Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kierownik Sprzedaży Pośredniej - NETIA SA

IP: 80.54.237.* 28.08.06, 17:58
    Witam

Ostatnio Netia szuka w calej Polsce - kierownikow sprzedazy posredniej. W
    ogloszeniu wsrod oczekiwan, mozna doczytac sie, ze docelowo trzeba zalozyc
    dzialalnosc gospodarcza. Cos tu smierdzi - co Wy na to?
    Chyba Netia w nowatorski sposob szuka Partenrow Handlowych - po co tak komedia
    Obserwuj wątek
      • Gość: Neciarz Re: Kierownik Sprzedaży Pośredniej - NETIA SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:35
        Ja pracuję jako KOordynator Sprzedaży Pośredniej w Netii (moim bezpośrednim
        przełożonym jest Kierownik Sprzedaży Pośredniej).Z tego co wiem to wszyscy
        kierownicy mają etaty.
        Jednakże ja pracuję na MM a kierowników szuka Korpo,a u nich jest wszystko
        możliwe.Jednakże Netia jako firma raczej nie pozwoliłaby sobie na jakąś
        wtopę.Coraz więcej firm chce nawiązywać współpracę na zasadzie umowy agencyjnej.
        Generalnie firma jak narazie jest OK.
        A na jakie miasto chcesz złożyć CV (jeśli można wiedzieć,oczywiście)???
      • Gość: Roniu Re: Kierownik Sprzedaży Pośredniej - NETIA SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:41
        A kolego byłeś,zapytałeś,porozmawiałeś???Pewnie nie.Więc dywagacje zostaw dla
        siebie lub jeśli będziesz wiedział coś więcej to dopiero pisz.
      • Gość: Roniu Re: Kierownik Sprzedaży Pośredniej - NETIA SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:46
        Wejdź na stronę Netii:wynagrodzenie stałe + prowizja,narzędzie pracy.Myslę też
        że nabywasz doświadczenie korporacji a nie Jana Kowalskiego Sp.J. na stanowisku
        Dyrektora (a jesteś zwykłym PH).
        Przemyśl to.
        Pozdrawiam.
        Załączam link.

www.netia.pl/index.html?o=&s=305

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka