19.03.11, 11:09
Witam panie Januszu,mój syn w maju przystępuje do bierzmowania i jak dla każdego rodzica ważne jest szczęście dziecka ur.26.09.94.A-5,D-1,I-2,J-1,K-1,M-1,N-1,O-1,R-2,S-1,T-1,U-1,W-1,czy Grzegorz jest właściwym imieniem,z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba. 20.03.11, 16:43
      Witaj
      Twój syn ma aktualnie wibracje własne o wartości 5-6-11/2. Nie są one jakoś wyjątkowo korzystne ale też nie są niekorzystne, trochę niejakie. Jest w nich duża sprzeczność pomiędzy piątką oraz szóstką i dwójką, piątka jest antytezą szóstki i dwójki, pozostaje w dużym konflikcie z nimi. Ma również braki wibracji 7 i 8, co oznacza, że nie ma w jego imionach i nazwisku liter, które wyrażają brakujące wibracje, czyli G, P i Y dla siódemki oraz H, Q i Z dla ósemki. Braki takie mogą przynosić jakieś dysfunkcje w sferze za którą brakujące wibracje odpowiadają. Siódemka to wibracja odpowiedzialna m.in za umiejętność przyswajania informacji czy uczenie się co dla młodego człowieka jest istotne. Ósemka odpowiada za sferę finansów i pomnażania dóbr materialnych, daje również siłę przebicia i poczucie wartości własne, tutaj zatem mogą pojawiać się utrudnienia, szczególnie że przebywa on aktualnie w szczycie 8.
      Imię Grzegorz doskonale uzupełnia brakującą siódemkę i ósemkę, niestety, daje trudne wibracje własne o wartości 7-9-7, to mocno zamykający układ, który może przynosić straty osobiste.
      Dlatego uważam, że nie będzie to dla niego korzystne i warto byłoby pomyśleć o innym imieniu.
      Pozdrawiam
      • fredzia170 Re: Prośba. 23.03.11, 13:21
        Witam panie Januszu,dziękuje za odpowiedz 3-9-3 to są wibracje lepsze,pozdrawiam.
        • janus50 Re: Prośba. 27.03.11, 16:53
          Witaj
          3-9-3 są zdecydowanie lepsze, należą do korzystnych i generalnie do 41 roku życia powinny się dobrze sprawdzić gdyż droga życia twojego syna jest zapełniona dość twardymi wibracjami. Pewnym problemem jest trójka w drugim czarnym szczycie, która może kaleczyć te dwie trójki w wibracjach własnych.
          Jest to pewien kompromis, bo w gruncie rzeczy żadne z uważanych za korzystne wibracji własnych nie są do końca optymalne dla tej drogi zycia.
          Pozdrawiam
          • fredzia170 Re: Prośba. 30.03.11, 13:56
            Bardzo pan pomógł ponieważ,w obecnej sytuacji nie stać nas na numerologa,życzę wszystkiego najlepszego.Jeszcze jedno pytanie wibracje własne nie mogą byc takie same jak wyzwania,a moga być takie same jak cykle lub droga życia,oczywiście jeśli nie sa karmiczne i np.Edyta 6-13-19 ma wibracje karmiczne ale z wszystkimi imionami i nazwiskami ma 1-9-1 i pytanie czy jedno imię ma też na nas wpływ.Pozdrawiam i dziękuje.
            • janus50 Re: Prośba. 02.04.11, 00:47
              Witaj pononwnie
              fredzia170 napisała:

> Bardzo pan pomógł ponieważ,w obecnej sytuacji nie stać nas na numerologa,życzę
              > wszystkiego najlepszego.
              Bardzo dziękuję, tobie i twoim bliskim życzę pięknego życia

> Jeszcze jedno pytanie wibracje własne nie mogą byc taki
              > e same jak wyzwania,
              Nie powinny być

> a moga być takie same jak cykle lub droga życia,oczywiście
              > jeśli nie sa karmiczne

Mogą powtarzać wibracje znajdujące się w drodze życia, pod warunkiem, że jakaś wibracja nie jest bardzo silnie zaakcentowana. Bo gdy urodzeniowa jedynka ma np. same cykle jeden, wówczas nie jest wskazane powtarzanie kolejnej jedynki w wibracjach własnych.

> i np.Edyta 6-13-19 ma wibracje karmiczne ale z wszystkim
              > i imionami i nazwiskami ma 1-9-1 i pytanie czy jedno imię ma też na nas wpływ.P
              > ozdrawiam i dziękuje.

Imię, szczególnie pierwsze ma oczywiście wpływ, jednak zawarte w nim liczby karmiczne nie mają wielkiego wpływu, nie mają mocy sprawczej, gdyż bierzemy pod uwagę wszystkie posiadane imiona i nazwiska. Liczby wynikające z sumy wszystkich samogłosek czy spółgłosek czy jednych i drugich razem mają fundamentalne znaczenie.
              Kiedy założymy hipotetyczną sytuację, że jakaś osoba posiada tylko i wyłącznie imię Edyta i nic poza tym, żadnego nazwiska, wtedy liczba karmiczna występująca w tym imieniu będzie miała istotne znaczenie.
              W normalnej sytuacji nie ma to większego znaczenia, w przeciwnym wypadku wszystkie Edyty zaharowały by się na śmierć, a tak przecież nie jest...
              Pozdrawiam
              • fredzia170 Re: Prośba. 04.04.11, 09:25
                Bardzo dziękuje za odpowiedz i za poświęcony czas,panie Januszu gdy 1jest 10,5 jest 7,9 jest 4,reszta po 1,czy to ma duże znaczenie,moja data 20.02.73.które wibracje lepsze 1-9-1,8-9-8,pozdrawiam życzę wszystkiego najlepszego.
                • janus50 Re: Prośba. 06.04.11, 17:25
                  Witaj
                  Twoja droga życia zapełniona jest wyłącznie wibracjami parzystymi, pasywnymi, do tego wszystkie cykle o wibracji dwa. Zdecydowanie wskazał bym na 1-9-1.
                  Pozdrawiam
                  • fredzia170 Re: Prośba. 07.04.11, 09:52
                    Panie Januszu bardzo dziękuje za odpowiedz myśle,że moje życie w koncu zmieni się gdy przyjme nowe imie obecnie mam wibracje 13\4-14\5-6.A mąż 11\2-13\4-6 i brak mu 4 i 2,szukam nowego imienia dla niego ,ale faktycznie nie jest łatwo gdy uzupełnie braki liter to znowu wibracje własne są karmiczne i tak w kółko.Jeszcze raz bardzo dziękuje,życzę wszystkiego najlepszego.
                    • janus50 Re: Prośba. 10.04.11, 16:58
                      Witaj
                      Podaj zawartość imion i nazwiska męża oraz datę urodzenia, może uda mi się coś znaleźć.
                      Pozdrawiam
                      • fredzia170 Re: Prośba. 11.04.11, 10:45
                        Jest pan człowiekiem o wielkim sercu bardzo dziękuje,A-4,C-1,E-2,F-1,I-2,J-1,K-2,Ł-1,N-1,O-1,P-1,R-1,S-2,W-2,Z-1.Data 12.01.67.pozdrawiam.
                        • janus50 Re: Prośba. 12.04.11, 00:46
                          Witaj
                          Dziękuję za miłe słowa. Z tym sercem to potwierdził mi jakiś czas temu kardiolog, powiedział: Panie, ja takim serduchem to bym czterech pacjentów obdzielił! smile
                          Co do twojego małżonka. Ma dość silną drogę życia, ale też jednocześnie mało stabilną, z energią rozproszoną, chwiejną, chaotyczną. Mimo to energia bardzo silna i nieco obawiałbym się dawać mu bardzo silnych i dynamicznych wibracji. Za sprawą braku dwójek i czwórek może mieć problem ze stabilnością w życiu, może doświadczać wciąż zmieniających się okoliczności, szczególnie że jest urodzeniową piątką. Z uwagi na aktualne wibracje własne 2/11-4/13-6, braki te mogą wzmagać uciążliwość tych wibracji.
                          Myślę, że jeśli tak właśnie się realizuje jak opisałem, wówczas uzupełnienie dwójek i czwórek plus wibracje dość stabilne i wyważone powinny być dla niego korzystne. Myślę tutaj o 3-8-11 lub 8-3-11.
                          Niestety nie ma szaleństwa w wyborze imion. Są jakieś starocie plus imiona angielskie.
                          Moje propozycje to: Dobromysł, Miligost i Millard. Mogę jeszcze poszukać w imionach greckich, galijskich i hebrajskich.
                          Pozdrawiam
                          • fredzia170 Re: Prośba. 12.04.11, 13:29
                            Ojej jak pan póżno chodzi spac.Bardzo dziękuje,te imiona są fajne tylko on jest 9,nie piątką,jeśli te wibracje własne zgadzają sie z jego drogą życia prosze nie szukać,dziękuje życzę wszystkiego najlepszego.
                            • janus50 Re: Prośba. 12.04.11, 17:04
                              Witaj ponownie
                              Schrzaniłem sprawę, źle odczytałem datę urodzenia. Oczy już nie te, dziś byłem u okulisty smile
                              Sprawa się ma inaczej, bo jest tak jak napisałaś oczywiście dziewiątką. Droga życia nie jest dynamiczna więc spokojnie można dać nawet 1-9-1 (9-1-1) albo 8-9-8 (9-8-8). 3-8-11 raczej nie.
                              Znalazłem takie imiona:
                              Tomasz, Tomisław, Milton, Miłowit, Witold, Zbroimir, Lubomysł, Lutomysł, Gotard.
                              Jeszcze raz bardzo przepraszam za pomyłkę!
                              Pozdrawiam
                              • fredzia170 Re: Prośba. 13.04.11, 14:43
                                Bardzo dziękuje,miłego życia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka