Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Procter & Gamble

IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.07.07, 13:07
    Czy do P&G można aplikować tylko raz?
    Dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: Michał_KRK Re: Procter & Gamble IP: *.autocom.pl 12.07.07, 18:35
        Nie. Do tej pory tylko raz można było pisać testy, ale z tego co wiem i to się
        zmieniło.
      • Gość: marta12 Re: Procter & Gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:53
        własnie dzisiaj zaprosili mnie na testy do Warszawy, ale raczej nie pojadę...za
        duże ryzyko..tyle godzin w pociągu, bilety też za darmo nie są, a pewnie i tak
        nie dostałabym tej pracy...swoje wiem...
        • Gość: krend Re: Procter & Gamble IP: *.chomiczowka.waw.pl 13.07.07, 16:37
          Chodzi Ci o stopień trudności testów, wymaganej znajomości angielskiego czy
          tzw. "innych znajomości"?
          • Gość: jacky Re: Procter & Gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:09
            Ja byłam na testach, jeśli jesteście kiepscy z matmy nawet nie próbujcie(no
            chyba, że ktoś dobrze umnie strzelać ;)), oczywiście oblałam, bo duszę mam
            humanistyczną. Można je pisać najwcześcniej rok od ostatniego.
            • Gość: micz Re: Procter & Gamble IP: *.tczew.net.pl 14.07.07, 11:52
              Wystarcza podstawy z matematyki zeby zdać ten test. No chyba że ktoś ułamków
              nie rozumie i wykresów czytać nie potrafi, no to wtedy ma poważny problem. Nie
              chodzi o znajmość matematyki na zaawansowanym poziomie tylko umiejtętności
              analityczne i presję czasu.
              • Gość: jacky Re: Procter & Gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:31
                Ta..jasne podstawy matematyki...:/ ciekawe dla kogo..://
                Poza tym to ciekawe, że na działy w ogóle nie związane z wiedzą ścisłą dają
                takie testy, wg mnie to nie fair. Powinno być kilka rodzajów tych testów, a nie
                jeden dla wszystkich!
                • Gość: kama Re: Procter & Gamble IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.07, 16:44
                  tez uwazam, ze testy powinny byc dla humanistow i nie-humanistow. ja pisalam ten
                  test kilka miesiecy temu. bylo 60 min na ok 50 pytan. tylko okolo 15 bylo
                  humanistycznych, a reszta to byly zadania z matmy i zadania na podstawie
                  wykresow....humanisci nie maja sie co tam pokazywac
                  jakbym nie byla z warszawy to bym nie pojechala na rozmowe, bo za bilet nie
                  oddaja kasy
                  • Gość: gość portalu Re: Procter & Gamble IP: *.chello.pl 14.07.07, 19:21
                    Matematyka na poziomie 6 klasy podstawówki (dodawanie,odejmowanie,mnożenie,
                    dzielenie,ułamki i procenty - bez pierwiastków i potęg ;) ).
                    Nie ma co się zasłaniać że jest się humanistą - to jest raczej matematyczne
                    kalectwo.
                    Jedyne co sprawdzane jest w części matematycznej to jak pracujesz pod wpływem
                    stresu, w pośpiechu.

• Gość: mariusz_robert Re: Procter & Gamble IP: *.viamedica.pl 16.07.07, 08:40
                      problemem nie są testy, dacie radę. największym dyskomfortem jest fakt, że nie
                      zwracają kosztów dojazdu do Warszawy.
                  • Gość: Larisa Re: Procter & Gamble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 23:14
                    Cześć!!
                  • Gość: Larisa Re: Procter & Gamble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 23:21
                    Cześć!!

Mogłabyś mi powiedzieć coś więcej o tych testach??
                    Już wiem, że będę je pisać i chciałabym się przygotować.

Mam okolo 500 km do Warszawy, stracę czas i pieniądze, dlatego nie chciałabym
                    pojechać zupełnie nieprzygotowana.
                    Przybajmniej chciałabym wiedzieć czego mogę się spodziewać.

Odpisz proszę:
                    1lukrecja@wp.pl

Pozdrawiam
                    Larisa
                    • miczum Re: Procter & Gamble 02.08.07, 09:38
                      Tu masz parę pytań przykładowych (link na dole):
                      www.kariera.procter.pl/przewodnik/testyk.html
      • Gość: kurczak Re: Procter & Gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 03:15
        Wiecie co, odpuście sobie pracę w tej porąbanej firmie. Uwierzcie
        mi, wiem, co mówię. To tak, jakbyście popełniali zawodowe
        samobójstwo. Połkną, przetrawią i wyplują zwłoki. Nawet
        zidentyfikować będzie ciężko. Banda porąbańców.
        • Gość: sheer Re: Procter & Gamble IP: *.nat.student.pw.edu.pl 11.08.07, 11:12
          Widzę, że komuś nie poszła rekrutacja? :)
          Mam paru znajomych w P&G i wszyscy sobie chwalą.
          Wszyscy pracują niewiele ponad 8h dziennie, chociaż fakt - część z
          nich ma stresującą pracę, ale za taką kasę to warto (wg mnie)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka