Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

system oceny pracowników ?

IP: *.internet.radom.pl 17.04.05, 20:13
    Pracuję w jednej z ogólnopolskich hurtowni. Firma wprowadziła ostatnio
    ciekawy system wzajemnej oceny pracowników. Dostajesz formularz z nazwiskami
    kolegów i kilkoma ocenianymi kategoriami ( wiedza, zaangażowanie, itp. )
    Następnie wstawiasz im punkty według własnego uznania. Czy jest to już
    usankcjonowane podpieprzanie, czy ja jestem nienowoczesny ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: silver Re: system oceny pracowników ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.05, 20:19
        Osobiscie bym sie cieszyl z jego wprowadzenia. Samo zainteresowanie pracownikami
        podnosi wyniki. A czego tu sie bac? Jesli system sie nie sprawdzi, to zapewniam,
        ze sama gora sie z tego szybko wycofa.

Mi kiedys czegos takiego w pracy brakowalo. Tak wiec pobudka, zyjemy w nowej
        rzeczywistosci. Nie ma nic strasznego w ocenie pracy innych. Na studiach
        wykladowcow oceniales? Bo ja tak i zwykle wychodzilo to na zdrowie obu stronom.
      • Gość: kierownik projektu Re: system oceny pracowników ? IP: *.torun.mm.pl 17.04.05, 20:42
        Homer, koniec opie..nia sie w robocie.
      • Gość: realista Re: system oceny pracowników ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:44
        >Czy jest to już usankcjonowane podpieprzanie ?

Dokładnie tak. Od oceniania to jest przełożony. I to on powinien panować i dbać o atmosferę w zespole.Ten system oceniania szybko doprowadzi do powstania konfliktów i obniży ogolną wydajnosć pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka