Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w InvestBanku

IP: 195.20.110.* 10.07.06, 15:15
    mam pytanie jaka jest atmosfera pracy w InvestBanku i jakich można się
    spodziewać zarobków na stanowisku Opiekun Klienta. Dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: mg Re: Praca w InvestBanku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.06, 09:11
        tez startowalam na to stanowisko we wrocku a ty w jakim miescie???wiem ze tez
        jest rekrutacja w poznaniu. co do obowiazkow na tym stanowisku to przede
        wszystkim obsluga klinta, a jakie zarobki to nie wiem dokladnie, ale jest
        podstawa i kwartalna premia w zaleznosci od wyrobionej sprzedazy
      • Gość: Łukasz Re: Praca w InvestBanku IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 11.07.06, 15:51
        Słyszałem o 1500 brutto, jestem z Kraka.
        • Gość: czarna Re: Praca w InvestBanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:43
          Darujcie sobie prace w Invest Banku. Dramat!!!!! dno po prostu dno!!!!!, Chory
          system informatyczny, kadra zarządzająca pozostawia wiele do życzenia.
          Oczywiście full nadgodzin, za które nie dostaniecie złamanego grosza, a nawet
          słowa dziękuję. Ja pracowałam w POku w Poznaniu, gdzie oprócz 10 godz spędzonych
          w Oddziale, do moich obowiązków należało dostarczanie dokumentów księgowaych do
          Oddziału na Koscielnej, bo nawet tej dziadoskiej Firmy na samochód z kierowca
          nie stać. Nie wspomnę że zawoziłam je autobusem, znajdowałay się tam dane
          klientów, poddaje więc pod wątpliwość bezpieczeństwo klientów majacych konta w
          INveście-z tego co wiem niewiele się zmieniło!!! Dodaję,że napędem w tej pracy
          była tzw. księgowość, pracowała tem niejaka jędza o imieniu Zdzisia, ciarki
          mnieprzechodzą na samą myśl o tej babie. Naprawdę darujcie sobie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka