Dodaj do ulubionych

Najlepsze kosmetyki bio

19.02.14, 11:22
Najlepsze kosmetyki bio to te z certyfikatem ecocert / cosmebio. Gwarantują jakość i bezpieczeństwo. Ale to nie wszystko bo ważne jest jak kosmetyk został stworzony! Czy ważne są potrzeby skóry czy chwytliwy slogan, opakowanie..... Kosmetyk ma być skuteczny i odpowiadać na potrzeby skóry! Poznajcie markę ekia, która właśnie potrzeb i recepturę stawia na pierwszym miejscu. Bo po co kupować produkt bez realnej wartości?!
Obserwuj wątek
    • marzenawilk11 Re: Najlepsze kosmetyki bio 31.03.14, 20:04
      kosmetyki bio są dostępne na stronie www.eko-profit.istore.pl
    • kampas92 Re: Najlepsze kosmetyki bio 27.04.14, 18:53
      Hej, polecam Wam kosmetyki z shinybox za 49zl miesięcznie wysyłają pudełko wypełnione kosmetykami. Kosmetyki zawsze przewyższają cene pudełka więc się opłaca. Dobry pomysł na prezent. Moglabym duzo pisac ale lepiej sami wejdźcie i wypróbujcie :) Pozdrawiam

shinybox.pl/?ref=73ae429
    • magnol.ka Re: Najlepsze kosmetyki bio 16.05.14, 12:47
      ten certyfikat z tego co widzę mają też kosmetyki Clochee, które testuje. To teraz mam większą pewność że używam dobrych produktów
      • lissa80 Re: Najlepsze kosmetyki bio 19.05.14, 12:10
        z biodermokosmetyków ostatnio zakupiłam neostrat, czy któraś z Was używała i może coś na jego temat powiedzieć?:)
    • schaap Re: Najlepsze kosmetyki bio 26.05.14, 04:50
      Z racji tego, że po odchudzaniu zaczęły mi się problemy z rozdwajaniem paznokci, zmuszona byłam do poszukaniu jakichś odżywek do wzmocnienia paznokci. No i zaczęło się wielkie testowanie, po tych które wypróbowałam jak na razie warto jedynie wspomnieć o tej odżywce www.superkoszyk.pl/product-pol-21528-EVELINE-Nail-Therapy-Odzywka-do-Paznokci-12-ml-z-Wapniem-i-Kolagenem.html , Świetna odżywka, potrafiąca zdziałać cuda, ale trzeba z nią uważać.
      Na początku stosowałam ją wedlug zaleceń producenta, ale szybko przestałam z tą regularnością i po prostu używałam jej co tydzień lub jako bazę pod lakier. Efekty były napradwę widoczne - paznokcie stały się mocniejsze i nie łąmały się. Wiele się o niej nasłuchałam opowieści, o tym że niektórym bardzo szkodzi, więc nie chciałam używać jej za często.

Według mnie nie należy używając jej cały czas, tylko robić sobie przerwy! Dość duże stężenie formaldehydu w tej odżywce nie dla wszystkich jest dobre i zamiast uratować paznokcie, może przynieść zgubę.
      Mi na szczęście pomogła, więc oceniam ją wysoko. Jednak nadal nie odważyłabym się na codzienne stosowanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka