24.02.11, 18:15
Witam p. Januszu,
czy mógłby pan obliczyc kiedy mam lata pustki? I czy one w działaniu są podobne do 9 roku osobistego? 25.3.1978
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: zapytanie 28.02.11, 13:08
      Witaj
      Obliczanie lat pustki to proces skomplikowany. Wywodzi się z astrologii i numerologii chińskiej. Proces obliczania jest oparty na kilku tabelach, których nie posiadam, więc trudno mi powiedzieć jak to się liczy. Mam jednak program, ściągnięty ze strony www.delemme.com/index.html , który jest bardzo wiarygodny i daje wyliczenia zgodne z tymi opartymi na tabelach. Możesz ten program ściągnąć w wersji testowej na jakiś czas, później trzeba zapłacić, tak jak ja to zrobiłem.
      Twoje lata pustki to:
      ostatnie 2002 do 2004
      kolejne 2014 do 2016; 2026 - 2028
      Lata pustki nie są tożsame z rokiem dziewięć. Rok dziewięć przynosi konieczność przeprowadzenia bilansu, rozliczenia, usunięcia blokujących rozwój powiązań.
      Lata pustki to jakby spowolnienie energii, nasze działania, szczególnie te rozpoczynana w latach pustki, są po prostu słabe, bez wielkich szans na rozwój.
      Pozdrawiam

Pozdrawiam
      • janus50 Re: zapytanie 28.02.11, 13:15
        Zapomniałem dodać że - Zawsze od lutego roku zaczynającego do lutego roku kończącego.
        Pozdrawiam
        • baudic Re: zapytanie 28.02.11, 14:45
          dziękuję za odpowiedź, własnie sciągam program smile
          a kończą się te lata na poczatku lutego, czy wraz z jego koncem?
          pozdrawiam
          • janus50 Re: zapytanie 28.02.11, 15:04
            Witaj ponownie
            Jest to dość różnie, czasem kończą się pod koniec stycznia czasem w lutym. Dokładne wskazania dla każdego roku kalendarzowego znajdziesz w nieodpłatnym programiku, który znajdziesz tutaj.
            programy.onet.pl/44,65,10795,,,CCTKalendarz_1.3.1a,programy.html
            Ja również z niego korzystam.
            Jest bardzo pożyteczny, pokazuje również fazy księżyca i mnóstwo innych przydatnych drobiazgów.
            Pozdrawiam
      • lila_blu Re: zapytanie 28.04.11, 21:23
        witam, ściągnęłam ten program, ale nie wiem, gdzie tu są pokazane lata pustki ....
        • janus50 Re: zapytanie 28.04.11, 21:35
          Witaj
          Podałem dwa programy. Jeden, który m.in pokazuje lata pustki oraz drugi, który jest kalendarzem i pokazuje również lata kalendarza chińskiego oraz ich dokładny czas trwania.
          Ten drugi jest tylko pomocniczy.
          W pierwszym programie po wprowadzeniu danych otwiera się okno z opisem, gdzie po prawej stronie masz rozmaite ikony. Po kliknięciu na ikonę Emptines (ikona z balonikami) w oknie tekstowym po lewej otrzymujesz opis w języku angielskim. Kluczowym tutaj jest akapit: Your first emptines period.... dalej jest określone po angielsku np. Dragon - czyli smok.
          Tutaj przydatny jest drugi programik, który pokaże ci kiedy jest rok smoka i to będzie rok zaczynający dwa lata pustki. Pokazuje również dokładny dzień rozpoczęcia roku np. smoka. Jest to zawsze w lutym. Dokładny dzień zależy od znaku, czyli czy jest to np. rok szczura czy też psa itp.
          Pozdrawiam
    • ewela5445 Re: zapytanie 08.06.11, 22:11
      Miałabym prośbę mógłby ktoś mi wyliczyć te lata pustki?? Próbowałam za pomocą tego programu ale nic z niego nie zrozumiałam sad 28.01.1986 Z góry dziękuję
      • janus50 Re: zapytanie 09.06.11, 12:08
        Witaj
        Lata pustki dla daty urodzenia 28-1-1986 to:
        Minione 1994-1996; 2006-2008
        Kolejne 2018-2020; 2030-2032 itd.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka