sniffsnoopy 03.11.06, 23:13 Nie wiadomo, czy płakać, czy śmiać się, widać cenzura ma się w najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tintin Nieprzyjemnie się zaczyna robić... IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:16 ... podobno nie ma nacisków, ale policja ostatnio jest bardziej nadgorliwa niż zwykle... Oby prowadziło to również do skuteczności w zwalczaniu prawdziwej przestępczości :) Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Nieprzyjemnie się zaczyna robić... 04.11.06, 06:57 Gość portalu: tintin napisał(a): > ... podobno nie ma nacisków, ale policja ostatnio jest bardziej nadgorliwa niż > zwykle... Oby prowadziło to również do skuteczności w zwalczaniu prawdziwej > przestępczości :) O fajnie - teraz na pewno znajdą rowery i telefon komórkowy, które mi ukradziono. Tyle lat nie mogli znaleźć sprawców, ale teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
zen83 Niby wolność słowa mamy, ale zawsze lepiej 04.11.06, 11:25 Niby wolność słowa mamy, ale zawsze lepiej zatrzymać, tak na wszelki wypadek. A nuż się Ziobro uśmiechnie i obdarzy wiernych uściskiem sojej dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Zamiast na PiSiORa na lewicę pora! 04.11.06, 13:15 Zamiast na PiSiORa na lewicę pora! IV kategorii. Lewo? Prawo? My płacz, Europa śmiech, złośliwiec bije brawo! Nie chcesz gnojony Wyborco chyba, wyhodować ogromnego grzyba? Dwa klony krytyczne z zapalnikiem, odpalanym wraz z ojcem Rydykiem! Jak uścisnąć cofniętą prawicę, w dodatku wykręconą na lewicę? Korzyści z nich są tylko na kpinę, Unijne, twoje, wezmą dziesięcinę. Po co lewo, prawo oszołoma, dziwo, troje w jedno ciało z dwoma? Mamy przecież lewodemokratów lepszych od leppiej - sieg hail wariatów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Wkrótce "znajdą się" oburzeni świadkowie he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:30 Jak tylko sprawa nabierze rozgłosu to okaże się że są tysiące oburzonych a co najmniej kilka osób prosiło policję o interwencję zastrzegając wcześniej anonimowość. No chyba żeby się nagle wydało że PiS ma już nawet i Policję Polityczną :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziennikarz "Przyszli i Spieprzyli", na to hasło biły brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:35 tysiące ludzi na legalnym wiecu legalnej demokratycznej partii w samym centrum Warszawy nieopodal międzynarodowego luksusowego hotelu Victoria :)) Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Teczka w IPN jest już przygotowywana dla tego Pana 04.11.06, 14:18 z której zapewne dowiemy się, że to stary komuch i agent sb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POsympatyk Jestem z PO i umiem tylko pluć i obrażać..... IP: *.aster.pl 04.11.06, 14:22 Oprócz powyższego potrafię także skutecznie kraść, bratać się z komuchem i kłamać w żywe oczyl. Jak to mówi Bronek Komorowski - "głosując na nas, głosujesz na stare i nowe" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POsympatyk Re: Jestem z PO i umiem jeszcze kraść i łupić IP: *.aster.pl 04.11.06, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 Ja też należę do PO bo kradłem zawsze z komuną 04.11.06, 15:42 dokłądnie to kradłęm od zawsze z żydo-komuną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramatyka Re: Ja też należę do PO bo kradłem zawsze z komun IP: *.dhcp.embarqhsd.net 04.11.06, 15:57 Slon... nie dosc, ze przyglupawy symmpatyk PiS-uaru (obraza i opluwa bez zadnych dowodow) to jeszcze musi wtracic jakis drobny anty-semicki akcencik. Smierdzi od twoich postow, oj smierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 PiS=PZPR Facet nie rozumiał, że napisał prawdę:) 04.11.06, 20:07 Jeśli jacyś pis-fani będą próbowali sofistycznie krętaczyć, że może jakiś "cień podejrzenia przestępstwa był", to ja tylko zapytam, co z weszpolakami rzucającymi kamieniami w feministki (są sfilmowani)? Co z obecnym panem posłem PiS, który trafił Kwasa jajkiem? Więc albo zacząć od ukarania tamtych - o wiele poważniej winnych - albo nie robić kpin z prawa, cynicznie wykorzystując jego literę do szykanowania przeciwników obecnej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula_28_W_wa Re: PO=ZOMO Facet nie rozumiał, że napisał prawd IP: *.aster.pl 05.11.06, 00:50 Jesteś żałosny....rzut jajem w Kwasa to czyn patriotyczny. Natomiast sprzedaż miejskich gruntów przez PO znajomkom, prywatyzacja GGKO przez PO, doprowadzenie do upadku klubu SKRA przez PO....to złodziejstwo w biały dzień. Więc błagam nie porównuj tych spraw bo tego sie porównać nie da. PO to złodziejstwo na szeroką skalę....a młodzież wszechpolska to nieliczne występki jednostek. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz No i dobrze że PO chce łaczyć i godzić ludzi, bo P 04.11.06, 18:09 bo PIS tylko dzieli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am żałosne IP: *.aster.pl 04.11.06, 19:48 cenzura jak za pzpr-u. i tak powstał kolejny powód, dla którego pójdę na te wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Jestem z PO i umiem tylko pluć i obrażać..... 04.11.06, 15:53 Szkoda, ze nie na temat. Ale czego wymagac od moherka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi-Ki Re: Jestem z PO i umiem tylko pluć i obrażać..... IP: *.chello.pl 04.11.06, 16:43 Kurcze, ale z ciebie łżeelita!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Jestem z PO i umiem tylko pluć i obrażać..... IP: *.127.udn.pl 04.11.06, 17:21 Nie jestes z PO tylko z PiS badz LPR badz innej G. (skrot latwo rozszyfrowac;) ) partii. To co mowisz nie swiadczy zle, jak tobie sie wydaje, o PO. Za to swiadczy zle o kondycji psychicznej i umyslowej tego kto to pisze oraz sklada sie na szerszy obraz "moherowej koalicji". A co do PiSu to niestety takie porownanie jest dosc trafne. O czym swiadczy m.in. reakcja policji. Taka reakcje przypomina czasy glebokiego komunizmu kiedy swietnosc przezywala PZPR, jedynie palowania brak ;) Niestety nie pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Re: Jestem z PiS czyli wyrosłem z gomułkowszczyzny IP: *.chello.pl 05.11.06, 00:37 Akurat najbliżej PZPR i komuchów to jest PiS, LPR i Samoobrona, tyle że dwie pierwsze pod czarnym sztandarem, a nie czerwonym, ale propaganda taka sama. Złodziejstwo oraz głod wadzy też podobne, a i socjalizm pełną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Teczka w IPN jest już przygotowywana dla tego 04.11.06, 17:02 "Teczka w IPN jest już przygotowywana dla tego Pana z której zapewne dowiemy się, że to stary komuch i agent sb" No ba! Mowa. Facet ma auto. W dodatku z szyberdachem!! Pewnie zagraniczne. Od razu widać, że to podejrzany typ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonLib Re: Ja nie widzę różnicy między PiS-em a PZPR-em IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:47 Kierując się Twoją "mądrością" po "głębi" Twoich wpisów mogę powiedzieć, że nie widzę różnicy pomiędzy Tobą a kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Ja nie widzę różnicy między PiS-em a PZPR-em 04.11.06, 15:53 Zmien szkla. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ja nie widzę różnicy między PiS-em a PZPR-em 04.11.06, 19:56 Bo nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidi ja dostrzegłem różnicę: PZPR nie faszyzował Polski IP: *.puck.net.pl 04.11.06, 16:32 ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: ja dostrzegłem różnicę: PZPR nie faszyzował P 04.11.06, 19:56 To jedyna roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judge za Jaruzela sądy orzekały na podstawie prawa IP: *.puck.net.pl 04.11.06, 16:37 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memorial PiS to następcy budowniczych Berezy Kartuskiej IP: *.puck.net.pl 04.11.06, 16:38 ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ja nie widzę różnicy między PiS-em a PZPR-em 04.11.06, 19:55 Ja tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakopane1973 PO=NSDAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:17 wolno mi, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerad Re: PO=NSDAP IP: 82.152.219.* 04.11.06, 18:35 pewnie ze ci wolno, tylko po co skoro to bzdura. natomiast pis naprawde przypomina swa samozwancza nieomylnoscia pzpr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisklę Re: PO=NSDAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:57 Musiałbyś to sprawdzić. Najlepiej podczas następnej manifestacji partii Donalda Tuska. Ale myślę sobie, że jeśli o Tobie napiszą, to tytuł będzie jednak ciut inny, a przebieg zdarzenia zrelacjonuje raczej rezolutny pan Zdzisio - uczestnik manifestacji - niż Ty. Pisdupczyka się o zdanie nie pyta - zauważą tylko Twoją niską posturę i wywnioskują, że kierowały Tobą niskie pobudki, bo co może kierować człowiekiem o niskim czole, zwolennika niskiej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: "Przyszli i Spieprzyli", na to hasło biły bra 04.11.06, 19:44 Irasiad.!!! I PiS tez. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wkrótce "znajdą się" oburzeni świadkowie he h 04.11.06, 14:17 Gość portalu: Jasnowidz napisał(a): > Jak tylko sprawa nabierze rozgłosu to okaże się że są tysiące oburzonych a co n > ajmniej kilka osób prosiło policję o interwencję zastrzegając wcześniej anonimo > wość. No chyba żeby się nagle wydało że PiS ma już nawet i Policję Polityczną : > -))) Oczywscie, ze PiS ma swoja Policje Polityczna, dowodem na to jest akcja jaka Policja przeprowadzila w Warszawia na dzien przed wyborami prezydeckimi, pamietacie bomby podlozone przez "pedalow"? pozniej okazalo sie, ze to Policja zroblia, i cisza teraz na ten temat, nastepnym przykladem byla sprawa zula pijanego ktory nazwal kaczynskiego po imieniu, teraz ten transparent, jak widac nie na darmo PiS mianowalo bylych esbekow na szefow Policji w calej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
niewir PiS pobił w działaniach PZPR 04.11.06, 12:13 Gość portalu: Gel napisał(a): > A nie? Oczywiście że PiS nie jest równy PZPR! W swoich działaniach PiS znacznie przewyższył totalitaryzm czasów PZPR. No, może jest równy PZPR z czasów Bieruta i Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrlo Re: PiS pobił w działaniach PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:50 > Oczywiście że PiS nie jest równy PZPR! W swoich działaniach PiS znacznie > przewyższył totalitaryzm czasów PZPR. No, może jest równy PZPR z czasów Bieruta > i Stalina. ale bredzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prazanin Re: PiS=PZPR IP: *.dyn.optonline.net 04.11.06, 12:49 Ty "gel',kretynku,jak nie widzisz roznicy - to jestes slepak polityczny. A kazdy taki cwaniaczek - jesli mial odwage powinien w czasach prlu wozic transparent z napisem "NSDAP = PZPR. Wwczas to byla odwaga,ale dzis ??? Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Re: PiS=PZPR 04.11.06, 14:45 Uważaj, byli członkowie PZPR mogą się obrazić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: PiS=PZPR IP: *.crowley.pl 04.11.06, 17:47 Gość portalu: Gel napisał(a): > A nie? Jestes żenujący..... Odpowiedz Link Zgłoś
bmkms Nie znajda - policja teraz ma zajecia typu 04.11.06, 10:25 sciganie za opozniony podatek (zreszta zaplacony z odsetkami). Bandyci to nie ich dziedzina - zreszta musieli by zamknac wiekszosc urzednikow Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Nie znajda - policja teraz ma zajecia typu 04.11.06, 12:35 bmkms napisał: > sciganie za opozniony podatek (zreszta zaplacony z odsetkami). **************************************** Zdaje się, że przypadek mojego znajomego (podobna sytuacja) nie był odosobniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola z Dywit Zostałam S_K__A__Z__A__N_A z powodów politycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:07 Za prowadzenie kampanii do parlamentu europejskiego z list Samoobrony. Za czasów SLD owskiej demokracji. Ten sam sędzia który mnie skazał,obecnie dezinformował mnie podczas rejestracji list. To wymiar apolityczności tworzącej się koalicji PO SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Jola jaką jeszcze bzdurę wymyślisz ?. IP: *.aster.pl 04.11.06, 14:59 Jola na poczekaniu tworzy idiotyczne historyjki mające zdyskredytować lewicę. Cały świat ostrzega Polskę przed dyktaturą oszołomów prawicowych. Zwiastuny dyktatury już doświadczamy. Zamykanie ust mediom, podporządkowanie prokuratury, policji, masowe zwolnienia fachowców z innych opcji politycznych, itd. zacieśnia swobody obywatelskie. Służalcy , koninkturaliści zawsze się znajdą. Małe głupie ludziki też wiernie wspomagali tworzenie Dyktatury Proletariatu. Czym się to musiało skończyć , wszyscy wiemy. Niestety każda dyktatura bierze za mordę nawet tych którzy wiernie jej służyli. Jola zapamiętaj moje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepanka Re: Fakty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:12 Fakty? Faktem jest to, że większość polityków Samoobrony zostało skazanych za rozboje, wyłudzenia kredytów itp. Więc nie p...dol mi tutaj o tym, że zostałaś skazana za coś politycznego! Pewnie następna z Samoobrony, która nie spłaciła kredytu i próbuje się wybielić! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zostałam S_K__A__Z__A__N_A z powodów politycz 04.11.06, 15:19 Gość portalu: Jola z Dywit napisał(a): > Za prowadzenie kampanii do parlamentu europejskiego z list Samoobrony. > Za czasów SLD owskiej demokracji. > Ten sam sędzia który mnie skazał,obecnie dezinformował mnie podczas rejestracji > list. > To wymiar apolityczności tworzącej się koalicji PO SLD. Ejże!!! Na pewno chciałaś powiedzieć, że zostałaś WSKAZANA... jako ta głupia jedna.... Ale... nic nie poradzisz na prawdę - ta w oczka kłuje... twoją głupotą (nawet jeśli reżyserowaną - to jednak) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola z Dywit Re: Zostałam S_K__A__Z__A__N_A z powodów politycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:01 Na pewno chciałaś powiedzieć, że zostałaś WSKAZANA... jako ta głupia jedna.... > Ale... nic nie poradzisz na prawdę - ta w oczka kłuje... twoją głupotą (nawet > jeśli reżyserowaną - to jednak) > :))) Prostaczku ! Twoje pojmowanie świata napawa mnie otuchą . Tak jak inteligencja sędziego wyrokującego w tej sprawie. Który w uzasadnieniu wyroku politycznego powołał się na "dobro wymiaru sprawiedliwości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kux z targu Re: Zostałam S_K__A__Z__A__N_A z powodów politycz IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:31 1. A co ma do tego PO? 2. Jakby to była prawda to Ziobro grzmiałby o tym już przed wyborami do parlamentu i prezydenckimi. Albo właśnie teraz przed samorządowymi. Jakoś nic nie słychać w kaczystowskich mediach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Nieprzyjemnie się zaczyna robić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:53 kruder76 napisał: > O fajnie - teraz na pewno znajdą rowery i telefon komórkowy, które mi > ukradziono. Tyle lat nie mogli znaleźć sprawców, ale teraz... I mój samochód i sprawców dwóch włamań do mieszkania. Nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonLib Re: IV RP = głeboka komuna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:50 A Ty za to jesteś bardzo płytki. Taki malutki wykształciuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramatyka Re: IV RP = głeboka komuna... i do tego ciemnota! IP: *.dhcp.embarqhsd.net 04.11.06, 16:03 Slowo "wyksztalciuch" mialo byc kolejnym dowodem lajdackiego populizmu i wrecz pogardliwego stosunku wladz PiS-uaru do intelektualistow (coz, oni w koncu cenia tylko moherow, "oszolomow a'la Macierewicz" oraz ciemny lud...) ale dla mnie ono brzmi dumnie! Nie daj zalac sie ciemnocie i durnemu populizmowi!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: IV RP = głeboka komuna... i do tego ciemnota! 04.11.06, 19:49 Tez tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: IV RP = głeboka komuna... i do tego ciemnota! 04.11.06, 19:50 PiS niszczy Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kux z targu Re: IV RP = głeboka komuna IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:32 Witajacie w czasach PiSu kiedy wykształcenie stało się obelgą... Nie, zaczekaj, takie czasy już były! ZA KOMUNY! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: IV RP = głeboka komuna 04.11.06, 19:51 Takie PiSowskie niszczenie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: Nieprzyjemnie się zaczyna robić... 04.11.06, 23:26 Nieprzyjemnie to już się dawno zrobiło. Śmierdzi pisiorami. IV Rzeszpospolita Obojga Kaczorów pokazuje pazur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wełna Re: Nieprzyjemnie się zaczyna robić... IP: *.echostar.pl 05.11.06, 08:16 Problem nie w tym że jest jakaś odgórna cenzura, tylko w tym, że same służby (i policja, i prokuratury) tak bardzo chcą się PISowi przypodobać, że działają nadgorliwie. A to chyba jest jeszcze gorsze. Wynika to retoryki PISowskiej, dla nich naród=PIS, więc jeśli nie popierasz PIS to nie masz praw w Polsce. Podobnie jak w PRLu. Czy zatem transaparent PiS = PZPR był nieprawdziwy? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.grz Re: Cos mi to pachnie Bialorusia... 04.11.06, 14:50 Pachnie Bialorusia? To juz nie pachnie, to cuchnie, jak kazdy polityczny rezim. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Cos mi to pachnie Bialorusia... 04.11.06, 19:51 Mnie tez PiS smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Cos mi to pachnie Bialorusia... 04.11.06, 19:50 Przy PiSie do Bialorusi blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - A czy obieranie kartofla to znieważenie prezia ??? IP: *.aster.pl 04.11.06, 01:45 Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: A czy obieranie kartofla to znieważenie prezi 04.11.06, 02:08 Obieranie kartofla? A co powiesz na nadziewanie kaczki...?! A nie przez dziób się to robi, oj nie przez dziób... Nadgorliwi policjanci pewnie czekali, aż zatrzymany pan wyciągnie portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Polska przeżyje 04.11.06, 09:34 Polska przeżyła Krzyżaków, potop szwedzki, zabory, okupację, komunizm, przeżyje też rządy mniejszych braci. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk 12 listopada 2006 - zaczynamy wykopki 04.11.06, 14:42 Wykopujemy z samorządów (co do jednego) kartofle, buraki i oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakopane1973 PO=NSDAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:18 wolno mi, no nie? Ale ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kux z targu Re: PO=NSDAP IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:37 Wolno, możesz ile chcesz! Są różne zboczenia. Możesz jeszcze kilka razy nawet! Pisz to woli. Z tym że prawdy w tym stwierdzeniu nie ma za grosz, ale pokrzyczeć możesz. Natomiast "PiS = PZPR" ma spory sens i nikt się tym nie podnieca, a raczej smuci... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: A czy obieranie kartofla to znieważenie prezi 04.11.06, 19:54 Nie, mozna obierac kartofle a potem gotowac. Oni sa zatwardziali i sie nie zorientuja. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 03:14 Ja na miejscu pana Zbigniewa bym się cieszył. Dostanie 14 dni aresztu, pójdzie siedzieć, a za 3 lata (albo i wcześniej, dajboże) zostanie uznany za kombatanta, za prześladowanego przez reżim. Będzie specjalny dodatek do emerytury. Idę malować transparent. Tylko hasło jakieś muszę wymysleć, by byc oryginalnym. PiS = PZPR Pan Zbigniew zapewne już zastrzegł.... Przynajmniej ja bym tak zrobił. Może napiszę PiSS? Oczywiście S w powszechnie znanej formie błyskawicy... I niech nikt nie waży się ukrasć mojego pomysłu. Zaraz po weekendzie idę zastrzec wszelkie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Podejrzany o zakłócanie IP: 82.210.179.* 04.11.06, 08:32 Błyskotliwy ten transparent nie był, coś jak SLD=NSDAP, ale po co wokół nierozgarniętego tyle szumu robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczykurdupel taaaaa, na Sybir go.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:12 jak można kartofle przyrównać do partyji? to idzie... kaczyzm!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selat p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:19 siebie! Zapewne wcześniej członek PZPR, później SdRP, później Unii Demokratycznej, później Unii Wolnościi, później Partii Demokratycznej, a teraz w koalicji z SLD/SdPL/UP! Facet zatoc zył krąg i wrócił do korzeni, jak np. p. Geremek. A że mu wstyd tej szerokiej gamy zmiany poglądów, to wziął udział w manifestacji PO, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selat lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zbychowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:30 a lewak, jak to lewak - głupi, wrzeszcący, zdemoralizowany, potrząsający szabelką trzymaną w...lewej rączce - jednym słowem flak i niedojda intelektualny! Widzisz, każdy tak umie, nie tylko ty! Mógłbym cię jeszcze inaczej określić (dosadniej) i to terminologią medyczną, np. jesteś imbecyl i idiota (bez obrazy) - terminy używane w psychologii na określenie osobników o najniższym poziomie IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasol Re: lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:34 Zapomniałeś dodać "he, he!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupus Re: lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:42 Idź podmodlić sie za nasze zbłądzone lewackie dusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casablanca Re: lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zby IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 11:55 Pewnie, kto nie z nami, ten przeciw nam. Trzeciej możliwości nie ma (według ograniczonych i zaślepionych). Już to przerabiano - za Stalina, za Berii, w KRLD, na Kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Do tchorza "selat" dlaczego się nie zalogujesz 04.11.06, 14:29 Tchórzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selat żebyś mnie nachodził i molestował, Tadziku?O, nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:09 Za nic w świecie, mały pederasto, przepraszam - kochający inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramatyka Re:Wszyscy zwolennicy PiSsu sa pozbawieni kultury? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 04.11.06, 16:12 Czy znasz "selacie" tylko jeden wyraz, tj. "lewak"? Aaaa... widze, ze jeszcze znasz "imbecyl" oraz "idiota"... Diagnoza - zasob slow wskazuje na bardzo typowego zwolennika PiS-uaru! P.S. A moze PiS-iorku (selat) zaczniemy wyliczac ilu to roznych dzialaczy "zatoczylo krag", by teraz wyladowac w komitecie centralnym PiS-uaru? Ilu w PiS-uarze i wsrod jego obecnych Wielkich Koalicjantow peta sie bylych, czy obecnych "lewakow"... chyba nie boisz sie prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re:Wszyscy zwolennicy PiSsu sa pozbawieni kultury 04.11.06, 16:25 Gość portalu: gramatyka napisał(a): > Czy znasz "selacie" tylko jeden wyraz, tj. "lewak"? > Aaaa... widze, ze jeszcze znasz "imbecyl" oraz > "idiota"... Diagnoza - zasob slow wskazuje na > bardzo typowego zwolennika PiS-uaru! > > P.S. A moze PiS-iorku (selat) zaczniemy wyliczac > ilu to roznych dzialaczy "zatoczylo krag", by > teraz wyladowac w komitecie centralnym PiS-uaru? > Ilu w PiS-uarze i wsrod jego obecnych Wielkich > Koalicjantow peta sie bylych, czy obecnych > "lewakow"... chyba nie boisz sie prawdy? No jak moze nie znac tych slow skoro matka od nowrodka go tak nazywa..;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re:Wszyscy zwolennicy PiSsu sa pozbawieni kultury 04.11.06, 19:52 Tak, wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re:Wszyscy zwolennicy PiSsu sa pozbawieni kultury 04.11.06, 19:52 Wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kux z targu Re: lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zby IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:41 No już niech ci będzie, jesteś fajny:P Zadowolony? Pójdziesz już? Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: lewacki cynik idzie w sukurs lewackiemu p.Zby 04.11.06, 22:01 Gość portalu: selat napisał(a): > a lewak, jak to lewak - głupi, wrzeszcący, zdemoralizowany, potrząsający > szabelką trzymaną w...lewej rączce - jednym słowem flak i niedojda > intelektualny! > Widzisz, każdy tak umie, nie tylko ty! Mógłbym cię jeszcze inaczej określić > (dosadniej) i to terminologią medyczną, np. jesteś imbecyl i idiota (bez > obrazy) - terminy używane w psychologii na określenie osobników o najniższym > poziomie IQ. Oczywiście ,że to potrafisz znacznie lepiej niż on, bo to własnie wy "prawiczki" łączycie często gęsto mózgi troglodytów z honorem godnym alfonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Za to selat to całkiem jawny kretyn 04.11.06, 10:52 E, tam, zaraz kretyn... Facet z wyobraźnią. A że ciut spaczoną... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Polska niszczona przez PiS 04.11.06, 20:02 Trzeba sie temu przeciwstawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bietka Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.kosson.com 04.11.06, 09:57 A selat to pewnie na pisuarowym garnuszku siedzi i tak etatowo pilnuje dobrego imienia mateczki partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selat Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:34 a skąd ty wiesz na czym siedzę? Zamiłowanie do inwigilacji z "dawnych, dobrych" czasów pozostało? Wpojone przez dziadziusia - aktywistę KPP, tudzież tatusia - etatowca z SB? A tyś, biet(nick)-actwo, zapewne rozwrzeszczana członiki łodzieżówki demokratycznej, co? Mimo to pozdrawiam! Keep smilling! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasol Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:39 Gość portalu: selat napisał(a): > Keep smilling! O, poliglota! Przydałby się taki w Kancelarii Prezydenta. Może się zgłosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę 04.11.06, 10:55 Gość portalu: Fasol napisał(a): > Gość portalu: selat napisał(a): > > > Keep smilling! > > O, poliglota! Przydałby się taki w Kancelarii Prezydenta. Może się zgłosisz? Musi przedtem poprawić angielską ortografię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasol Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:08 A po co? I tak będzie tam orłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selat Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:48 lepszy orzeł niż kraczące tutaj wrony, he,he (dodałem, jak chciałeś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasol Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:25 Gość portalu: selat napisał(a): > lepszy orzeł niż kraczące tutaj wrony, he,he (dodałem, jak chciałeś) Wątpię, tamtejsze orły już pukają w dno od spodu, trudno być od nich gorszym, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawdobry Selat uważaj bo przyjdzie Kryże z duchem swoim 04.11.06, 14:46 Roman Kryże (ur. 4 lipca 1907 we Lwowie, zm. 23 marca 1983 w Warszawie) – prawnik, sędzia, podpułkownik. Aplikację, asesurę i pierwsze lata w zawodzie sędziego (jako sędzia grodzki) odbył w Sądzie Grodzkim w Sądzie Okręgowym w Grudziądzu. Podczas kampanii wrześniowej jako podporucznik 65. pp. dostał się do niewoli niemieckiej, gdzie przebywał od 18 września 1939 do 5 lutego 1945. Po zwolnieniu brał jeszcze udział w walkach o przełamanie Wału Pomorskiego. Od 14 maja 1945 sędzia kolejno: Sądu Grodzkiego w Grudziądzu (do 3 lipca 1945), Wydziału I Najwyższego Sądu Wojskowego (do 31 października 1950) i Wydziału II NSW (do 11 sierpnia 1955). 11 sierpnia 1955 przeniesiony do rezerwy. Sędzia Sądu Najwyższego w latach 1955-1977. Brał udział w orzekaniu wyroków skazujących, w tym również na karę śmierci, w sprawach przeciwko działaczom podziemia niepodległościowego (m.in. rotmistrza Witolda Pileckiego czy majora Tadeusza Pleśniaka). W 1964 był przewodniczącym składu sędziowskiego, który wydał wyroki skazujące (w tym Stanisława Wawrzeckiego na karę śmierci) w sprawie tzw. "afery mięsnej". Wiele z wyroków wydanych przez sędziego Romana Kryżego została po 1989 uznanych za mordy sądowe. Bezwzględność w wydawaniu wyroków śmierci w okresie stalinowskim przyczyniła się także do powstania przysłowia: Sędzia Kryże - będą krzyże oraz określenia ukryżować (określenia tego używał m.in. znany adwokat i obrońca w procesach politycznych Władysław Siła-Nowicki). Syn Tomasza Kryże i Aleksandry Kryże z d. Juźwiak. Jego syn Andrzej również jest sędzią.pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kry%C5%BCe Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę 04.11.06, 15:09 Gość portalu: selat napisał(a): > a skąd ty wiesz na czym siedzę? Zamiłowanie do inwigilacji z "dawnych, dobrych" > > czasów pozostało? Wpojone przez dziadziusia - aktywistę KPP, tudzież tatusia - > etatowca z SB? A tyś, biet(nick)-actwo, zapewne rozwrzeszczana członiki > łodzieżówki demokratycznej, co? Mimo to pozdrawiam! Keep smilling! Gdyby tatus podobnnie jak ty byl w SB, bylby teraz w strukturach partyjnych PiS, lub policjantem...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selat Nie zdziwiłbym się, gdyby Zbynio był związany z GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:55 jak zwykle anonimowy, a do tego prosty, zwykły, normalny, bo ... proPOwski, proPDowski(ew.-alski), może nawet proSLDowski, a najważniejsze, że antyPiSowski? Może prowokatorek jakiś, albo marzący o sławie i rozgłosie? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nie zdziwiłbym się, gdyby Zbynio był związany 04.11.06, 15:17 Gość portalu: selat napisał(a): > jak zwykle anonimowy, a do tego prosty, zwykły, normalny, bo ... proPOwski, > proPDowski(ew.-alski), może nawet proSLDowski, a najważniejsze, że > antyPiSowski? Może prowokatorek jakiś, albo marzący o sławie i rozgłosie? Amnezja PiSdzielacych "forumowiczow" jest poprostu rozbrajajaca, nie pamietasz bura suczko jak to Prawo i Sprawiedliwosc w poprzedniej kadecji sejmu oddawalo ciala SLD, tworzac z nimi koalicje parlametarna i glosujac razem na najgorsze, najbardziej kosztowne dla spoleczenstwa ustawy? To, ze ty jestes glupi nie znaczy, ze ludzie z ktorymi "rozmawiasz" tez sa na twoim poziomie, my to doskonale pamietamy i dlatego wlasnie dla 80% spoleczenstwa polskiego PiS=PZPR :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:00 Gość portalu: selat napisał(a): > siebie! Zapewne wcześniej członek PZPR, później SdRP, później Unii > Demokratycznej, później Unii Wolnościi, później Partii Demokratycznej, a teraz > w koalicji z SLD/SdPL/UP! F Selat, przeczytaj jeszcze raz artykuł i spróbuj zrozumieć, co w nim napisano. Jeśli się nie uda spróbuj jeszcze raz. Może wtedy przestaniesz wypisywać głupoty, bo tylko się kompromitujesz i potwierdzasz dość znaną opinię, że większość naszych obywateli nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ty niestety jak widać jesteś w tej większości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kux z targu Re: p. Zbigniew to kryptolewak odwracający uwagę IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:40 Tak sobie to tłumacz:P Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca [...] 04.11.06, 09:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny kolejna rozwiazana sprawa :) IP: *.chello.pl 04.11.06, 09:46 kolejny zlapany "przestepca" statystyka poicji rosnie, Dorn ma sie czmy chwalic :D. Oto twarz IV RP choc bardziej pasuje PRL II. Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Kłamie ! Był sterowany przez układ ! 04.11.06, 09:49 Wszyscy z grupy trzymającej władzę twierdzą, że nie było z nimi wspólników. Jestem pewien, że jest z ugrupowania lumpeninteligencji lub łże- elity! Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Kłamie ! Był sterowany przez układ ! 04.11.06, 10:54 P.Zbigniew robi wszystko dla mafi SLDupkow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tralala Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 09:54 hehe, widać IV RP (PRL bis) ma się dobrze... mam nadzieję, że wyborcy tego g...a jakim jest PiS i kaczyńscy czują się, krótko mówiąc, wybzykani bez mydła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwo Podejrzany o zakłócanie IP: *.icpnet.pl 04.11.06, 10:07 Aparat ucisku IV RP działa zastraszająco na obywateli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okoni Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.aster.pl 04.11.06, 10:24 pis-prawie jak sprawiedliwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Podejrzany o zakłócanie IP: *.globalconnect.pl 04.11.06, 10:28 IV RP zmierza w kierunku państwa totalitarnego. Niedługo większa wolność wypowiedzi bedzie na Białorusi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiek Proszę nie obrażać PZPR IP: *.aster.pl 04.11.06, 10:31 Uważam, że facet z tym transparentem powinien otrzymać karę ale za znieważanie PZPR. Porównywanie PZPR do PIS jest nieprzyzwoite. Tak obłudnej i nikczemnej partii jak PiS nigdy nie było w historii Polski. Wystarczy porównać zapowiedzi Kaczyńskich o odnowie moralnej , o likwidacji kolesiostwa , o zaniechaniu praktyk w zawłaszczaniu państwa przez rządzącą partię, itd z Ich rzeczywistymi działaniami. Cały wysiłek PiS to budowa machiny przemocy, budowa dyktatury. Każdy kto ma inne zdania jak Panowie Kaczyńscy jest wrogiem IV RP. To jest chore. Przecież 80 % społeczeństwa nie chce naprawy RP w stylu Kaczyńskich. PiS utracił mandat moralny do robienia jakichkolwiek zmian.Wszyscy widzą do czego te zmiany, naprawy zmierzają. Proszę niech Pan Premier wejdzie bez obstawy do jakiejkolwiek przychodni, szpitala i zobaczy jaka jest opieka zdowotna , nich usłyszy zdanie na temat swych rządów bezpośrednio od tych nieszczęsników przychodzących o 4 rano po numerek do Pana doktora, niech wejdą do apteki i zobaczą łzy i szlochanie emerytów których nie stać na wykupienie lekarstw, ale IV RP stać na ściaganie podatków od emerytów. PiS, to pospolite tchórze , boją się wyborów. Obywatele teraz nie uwierzyliby w te pierdoły głoszone przez aparatczyków PiS owskich, nie dadzą się po raz drugi oszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Proszę nie obrażać PZPR 04.11.06, 10:56 PZPR byla banda oszustow,klamcow,zlodzieji,bandytow jak cala SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: Proszę nie obrażać PZPR 04.11.06, 11:01 rozumiem ze Pis jest twoim zdaniem elita ludzi porządnych i ułozonych moralnie, elita ludzi bez grzechu i bez skazy? Chyba zaraz peknę ze smiechu, albo zwymiotuję Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Proszę nie obrażać PZPR 04.11.06, 15:22 toberson napisał: > PZPR byla banda oszustow,klamcow,zlodzieji,bandytow jak cala SLD!!! I take same wzorce przyjela dzisiajsza stara PZPR, czyli PiS :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marklark Re: Proszę nie obrażać PZPR 04.11.06, 17:23 > PZPR byla banda oszustow,klamcow,zlodzieji,bandytow jak cala SLD!!! SLD dostał bolszewizm w spadku po PZPR, ale za to bracia Kaczyńscy na swój bolszwizm się uczciwie napracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Podejrzany o zakłócanie - Faszyzm i totalitaryzm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:37 Faszyzm i totalitaryzm... Strach. A może zwykłe lizusostwo policajów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakopane1973 PO=NSDAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:19 hahaha,hohoho hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kux z targu Re: PO=NSDAP IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 19:51 Podniecające, wiem. Nie martw się, my jesteśmy tolerancyjni i rozumiemy, że niektórych podnieca rzucanie hasełek wyssanych z palca... lub prosto z KC PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponurastaraszydzi chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerzą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:41 gryźć chcą? A, kysz, chłopaczki-lewaczki, a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz 04.11.06, 11:20 Gość portalu: ponurastaraszydzi napisał(a): > gryźć chcą? A, kysz, chłopaczki-lewaczki, a kysz! Merytorycznie wręcz porażające! Z czego się to bierze? Przecież rozsądny człowiek, jeżeli nie ma nic sensownego do powiedzenia, to po prostu milczy... Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz 04.11.06, 12:49 Gość portalu: ponurastaraszydzi napisał(a): > gryźć chcą? A, kysz, chłopaczki-lewaczki, a kysz! A kysz ponure stare faszystki co cenzury bronią!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponurastaraszydzi Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:58 A kysz, młode gnojki opętane ideologią Marksa i Lenina, wpatrujace się z uwielbieniem w oblicze "ojca narodów" Józefa Wissarionowicza Stalina i marzący o wypróbowaniu na bliźnich działania ... m16! Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz 04.11.06, 14:34 Radio sie zepsulo? Co tu robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz 04.11.06, 15:25 Gość portalu: ponurastaraszydzi napisał(a): > A kysz, młode gnojki opętane ideologią Marksa i Lenina, wpatrujace się z > uwielbieniem w oblicze "ojca narodów" Józefa Wissarionowicza Stalina i marzący > o wypróbowaniu na bliźnich działania ... m16! Masz rqacje, a kysz bracia kaczynscy co swoja ideologie czerpia z dziel Lenina...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramatyka Re:ciemny lud, elektryfikacja i wladza dla PiS-su! IP: *.dhcp.embarqhsd.net 04.11.06, 16:20 Lenina to cytowali Najwieksi Wodzowie Jedynej Slusznej Obecnie Partii, mali (duchem) bracia K.! Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: chłopaczki-lewaczki są wściekłe?ząbki szczerz 04.11.06, 21:59 Gość portalu: ponurastaraszydzi napisał(a): > A kysz, młode gnojki opętane ideologią Marksa i Lenina, wpatrujace się z > uwielbieniem w oblicze "ojca narodów" Józefa Wissarionowicza Stalina i marzący > o wypróbowaniu na bliźnich działania ... m16! Bądź tak miły/a i nie pieprz bez sensu. Właśnie wy jesteście prawicowym odpowiednikiem bolszewizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Podejrzany o zakłócanie IP: 83.2.24.* 04.11.06, 10:42 nadgorliwość naszej policji bywa czasem groteskowa w stosunku do spokojnych obywateli Państwa Polskiego.Nie ruszają łobuzów,gdyż się ich boją.Paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek1213 Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:47 Rzeczywiście ten transparent był obraźliwy - byli członkowie PZPR, mogą z tego powodu czuć się zniesmaczeni, a nawet zniesławieni. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 15:26 Gość portalu: Marek1213 napisał(a): > Rzeczywiście ten transparent był obraźliwy - byli członkowie PZPR, mogą z tego > powodu czuć się zniesmaczeni, a nawet zniesławieni. I tak tez sie czuja, przeciez ci ludzie (PZPR) sa dzisiaj w PiS albo w koalicji (Samoobrona). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blinda53/70 Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.telpol.net.pl 04.11.06, 10:51 Najlepszy dowód na prawdziwość PiS=PZPR to powołanie przez braci Kaczyńskich na ministra budownictwa ,Aumillera.Różnica polega na tym ze PiS płaci za przystąpienie do tej partii,w PZPRZ-e trzeba było płacić wysokie składki,dwie osoby wprowadzające, że o rocznym okresie kandydackim bez wpadek nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.escom.net.pl 04.11.06, 10:52 a ja widziałam tego pana. zatrzymałam się nawet przy nim na chwilę. nie był uprzejmy dla policjantów. wydaje mi się że zrobił to z premedytacją a jego tłumacznia w artykule troche mnie śmieszą. za kraty oczywiści iść nie powinien ale wypadało by mu wpakować nieduży mandacik według mnie ewidentnie chciał tą swoją akcją kogoś sprowokować głupota to tyle pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 11:32 Gość portalu: kaska napisał(a): > a ja widziałam tego pana. > zatrzymałam się nawet przy nim na chwilę. > nie był uprzejmy dla policjantów. Na czym ta nieuprzejmość polegała? A - z drugiej strony - brak zachwytu, że został zatrzymany nie wiadomo za co, pewną nieuprzejmość by usprawiedliwiał. (Oczywiście - istotne, jak daleko posunął się w tej nieuprzejmości; i stąd moje pytanie do naocznego świadka.) > wydaje mi się że zrobił to z premedytacją Jeśli nawet, to co w tym bezprawnego? > a jego tłumacznia w artykule troche mnie śmieszą. ? > za kraty oczywiści iść nie powinien Bóg Ci zapłać za "liberalne poglądy" na karanie za takie "przestępstwa"! > ale wypadało by mu wpakować nieduży mandacik > według mnie ewidentnie chciał tą swoją akcją kogoś sprowokować Do czego? A gdy chodzi o "mandacik", to - a "jakiego paragrafu"? Bo mandaty policyjne dostaje się w państwie prawa za konkretne przewinienia, jasno sprecyzowane w Kodeksie Drogowym. > głupota > to tyle Oj, żebyś wiedziała! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 15:28 Gość portalu: kaska napisał(a): > a ja widziałam tego pana. > zatrzymałam się nawet przy nim na chwilę. > nie był uprzejmy dla policjantów. > wydaje mi się że zrobił to z premedytacją > a jego tłumacznia w artykule troche mnie śmieszą. > za kraty oczywiści iść nie powinien > ale wypadało by mu wpakować nieduży mandacik > według mnie ewidentnie chciał tą swoją akcją kogoś sprowokować > głupota > to tyle > > pozdrwiam A ty Kasiu smieszysz nas, Polakow :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltek mentalnosc postsovieticusa gleboko zakorzeniona w IP: *.fastres.net 04.11.06, 10:53 narodzie - wykazac sie nadgorliwoscia a wladza doceni! niech zyje sluzalczosc, jak za.... pzpr?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś