Dodaj do ulubionych

Numerologia partnerska.

06.07.10, 14:55
Witam Serdecznie.
Mam pytanie odnośnie numerologii partnerskiej, ja Łukasz - 04.08.1988, ona
Aleksandra - 03.08.1988. Jak od strony numerologicznej wygląda nasze
dopasowanie? Czy nasze drogi jakoś się przybliżają, rozchodzą? Czy jest to
dobry układ?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • joooooooana Re: Numerologia partnerska. 06.07.10, 21:26
      Z mojego doświadczenia wynika, że "najgorsze" zestawienie
      numerologiczne, może jedynie (i to też w nieznacznym stopniu)
      zaburzyć pewne płaszczyzny relacji w związkach, samych jednak
      związków nie powinno bezpośrednio dotyczyć. Nie ma czegoś takiego jak
      "numerologiczne niedopasowanie", czy też przeciwieństwo wibracji. To naprawdę nie wpływa w tak dużym stopniu na partnerów. Z drugiej jednak strony jeżeli wibracje są szczególne kompatybilne ze sobą może
      to mieć dosyć pozytywny skutek na związek. Dlatego nie ma czegoś takiego jak :rozchodzenie" sie czy oddalanie czy cokolwiek co psuje
      wzajemne odbieranie siebie.
      • lukpio3 Re: Numerologia partnerska. 06.07.10, 21:34
        Oczywiście Joanno masz rację ale wydaje mi się że jakies dopasowanie
        numerologiczne również ma jakieś znaczenie. Jak bowiem wytłumaczyć fakt że mamy
        dwie dziewczyny (mówię to z punktu widzenia faceta) jedna piękna druga
        przeciętna. Czemu do tej przeciętnej nas ciągnie bardziej niż do tej pięknej.
        Jak akurat nie mówię że kobieta o którą pytam jest przeciętna. Wręcz przeciwnie.
        Jest przepiekna. Ale czemu, nawet nie znając się, już po wymianie spojrzeń,
        nawet bez jakiejkolwiek rozmowy poczułem coś w środku, coś co mi powiedziało "to
        ta". Z tego co wiem ona poczuła to samo. Chyba jednak coś musi w tym wszystkim
        być ...
        • joooooooana Re: Numerologia partnerska. 07.07.10, 20:25
          Nawet jest, tyle tylko, ze niczego nie determinuje.
          • red-diamond Re: Numerologia partnerska. 08.07.10, 10:43
            Według tego co ja wiem,wasze wibracje osobiste są niezbyt harmonijne.Ty jesteś
            11(2),a Twoja koleżanka 1.Ona zawsze będzie dominować w Waszym związku,a Ty
            będziesz musiał się starać,by dotrzymać jej kroku.Na dłuższą metę możesz czuć
            sie niekomfortowo w tym związku.
            Dlaczego czujecie tak silne przyciąganie? Ona jest teraz w 5 roku osobistym,a ta
            wibracja ma w sobie dużo magnetyzmu.Ty jesteś w 6 roku więc masz silną potrzebę
            tworzenia bliskich związków.
            Z tego co się orientuję najbardziej harmonijny związek stworzysz z 8.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka