Gość: krend IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.07.07, 13:07 Czy do P&G można aplikować tylko raz? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał_KRK Re: Procter & Gamble IP: *.autocom.pl 12.07.07, 18:35 Nie. Do tej pory tylko raz można było pisać testy, ale z tego co wiem i to się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta12 Re: Procter & Gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:53 własnie dzisiaj zaprosili mnie na testy do Warszawy, ale raczej nie pojadę...za duże ryzyko..tyle godzin w pociągu, bilety też za darmo nie są, a pewnie i tak nie dostałabym tej pracy...swoje wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krend Re: Procter & Gamble IP: *.chomiczowka.waw.pl 13.07.07, 16:37 Chodzi Ci o stopień trudności testów, wymaganej znajomości angielskiego czy tzw. "innych znajomości"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacky Re: Procter & Gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:09 Ja byłam na testach, jeśli jesteście kiepscy z matmy nawet nie próbujcie(no chyba, że ktoś dobrze umnie strzelać ;)), oczywiście oblałam, bo duszę mam humanistyczną. Można je pisać najwcześcniej rok od ostatniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micz Re: Procter & Gamble IP: *.tczew.net.pl 14.07.07, 11:52 Wystarcza podstawy z matematyki zeby zdać ten test. No chyba że ktoś ułamków nie rozumie i wykresów czytać nie potrafi, no to wtedy ma poważny problem. Nie chodzi o znajmość matematyki na zaawansowanym poziomie tylko umiejtętności analityczne i presję czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacky Re: Procter & Gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:31 Ta..jasne podstawy matematyki...:/ ciekawe dla kogo..:// Poza tym to ciekawe, że na działy w ogóle nie związane z wiedzą ścisłą dają takie testy, wg mnie to nie fair. Powinno być kilka rodzajów tych testów, a nie jeden dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Procter & Gamble IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.07, 16:44 tez uwazam, ze testy powinny byc dla humanistow i nie-humanistow. ja pisalam ten test kilka miesiecy temu. bylo 60 min na ok 50 pytan. tylko okolo 15 bylo humanistycznych, a reszta to byly zadania z matmy i zadania na podstawie wykresow....humanisci nie maja sie co tam pokazywac jakbym nie byla z warszawy to bym nie pojechala na rozmowe, bo za bilet nie oddaja kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Procter & Gamble IP: *.chello.pl 14.07.07, 19:21 Matematyka na poziomie 6 klasy podstawówki (dodawanie,odejmowanie,mnożenie, dzielenie,ułamki i procenty - bez pierwiastków i potęg ;) ). Nie ma co się zasłaniać że jest się humanistą - to jest raczej matematyczne kalectwo. Jedyne co sprawdzane jest w części matematycznej to jak pracujesz pod wpływem stresu, w pośpiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert Re: Procter & Gamble IP: *.viamedica.pl 16.07.07, 08:40 problemem nie są testy, dacie radę. największym dyskomfortem jest fakt, że nie zwracają kosztów dojazdu do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larisa Re: Procter & Gamble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 23:14 Cześć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larisa Re: Procter & Gamble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 23:21 Cześć!! Mogłabyś mi powiedzieć coś więcej o tych testach?? Już wiem, że będę je pisać i chciałabym się przygotować. Mam okolo 500 km do Warszawy, stracę czas i pieniądze, dlatego nie chciałabym pojechać zupełnie nieprzygotowana. Przybajmniej chciałabym wiedzieć czego mogę się spodziewać. Odpisz proszę: 1lukrecja@wp.pl Pozdrawiam Larisa Odpowiedz Link Zgłoś
miczum Re: Procter & Gamble 02.08.07, 09:38 Tu masz parę pytań przykładowych (link na dole): www.kariera.procter.pl/przewodnik/testyk.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczak Re: Procter & Gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 03:15 Wiecie co, odpuście sobie pracę w tej porąbanej firmie. Uwierzcie mi, wiem, co mówię. To tak, jakbyście popełniali zawodowe samobójstwo. Połkną, przetrawią i wyplują zwłoki. Nawet zidentyfikować będzie ciężko. Banda porąbańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheer Re: Procter & Gamble IP: *.nat.student.pw.edu.pl 11.08.07, 11:12 Widzę, że komuś nie poszła rekrutacja? :) Mam paru znajomych w P&G i wszyscy sobie chwalą. Wszyscy pracują niewiele ponad 8h dziennie, chociaż fakt - część z nich ma stresującą pracę, ale za taką kasę to warto (wg mnie) Odpowiedz Link Zgłoś