Dodaj do ulubionych

Firma "ósemka"

14.09.10, 00:05
Kilka lat temu założyłam biuro, które z nazwy jest 7, zarejestrowałam je w dniu, który był 1, razem 8. Miałam obiekcje, co do tej ósemki, ale zaryzykowałam. No i zaczęło się. Od tamtej pory mam problemy finansowe. Jakoś nie mogę wyjść na prostą. Pieniądze przeciekają mi przez palce. Nigdy nie byłam oszczędna, ale też nigdy oszczędzać nie musiałam. Teraz to już zupełnie pieniądze się mnie nie trzymają. Mam sporo ciekawych pomysłów na rozwój firmy, ale brakuje mi kasy. Jak już mam jakąś kwotę na początek, to jakoś nie mam ochoty, żeby się zmusić do pracy, a pieniądze się rozchodzą. Zawsze byłam przedsiębiorczą i energiczną osobą, zawsze mi się wszystko udawało zrobić. Zaplanowane, zrealizowane i odcinałam kupony. Teraz to zupełna klapa. Co kawałek się o coś rozbijam. Nie bardzo wiem co się dzieje. Czy wibracja firmy ma tu jakieś znaczenie? Poznałam kiedyś numerologię, ale nigdy tak na serio się tym nie zajmowałam, o numerologii w biznesie nie mam pojęcia.

Nazwa firmy to 6 + 1 = 7 6= 1+9+5 1= 4+4+1+9+1
Jestem numerologiczną 3, mam kombinację z imion i nazwiska 8 + 3 = 11. W swoim portrecie numerologicznym mam tylko jedną 8, ale za to 11 jedynek. Nigdy nic nie zmieniałam w portrecie, chociaż miałam na to ochotę. Do tej pory podobało mi się to co jest, ale teraz chyba coś muszę zmienić. Nie wiem, czy zmienić coś w portrecie własnym, czy może w portecie firmy. Może ktoś to skomentować?
Obserwuj wątek
    • xallaya Re: Firma "ósemka" 14.09.10, 09:39
      witam, daga-6
      prześlij mi proszę swoje dane wszystkie, te z bierzmowania też, + datę ur,. godz. ur, miejsce ur., miejsce firmy, jak się podpisujesz w dokumentach związanych z Twoją firmą, dzień kiedy firma się narodziła, nazwę firmy obiegową i pełną w dokumentach. Forma działalności.
      Zobaczymy, odpowiem na forum jeśli Ci to nie przeszkadza, lub email.
      xallaya@o2.pl

Chciałaś operować kasą "8", choć z góry data Ci się nie spodobała,... moje pytanie brzmi: dlaczego nie słuchasz swego głosu? Czyżby, powiedzmy wprost, zachłanność? Jeśli komuś się wydaje, że 8 jest tą jedyną, kt przyniesie sukces,.. myli się; niezwykle często staje się odwrotnie; nie każda wibracja jest dla każdego, nie każda działalność jest jest sprzyjająca 8, nawet obrót pieniędzmi[!]. A może najzwyczajniej w świecie, fizyczne miejsce samej firmy jest fatalne? A to już inna sprawa.
      • daga-6 Re: Firma "ósemka" 15.09.10, 02:14
        Dzięki za informację. Jeśli chodzi o cyfrę 8 moje obawy dotyczyły tylko tego, że może to być zbyt duże ryzyko. Kiedyś kupiłam taką broszurkę dołączoną do "Gwiazdy mówią" dotyczącą m.in. działalności. Było tam m.in. o tym, że cyfra 8 bardziej pasuje do dużych przedsięwzięć oraz właśnie może generować problemy z finansami. Osobiście bardzo lubię tą cyfrę, ryzyko też. Wyszło jak wyszło, być może miały na to wpływ również inne sprawy, nie związane z pracą.

Odpiszę na maila w ciągu kilku dni. Teraz jestem trochę zajęta, a muszę poszperać za informacjami o które prosisz. Działalność prowadzę od ponad 20 lat. Kilka razy zmieniałam profil, miejsce działalności, miejsce zamieszkania również.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka