Dodaj do ulubionych

Pisanie prac

• chopard123 Re: Pisanie prac 01.07.18, 18:52
      NIE POLECAM NIKOMU A WRĘCZ ZAKAZUJE jakiejkolwiek współpracy ze stroną UCZCIWEPRACE.PL

Broń Boże zwykły oszust na żywca kopiuje prace.

Napisał mi najpierw jedną prace która okazałą sie w 70% plagiatem. W momencie gdy mu to powiedzialem zobowiazal sie napisac kolejna która okazala sie w 80% plagiatem. Oczywiście mam raporty antyplagiatowe do potwierdzenia. UWAGA strona ANTYPLAGIAT.PL którą UCZCIWEPRACE.PLl proponuje by sprawdzać prace nic nie daje ona ma zupełnie inną baze prac. Natomiast antyplagiaty szkolne mają dostęp do rozszerzonej bazy także absolutnie nie słuchajcie tego oszusta gdyż jestem żywym przykładem oszustwa przez strone UCZCIWEPRACE.PL

Raport z 1 pracy napisanej przez UCZCIWEPRACE.PL ponizej

Data Raportu Podobieństwa: 2018-05-11 22:43:46
      Współczynnik podobieństwa 1:
      ? 80,4% dopuszczalne 50,0
      Współczynnik podobieństwa 2:
      ? 66,8% dopuszczalne 5,0
      Współczynnik podobieństwa 3:
      ? 80,4%
      Współczynnik podobieństwa 4:
      ? 66,8%
      Współczynnik podobieństwa 5:
      ? 0,0%
      Długość frazy dla Współczynnika Podobieństwa 2:
      ? 25
      Liczba słów: 13 907
      Liczba znaków: 107 520
      Adresy stron pominiętych przy sprawdzaniu:

Raport z pracy 2 napisanej przez UCZCIWEPRACE.PL ponizej:

Data raportu: 2018-06-17 15:10:38
      Współczynnik podobieństwa 1:
      ? 87,7%
      Współczynnik podobieństwa 2:
      ? 65,4%
      Współczynnik podobieństwa 3:
      ? 87,7%
      Współczynnik podobieństwa 4:
      ? 65,4%
      Współczynnik podobieństwa 5:
      ? 0,0%
      Długość frazy dla Współczynnika Podobieństwa 2:
      ? 25
      Liczba słów: 19 409
      Liczba znaków: 145 268
      Adresy stron pominiętych przy sprawdzaniu:

W momencie gdy poprosilem o zwrot pieniedzy brak kontaktu z jego strony. Telefon podany na stronie wylaczony
    • andrzejnapisze Re: Pisanie prac 10.04.19, 09:51
      Jesteśmy firmą z 10-letnim doświadczeniem na rynku, która pomaga studentom w pisaniu wzorów prac zaliczeniowych. Współpracujemy z najlepszymi ekspertami!
      Kompleksowa obsługa, stały kontakt z opiekunem, klarowna umowa, płatność ratalna, atrakcyjna cena - to nas wyróżnia!
      Bezpłatna wycena w 30 min!

Kontakt: andrzej@napisze-to.com
    • aldebaranibetelgeza Re: Pisanie prac 02.03.22, 17:51
      polecam tego kolesia dzieki niemu zaliczylem studia
      wojciechimielskighostwriter.blogspot.com/
    • grzegorznosiadekk Re: Pisanie prac 21.12.24, 11:38
      To wszystko ściema... Sam napisałem kilkadziesiąt prac dyplomowych i wiem ile wkładu pracy to kosztuje(wiele godzin spędzonych bibliotekach, przed komputerem). Wątpię że ktoś zrobi to solidnie za 20-30 zł za stronę, nawet jeżeli ma już przed sobą napisaną pracę to i przy parafrazowaniu zdań spędzi sporo czasu. Większość ludzi podających tu swoje domniemane referencje to zwykle oszusci, sublimuję że prace rzekomo przez nich napisane to nic innego jak plagiaty innych prac. Nikt nie zrobi tego za darmo... Taka praca kosztuje, ciężko jest napisać dobrą pracę w 2 tygodnie, a co dopiero gdy reklamująca się osoba pracuje na etacie! Zanim kogoś wybierzecie pomyślcie czy sami zgodzilibyście się napisać takową prace za takie pieniądze, a co dopiero osoby z 2 fakultetami, doktorzy itp. Ludzie zastanówcie się do kogo piszecie odnośnie pracy. Ja również zajmuję się pisaniem prac, to odróżnia mnie od innych osób piszących pracę, że nie biorę zaliczek za napisany tekst. Jako pierwszy wysyłam dany rozdział, bądź część rozdziału... Jeżeli jesteś zainteresowany udzielę więcej informacji prywatnie. grzegorz.nosiadek@gmail.com bądź pod telefonem 509 215 901
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka