Gość: to ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:53 Witam, czy ktos moze pracuje w salonie Reserved ? Interesuja mnie warunki pracy,podejscie do pracownika i zarobki? Bede wdzieczna za szybka odpowiedz. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jotta Re: Reserved IP: 195.33.69.* 05.06.07, 15:32 Znam osobę, która pracowała tam ponad rok. Wcześniej i później także w innych sklepach. Reserved wspomina zdecydowanie... najgorzej. Ludzie byli spoko i wiem, że do dziś mają kontakt, ale praca okropna. Jakieś nierealne plany do wyrobienia i generalnie wyzysk. Ale to pewnie zależy od kierowników jak dużą wagę przykładają do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dob Re: Reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 16:57 ja byłam tylko na rozmowie kwalif., na stanowisko kierownika sklepu- trzeba było otworzyć działalność.Po rozmowie miał byc telefon z pozytywna badz negatywną odpowiedzią (po 8 maja)..do dzisiaj nie zadzwonili- dla mnie to lipa taka firma. Gdzie pytałam trzy razy czy napewno oddzwonia, bo musze wiedzieć, bo mam inne rozmowy i oferty- TAK MY ZAWSZE ODDZWANIAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakas Re: Reserved IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 18:08 ja byłam na rozmowie tez w tym sklepie. Kierownik kazał odstawiać jakieś szopki w stylu że mam sprobować mu coś sprzedać. Był strasznie dociekliwy czemu staram sie o prace w sklepie a nie gdzieś indziej, czemu skonczyłam taką szkołę a nie inną... Na koniec kazał mi przyjść na dzień próbny na którym oczywiście się nie zjawiłam. Zwłaszcza że jeden z pracowników mówił że ciągle mu sie ludzie zwalniają. Od razu zrozumiałam czemu :) Był to bardzo dziwny człowiek według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dob Re: Reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 23:18 mnie też pytali o szkołę czemu ta a nie inna, i czy drugi raz wybrałabym taką samą, a jak nie to jaką inną i dlaczego..., generalnie cała rozmowa była o szkole, a i jeszcze co mi sie nie podoba w ich sklepach, i co sądze o konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
lila-julka Re: Reserved 15.09.07, 22:05 ja też byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, też o wszystko się wypytywali, dlaczego ta praca, czy szukałam innej, jakie są moje zainteresowania, musiałam zareklamować film i książkę, powiedzieć w jakich sklepach się ubieram i dlaczego, czy kupuję ubrania w reserved i dlaczego, powiedzieć o firmie LPP, ile bym chciała zarabiać, pytają się też np jakie cechy powinien posiadać idealny szef. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Reserved IP: *.as.kn.pl 16.09.07, 01:21 ludzie..wkoncu startowaliscie na stanowisko sprzedawcy wiec nic dziwnego ze chcieli zobaczyc jak potraficie cos zareklamowac,sprzedac...a propo innych pytan to wszedzie takie zadaja..lub o podobnej tresci..chca wiedziec jacy jestescie i czy potraficie kierowac swoim zyciem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vava Re: Reserved IP: *.chello.pl 16.09.07, 11:29 kierować swoim zyciem zapieprzając 7 dni w tygodniu po 10, 11 godz???????????????????jakim zyciem?śmieszny z ciebie człowiek...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Reserved IP: *.metrolink.pl 16.09.07, 18:54 nikt tam nie pracuje po tyle godzin i tyle dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Reserved IP: *.globalconnect.pl 28.01.08, 13:04 pamietam czasy jak z-ca kierownika salonu pracował po 12-14h na dobe 70 w tygodniu 250-300 h w miesiacu.soboty, niedziele, swieta. a umowa na 40H/5 dni w tygodniu. jak kierownik na urlopie to i po 10- 20 dni ciurkiem takiej jazdy. grafiki,kasowanie,magazyn-wszystkioe funkcje w jednym. szkoła życia . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 14:02 Skoro ma się takie a nie inne podejście do pracy to w ogóle mnie nie dziwi taka rotacja pracowników. Sama pracuje w podobnym sklepie ale u konkurencji reserved i szczerze powiem, że sposób podejścia do pracy nowych, młodych osób jest powalający. Ja zwolniłabym połowę po 1h ich pracy a raczej nic nierobienia. A to, że jest taki wyzysk to właśnie przez takie osoby, które mówią, że do pracy przyjdą, a się w niej nie pojawiają, bo wtedy zamiast 6 osób na zmianie są 3. Odpowiedz Link Zgłoś