22.02.11, 12:26
Muammar Kadafi urodzony 13-9-1942 okazuje się również, jak wielu dyktatorów, urodzeniową jedenastką. Stalin, Hitler, Mussolini to również jedenastki. Co by było gdyby Jarosław Kaczyński uzyskał władzę absolutną??? - jest również jedenastką.
Obserwuj wątek
    • alte_seele Re: Kadafi 22.02.11, 16:22

janusie50, 11 w drodze życia to nie jedyna wibracja w portrecie...tak jak już wcześniej pisałam, nie jestem zwolenniczką Jarosława Kaczyńskiego (ani żadnego innego polityka), bo ma on wady, jak każdy, ale porównywanie go do zbrodniarzy to już przejaw jakiejś totalnej obsesji na jego punkcie i wyjątkowej niechęci, żeby nie powiedzieć nienawiści...to smutne...
      • jarivo Re: Kadafi 22.02.11, 17:41
        Nie masz wrażenia, że Kaczyński nie powiela "osiągnięć" ludzi z tej grupy tylko dlatego, że nie ma takiej możliwości? Moim zdaniem lęki przed tym, co mógłby zrobić mając większą władzę, są uzasadnione. To jego potencjał i zapędy nasuwają takie, a nie inne porównania.

Kadafi ma teraz dodatkowo 2 w czarnym szczycie. Obecnie w 8 roku osobistym, czyli możliwe konfrontacje z kategorią władzy i podporządkowania wink
      • janus50 Re: Kadafi 22.02.11, 19:09
        Droga Duszyczko
        Mój wpis nie wynika ze stanu moich emocji w kontekście Jarosława Kaczyńskiego. Nie jestem jego zwolennikiem, jednak do nienawiści to bardzo daleko. Chciałem jedynie pokazać, jak bardzo cienka jest granica pomiędzy normalnością i szaleństwem, dobrem i złem, akceptacją i jej brakiem, ambicjami politycznymi i politycznym terrorem. Przejrzyj biografie wspomnianych oprawców, zobaczysz wówczas jak bardzo normalni wydawali się gdy nie mieli pełni władzy. Jacy byli poprawni a nawet przykładni. To właśnie istota jedenastki, która w poszukiwaniu harmonii sięga po skrajności i kładzie je na wadze swojego sumienia, próbując odnaleźć element je wiążący. Łatwo można pociągnąć paralele pomiędzy tym co robili wspomniani tyrani a tym co próbował robić J.K, gdy postanowił budować IV RP. Oczywiście skala nie ta sama, jednak atmosfera ciągłych podejrzeń, spisków, układów, ukrytych wrogów, zmów - czy nie widzisz podobieństwa?
        Mój wpis to tylko próba analitycznego wglądu w oparciu o wiedzę numerologiczną, nic ponadto.
        Pozdrawiam serdecznie
    • niulinka Re: Kadafi 24.02.11, 22:02
      Hitler urodził się przecież 20.04.1889, więc jest to niemożliwe, aby był 11, bo z tej daty wychodzi 5. Stalina data urodzenia nie została oficjalnie potwierdzona, źródła podają najczęściej 18.12.1878, więc jest 9. Tylko Mussolini jest 11, bo urodził się 29.07.1883. No i oczywiście Jarosław Kaczyński równieżjest 11 z daty 18.06.1949.
      Chyba, że Pan inaczej liczy ich daty urodzenia. To przepraszam za uwagę.
      Pozdrawiam.
      • janus50 Re: niulinka 25.02.11, 16:41
        Witaj
        Bardzo słuszna uwaga z twojej strony. Adolf Hitler ma jedenastkę w aspekcie zewnętrznym wibracji własnych, nie posiadał drugiego imienia. Podobnie Stalin. Tutaj posiłkowałem się wartościami numerologicznymi dla cyrylicy, ponadto odnalazłem taką informację na rosyjskiej stronie o numerologii.
        Pozdrawiam i zachęcam do zgłaszania kolejnych wątpliwości.
        • alte_seele Re: niulinka 25.02.11, 18:42

ja również w wibracjach pierwotnych w realizacji zewnętrznej mam 11...hm..gdybym tylko miała władzę absolutną...wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka