Dodaj do ulubionych

Do "okularników"...

13.09.10, 21:35
Mam wielką prośbę do Was...Polećcie taniego optyka w Mielcu, który honoruje recepty z NFZu. Zależy mi też na tym, żeby miał w swojej duży wybór oprawek z różnych przedziałów cenowych. Jedyny optyk, jakiego "znam" ( towarzysząc znajomemu w wyborze oprawek ) to ten na Pasażu ( nazwisko właściciela - Strusiński - o ile dobrze pamiętam ) - przyznam, że ceny oprawek mnie powaliły - trudno tam o ładne oprawki w cenie poniżej 200 zł. A może takie ceny są wszędzie? Wdzięczna za odpowiedzi i rady...pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mani1 Re: Do "okularników"... 14.09.10, 08:33
      Za 200 zł kupisz najprostsze oprawki, w miarę fajne oprawki + plastikowe "szkła" z antyrefleksem to wydatek rzędu 600 - 800 zł
      Jeżeli chodzi o wybór oprawek polecam - ZAKŁAD OPTYCZNY Visio Janusz Ozimek -
      ul. Pułaskiego 2B/4
      Ceny w Mielcu w sumie podobne, najdrożej z tego co wiem to na placu AK
      • absit Ło matko... 14.09.10, 21:55
        ...nie zdawałam sobie sprawy, że taka "zwykła" rzecz jak okulary może być taka droga. Toż to niemały wydatek...masakra jakaś. Dziękuję za odpowiedzi.
    • byzydyura Re: Do "okularników"... 14.09.10, 12:23
      na starówce jest paru optyków i ceny mają w miarę ok. osobiście polecam ten przy sklepie mięsnym indyka (ul. wąska). ja za swoje okulary ze zwykłym antyrefleksem zapłaciłam 370 a oprawka bardzo fajna i dobrej jakości (za ponad 200) ale widziałam też fajne oprawki za około 160

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka