Dodaj do ulubionych

Janus - ogromna prosba o pomoc

11.04.11, 10:08
Witam serdecznie...
mam maly problem... nic a nic nie uklada mi sie w zyciu osobistym. Ciagle sie wszystko wali a ja... od jakiegos czasu juz sobie z tym nie radze. Wegetuje... ja juz nie zyje, ja po prostu funkcjonuje ale i to ograniczam do najwazniejszych funkcji zyciowych... czy moglby Pan zerknac czy ma to zwiazek z moja numerologia? Bede bardzo wdzieczna:

29 stycznia 1983 - imie Alicja, z bierzmowania Kinga, nazwisko - O, A, 2xS, L, E, K, W, Z

Z gory dziekuje za pomoc!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Janus - ogromna prosba o pomoc 16.04.11, 17:05
      Witaj
      Dla urodzeniowej 6/33 jaką jesteś, stworzenie trwałego, szczęśliwego związku i budowanie stabilnych relacji rodzinnych, realizowanie się na łonie rodziny, to niezwykle istotna sprawa. Tym bardziej bolesne jest, gdy na tym polu ponosi porażki. Droga życia z daty urodzenia w swoim aktualnym układzie jest sprzyjająca dla związku. Zdecydowanie gorzej jest z wibracjami własnymi z imion i nazwiska. Mają one wartość 6-5/14-2/11. Jest w nich zawarto ogromna sprzeczność, gdyż z jednej strony mamy w dążeniach duszy szóstkę, która podkreśla dążenia urodzeniowej 6/33 oraz 2/11 dążące do partnerstwa i harmonii, z drugiej jednak mamy trudną piątkę z karmiczną czternastką, która jest totalnym zaprzeczeniem zarówno szóstki jak i dwójki. Piątka ta może przyciągać do ciebie mężczyzn, którzy nie są zainteresowani trwałym związkiem a jedynie luźną relacją, bez zobowiązań. Często mogą być to mężczyźni uwikłani w inne związki. Ponadto brak jest tobie bardzo istotnych dla budowania trwałych relacji wibracji. Oznacza to, że nie masz w swoich imionach i nazwisku liter, które wyrażają brakujące wibracje. Brak jest tobie dwójek (B i T) oraz czwórek (D i M). Dwójki to partnerstwo i współpraca zaś czwórki to budowanie trwałych okoliczności życiowych. W tych sferach mogą pojawiać się zatem utrudnienia. Takie wibracje nadają się w moim przekonaniu do korekty numerologicznej.
      Pozdrawiam
      • kropek_1983 Re: Janus - ogromna prosba o pomoc 16.04.11, 21:05
        Bardzo Panu dziękuję za obszerną analizę. Jak w takim wypadku mogłabym dokonać korekty? Czy bez takiej zmiany mogę mieć już zawsze problemy w związkach??
        • janus50 Re: Janus - ogromna prosba o pomoc 19.04.11, 18:17
          Witaj ponownie
          W sprawie korekty, czyli transformacji numerologicznej, najlepiej zgłosić się do doświadczonego w tej materii numerologa.
          Czy będziesz miała problemy i czy zawsze, tego nie wie nikt. Numerologia wskazuje na prawdopodobieństwo, na określone tendencje i nie determinuje w sposób nieodwołalny wydarzeń.
          To tak jak z pytaniem, czy na oblodzonej drodze, gdy będę jechał na letnich oponach, na pewno będę miał wypadek. Nie można powiedzieć że na pewno tak, można jednak powiedzieć, że na zimowych oponach niebezpieczeństwo wypadku bedzie dużo mniejsze.
          Podobnie jest z twoimi wibracjami własnymi, one są letnimi oponami na zalodzonej drodze..
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka