Gość: Łukasz IP: 195.20.110.* 10.07.06, 15:15 mam pytanie jaka jest atmosfera pracy w InvestBanku i jakich można się spodziewać zarobków na stanowisku Opiekun Klienta. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mg Re: Praca w InvestBanku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.06, 09:11 tez startowalam na to stanowisko we wrocku a ty w jakim miescie???wiem ze tez jest rekrutacja w poznaniu. co do obowiazkow na tym stanowisku to przede wszystkim obsluga klinta, a jakie zarobki to nie wiem dokladnie, ale jest podstawa i kwartalna premia w zaleznosci od wyrobionej sprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Praca w InvestBanku IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 11.07.06, 15:51 Słyszałem o 1500 brutto, jestem z Kraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Praca w InvestBanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:43 Darujcie sobie prace w Invest Banku. Dramat!!!!! dno po prostu dno!!!!!, Chory system informatyczny, kadra zarządzająca pozostawia wiele do życzenia. Oczywiście full nadgodzin, za które nie dostaniecie złamanego grosza, a nawet słowa dziękuję. Ja pracowałam w POku w Poznaniu, gdzie oprócz 10 godz spędzonych w Oddziale, do moich obowiązków należało dostarczanie dokumentów księgowaych do Oddziału na Koscielnej, bo nawet tej dziadoskiej Firmy na samochód z kierowca nie stać. Nie wspomnę że zawoziłam je autobusem, znajdowałay się tam dane klientów, poddaje więc pod wątpliwość bezpieczeństwo klientów majacych konta w INveście-z tego co wiem niewiele się zmieniło!!! Dodaję,że napędem w tej pracy była tzw. księgowość, pracowała tem niejaka jędza o imieniu Zdzisia, ciarki mnieprzechodzą na samą myśl o tej babie. Naprawdę darujcie sobie Odpowiedz Link Zgłoś