Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację z liter imion i nazwisk

16.01.11, 21:21
Chciałabym prosić o interpretację możliwości związku z liter imion i nazwisk. Moje to: A-6, M-2, B-1, I-1, J-1, Ń-1, S-1, L-1, R-1, T-1, K-1, natomiast potencjalnego partnera: P-3, A-1, I-1, T-1, R-1, O-2.

Dziękuję bardzo!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o interpretację z liter imion i nazwis 19.01.11, 17:10
      Witaj
      Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że analizowanie wibracji własnych z imion i nazwisk bez odniesienia do dat urodzenia, to interpretacja bardzo niekompletna i w gruncie rzeczy nie rzetelna. Data urodzenia to podstawa a imiona i nazwiska to element wspomagający.
      Ponadto interpretacja wibracji własnych z imion i nazwisk wymaga podania wszystkich posiadanych imion i nazwisk oczywiście. Co przy zaledwie dziewięciu literach które podałaś przy osobie ewentualnego partnera, budzi wątpliwość czy będzie to interpretacja prawdziwa.
      W każdym razie, twoje wibracje, wynikające z podanych przez ciebie liter, będących zawartością twoich imion i nazwiska, mają wartosć 6-6-3 i należą do korzystnych, z tym jednak zastrzeżeniem, że to czy są rzeczywiście korzystne, uzależnione jest od twojej drogi życia z daty urodzenia. To wibracje skłaniające do silnych związków rodzinnych, spełniania się na łonie rodziny, związku, budowania trwałych relacji z bliskimi. Są to też wibracje obdarzające talentami artystycznymi, kreatywnością i dużą wrażliwością na piękno i sztukę. Są jednocześnie jednak dość łagodne i słabe.
      Problemem są dość istotne braki wibracji, (brak jest liter które wyrażają brakujące wibracje) brak jest szóstek (F, O, X) ten brak w kontekście twoich 6-6-6 jest niekorzystny, gdyż może powodować tendencje do pojawiania się negatywów szóstki i np. problemów w rodzinie i w związkach. Brak jest siódemek (G, P i Y) które odpowiadają za sferę duchową i przyswajanie wiedzy oraz brak jest ósemek, które powiązane są ze sferą finansów i dóbr materialnych. Tam gdzie jest brak, mogą pojawiać się utrudnienia.
      Twój partner ma wibracje własne 4-5-9 i są to wibracje niekorzystne, bez względu na datę urodzenia. Zawierają w sobie dużą sprzeczność pomiędzy 4 i 5 i mogą dawać silne napięcia. Osoba ta może mieć duży magnetyzm oddziaływujący na kobiety, jednak związki raczej luźne, bez perspektyw, pamiętaj jednak, że to czysta spekulacja, gdyż nie wiadomo czy podałaś całą zawartość posiadanych przez niego imion i nazwiska, a także brak odniesienia do daty urodzenia. Ma on też bardzo duże braki, brak jest 3, 4, 5, 8.
      Pozdrawiam
      • candy_2009 Re: Prośba o interpretację - daty urodzin 25.01.11, 16:38
        Nie brzmi to zbyt optymistycznie, niemniej jednak dziękuje za interpretacje. Rzeczywiście nazwisko mojego potencjalnego partnera jest bardzo krótkie, tylko 4 litery, z pewnością podałam wszystkie. Nasze daty urodzin to: ja 4.01.1980, on 23.02.1971. Czyli ja jestem 5 a on 7, czy to ma jakieś szanse?
        • janus50 Re: Prośba o interpretację - daty urodzin 25.01.11, 17:44
          Witaj ponownie
          Piątka z siódemką to dobry układ, te dwie wibracje pozostają w pełnej harmonii.
          Nieco może się jednak popsuć gdy ukończysz swój 31 rok zycia i wejdziesz w swój szczyt 4 i cykl 4, podczas gdy twój partner będzie w cyklu 5 i szczycie 3. to skonfliktowane wibracje i ta konstelacja może przynieść wzajemne napięcia.
          Pozdrawiam
          • candy_2009 Re: Prośba o interpretację - daty urodzin 26.01.11, 13:06
            Dziękuję za interpretację. Właśnie skończyłam 31 rok życia. Czy to oznacza że moje dążenia do stałego związku i założenia rodziny moga się spotkać z oporem i niechęcią?
            • janus50 Re: Prośba o interpretację - daty urodzin 26.01.11, 16:41
              Witaj
              Piątka to energia nastawiona na zachowanie osobistej wolności, brak ograniczeń, zobowiązań, odpowiedzialności. Typowa piątka pozbawiona możliwości realizowania swoich pragnień jest jak ptak zamknięty w klatce. Dlatego trudno uzyskać od osoby pozostającej pod wpływem piątek jakieś deklaracje a tym bardziej idące za nimi działania, które są, z jej punktu widzenia, zagrożeniem jej dążeń.
              Pozdrawiam
              • sanyu Re: Prośba o interpretację - daty urodzin 26.01.11, 17:09
                Rozumiem, że chodzi o ten cykl 5 mojego partnera? bo w tym związku to ja jestem 5, a ja bardzo chcę się związać i założyć rodzinę smile
                • janus50 Re: Prośba o interpretację - daty urodzin 26.01.11, 19:51
                  Pragnienie rodziny i domu rodzinnego wynika z twoich wibracji własnych 6-6-3, gdy wejdzie cykl i szczyt 4 u ciebie, wtedy będzie ono jeszcze silniejsze.
                  Miałem na myśli cykl 5 u partnera.
                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka