Gość: admin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.09, 13:58 Witam, Bardzo proszę o opinie na temat tej firmy, czy warto tam pracować, jaka jest atmosfera w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AVATAR Re: Omega Pharma ???? IP: 217.153.102.* 22.12.09, 16:38 Z pewnościa nie warto pracować w tej firmie, a to ze wzgledy na rządy i zasady jakimi sie kieruje. Nie ma tu za grosz lojalności i nie jest ważna sprzedaz tylko szpiegostwo i pomówienia ze strony zarządzajacej. Kiedyś to była fajna firma z fajnymi ludzmi, teraz połowa dobrych ludzi odeszła albo została zwolniona. Jest wiele spraw w sodąch pracy za nie słuszne traktowanie pracowników. Także jak widać nie warto sie decydować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beeee Re: Omega Pharma ???? IP: *.toya.net.pl 22.12.09, 22:44 Na początku pokazywana jest super wizja nowego świata. Wrecz "oskar" za tak pięknie odgrywane role. Młodzi i starzy się na to nabierają. Niestety rzeczywistość jest zupęłnie inna .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an-ni -dżej Re: Omega Pharma ???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.09, 22:50 koleżko lub koleżanko, nie przesadzaj. firma jest ok, tylko członki typu mershit lub kobyłko obrzydzają swoim isntieniem krajobraz. ale tsza brać przykład z bossa i minimini ciepskiego -odkładaj datki od dostawfóf i inwestuj w nieruchomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopyto Re: Omega Pharma ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 12:11 Co tu odkładać. Premie, jak zawieje wiatr. Choćbyś urobił się po łokcie nic to nie zmieni. Najlepiej przytakiwać członką mershit'u, wtedy jesteś zajeb... Najlepsze są awanse bła cha cha.... Najgorszy wynik - awans ;/ Jako kierownik na pewno się sprawdzi hihihi... Szczerze - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Omega Pharma ???? IP: *.vitadirect.pl 04.01.10, 11:41 Odpowiadając na Twoje pytanie przede wszystkim to nie jest firma. To jest hurtownia rodzinna, która tnie na kasie ile wlezie. Zero jawnego i uczciwego systemu motywacyjnego, przedstawiciele choćby się urobili po czubek głowy... nie dostaną jak nie będą donosić na kolegów/koleżanki. No, chyba ze należy się do rodziny, jak to jeden gości napisał: Mershita i Mini me cierpskiego:) Mershit stosuje władzę absolutną, mobbing, zastraszanie, szpiegowanie za co już dawno powinni go wsadzić. Mini Me to nie do końca chyba rozwinięty człowiek, no ale w końcu to on jest mini Me. Jeżeli chodzi o resztę ludzi pracujących dla tej "hutrowni".. cóż, szkoda że ich talent marnuje się w tak gó...anym miejscu. Ci, którzy mają doświadczenie a nie są skoligaceni z Mershitem i jego służką, są spychani na margines, do sytuacji jawnej ich ignorancji przez osoby zarządzajace. Na piedestale są Ci, którzy nie mają bladego pojęcia czym się zajmują. Weźmy na przykład dział marketingu. Z 3 osób jedna się kompletnie nie zna (ta co ostatnio awansowała), druga może i coś tam ogarnia ale nie z tej branży, pozostaje więc trzecia- product manager, który jako jedyny nadaje się do tej pracy. Świetnie potrafi przekazać info o produktach i wie o czym mówi. Ale cóż, nie jest rodziną mershita. Jeżeli chodzi o strukturę Sales Area Managerów, to już w ogóle żenada. Mogę mnożyć jeszcze wiele argumentów, wszystkie jednak sprowadzają się do jednego wniosku: JAK NAJDALEJ OD OMEGA PHARMA!!!! I na koniec jeszcze gorąco pozdrawiam wszystkich tych, którzy jednak tam nadal trwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beeeee Re: Omega Pharma ???? IP: *.toya.net.pl 04.01.10, 23:30 Oj oj dobrze opisane, oraz wspomnienie o kolejnej wybitnej osobowości w szeregach Omegi - Tragedia Warszawska!! Jednego roku wywalana za brak kompentencji, durnotę, a w następnym "super pracownik" nagłe olśnienie o może przypływ intelgencji ??( morze to czy ocean?? co to za różnica). Im człowiek durniejszy tym ma większe szanse na to by w tej firmie być kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: Omega Pharma ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 11:49 Radosna nowina - zabrzmiało jak przy Bożym Narodzeniu.. ;) Sprawiedliwości nadeszła ;), tylko co z ludźmi takimi jak ja, bezrobotnymi związkowcami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymolot Re: Omega Pharma !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.10, 13:31 Atmosfera ? To my wszyscy tworzymy atmosferę. Uważam, że teraz to typowa firma z normalnymi zasadami współpracy. te normalne zasady to ocena po wynikach pracy a nie po powiązaniach czy lizusostwie. Nikt już nie nazywa pracowników debilami, nikt nie drze ryja przez telefon i nie robi wiochy u klientów. Trudniej być nieuczciwym więc niektórym pozostało udać się na zwolnienie lekarskie. I tylko żałosny były M obiecuje złote góry swoim pupilom -użalając się, że świat go nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: Omega Pharma !!! IP: *.is.net.pl 12.03.10, 16:25 A na jaką podstawę tam można liczyć ? Pozdr. A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impossible Re: Omega Pharma !!! IP: *.acn.waw.pl 15.03.10, 16:24 dobrze powiedziane podstawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Omega Pharma !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 09:03 Witam Wszystkich, Czytałem Wasze wypowiedzi... Jak teraz atmosfera w firmie? Czy coś się zmieniło? Zostałem zaproszony na rozmowę i nie wiem do końca czy Omega to firma gdzie można spokojnie pracować... Czekam na wasze opinie na temat OP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beeeeeeeee Re: Omega Pharma !!! IP: *.toya.net.pl 09.06.10, 23:30 Firmę tworzą ludzie a ci co pozostali w firmie są super!! Zapominają o tym co było. Patrzą w przyszłość i wiedzą ze będzie dobrze, bo znają swoją wartość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan-20 Re: Omega Pharma !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.10, 16:01 mam pytanie ,,,,orientuje sie ktos moze jaka podstawe daja w omega pharma??? bo jestem zaproszony na rozmowe na region zachodniopomorskie...z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Omega Pharma !!! IP: *.chello.pl 07.07.10, 17:26 3,000-3,500 brutto jest pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek super gość Re: Omega Pharma !!! IP: *.chello.pl 16.08.10, 18:57 pracowałem jak przedstawiciel pod jego rządami i nie mogłem natrzekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curvers Re: Omega Pharma !!! IP: *.toya.net.pl 23.08.10, 19:23 Bo po prostu za narzekanie się wylatuje. Za Stalina też ludzie nie mogli narzekać. Chyba że interesował ich archipelag gułag.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Omega Pharma !!! IP: *.chello.pl 30.08.10, 20:59 E tam, nieudacznicy zawsze narzekają bo taką mają naturę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Omega Pharma !!! IP: *.home.aster.pl 27.09.10, 13:39 Święta prawda. Narzekają ci co mają problem z własną oceną i do niczego nie doszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedyny taki ja Re: Omega Pharma !!! IP: 194.181.94.* 13.08.13, 05:50 Witam. polecam prace w tej firmie super ludzie kasa niezła <mogło by być lepiej>i Nowe Super Produkty ale jak to w każdej już chyba firmie zniechęcają gps w autach i telefonach to przesada ale taka jest polityka w tej firmie akceptujesz albo Cie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
magda4161 Re: Omega Pharma ???? 10.01.15, 15:03 Witam, ja stanowczo odradzam pracę w tej firmie. Kadra zarządzająca to jakieś chyba kolesiostwo bo jak można zatrudnić człowieka odpowiedzialnego za dystrybucje oraz współprace z dystrybutorami w całej Polsce któremu podwładny PH tłumaczy co to jest dystrybucja numeryczna a co ważona(dot.pana J.T odpowiedzialnego za mass market )...mało tego , tutaj nawet premie świąteczną dostajesz adekwatnie od lizania du....y , a zamiast opłatka dostajesz wypowiedzenie ,Ponadto traktowanie ludzi bez krzty wychowania by nie nazwać tego mobbingiem . Wierze że świat jest na tyle mały że z co niektórymi się jeszcze spotkam.... Odpowiedz Link Zgłoś
marek000000000 Re: Omega Pharma ???? 02.04.16, 03:51 Nie polecam tej firmy. Przede wszystkim są niepoważni. Po godzinnej rozmowie, nikt nie zadzwonil ani nie napisal jaki jest etap rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś