Dodaj do ulubionych

Bez zmian - KOMISJE PRZED POŁUDNIEM

26.02.12, 12:32
Po raz kolejny pani przewodnicząca nic do południa nie robiąca zwołuje Komisję ds. Edukacji, Sportu, Kultury i Turystyki przed południem 11.00 po to aby było na niej chyba jak najmniej mieszkańców - piechowice.bip.pbox.pl/public/?id=66234
Obserwuj wątek
    • niezwykla-pchla-z-piechowic Re: Bez zmian - KOMISJE PRZED POŁUDNIEM 26.02.12, 13:52
      A kto jest przewodniczącym owej komisji ? Jesli taką informacje posiadasz proszę przedstaw mi ową istotę .
      • azeta2 Re: Bez zmian - KOMISJE PRZED POŁUDNIEM 26.02.12, 14:26
        no to chyba łatwo sprawdzić:
        Przewodnicząca Ewa Szmel
        Tomasz Bolek
        Jacek Kamiński
        Dariusz Kluk
        Włodzimierz Kraszewski
        Tomasz Niemiec
        Daniel Potkański
        Marcin Ramski
        Bogusław Skowron
        masz w bipie: piechowice.bip.pbox.pl/public/?id=38595
      • zwyklymiweszkaniec Re: Bez zmian - KOMISJE PRZED POŁUDNIEM 26.02.12, 14:36
        Pani od SZPAGATU ...
        • mirekbbi Re: Bez zmian - KOMISJE PRZED POŁUDNIEM 26.02.12, 16:06
          A co będzie robiła wcześniej przecież i tak będzie siedziała jak ta ruska baba na placu, pośrodku bawiących się dzieci w piasku.
          • alfavilla Re: Bez zmian - KOMISJE PRZED POŁUDNIEM 26.02.12, 21:24
            Przewodnicząca będąc wszechstronną sport-menką , stwierdziła że jak nie może konkurować z młodszymi a za osiągnięte miejsca dostaje bezwartościowe papiloty , ciężko już jej nawet wejść na rozdrore izerskie bez zadyszki ,to do swoich dyscyplin sportowych dołożyła bycie radną .Co jej szkodzi dorobić do emerytury .
            • huhuha4 Re: Bez zmian - KOMISJE PRZED POŁUDNIEM 27.02.12, 07:51
              Co ty pleciesz? Przewodnicząca tej komisji jak na swój wiek ma bardzo dobra kondycję i pokaże to na biegu Piastów. To że nie ukończyła studiów nie oznacza, że nie może się chwalić swoim dorobkiem i umiejętnościami. Skoro potrafi zrobić szpagat - a napewno reszta radnych nie - to w tym jest najlepsza. Jej obecność w RM gwarantuje że propagowany będzie sport. Mam tylko nadzieję, że nie będzie ona jego twarzą w Piechowicach - no bo raczej młodzieży nie przyciągnie. Potrzebny jest do tego ktoś dużo młodszy. Nie słyszałem tego stwierdzenia o papilotach, ale ona nie jest Kowalczykową i raczej realizuje swoje hobby, więc nie może liczyć na wartościowe nagrody, choć i takie się zdarzają - w jednym z informatorów była informacja, że wygrała skuter! Niech każdy dorabia jak może - droga wolna wygraj i ty. A swoja drogą to czy te komisje nie są zwoływane tylko po to by wypełnić jakieś tam wymogi? Bo raczej wiadomo, że i tak wszystkie uchwały przejdą...
              • edi.ed Re: Bez zmian - KOMISJE PRZED POŁUDNIEM 27.02.12, 19:10
                Mam to w d....e dla mnie moze zrobic szpagat i wtakiej pozycji zostac, najlepiej na polanie Jakuszyckiej
                • mirekbbi Re: Bez zmian - KOMISJE PRZED POŁUDNIEM 04.03.12, 11:50
                  Z każdej wyprawy na KOMISJE PRZED POŁUDNIEM , mimo całej czujności, wracam głupszy i gorszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka