Dodaj do ulubionych

Podejrzany o zakłócanie

03.11.06, 23:13
Nie wiadomo, czy płakać, czy śmiać się, widać cenzura ma się w najlepsze :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tintin Nieprzyjemnie się zaczyna robić... IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:16
      ... podobno nie ma nacisków, ale policja ostatnio jest bardziej nadgorliwa niż
      zwykle... Oby prowadziło to również do skuteczności w zwalczaniu prawdziwej
      przestępczości :)
      • kruder76 Re: Nieprzyjemnie się zaczyna robić... 04.11.06, 06:57
        Gość portalu: tintin napisał(a):

> ... podobno nie ma nacisków, ale policja ostatnio jest bardziej nadgorliwa niż
        > zwykle... Oby prowadziło to również do skuteczności w zwalczaniu prawdziwej
        > przestępczości :)

O fajnie - teraz na pewno znajdą rowery i telefon komórkowy, które mi
        ukradziono. Tyle lat nie mogli znaleźć sprawców, ale teraz...
        • Gość: Gel PiS=PZPR IP: *.aster.pl 04.11.06, 10:07
          A nie?
          • ludwikdorn Re: PiS=PZPR 04.11.06, 10:11
            IV RP
            Prawie jak demokracja.
            • zen83 Niby wolność słowa mamy, ale zawsze lepiej 04.11.06, 11:25
              Niby wolność słowa mamy, ale zawsze lepiej zatrzymać, tak na wszelki wypadek. A
              nuż się Ziobro uśmiechnie i obdarzy wiernych uściskiem sojej dłoni.
              • almagus Zamiast na PiSiORa na lewicę pora! 04.11.06, 13:15
                Zamiast na PiSiORa na lewicę pora!

IV kategorii. Lewo? Prawo?
                My płacz, Europa śmiech,
                złośliwiec bije brawo!

Nie chcesz gnojony Wyborco chyba,
                wyhodować ogromnego grzyba?
                Dwa klony krytyczne z zapalnikiem,
                odpalanym wraz z ojcem Rydykiem!

Jak uścisnąć cofniętą prawicę,
                w dodatku wykręconą na lewicę?
                Korzyści z nich są tylko na kpinę,
                Unijne, twoje, wezmą dziesięcinę.

Po co lewo, prawo oszołoma,
                dziwo, troje w jedno ciało z dwoma?
                Mamy przecież lewodemokratów
                lepszych od leppiej - sieg hail wariatów!
                • Gość: Jasnowidz Wkrótce "znajdą się" oburzeni świadkowie he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:30
                  Jak tylko sprawa nabierze rozgłosu to okaże się że są tysiące oburzonych a co najmniej kilka osób prosiło policję o interwencję zastrzegając wcześniej anonimowość. No chyba żeby się nagle wydało że PiS ma już nawet i Policję Polityczną :-)))
                  • Gość: Dziennikarz "Przyszli i Spieprzyli", na to hasło biły brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:35
                    tysiące ludzi na legalnym wiecu legalnej demokratycznej partii w samym centrum Warszawy nieopodal międzynarodowego luksusowego hotelu Victoria :))
                    • plaszcz Teczka w IPN jest już przygotowywana dla tego Pana 04.11.06, 14:18
                      z której zapewne dowiemy się, że to stary komuch i agent sb...
                      • Gość: POsympatyk Jestem z PO i umiem tylko pluć i obrażać..... IP: *.aster.pl 04.11.06, 14:22
                        Oprócz powyższego potrafię także skutecznie kraść, bratać się z komuchem i
                        kłamać w żywe oczyl. Jak to mówi Bronek Komorowski - "głosując na nas, głosujesz
                        na stare i nowe" :-))
                        • Gość: POsympatyk Re: Jestem z PO i umiem jeszcze kraść i łupić IP: *.aster.pl 04.11.06, 14:23
                          • slon2002 Ja też należę do PO bo kradłem zawsze z komuną 04.11.06, 15:42
                            dokłądnie to kradłęm od zawsze z żydo-komuną.
                            • Gość: gramatyka Re: Ja też należę do PO bo kradłem zawsze z komun IP: *.dhcp.embarqhsd.net 04.11.06, 15:57
                              Slon... nie dosc, ze przyglupawy symmpatyk PiS-uaru
                              (obraza i opluwa bez zadnych dowodow) to jeszcze
                              musi wtracic jakis drobny anty-semicki akcencik.
                              Smierdzi od twoich postow, oj smierdzi!
                              • nick3 PiS=PZPR Facet nie rozumiał, że napisał prawdę:) 04.11.06, 20:07
                                Jeśli jacyś pis-fani będą próbowali sofistycznie krętaczyć, że może jakiś "cień
                                podejrzenia przestępstwa był", to ja tylko zapytam, co z weszpolakami
                                rzucającymi kamieniami w feministki (są sfilmowani)?
                                Co z obecnym panem posłem PiS, który trafił Kwasa jajkiem?

Więc albo zacząć od ukarania tamtych - o wiele poważniej winnych - albo nie
                                robić kpin z prawa, cynicznie wykorzystując jego literę do szykanowania
                                przeciwników obecnej władzy.
                                • Gość: Anula_28_W_wa Re: PO=ZOMO Facet nie rozumiał, że napisał prawd IP: *.aster.pl 05.11.06, 00:50
                                  Jesteś żałosny....rzut jajem w Kwasa to czyn patriotyczny. Natomiast sprzedaż
                                  miejskich gruntów przez PO znajomkom, prywatyzacja GGKO przez PO, doprowadzenie
                                  do upadku klubu SKRA przez PO....to złodziejstwo w biały dzień. Więc błagam nie
                                  porównuj tych spraw bo tego sie porównać nie da. PO to złodziejstwo na szeroką
                                  skalę....a młodzież wszechpolska to nieliczne występki jednostek.
                            • plaszcz No i dobrze że PO chce łaczyć i godzić ludzi, bo P 04.11.06, 18:09
                              bo PIS tylko dzieli !
                            • Gość: am żałosne IP: *.aster.pl 04.11.06, 19:48
                              cenzura jak za pzpr-u. i tak powstał kolejny powód, dla którego pójdę na te wybory.
                        • funia81 Re: Jestem z PO i umiem tylko pluć i obrażać..... 04.11.06, 15:53
                          Szkoda, ze nie na temat. Ale czego wymagac od moherka...
                        • Gość: Mi-Ki Re: Jestem z PO i umiem tylko pluć i obrażać..... IP: *.chello.pl 04.11.06, 16:43
                          Kurcze, ale z ciebie łżeelita!!!
                        • Gość: Geralt Re: Jestem z PO i umiem tylko pluć i obrażać..... IP: *.127.udn.pl 04.11.06, 17:21
                          Nie jestes z PO tylko z PiS badz LPR badz innej G. (skrot latwo rozszyfrowac;) )
                          partii. To co mowisz nie swiadczy zle, jak tobie sie wydaje, o PO. Za to
                          swiadczy zle o kondycji psychicznej i umyslowej tego kto to pisze oraz sklada
                          sie na szerszy obraz "moherowej koalicji".

A co do PiSu to niestety takie porownanie jest dosc trafne. O czym swiadczy
                          m.in. reakcja policji. Taka reakcje przypomina czasy glebokiego komunizmu kiedy
                          swietnosc przezywala PZPR, jedynie palowania brak ;)

Niestety nie pozdrawiam...

• wrojoz Kaczynski glowny klamca Polski 04.11.06, 19:58
                            To prawda.
                        • Gość: kapen Re: Jestem z PiS czyli wyrosłem z gomułkowszczyzny IP: *.chello.pl 05.11.06, 00:37
                          Akurat najbliżej PZPR i komuchów to jest PiS, LPR i Samoobrona, tyle że dwie
                          pierwsze pod czarnym sztandarem, a nie czerwonym, ale propaganda taka sama.
                          Złodziejstwo oraz głod wadzy też podobne, a i socjalizm pełną gębą.
                      • swoboda_t Re: Teczka w IPN jest już przygotowywana dla tego 04.11.06, 17:02
                        "Teczka w IPN jest już przygotowywana dla tego Pana z której zapewne dowiemy
                        się, że to stary komuch i agent sb" No ba! Mowa. Facet ma auto. W dodatku z
                        szyberdachem!! Pewnie zagraniczne. Od razu widać, że to podejrzany typ!
                    • sumienie.lk Ja nie widzę różnicy między PiS-em a PZPR-em 04.11.06, 14:38

• Gość: KonLib Re: Ja nie widzę różnicy między PiS-em a PZPR-em IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:47
                        Kierując się Twoją "mądrością" po "głębi" Twoich wpisów mogę powiedzieć, że nie
                        widzę różnicy pomiędzy Tobą a kretynem.
                        • funia81 Re: Ja nie widzę różnicy między PiS-em a PZPR-em 04.11.06, 15:53
                          Zmien szkla.
                        • wrojoz Re: Ja nie widzę różnicy między PiS-em a PZPR-em 04.11.06, 19:56
                          Bo nie ma.
                      • Gość: Vidi ja dostrzegłem różnicę: PZPR nie faszyzował Polski IP: *.puck.net.pl 04.11.06, 16:32
                        !
                        • wrojoz Re: ja dostrzegłem różnicę: PZPR nie faszyzował P 04.11.06, 19:56
                          To jedyna roznica.
                      • Gość: judge za Jaruzela sądy orzekały na podstawie prawa IP: *.puck.net.pl 04.11.06, 16:37
                        !
                      • Gość: memorial PiS to następcy budowniczych Berezy Kartuskiej IP: *.puck.net.pl 04.11.06, 16:38
                        !
                        • wrojoz Re: PiS to następcy budowniczych Berezy Kartuskie 04.11.06, 19:56
                          Tak.
                      • wrojoz Re: Ja nie widzę różnicy między PiS-em a PZPR-em 04.11.06, 19:55
                        Ja tez nie.
                        • wrojoz Wukurzyc kartofle PiSu. 04.11.06, 20:00
                          Trzeba.
                    • Gość: zakopane1973 PO=NSDAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:17
                      wolno mi, no nie?
                      • Gość: kerad Re: PO=NSDAP IP: 82.152.219.* 04.11.06, 18:35
                        pewnie ze ci wolno, tylko po co skoro to bzdura. natomiast pis naprawde
                        przypomina swa samozwancza nieomylnoscia pzpr
                      • Gość: pisklę Re: PO=NSDAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:57
                        Musiałbyś to sprawdzić. Najlepiej podczas następnej manifestacji partii Donalda
                        Tuska.

Ale myślę sobie, że jeśli o Tobie napiszą, to tytuł będzie jednak ciut inny, a
                        przebieg zdarzenia zrelacjonuje raczej rezolutny pan Zdzisio - uczestnik
                        manifestacji - niż Ty. Pisdupczyka się o zdanie nie pyta - zauważą tylko Twoją
                        niską posturę i wywnioskują, że kierowały Tobą niskie pobudki, bo co może
                        kierować człowiekiem o niskim czole, zwolennika niskiej władzy.
                    • wrojoz Re: "Przyszli i Spieprzyli", na to hasło biły bra 04.11.06, 19:44
                      Irasiad.!!! I PiS tez.
                  • kralik111 Re: Wkrótce "znajdą się" oburzeni świadkowie he h 04.11.06, 14:17
                    Gość portalu: Jasnowidz napisał(a):

> Jak tylko sprawa nabierze rozgłosu to okaże się że są tysiące oburzonych a co
                    n
                    > ajmniej kilka osób prosiło policję o interwencję zastrzegając wcześniej
                    anonimo
                    > wość. No chyba żeby się nagle wydało że PiS ma już nawet i Policję
                    Polityczną :
                    > -)))

Oczywscie, ze PiS ma swoja Policje Polityczna, dowodem na to jest akcja jaka
                    Policja przeprowadzila w Warszawia na dzien przed wyborami prezydeckimi,
                    pamietacie bomby podlozone przez "pedalow"? pozniej okazalo sie, ze to Policja
                    zroblia, i cisza teraz na ten temat, nastepnym przykladem byla sprawa zula
                    pijanego ktory nazwal kaczynskiego po imieniu, teraz ten transparent, jak widac
                    nie na darmo PiS mianowalo bylych esbekow na szefow Policji w calej Polsce.
            • wrojoz Re: PiS=PZPR 04.11.06, 19:45
              Cz to nie jest prawda.?
          • niewir PiS pobił w działaniach PZPR 04.11.06, 12:13
            Gość portalu: Gel napisał(a):

> A nie?

Oczywiście że PiS nie jest równy PZPR! W swoich działaniach PiS znacznie
            przewyższył totalitaryzm czasów PZPR. No, może jest równy PZPR z czasów Bieruta
            i Stalina.
            • Gość: pyrlo Re: PiS pobił w działaniach PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:50
              > Oczywiście że PiS nie jest równy PZPR! W swoich działaniach PiS znacznie
              > przewyższył totalitaryzm czasów PZPR. No, może jest równy PZPR z czasów Bieruta
              > i Stalina.

ale bredzisz...
              • wrojoz Re: PiS pobił w działaniach PZPR 04.11.06, 19:46
                Chyba PiS pobil PZPR.!!
            • wrojoz Re: PiS pobił w działaniach PZPR 04.11.06, 19:48
              Chyba pobil.
          • Gość: prazanin Re: PiS=PZPR IP: *.dyn.optonline.net 04.11.06, 12:49
            Ty "gel',kretynku,jak nie widzisz roznicy - to jestes slepak polityczny.
            A kazdy taki cwaniaczek - jesli mial odwage powinien w czasach prlu wozic
            transparent z napisem "NSDAP = PZPR. Wwczas to byla odwaga,ale dzis ???
            • wrojoz Re: PiS=PZPR 04.11.06, 19:46
              A ktos mysli ze nie.?
            • wrojoz Re: PiS=PZPR 04.11.06, 19:57
              PiS jest gorszy i niszczy Polske.
          • genekgenek Re: PiS=PZPR 04.11.06, 14:45
            Uważaj, byli członkowie PZPR mogą się obrazić!!!
            • wrojoz Re: PiS=PZPR 04.11.06, 19:47
              PiS jest gorszy bo obludny.
          • Gość: mgr Re: PiS=PZPR IP: *.crowley.pl 04.11.06, 17:47
            Gość portalu: Gel napisał(a):

> A nie?
            Jestes żenujący.....
            • wrojoz Re: PiS=PZPR 04.11.06, 19:48
              Precz z PiS.!!!
            • wrojoz Re: PiS=PZPR 04.11.06, 19:58
              Lobuzerski Pis.
          • wrojoz Re: PiS=PZPR 04.11.06, 19:44
            Czyzby nie.?
          • wrojoz Re: PiS=PZPR 04.11.06, 19:55
            To samo.
        • bmkms Nie znajda - policja teraz ma zajecia typu 04.11.06, 10:25
          sciganie za opozniony podatek (zreszta zaplacony z odsetkami). Bandyci to nie
          ich dziedzina - zreszta musieli by zamknac wiekszosc urzednikow
          • maruda.r Re: Nie znajda - policja teraz ma zajecia typu 04.11.06, 12:35
            bmkms napisał:

> sciganie za opozniony podatek (zreszta zaplacony z odsetkami).

Zdaje się, że przypadek mojego znajomego (podobna sytuacja) nie był odosobniony.

• Gość: Jola z Dywit Zostałam S_K__A__Z__A__N_A z powodów politycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:07
          Za prowadzenie kampanii do parlamentu europejskiego z list Samoobrony.
          Za czasów SLD owskiej demokracji.
          Ten sam sędzia który mnie skazał,obecnie dezinformował mnie podczas rejestracji
          list.
          To wymiar apolityczności tworzącej się koalicji PO SLD.
          • Gość: alek Jola jaką jeszcze bzdurę wymyślisz ?. IP: *.aster.pl 04.11.06, 14:59
            Jola na poczekaniu tworzy idiotyczne historyjki mające zdyskredytować lewicę.
            Cały świat ostrzega Polskę przed dyktaturą oszołomów prawicowych.
            Zwiastuny dyktatury już doświadczamy. Zamykanie ust mediom, podporządkowanie
            prokuratury, policji, masowe zwolnienia fachowców z innych opcji politycznych,
            itd. zacieśnia swobody obywatelskie. Służalcy , koninkturaliści zawsze się
            znajdą. Małe głupie ludziki też wiernie wspomagali tworzenie Dyktatury
            Proletariatu. Czym się to musiało skończyć , wszyscy wiemy. Niestety każda
            dyktatura bierze za mordę nawet tych którzy wiernie jej służyli. Jola
            zapamiętaj moje słowa.
            • Gość: Jola z Dywit Fakty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:16
              • Gość: marcepanka Re: Fakty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:12
                Fakty? Faktem jest to, że większość polityków Samoobrony zostało skazanych za
                rozboje, wyłudzenia kredytów itp.
                Więc nie p...dol mi tutaj o tym, że zostałaś skazana za coś politycznego!
                Pewnie następna z Samoobrony, która nie spłaciła kredytu i próbuje się wybielić!
          • sclavus Re: Zostałam S_K__A__Z__A__N_A z powodów politycz 04.11.06, 15:19
            Gość portalu: Jola z Dywit napisał(a):

> Za prowadzenie kampanii do parlamentu europejskiego z list Samoobrony.
            > Za czasów SLD owskiej demokracji.
            > Ten sam sędzia który mnie skazał,obecnie dezinformował mnie podczas
            rejestracji
            > list.
            > To wymiar apolityczności tworzącej się koalicji PO SLD.

Ejże!!!
            Na pewno chciałaś powiedzieć, że zostałaś WSKAZANA... jako ta głupia jedna....
            Ale... nic nie poradzisz na prawdę - ta w oczka kłuje... twoją głupotą (nawet
            jeśli reżyserowaną - to jednak)
            :)))
            • Gość: Jola z Dywit Re: Zostałam S_K__A__Z__A__N_A z powodów politycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:01
              Na pewno chciałaś powiedzieć, że zostałaś WSKAZANA... jako ta głupia jedna....
              > Ale... nic nie poradzisz na prawdę - ta w oczka kłuje... twoją głupotą (nawet
              > jeśli reżyserowaną - to jednak)
              > :)))

Prostaczku !
              Twoje pojmowanie świata napawa mnie otuchą .
              Tak jak inteligencja sędziego wyrokującego w tej sprawie.
              Który w uzasadnieniu wyroku politycznego powołał się na "dobro wymiaru
              sprawiedliwości"
          • Gość: kux z targu Re: Zostałam S_K__A__Z__A__N_A z powodów politycz IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:31
            1. A co ma do tego PO?
            2. Jakby to była prawda to Ziobro grzmiałby o tym już przed wyborami do
            parlamentu i prezydenckimi. Albo właśnie teraz przed samorządowymi. Jakoś nic
            nie słychać w kaczystowskich mediach...
        • Gość: bardu Re: Nieprzyjemnie się zaczyna robić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:53
          kruder76 napisał:
          > O fajnie - teraz na pewno znajdą rowery i telefon komórkowy, które mi
          > ukradziono. Tyle lat nie mogli znaleźć sprawców, ale teraz...
          I mój samochód i sprawców dwóch włamań do mieszkania. Nie mogę się doczekać.
        • wrojoz Dranie z PiSu 04.11.06, 19:59
          Wielkie dranie.
      • Gość: henio IV RP = głeboka komuna IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.11.06, 15:39
        • Gość: KonLib Re: IV RP = głeboka komuna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:50
          A Ty za to jesteś bardzo płytki. Taki malutki wykształciuszek.
          • Gość: gramatyka Re: IV RP = głeboka komuna... i do tego ciemnota! IP: *.dhcp.embarqhsd.net 04.11.06, 16:03
            Slowo "wyksztalciuch" mialo byc kolejnym dowodem
            lajdackiego populizmu i wrecz pogardliwego stosunku
            wladz PiS-uaru do intelektualistow
            (coz, oni w koncu cenia tylko moherow, "oszolomow
            a'la Macierewicz" oraz ciemny lud...)
            ale dla mnie ono brzmi dumnie!
            Nie daj zalac sie ciemnocie
            i durnemu populizmowi!!
            • wrojoz Re: IV RP = głeboka komuna... i do tego ciemnota! 04.11.06, 19:49
              Tez tak mysle.
              • wrojoz Re: IV RP = głeboka komuna... i do tego ciemnota! 04.11.06, 19:50
                PiS niszczy Polske.
          • Gość: kux z targu Re: IV RP = głeboka komuna IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:32
            Witajacie w czasach PiSu kiedy wykształcenie stało się obelgą... Nie, zaczekaj,
            takie czasy już były! ZA KOMUNY!
            • wrojoz Re: IV RP = głeboka komuna 04.11.06, 19:49
              PiS jest wstretny.
          • wrojoz Re: IV RP = głeboka komuna 04.11.06, 19:51
            Takie PiSowskie niszczenie ludzi.
      • watashi79 Re: Nieprzyjemnie się zaczyna robić... 04.11.06, 23:26
        Nieprzyjemnie to już się dawno zrobiło. Śmierdzi pisiorami.
        IV Rzeszpospolita Obojga Kaczorów pokazuje pazur.
      • Gość: Wełna Re: Nieprzyjemnie się zaczyna robić... IP: *.echostar.pl 05.11.06, 08:16
        Problem nie w tym że jest jakaś odgórna cenzura, tylko w tym, że same służby (i
        policja, i prokuratury) tak bardzo chcą się PISowi przypodobać, że działają
        nadgorliwie. A to chyba jest jeszcze gorsze.
        Wynika to retoryki PISowskiej, dla nich naród=PIS, więc jeśli nie popierasz PIS
        to nie masz praw w Polsce. Podobnie jak w PRLu.
        Czy zatem transaparent PiS = PZPR był nieprawdziwy?
    • Gość: Lecho Cos mi to pachnie Bialorusia... IP: *.crowley.pl 04.11.06, 00:06
      • kajfasz7 Paranoja szkoda komentarza. 04.11.06, 09:23
      • jan.grz Re: Cos mi to pachnie Bialorusia... 04.11.06, 14:50
        Pachnie Bialorusia? To juz nie pachnie, to cuchnie, jak kazdy polityczny rezim.
        • wrojoz Re: Cos mi to pachnie Bialorusia... 04.11.06, 19:51
          Mnie tez PiS smierdzi.
      • wrojoz Re: Cos mi to pachnie Bialorusia... 04.11.06, 19:50
        Przy PiSie do Bialorusi blisko.
    • Gość: - A czy obieranie kartofla to znieważenie prezia ??? IP: *.aster.pl 04.11.06, 01:45
      • nessie-jp Re: A czy obieranie kartofla to znieważenie prezi 04.11.06, 02:08
        Obieranie kartofla? A co powiesz na nadziewanie kaczki...?! A nie przez dziób
        się to robi, oj nie przez dziób...

Nadgorliwi policjanci pewnie czekali, aż zatrzymany pan wyciągnie portfel.
        • michr Polska przeżyje 04.11.06, 09:34
          Polska przeżyła Krzyżaków, potop szwedzki, zabory, okupację, komunizm, przeżyje
          też rządy mniejszych braci.
          • sumienie.lk 12 listopada 2006 - zaczynamy wykopki 04.11.06, 14:42
            Wykopujemy z samorządów (co do jednego) kartofle, buraki i oszołomy.
        • Gość: zakopane1973 PO=NSDAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:18
          wolno mi, no nie?
          Ale ubaw
          • Gość: kux z targu Re: PO=NSDAP IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:37
            Wolno, możesz ile chcesz! Są różne zboczenia. Możesz jeszcze kilka razy nawet!
            Pisz to woli. Z tym że prawdy w tym stwierdzeniu nie ma za grosz, ale pokrzyczeć
            możesz. Natomiast "PiS = PZPR" ma spory sens i nikt się tym nie podnieca, a
            raczej smuci...
            • wrojoz Zbojeckie hordy 04.11.06, 20:00
              PiSu.
      • wrojoz Re: A czy obieranie kartofla to znieważenie prezi 04.11.06, 19:54
        Nie, mozna obierac kartofle a potem gotowac. Oni sa zatwardziali i sie nie
        zorientuja.
    • robert_c Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 03:14
      Ja na miejscu pana Zbigniewa bym się cieszył.
      Dostanie 14 dni aresztu, pójdzie siedzieć, a za 3 lata (albo i wcześniej, dajboże) zostanie uznany za kombatanta, za prześladowanego przez reżim. Będzie specjalny dodatek do emerytury.

Idę malować transparent. Tylko hasło jakieś muszę wymysleć, by byc oryginalnym.
      PiS = PZPR Pan Zbigniew zapewne już zastrzegł.... Przynajmniej ja bym tak zrobił.

Może napiszę PiSS? Oczywiście S w powszechnie znanej formie błyskawicy...
      I niech nikt nie waży się ukrasć mojego pomysłu. Zaraz po weekendzie idę zastrzec wszelkie prawa.
      • wrojoz Skorumpowany PiS 04.11.06, 20:01
        I to korupcja PiSu jest rozmaita.
    • Gość: x Podejrzany o zakłócanie IP: 82.210.179.* 04.11.06, 08:32
      Błyskotliwy ten transparent nie był, coś jak SLD=NSDAP, ale po co wokół
      nierozgarniętego tyle szumu robić?
    • Gość: kaczykurdupel taaaaa, na Sybir go.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:12
      jak można kartofle przyrównać do partyji? to idzie... kaczyzm!!!!!
    • Gość: selat p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:19
      siebie! Zapewne wcześniej członek PZPR, później SdRP, później Unii
      Demokratycznej, później Unii Wolnościi, później Partii Demokratycznej, a teraz
      w koalicji z SLD/SdPL/UP! Facet zatoc zył krąg i wrócił do korzeni, jak np. p.
      Geremek. A że mu wstyd tej szerokiej gamy zmiany poglądów, to wziął udział w
      manifestacji PO, he, he!
      • cynik.pl Za to selat to całkiem jawny kretyn 04.11.06, 09:57
        • Gość: selat lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zbychowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:30
          a lewak, jak to lewak - głupi, wrzeszcący, zdemoralizowany, potrząsający
          szabelką trzymaną w...lewej rączce - jednym słowem flak i niedojda
          intelektualny!
          Widzisz, każdy tak umie, nie tylko ty! Mógłbym cię jeszcze inaczej określić
          (dosadniej) i to terminologią medyczną, np. jesteś imbecyl i idiota (bez
          obrazy) - terminy używane w psychologii na określenie osobników o najniższym
          poziomie IQ.
          • Gość: Fasol Re: lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:34
            Zapomniałeś dodać "he, he!".
          • Gość: Lupus Re: lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:42
            Idź podmodlić sie za nasze zbłądzone lewackie dusze.
          • Gość: casablanca Re: lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zby IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 11:55
            Pewnie, kto nie z nami, ten przeciw nam. Trzeciej możliwości nie ma (według
            ograniczonych i zaślepionych). Już to przerabiano - za Stalina, za Berii, w
            KRLD, na Kubie.
          • tadeusz_ja Do tchorza "selat" dlaczego się nie zalogujesz 04.11.06, 14:29
            Tchórzu?
            • Gość: selat żebyś mnie nachodził i molestował, Tadziku?O, nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:09
              Za nic w świecie, mały pederasto, przepraszam - kochający inaczej!
          • Gość: gramatyka Re:Wszyscy zwolennicy PiSsu sa pozbawieni kultury? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 04.11.06, 16:12
            Czy znasz "selacie" tylko jeden wyraz, tj. "lewak"?
            Aaaa... widze, ze jeszcze znasz "imbecyl" oraz
            "idiota"... Diagnoza - zasob slow wskazuje na
            bardzo typowego zwolennika PiS-uaru!

P.S. A moze PiS-iorku (selat) zaczniemy wyliczac
            ilu to roznych dzialaczy "zatoczylo krag", by
            teraz wyladowac w komitecie centralnym PiS-uaru?
            Ilu w PiS-uarze i wsrod jego obecnych Wielkich
            Koalicjantow peta sie bylych, czy obecnych
            "lewakow"... chyba nie boisz sie prawdy?
            • kralik111 Re:Wszyscy zwolennicy PiSsu sa pozbawieni kultury 04.11.06, 16:25
              Gość portalu: gramatyka napisał(a):

> Czy znasz "selacie" tylko jeden wyraz, tj. "lewak"?
              > Aaaa... widze, ze jeszcze znasz "imbecyl" oraz
              > "idiota"... Diagnoza - zasob slow wskazuje na
              > bardzo typowego zwolennika PiS-uaru!
              >
              > P.S. A moze PiS-iorku (selat) zaczniemy wyliczac
              > ilu to roznych dzialaczy "zatoczylo krag", by
              > teraz wyladowac w komitecie centralnym PiS-uaru?
              > Ilu w PiS-uarze i wsrod jego obecnych Wielkich
              > Koalicjantow peta sie bylych, czy obecnych
              > "lewakow"... chyba nie boisz sie prawdy?

No jak moze nie znac tych slow skoro matka od nowrodka go tak nazywa..;)))))))))
              • wrojoz Re:Wszyscy zwolennicy PiSsu sa pozbawieni kultury 04.11.06, 19:52
                Tak, wszyscy.
            • wrojoz Re:Wszyscy zwolennicy PiSsu sa pozbawieni kultury 04.11.06, 19:52
              Wszyscy.
          • Gość: kux z targu Re: lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zby IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:41
            No już niech ci będzie, jesteś fajny:P Zadowolony? Pójdziesz już?
          • m_16 Re: lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zby 04.11.06, 22:01
            Gość portalu: selat napisał(a):

> a lewak, jak to lewak - głupi, wrzeszcący, zdemoralizowany, potrząsający
            > szabelką trzymaną w...lewej rączce - jednym słowem flak i niedojda
            > intelektualny!
            > Widzisz, każdy tak umie, nie tylko ty! Mógłbym cię jeszcze inaczej określić
            > (dosadniej) i to terminologią medyczną, np. jesteś imbecyl i idiota (bez
            > obrazy) - terminy używane w psychologii na określenie osobników o najniższym
            > poziomie IQ.

Oczywiście ,że to potrafisz znacznie lepiej niż on, bo to własnie
            wy "prawiczki" łączycie często gęsto mózgi troglodytów z honorem godnym alfonsa.
        • koloratura1 Re: Za to selat to całkiem jawny kretyn 04.11.06, 10:52
          E, tam, zaraz kretyn...
          Facet z wyobraźnią.
          A że ciut spaczoną...
          • wrojoz Polska niszczona przez PiS 04.11.06, 20:02
            Trzeba sie temu przeciwstawic.
        • wrojoz Zlowrogie dzialania PiS 04.11.06, 20:02
          Takie sa i co zrobic.?
      • Gość: bietka Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.kosson.com 04.11.06, 09:57
        A selat to pewnie na pisuarowym garnuszku siedzi i tak etatowo pilnuje dobrego
        imienia mateczki partii.
        • Gość: selat Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:34
          a skąd ty wiesz na czym siedzę? Zamiłowanie do inwigilacji z "dawnych, dobrych"
          czasów pozostało? Wpojone przez dziadziusia - aktywistę KPP, tudzież tatusia -
          etatowca z SB? A tyś, biet(nick)-actwo, zapewne rozwrzeszczana członiki
          łodzieżówki demokratycznej, co? Mimo to pozdrawiam! Keep smilling!
          • Gość: Fasol Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:39

> Keep smilling!

O, poliglota! Przydałby się taki w Kancelarii Prezydenta. Może się zgłosisz?
            • koloratura1 Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę 04.11.06, 10:55
              Gość portalu: Fasol napisał(a):

> Gość portalu: selat napisał(a):
              >
              > > Keep smilling!
              >
              > O, poliglota! Przydałby się taki w Kancelarii Prezydenta. Może się zgłosisz?

Musi przedtem poprawić angielską ortografię.
              • Gość: Fasol Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:08
                A po co? I tak będzie tam orłem.
                • Gość: selat Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:48
                  lepszy orzeł niż kraczące tutaj wrony, he,he (dodałem, jak chciałeś)
                  • Gość: Fasol Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:25

> lepszy orzeł niż kraczące tutaj wrony, he,he (dodałem, jak chciałeś)

Wątpię, tamtejsze orły już pukają w dno od spodu, trudno być od nich gorszym, he, he.
          • radoslawdobry Selat uważaj bo przyjdzie Kryże z duchem swoim 04.11.06, 14:46
            Roman Kryże (ur. 4 lipca 1907 we Lwowie, zm. 23 marca 1983 w Warszawie) –
            prawnik, sędzia, podpułkownik.

Aplikację, asesurę i pierwsze lata w zawodzie sędziego (jako sędzia grodzki)
            odbył w Sądzie Grodzkim w Sądzie Okręgowym w Grudziądzu.

Podczas kampanii wrześniowej jako podporucznik 65. pp. dostał się do niewoli
            niemieckiej, gdzie przebywał od 18 września 1939 do 5 lutego 1945. Po
            zwolnieniu brał jeszcze udział w walkach o przełamanie Wału Pomorskiego.

Od 14 maja 1945 sędzia kolejno: Sądu Grodzkiego w Grudziądzu (do 3 lipca 1945),
            Wydziału I Najwyższego Sądu Wojskowego (do 31 października 1950) i Wydziału II
            NSW (do 11 sierpnia 1955). 11 sierpnia 1955 przeniesiony do rezerwy. Sędzia
            Sądu Najwyższego w latach 1955-1977.

Brał udział w orzekaniu wyroków skazujących, w tym również na karę śmierci, w
            sprawach przeciwko działaczom podziemia niepodległościowego (m.in. rotmistrza
            Witolda Pileckiego czy majora Tadeusza Pleśniaka). W 1964 był przewodniczącym
            składu sędziowskiego, który wydał wyroki skazujące (w tym Stanisława
            Wawrzeckiego na karę śmierci) w sprawie tzw. "afery mięsnej". Wiele z wyroków
            wydanych przez sędziego Romana Kryżego została po 1989 uznanych za mordy sądowe.

Bezwzględność w wydawaniu wyroków śmierci w okresie stalinowskim przyczyniła
            się także do powstania przysłowia: Sędzia Kryże - będą krzyże oraz określenia
            ukryżować (określenia tego używał m.in. znany adwokat i obrońca w procesach
            politycznych Władysław Siła-Nowicki).

Syn Tomasza Kryże i Aleksandry Kryże z d. Juźwiak. Jego syn Andrzej również
            jest sędzią.pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kry%C5%BCe

• kralik111 Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę 04.11.06, 15:09

> a skąd ty wiesz na czym siedzę? Zamiłowanie do inwigilacji z "dawnych,
            dobrych"
            >
            > czasów pozostało? Wpojone przez dziadziusia - aktywistę KPP, tudzież tatusia -

> etatowca z SB? A tyś, biet(nick)-actwo, zapewne rozwrzeszczana członiki
            > łodzieżówki demokratycznej, co? Mimo to pozdrawiam! Keep smilling!

Gdyby tatus podobnnie jak ty byl w SB, bylby teraz w strukturach partyjnych
            PiS, lub policjantem...;)))
      • Gość: selat Nie zdziwiłbym się, gdyby Zbynio był związany z GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:55
        jak zwykle anonimowy, a do tego prosty, zwykły, normalny, bo ... proPOwski,
        proPDowski(ew.-alski), może nawet proSLDowski, a najważniejsze, że
        antyPiSowski? Może prowokatorek jakiś, albo marzący o sławie i rozgłosie?
        • kralik111 Re: Nie zdziwiłbym się, gdyby Zbynio był związany 04.11.06, 15:17

> jak zwykle anonimowy, a do tego prosty, zwykły, normalny, bo ... proPOwski,
          > proPDowski(ew.-alski), może nawet proSLDowski, a najważniejsze, że
          > antyPiSowski? Może prowokatorek jakiś, albo marzący o sławie i rozgłosie?

Amnezja PiSdzielacych "forumowiczow" jest poprostu rozbrajajaca, nie pamietasz
          bura suczko jak to Prawo i Sprawiedliwosc w poprzedniej kadecji sejmu oddawalo
          ciala SLD, tworzac z nimi koalicje parlametarna i glosujac razem na najgorsze,
          najbardziej kosztowne dla spoleczenstwa ustawy?
          To, ze ty jestes glupi nie znaczy, ze ludzie z ktorymi "rozmawiasz" tez sa na
          twoim poziomie, my to doskonale pamietamy i dlatego wlasnie dla 80%
          spoleczenstwa polskiego PiS=PZPR :)))
      • Gość: bardu Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:00
        > siebie! Zapewne wcześniej członek PZPR, później SdRP, później Unii
        > Demokratycznej, później Unii Wolnościi, później Partii Demokratycznej, a teraz
        > w koalicji z SLD/SdPL/UP! F
        Selat, przeczytaj jeszcze raz artykuł i spróbuj zrozumieć, co w nim napisano.
        Jeśli się nie uda spróbuj jeszcze raz. Może wtedy przestaniesz wypisywać
        głupoty, bo tylko się kompromitujesz i potwierdzasz dość znaną opinię, że
        większość naszych obywateli nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ty niestety jak
        widać jesteś w tej większości.
      • Gość: kux z targu Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:40
        Tak sobie to tłumacz:P
    • Gość: he he Co na to IP: *.CNet2.Gawex.PL 04.11.06, 09:19
      czerwony galba?
    • ponury_drwiacy_szyderca [...] 04.11.06, 09:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: normalny kolejna rozwiazana sprawa :) IP: *.chello.pl 04.11.06, 09:46
      kolejny zlapany "przestepca" statystyka poicji rosnie, Dorn ma sie czmy
      chwalic :D. Oto twarz IV RP choc bardziej pasuje PRL II.
    • mielis Kłamie ! Był sterowany przez układ ! 04.11.06, 09:49
      Wszyscy z grupy trzymającej władzę twierdzą, że nie było z nimi
      wspólników.
      Jestem pewien, że jest z ugrupowania lumpeninteligencji lub
      łże- elity!
      • toberson Re: Kłamie ! Był sterowany przez układ ! 04.11.06, 10:54
        P.Zbigniew robi wszystko dla mafi SLDupkow!!
    • Gość: Tralala Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 09:54
      hehe, widać IV RP (PRL bis) ma się dobrze...
      mam nadzieję, że wyborcy tego g...a jakim jest PiS i kaczyńscy czują się, krótko mówiąc, wybzykani bez mydła...
    • Gość: serwo Podejrzany o zakłócanie IP: *.icpnet.pl 04.11.06, 10:07
      Aparat ucisku IV RP działa zastraszająco na obywateli!
    • Gość: okoni Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.aster.pl 04.11.06, 10:24
      pis-prawie jak sprawiedliwi
    • Gość: Jan Podejrzany o zakłócanie IP: *.globalconnect.pl 04.11.06, 10:28
      IV RP zmierza w kierunku państwa totalitarnego. Niedługo większa wolność
      wypowiedzi bedzie na Białorusi !!
    • Gość: Tosiek Proszę nie obrażać PZPR IP: *.aster.pl 04.11.06, 10:31
      Uważam, że facet z tym transparentem powinien otrzymać karę ale za znieważanie
      PZPR. Porównywanie PZPR do PIS jest nieprzyzwoite. Tak obłudnej i nikczemnej
      partii jak PiS nigdy nie było w historii Polski. Wystarczy porównać zapowiedzi
      Kaczyńskich o odnowie moralnej , o likwidacji kolesiostwa , o zaniechaniu
      praktyk w zawłaszczaniu państwa przez rządzącą partię, itd z Ich rzeczywistymi
      działaniami.
      Cały wysiłek PiS to budowa machiny przemocy, budowa dyktatury. Każdy kto ma
      inne zdania jak Panowie Kaczyńscy jest wrogiem IV RP. To jest chore. Przecież
      80 % społeczeństwa nie chce naprawy RP w stylu Kaczyńskich. PiS utracił mandat
      moralny do robienia jakichkolwiek zmian.Wszyscy widzą do czego te zmiany,
      naprawy zmierzają.
      Proszę niech Pan Premier wejdzie bez obstawy do jakiejkolwiek przychodni,
      szpitala i zobaczy jaka jest opieka zdowotna , nich usłyszy zdanie na temat
      swych rządów bezpośrednio od tych nieszczęsników przychodzących o 4 rano po
      numerek do Pana doktora, niech wejdą do apteki i zobaczą łzy i szlochanie
      emerytów których nie stać na wykupienie lekarstw, ale IV RP stać na ściaganie
      podatków od emerytów. PiS, to pospolite tchórze , boją się wyborów. Obywatele
      teraz nie uwierzyliby w te pierdoły głoszone przez aparatczyków PiS owskich,
      nie dadzą się po raz drugi oszukać.
      • prezertation1 władza z partia, partia z władzą!..PISokomuna!! 04.11.06, 10:32
      • toberson Re: Proszę nie obrażać PZPR 04.11.06, 10:56
        PZPR byla banda oszustow,klamcow,zlodzieji,bandytow jak cala SLD!!!
        • yola13 Re: Proszę nie obrażać PZPR 04.11.06, 11:01
          rozumiem ze Pis jest twoim zdaniem elita ludzi porządnych i ułozonych moralnie,
          elita ludzi bez grzechu i bez skazy? Chyba zaraz peknę ze smiechu, albo
          zwymiotuję
        • kralik111 Re: Proszę nie obrażać PZPR 04.11.06, 15:22
          toberson napisał:

> PZPR byla banda oszustow,klamcow,zlodzieji,bandytow jak cala SLD!!!

I take same wzorce przyjela dzisiajsza stara PZPR, czyli PiS :)))
        • marklark Re: Proszę nie obrażać PZPR 04.11.06, 17:23
          > PZPR byla banda oszustow,klamcow,zlodzieji,bandytow jak cala SLD!!!

SLD dostał bolszewizm w spadku po PZPR, ale za to bracia Kaczyńscy na swój
          bolszwizm się uczciwie napracowali.
    • Gość: ro duck PiS = PZPR IP: *.betanet.pl 04.11.06, 10:35
      niestety...
    • Gość: marek Podejrzany o zakłócanie - Faszyzm i totalitaryzm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:37
      Faszyzm i totalitaryzm... Strach. A może zwykłe lizusostwo policajów!!!
      • Gość: zakopane1973 PO=NSDAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:19
        hahaha,hohoho hi hi hi
        • Gość: kux z targu Re: PO=NSDAP IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:51
          Podniecające, wiem. Nie martw się, my jesteśmy tolerancyjni i rozumiemy, że
          niektórych podnieca rzucanie hasełek wyssanych z palca... lub prosto z KC PiS.
    • Gość: ponurastaraszydzi chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerzą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:41
      gryźć chcą? A, kysz, chłopaczki-lewaczki, a kysz!
      • koloratura1 Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz 04.11.06, 11:20
        Gość portalu: ponurastaraszydzi napisał(a):

> gryźć chcą? A, kysz, chłopaczki-lewaczki, a kysz!

Merytorycznie wręcz porażające!

Z czego się to bierze?

Przecież rozsądny człowiek, jeżeli nie ma nic sensownego do powiedzenia, to po
        prostu milczy...
      • m_16 Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz 04.11.06, 12:49

> gryźć chcą? A, kysz, chłopaczki-lewaczki, a kysz!
        A kysz ponure stare faszystki co cenzury bronią!!!!
        • Gość: ponurastaraszydzi Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:58
          A kysz, młode gnojki opętane ideologią Marksa i Lenina, wpatrujace się z
          uwielbieniem w oblicze "ojca narodów" Józefa Wissarionowicza Stalina i marzący
          o wypróbowaniu na bliźnich działania ... m16!
          • usiruf Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz 04.11.06, 14:34
            Radio sie zepsulo? Co tu robisz?
          • kralik111 Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz 04.11.06, 15:25

> A kysz, młode gnojki opętane ideologią Marksa i Lenina, wpatrujace się z
            > uwielbieniem w oblicze "ojca narodów" Józefa Wissarionowicza Stalina i
            marzący
            > o wypróbowaniu na bliźnich działania ... m16!

Masz rqacje, a kysz bracia kaczynscy co swoja ideologie czerpia z dziel
            Lenina...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: gramatyka Re:ciemny lud, elektryfikacja i wladza dla PiS-su! IP: *.dhcp.embarqhsd.net 04.11.06, 16:20
            Lenina to cytowali Najwieksi Wodzowie
            Jedynej Slusznej Obecnie Partii,
            mali (duchem) bracia K.!
          • m_16 Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz 04.11.06, 21:59

> A kysz, młode gnojki opętane ideologią Marksa i Lenina, wpatrujace się z
            > uwielbieniem w oblicze "ojca narodów" Józefa Wissarionowicza Stalina i
            marzący
            > o wypróbowaniu na bliźnich działania ... m16!

Bądź tak miły/a i nie pieprz bez sensu. Właśnie wy jesteście prawicowym
            odpowiednikiem bolszewizmu.
    • Gość: zbulwersowany Podejrzany o zakłócanie IP: 83.2.24.* 04.11.06, 10:42
      nadgorliwość naszej policji bywa czasem groteskowa w stosunku do spokojnych
      obywateli Państwa Polskiego.Nie ruszają łobuzów,gdyż się ich boją.Paranoja!!!
    • Gość: Marek1213 Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:47
      Rzeczywiście ten transparent był obraźliwy - byli członkowie PZPR, mogą z tego
      powodu czuć się zniesmaczeni, a nawet zniesławieni.
      • kralik111 Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 15:26
        Gość portalu: Marek1213 napisał(a):

> Rzeczywiście ten transparent był obraźliwy - byli członkowie PZPR, mogą z tego
        > powodu czuć się zniesmaczeni, a nawet zniesławieni.

I tak tez sie czuja, przeciez ci ludzie (PZPR) sa dzisiaj w PiS albo w koalicji
        (Samoobrona).
    • Gość: blinda53/70 Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.telpol.net.pl 04.11.06, 10:51
      Najlepszy dowód na prawdziwość PiS=PZPR to powołanie przez braci Kaczyńskich na
      ministra budownictwa ,Aumillera.Różnica polega na tym ze PiS płaci za przystąpienie do tej partii,w PZPRZ-e trzeba było płacić wysokie składki,dwie
      osoby wprowadzające, że o rocznym okresie kandydackim bez wpadek nie wspomnę.
    • Gość: kaska Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.escom.net.pl 04.11.06, 10:52
      a ja widziałam tego pana.
      zatrzymałam się nawet przy nim na chwilę.
      nie był uprzejmy dla policjantów.
      wydaje mi się że zrobił to z premedytacją
      a jego tłumacznia w artykule troche mnie śmieszą.
      za kraty oczywiści iść nie powinien
      ale wypadało by mu wpakować nieduży mandacik
      według mnie ewidentnie chciał tą swoją akcją kogoś sprowokować
      głupota
      to tyle

pozdrwiam
      • koloratura1 Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 11:32
        Gość portalu: kaska napisał(a):

> a ja widziałam tego pana.
        > zatrzymałam się nawet przy nim na chwilę.
        > nie był uprzejmy dla policjantów.

Na czym ta nieuprzejmość polegała?
        A - z drugiej strony - brak zachwytu, że został zatrzymany nie wiadomo za co,
        pewną nieuprzejmość by usprawiedliwiał.
        (Oczywiście - istotne, jak daleko posunął się w tej nieuprzejmości; i stąd moje
        pytanie do naocznego świadka.)

> wydaje mi się że zrobił to z premedytacją

Jeśli nawet, to co w tym bezprawnego?

> a jego tłumacznia w artykule troche mnie śmieszą.

?

> za kraty oczywiści iść nie powinien

Bóg Ci zapłać za "liberalne poglądy" na karanie za takie "przestępstwa"!

> ale wypadało by mu wpakować nieduży mandacik
        > według mnie ewidentnie chciał tą swoją akcją kogoś sprowokować

Do czego?

A gdy chodzi o "mandacik", to - a "jakiego paragrafu"? Bo mandaty policyjne
        dostaje się w państwie prawa za konkretne przewinienia, jasno sprecyzowane w
        Kodeksie Drogowym.

> głupota
        > to tyle

Oj, żebyś wiedziała!
      • kralik111 Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 15:28
        Gość portalu: kaska napisał(a):

> a ja widziałam tego pana.
        > zatrzymałam się nawet przy nim na chwilę.
        > nie był uprzejmy dla policjantów.
        > wydaje mi się że zrobił to z premedytacją
        > a jego tłumacznia w artykule troche mnie śmieszą.
        > za kraty oczywiści iść nie powinien
        > ale wypadało by mu wpakować nieduży mandacik
        > według mnie ewidentnie chciał tą swoją akcją kogoś sprowokować
        > głupota
        > to tyle
        >
        > pozdrwiam

A ty Kasiu smieszysz nas,
        Polakow :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: zoltek mentalnosc postsovieticusa gleboko zakorzeniona w IP: *.fastres.net 04.11.06, 10:53
      narodzie - wykazac sie nadgorliwoscia a wladza doceni! niech zyje sluzalczosc,
      jak za.... pzpr?!?!?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka