgadzam się z Tobą Elciu w 100% ... to pewnie p. Rębisz robi syf na forum. odkąd jego maturzysci zaczeli oblewac mature jeden po drugim, wziął się za działalność polityczną, choć widać marnie mu to wychodzi. iihhiihihh, Elciu może spotkamy się na kawkę i poplotkujemy ?
            • elka06 Re: Dziękuję 23.10.10, 18:57
              co ty basia... jakas pierdolnięta jestes? z nikim z forum sie na kawę nie umawiam, chyba cie ktoś w głowe uderzył...i zejdź z rembisza bo zet to nie rembisz tylko kalisz - ten od skarpetek. rembisz jest spoko , uczył mojego gacha majzy.
    • ludwica Re: Dziękuję 26.10.10, 15:46
      Czy jet tu jakiś moderator?
      Wypowiedzi wielu forumowiczów są żenujące.
      • basia09.beauty Re: Dziękuję 26.10.10, 20:08
        a co z ciebie taka cnotka niewydymka ludwica? powinnas zmienic nick na picza-ludwicza
      • merfibrown Re: Dziękuję 26.10.10, 21:18
        Ano jak widać moderator sobie odpuścił - też chyba bym tego dokonał przy tak niskim poziomie wypowiedzi. Nie wiem dlaczego polecono mi poczytać na tym forum różne wiadomości....
        • azeta2 Re: Dziękuję 27.10.10, 07:52
          Takie forum jest bardzo nie na rękę władzy jakakolwiek opcja by nie rządziła, bo zawsze będą niezadowoleni się wypowiadać i wytykać błędy. Nasza władza więc postanowiła zdyskredytować forum wchodząc na nie z wypowiedziami na tak niskim poziomie intelektualnym które maja zniesmaczać innych forumowiczów i w efekcie ich zniechęcić do wypowiedzi czy wchodzenia na forum. Bo zauważyliście, że te wulgaryzmy i idiotyzmy są obojętne do obecnej władzy - czyli nie obrzucają się sami błotem, jeszcze na Ejnika i Dechnik je walą. Dlatego ja każdą taka wypowiedź kojarzę personalnie z burmistrz i nawet to zaczyna pasować.
          • dinow1 Re: Dziękuję 27.10.10, 11:53
            Chyba masz absolutną rację a jeżeli nie p. Burmistrz to ktoś z jej bliskiego otoczenia
            • merfibrown Re: Dziękuję 27.10.10, 15:05
              Wiecie, problem polega na tym że osoba która na tak niskim poziomie wypowiada się na forum chyba raczej nie jest osobą która w dzień powszedni chadza sobie po UM. Prędzej bym się skłaniał do osób młodych, chętnych raczej na NAKARMIENIE TROLLA (ot filantropia), aniżeli jakikolwiek dialog na poziomie. Udowodniłem to w kilku postach wcześniej, że nie jestem osobą opowiadającą się ani za Stanisławem E. jak i Zofią G.B..

Ciekawiej jest chyba mieć możliwość wypowiadania się na forum w sposób anonimowy, szczery niż być anonimowym cwaniakiem, chamem i świnią, a w rzeczywistości być nieszczerym (pewnie do bólu) do rany przyłóż człowiekiem....
              • basia09.beauty Re: Dziękuję 27.10.10, 17:17
                ale ja np wbrew pozorom oddam swoj glos na ekipe. zycze im dostania sie do wladzy i wygrania w wyborach. to ze maja swoje za pazurami to wie kazdy, ale mi odowiada ich charyzma i sposob rzadzenia.
                dlatego vivat Staszek vivat Gertruda !! tylko wy na burmistrza. zycze powodzenia.
                • dinow1 Re: Dziękuję 28.10.10, 16:05
                  I ta wypowiedź potwierdza w 100% , że jest to osoba związana z otoczeniem p.Burmistrz. Podobnie było 4 lata temu gdy próbowano przypisać E-kipie wszystkie wulgarne ataki na obecną p. Burmistrz a potem okazało się , że to nie oni tylko .......
    • raptus33 Re: Dziękuję 28.10.10, 21:07
      ze-t szkoda, ale masz racje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka