Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc w transformacji

25.01.11, 17:49
Bardzo proszę o pomoc w dobraniu pseudonimu.
Moja data urodzenia to 2.07.1970 czyli moja droga życia to 26/8. Moje imiona i nazwiska tworzą kombinację 2/9/2. Nie jest to chyba najlepsza kombinacja dla ósemki? Jestem raczej z tych przejmujących się wszystkim, z trudem radzących sobie ze stresem itp. co dość utrudnia mi życie w każdej niemal dziedzinie. Zupełnie nie pasuje do mnie charakterystyka ósemki! Oczywiście pracuję nad sobą, ale pomyślałam, że może mogłabym dodatkowo wesprzeć się numerologią? Zawartość liter w moich imionach jest następująca:
1-9
2-1
3-2
4-1
5-8
6-0
7-2
8-1
9-4
Moje czarne szczyty to 5,6,1.
Proszę o pomoc w dobraniu jak najlepszej dla mnie kombinacji liter, żebym mogła wybrać dla siebie jakiś sensowny pseudonim.
Pozdrawiam
Ania
Obserwuj wątek
    • panw.dawid Re: prośba o pomoc w transformacji 27.01.11, 14:45
      Poprostu wybierz dodatkowe imię. Musisz obliczyć sobie to sama. Samogłoski to wibracja wewnętrzna. Spółgłoski to zewnętrzna. Próbuj to może uda Ci się wybrać najlepszą wibrację. Alfabet numerologiczny dostępny jest napewno w internecie.

Korzystne kompozycje dla 8 zainteresowanej materialnym obliczem świata to
      1+8=9 (zmysł do interesów, pomysłowość, odwaga, niezależność, stanowczość, silny charakter - według mnie najlepsza wibracja dla 8)
      3+8=2 (zainteresowanie sferą materialną, oprócz mocy 8 ogromny wpływ pozytywnej mocy 3)
      4+8=3 (upór w dążeniu do powodzenia finansowego, niespotykana pracowitość)
      9+8=8 (realizacja ambitnch celów dzięki wytrwałej pracy, odwaga, rozsądek)

Widać u Ciebie duże dysproporcje czyli duża ilość 1 i 5 co objawia się zapałem, aktywnością, orginalnością w przypadku 1, ale także niepokój, nerwowość, stres.

Natomiast brak 6 to niezdecydowanie, egocentryzm, chłód emocjonalny.
      Warto, żebyś uzupełniła jeszcze braki w 8, która doda Ci siły.

Litery dla Ciebie to: F,O (szóstka) oraz H,Z (ósemka) staraj się uniknąć E,N,W i A,J,S.

Życzę powodzenia i pewności siebie.

• panw.dawid Re: prośba o pomoc w transformacji 27.01.11, 14:52
        Kombinacja 2+9 = 2 ogólnie należy do korzystnych.
        Ale nie jestem pewnien czy jest odpowiednia dla numerologicznej 8.
        Raczej świadczy o delikatności, chęci pomagania innym, ale napewno nie dodaje pewności siebie i siły. Tak jak już wspomniałem próbuj dostosować się do którejś z kombinacji sfery materialnej jeśli chcesz odnosić sukcesy.
        • janus50 [...] 03.02.11, 11:46
          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • janus50 Re: prośba o pomoc w transformacji 03.02.11, 11:42
      Witaj
      Wibracje własne 2-9-2 to dość trudne i dołujące wibracje wlasne. Przynoszą brak wiary we wlasne siły, zaniżanie poczucia wartości własnej, kompleksy, brak siły przebicia, przewrażliwienie na własnym punkcie, problemy z podejmowaniem decyzji.
      Układ drogi życia aktualnie masz dość dobry, jednak szkoda, że nie podałaś zawartości liter na zasadzie np. A-3 razy, B - 2 razy itp. Podanie ilości poszczególnych wibracji nie daje klarownego obrazu. Jeśli podajesz ilość wibracji 2 jako jeden a wynika ona z litery K to wówczas nie uwzględniamy tej litery jako wibrację 2 ale jako 11 a jedenastka nie posiada typowych aspektów dwójki. W tym układzie cykl 2 w którym aktualnie jesteś w kontekście mocno dwójkowych wibracji wlasnych może się realizować w sposób niekorzystny i przynosić mocne zaakcentowanie negatywnych aspektów dwójki, co będzie przynosić właśnie takie odczucia jakie opisujesz. Ponadto brak szóstek, która jest pokrewną wibracji dwa, dodatkowo poglębia niekorzystne aspekty.
      Dlatego podaj zawartość liter w imionach i nazwiskach, wówczas można się zastanowić.
      Co do doboru pseudonimu to zwykle nie jest to skuteczne. Aby nastąpiła skuteczna i trwała zmiana numerologiczna potrzebna jest odpowiednia praca z nowym imieniem i nowymi wibracjami wg. systemu wypracowanego przez doświadczonego w tej materii numerologa.
      Pozdrawiam
      • anniiia Re: prośba o pomoc w transformacji 03.02.11, 18:49
        Bardzo dziękuję za odpowiedzi!
        Jeśli chodzi o wibracje 2/9/2 to wszystko się zgadza, nie można trafniej tego ująć. Szczerze mówiąc, jestem już tym zmęczona.
        Policzyłam ilość literek:
        A - 7
        B - 0
        C - 0
        D - 1
        E - 2
        F - 0
        G - 2
        H - 0
        I - 3
        J - 1
        K - 1
        L - 1
        M - 0
        N - 5
        O - 0
        P - 0
        R - 1
        S - 1
        T - 0
        U - 1
        W - 1
        Z - 1
        Będę bardzo wdzięczna za dalsze wskazówki. Dziękuję!
        • janus50 Re: prośba o pomoc w transformacji 06.02.11, 17:34
          Witaj
          Nic dziwnego że jesteś już zmęczona, bo twoje wibracje wlasne to nie tylko 2-9-2 ale 11/2-9-11/2, to wyjątkowo trudne wibracje własne, są sporym wyzwaniem i nie jest łatwo je przepracować. Dodatkowym problemem jest fakt, że brakuje tobie dwójek, czyli liter B i T, co w oczywisty sposób będzie utrudniać realizację dwójkowych wibracji wlasnych i przynosić opisane przeze mnie wcześniej, niekorzystne aspekty dwójek. Brak jest tobie również wibracji 6 - to litery F, O oraz X, szóstka odpowiada za rodzinę, związki, stabilizację życiową - tutaj mogą więc pojawiać się problemy. Ponadto trudności powiązane z dwójką z jednoczesnym problemem szóstkowym dają zwykle dużego doła, rozmaite fobie, ograniczenia.
          Pozdrawiam
          • anniiia Re: prośba o pomoc w transformacji 07.02.11, 18:34
            Dziękuję. Ale co robić??? Czy kombinacja 1/8/9 jest dla mnie właściwa? Niby jest bardzo dobra dla ósemki, ale w czarnym szczycie mam jedynkę, a w którymś wątku przeczytałam, że nie można ustawiać liczb z tych, które są w czarnych szczytach. Co wobec tego pasuje?
            • janus50 Re: prośba o pomoc w transformacji 09.02.11, 13:55
              Witaj ponownie
              1-8-9 to bardzo silne i korzystne wibracje. Jednak myślę, że nie dla ciebie. Jesteś w białym szczycie 1 i czarnym szczycie 1, ponadto urodzeniowa ósemka. To będzie zbyt agresywne, zbyt przesycone jednolitą energią. Trudno coś dobrać tak aby było optymalne. W każdym razie, z jednej strony potrzebujesz silnej motywacji i dynamiki, która przecież jest obecna na sprawą urodzeniowej ósemki i jedynek. Teoretycznie dobre byłyby 3-8-11 ale z kolei piszesz że mam problem dwójkowy, więc odpada. 1-3-4 też nie za bardzo. A może pójść na miękko i dać ciepłe i komunikacyjne wibracje 3-6-9? Po uzupełnieniu szóstek i przy teoretycznie silnej drodze życia taki układ dobrze by harmonizował z drogą życia.
              Pozdrawiam
              • anniiia Re: prośba o pomoc w transformacji 10.02.11, 16:16
                Bardzo, bardzo dziękuję za odpowiedź. Czyli słusznie miałam wątpliwości co do tych jedynek! I ostanie już pytanie - czy 9/3/3 też by mogły być ewentualnie?
                • janus50 Re: prośba o pomoc w transformacji 10.02.11, 16:32
                  Witaj
                  9-3-3 albo 3-9-3 też bardzo dobre.
                  Pozdrawiam
                  • anniiia Re: prośba o pomoc w transformacji 10.02.11, 17:34
                    Bardzo dziękuję, że poświęcił mi Pan tyle czasu. Jestem ogromnie wdzięczna! To teraz będę myśleć jak tu najlepiej zadziałać i mam nadzieję, że przyniesie to miłe zmiany. Pozdrawiam serdecznie!
                    • anniiia Re: prośba o pomoc w transformacji 26.03.11, 19:19
                      Dzień dobry jeszcze raz, to znowu ja. Po wielu trudach i próbach dobrałam sobie pseudonim, żeby ustawić sobie imiona na 3/6/9, tak jak Pan proponował. Ta kombinacja bardzo mi się spodobała, jest miła, zrównoważona, artystyczna. Ale dziś jeszcze raz wyliczyłam sobie białe i czarne szczyty, bo zagubiłam gdzieś poprzednie obliczenia, i zobaczyłam, że w czarnym szczycie mam 6 i czwartym białym szczycie również 6. Ręce mi opadły, bo zapamiętałam z Forum, że nie można powtarzać liczb z czarnych szczytów w wibracjach osobistych. Mnie dodatkowo brakuje 6 w imionach (uzupełniłam ten brak w pseudonimie). No i teraz nie wiem, czy mogę się trzymać 3/6/9 czy raczej nie? A dodam, że wszelakie problemy rodzinne to rzecz dobrze mi znana, co potwierdzałoby i brak 6 i ten czarny szczyt. Pozdrawiam serdecznie. Ania
                      • janus50 Re: prośba o pomoc w transformacji 27.03.11, 17:15
                        Witaj ponownie
                        3-6-9 to korzystne wibracje własne dla twojej drogi życia. Co do czarnego szczytu sześć to występuje on tylko w drugim czarnym szczycie, więc jego aktywność należy do przeszłości.
                        Zdaje się że popełniłaś błąd w obliczeniach. Przy rozpisywaniu daty na linii bazowej powinno być u ciebie, jako urodzonej 2-7-1970, zapisane 7 - - 2 - - 1970.
                        Uważam że może bez obaw pracować z 3-6-9.
                        Pozdrawiam
                        • anniiia Re: prośba o pomoc w transformacji 27.03.11, 18:29
                          Bardzo dziękuję za odpowiedź. Ja wyliczałam własnie z takiego schematu, jak Pan napisał, dlatego czwarty szczyt też wyszedł mi 6, dodałam pierwszy i trzeci cykl 7+1970/8=15/6. Dlatego się zastanawiałam nad tą szóstką. Chyba, że w ogóle coś pokręciłam?
                          • janus50 Re: prośba o pomoc w transformacji 27.03.11, 20:45
                            Witaj ponownie
                            Czarne szczyty obliczamy [b]odejmując[b] a nie dodając. Odejmujemy zawsze mniejszy składnik od większego. Dodawanie pokaże oczywiście nieprawidłowy wynik.
                            Pozdrawiam
    • mieszko.l [...] 05.04.11, 17:52
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka