Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! :)

22.05.11, 20:48
Witam, bardzo serdecznie proszę o pomoc. Otwieram drugi raz działalność, pierwsza upadła zanim się rozwinęła, a teraz chciałabym pomagać młodzieży, stąd pomysł na akademie. Urodziłam się 11 lipca 1985, czyli 5-ka, jeżeli chodzi o imię i nazwisko ma 13 liter (6imie)
A - 2
C - 1
E - 2
I - 4
L - 1
M - 1
N - 1
W - 1

Imię 31/4 Nazwisko 10 = 5 (również 5 z urodzenia)
gdyby pomogło coś 2 imię Anna i z bierzmowania Wiktoria
Bardzo serdecznie proszę o pomoc, chciałabym w końcu zrobić coś dobrego i mieć z tego pieniądze, tak więc:
1.czy liczba 2 dla nazwy jest odpowiednia? Skrótowa nazwa firmy to AMW czyli 1... Jeżeli nie to jaka powinna być?
2. jaka jest dobra liczba (podliczby) na datę założenia?
3. jaka powinna być liczba sumy nazwy firmy z datą?
Bardzo, bardzo będę wdzięczna kiss
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! : 23.05.11, 14:46
      Witaj ponownie
      Nazwę dla firmy rozpatrujemy w jej pełnym brzmieniu, tak jak to zostaje zapisane w dokumentach rejestrowych. Warto pamiętać, że nazwa zawsze jest zapisywana z imieniem i nazwiskiem właściciela/właścicieli, jeśli oczywiście jest to firma jednoosobowa czy spółka cywilna/jawna. Istotne jest przy tym, że urzędnik zapisuje dokładnie tak jak to zapisane jest w dowodzie osobistym, więc gdy masz dwa imiona w dowodzie, to dwa znajdą się w dokumentach.
      Korzystne wibracje nazwy to 1, 3 lub 8. Jeśli ma być to placówka pedagogiczna to trójka będzie bardzo korzystna, gdyż trójka to komunikacja.
      Podobnie jest z dniem rozpoczęcia działalności, który zostanie wpisany w dokumenty rejestrowe, tutaj uwaga, bo jest on ważniejszy od daty rejestracji, więc powinien być korzystny. Jeśli nazwa będzie na 3 wówczas pozostaje nam w gruncie rzeczy ósemka na wibrację dnia rozpoczęcia działalności. Nazwa + dzień rozpoczęcia działalności daje nam przeznaczenie. W tym przypadku otrzymamy przeznaczenie 2/11 co jest korzystne, bo dwójka to pedagog oczywiście. Nie dawałby dwójki w nazwie, może to przynosić brak siły przebicia, brak rozmachu.
      Pozdrawiam
      • amavel85 Re: Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! : 24.05.11, 03:49
        Bardzo dziękuję za tak szybką i dokładną odpowiedź.
        Jeżeli nie byłoby to problemem, chciałabym zadać jeszcze kilka pytań:
        1. Działam jako jednoosobowa działalność gosp. ustawiłam nazwę firmy biorąc za Pana radą pod uwagę nazwę i moje dane imion i nazwiska z dowodu, dzięki czemu powstała "3-ka" i tak kolejno tworzą: 27+20+54+47 + 31+12+37= 228 = 3, czy to dobry układ?
        2. Czy znajduję się w dobrym roku osobistym i co on oznacza dla moich działań?
        11.07.1985 .... 11.07.2011 = 13 = 4? (nie wiem czy dobrze obliczyłam)
        3. Chciałbym ustawić datę rejestracji na 8-kę, jedyna możliwość w moim pierwszym miesiącu osobistym ( rok 4 + czerwiec 6) = 1, to 16.06.2011=8, 25.06.2011 =8, ale obawiam się, że mogę nie zdążyć i kolejna okazja będzie w moim 2 miesiącu osobistym, czyli 06.07.2011=8, czy zwracać uwagę na takie szczegóły?
        4. Martwi mnie troszkę przeznaczenie które otrzymamy 2/11, ponieważ wiele osób mających 2 w przeznaczeniu, nie utrzymywało płynności finansowej. Wiary jednak dodaje mi znaczenie tej wibracji - pedagog, więc powinno być sukcesywnie smile
        5. Moje P's. Jeżeli nie byłoby to nadużycie Pana życzliwości chciałabym jeszcze zapytać o związek:
        on: I - imie 6/24, II imie Grzegorz 5/59 i nazwisko 5/23, ur. 12.09.1987 = 1
        ja: I - imie 4/31, II imię Anna 3/12 i nazwisko 1/37, ur. 11.07.1985 = 5

Jejku, sama jestem zaskoczona ilością pytań, jednak zaryzykuje i jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas smile Pozdrawiam serdecznie smile
        • janus50 Re: Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! : 24.05.11, 15:41
          Witaj ponownie
          amavel85 napisała:

> Jeżeli nie byłoby to problemem, chciałabym zadać jeszcze kilka pytań:
          > 1. Działam jako jednoosobowa działalność gosp. ustawiłam nazwę firmy biorąc za
          > Pana radą pod uwagę nazwę i moje dane imion i nazwiska z dowodu, dzięki czemu p
          > owstała "3-ka" i tak kolejno tworzą: 27+20+54+47 + 31+12+37= 228 = 3, czy to
          > dobry układ?
          To dobry układ
          > 2. Czy znajduję się w dobrym roku osobistym i co on oznacza dla moich działań?
          > 11.07.1985 .... 11.07.2011 = 13 = 4? (nie wiem czy dobrze obliczyłam)
          Dobrze obliczyłaś, trzynastka uważana jest za liczbę przynoszącą konieczność konfrontacji z doświadczeniem ciężkiej pracy, jednak ma jedną ogromną zaletę, zawsze przynosi trwałe materialne osiągnięcia, są one zwykle okupione pracą mozolną i ponad siły, aczkolwiek, gdy zaangażujemy się z pełną mocą, bedzie to w dłuższej perspektywie korzystne.

> 3. Chciałbym ustawić datę rejestracji na 8-kę, jedyna możliwość w moim pierwszy
          > m miesiącu osobistym ( rok 4 + czerwiec 6) = 1, to 16.06.2011=8, 25.06.2011 =8,
          > ale obawiam się, że mogę nie zdążyć i kolejna okazja będzie w moim 2 miesiącu
          > osobistym, czyli 06.07.2011=8, czy zwracać uwagę na takie szczegóły?
          Należy unikać MO o wibracji 9, pozostałe są korzystne lub neutralne. Miesiąc 2 doskonały na załatwianie spraw urzędowych.

> 4. Martwi mnie troszkę przeznaczenie które otrzymamy 2/11, ponieważ wiele osób
          > mających 2 w przeznaczeniu, nie utrzymywało płynności finansowej. Wiary jednak
          > dodaje mi znaczenie tej wibracji - pedagog, więc powinno być sukcesywnie smile
          Dwójka to także wibracja księgowych, daje talenty w zarządzaniu finansami, nie jest sama z siebie szczególnie stymulująca względem pomnażania, daje jednak dobre wyczucie księgowe.
          Ponadto, nie ma możliwości ustawić firmy numerologicznie tak, aby wszystkie trzy elementy były perfekcyjne. Gdzieś trzeba iść na kompromis i wstawić wibrację nie do końca biznesową, tak jak w tym przypadku 2/11.

> 5. Moje P's. Jeżeli nie byłoby to nadużycie Pana życzliwości chciałabym jeszcze
          > zapytać o związek:
          > on: I - imie 6/24, II imie Grzegorz 5/59 i nazwisko 5/23, ur. 12.09.1987 = 1
          > ja: I - imie 4/31, II imię Anna 3/12 i nazwisko 1/37, ur. 11.07.1985 = 5
          Aby zinterpretować wibracje własne niezbędna jest zawartość, czyli podanie ilości liter występujących w imionach i nazwiskach, np. na zasadzie A - 3 razy, B - 1 raz, C - 1 raz itd.
          Pozdrawiam

• amavel85 Re: Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! : 24.05.11, 16:41
            Re: >> 5. Moje P's. Jeżeli nie byłoby to nadużycie Pana życzliwości chciałabym jeszcze
            zapytać o związek:
            on: I - imie 6/24, II imie Grzegorz 5/59 i nazwisko 5/23, ur. 12.09.1987
            ja: I - imie 4/31, II imię Anna 3/12 i nazwisko 1/37, ur. 11.07.1985

> Aby zinterpretować wibracje własne niezbędna jest zawartość, czyli podanie iloś
            > ci liter występujących w imionach i nazwiskach, np. na zasadzie A - 3 razy, B -
            > 1 raz, C - 1 raz itd.
            > Pozdrawiam

A więc ja 11.07.1985
            biorąc pod uwagę samo imię i nazwisko
            A - 2
            C - 1
            E - 2
            I - 4
            L - 1
            M - 1
            N - 1
            W - 1 - razem 13 liter
            biorąc pod uwagę imiona i nazwisko z dowodu
            A - 4
            C - 1
            E - 2
            I - 4
            L - 1
            M - 1
            N - 3
            W - 1
            Czyli 17 liter

On 12.09.1987
            biorąc pod uwagę samo imię i nazwisko
            A - 3
            C - 1
            D - 1
            I - 2
            M - 1
            N - 1
            P - 1
            U - 1 - razem 11 liter
            biorąc pod uwagę imiona i nazwisko z dowodu:
            A - 3
            C - 1
            D - 1
            E - 1
            G - 2
            I - 2
            M - 1
            N - 1
            O - 1
            P - 1
            R - 2
            U - 1
            Z - 2
            Razem 19 liter

Chciałam zaznaczyć, że w jego przypadku nastąpiła zmiana nazwiska na obecne czyli:
            A - 1
            C - 1
            I - 1
            P - 1
            U - 1

a poprzednie to (zmiana nastąpiła w 2006roku)
            A - 1
            E -1
            G - 1
            R - 1
            T - 1
            Z - 1

Chciałabym dowiedzieć się czegoś na temat naszego związku, no i oczywiście osobno na temat mój, oraz tego człowieka smile

P.S. Serdecznie dziękuję, jeszcze nie spotkałam się z tak niesamowicie szybką odpowiedzią....Dziękuję smile
            • janus50 Re: Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! : 25.05.11, 12:50
              Witaj
              Bardzo ładnie to wszystko rozpisałaś, jednak musimy wprowadzić jakiś porządek w tym wszystkim, bo trochę się gubię. Nie musisz rozpisywać jak było przed i po i jak jest w dowodzie itp. Po prostu - wszystkie posiadane imiona (pierwsze, drugie, bierzmowanie) oraz nazwiska (rodowe, aktualnie posiadane, jak również nazwiska, które były pozyskane w wyniku związku małżeńskiego - nawet jeśli po jakimś czasie zostały usunięte z dokumentów). To wszystko może być spisane w jednym bloku, oczywiście dla każdej osoby osobno.
              Pozdrawiam
              • amavel85 Re: Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! : 25.05.11, 13:23
                JA: A więc biorąc pod uwagę wszystkie imiona(pierwsze, drugie i z bierzmowania) i nazwisko( tylko jedno posiadam):
                A - 5
                C - 1
                E - 2
                I - 6
                K - 1
                L - 1
                M - 1
                N - 3
                O - 1
                R - 1
                T - 1
                W - 2
                Razem 25 liter I imię -6 liter, II imię - 4 litery, III imię (bierzmowanie) - 8 liter, nazwisko - 7 liter
                ur. 11.07.1985

ON: Biorąc pod uwagę imiona (I, II i z bierzmowania), oraz nazwiska (obecne i usunięte z dokumentów)

A - 4
                C - 1
                D - 1
                E - 2
                G - 3
                I - 2
                M - 2
                N - 2
                O - 2
                P - 1
                R - 3
                S - 1
                T - 1
                U - 1
                Y - 1
                Z - 4

Razem 31 liter: I imię - 6liter, II imię - 8 liter, III imię (bierzmowanie) - 6 liter, nazwisko obecne - 5 liter, nazwisko poprzednie (wymazane) - 6 liter

ur. 12.09.1987r.

Chciałabym dowiedzieć się czegoś na temat naszego związku, no i oczywiście osobno na temat mój, oraz tego człowieka smilesmilesmile
                • janus50 Re: Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! : 25.05.11, 16:57
                  Witaj ponownie
                  Jeśli chodzi o ciebie - jesteś urodzeniową piątką, aktualnie w pierwszym szczycie 9 do 31 roku życia, pierwszym cyklu siedem do 32 roku zycia. Układ ten, za sprawą dziewiątki, może sprawiać, że jesteś obligowana przez życie do oddawania swojej energii innym. Może to się realizować poprzez inspirację do prowadzenia szkoły, bo w końcu dziewiątka to także nauczyciel a siódemka w pierwszym cyklu wskazuje na zamiłowanie do pozyskiwania wiedzy, ale także do jej rozpowszechniania oraz o dążeniach do realizowania się w szkolnictwie. Dziewiątka może jednak przynosić straty osobiste i powodować np. problemy w związkach czy też w relacjach z bliskimi. Siódemka z dziewiątką nie tworzą układu stymulującego pomnażanie dóbr materialnych, raczej bardziej wskazują na wartości powiązane ze sferą ducha. W kontekście z urodzeniową piątką, (która zresztą należy do doskonałych handlowców), oraz czarnym szczytem o wibracji pięć, mamy konstelację dość rozchwianą, niestabilną, o charakterze nietrwałym.
                  Twoje wibracje własne powinny być zatem bardzo silne i stabilne, aby mieć możliwości skutecznego przezwyciężania wszelkich utrudnień wynikających z drogi życia. Nie są jednak takie. Ich wartość wynosi 3-3-6 co ponownie wskazuje na talenty w sferze komunikacji i również pedagogiki, jednak, mimo że nie są to jakieś niekorzystne wibracje, są dla twojej drogi zbyt słabe. Może być tak, że za sprawą trójek jesteś nieco rozproszona, powierzchowna i niefrasobliwa. Z całą pewnością nie są to wibracje człowieka interesu. Brak jest tobie także dwóch wibracji w imionach i nazwisku, czyli liter, które wyrażają brakujące wibracje. Masz brak siódemki (litery G, P oraz Y), która odpowiada za sferę duchową, ale także umiejętność analizy, pozyskiwania wiedzy. Brak ten sprzyja więc rozproszeniu i działaniom niekonsekwentnym. Kolejnym brakiem jest ósemka (H, Q i Z) To sfera finansów i pomnażania więc bardzo istotna dla ciebie w kontekście twoich planów. Brak ten może powodować pewną nieudolność w działaniach finansowych, jakieś utrudnienia w sferze materialnej.
                  Konkludując - wibracje własne nie są optymalne i nie są wsparciem dla drogi życia z daty urodzenia.
                  cdn..
                  • amavel85 Re: Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! : 25.05.11, 21:13
                    Zgadza się w 100% wszystko co dotknę nie ma siły przebicia, nie dokańczam, przerywam, albo po prostu napotykam przeszkody nie do pokonania i tak wychodzi, że ani sfera zawodowa, nauki, pieniędzy, czy miłości po prostu mi nie wychodzi, przez co trudno mówić o zadowoleniu z życia. Najbardziej denerwuje mnie właśnie ta "powierzchowność i niekonsekwencja" heh, dlatego bardzo mocno zastanawiam się nad zmianą portretu numerologicznego ... bardzo mi zależy na przychodach z mojej działalności, dobrej opinii, oraz miłości, więc coś z tym trzeba zrobić...
                  • amavel85 Re: Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! : 27.05.11, 16:17
                    mogłabym prosić o cdn... smile
                • janus50 Re: Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! : 29.05.11, 17:45
                  Witaj ponownie
                  > ur. 12.09.1987r.
                  Jest urodzeniową jedynką w pierwszym cyklu 9, który trwać będzie do 27 roku życia oraz pierwszym szczycie 3, który będzie trwał do 35 roku życia. Wskazuje na osobę towarzyską, lubianą przez przyjaciół i znajomych, dobrze czującą się pośród ludzi. Mimo urodzeniowej jedynki może odkładać wszystko na później, przedkładając przyjemności życia ponad obowiązki. Może posiadać pewne talenty artystyczne i wrażliwość na piękno i sztukę, choć pierwszy czarny szczyt 6 może skutecznie ograniczać takie uzdolnienia. Ten czarny szczyt może przynosić również chęć dominowania w związku, przekonanie o posiadaniu racji w każdej kwestii, w życiu rodzinnym może mieć tendencje do terroryzowania najbliższych. Ten czarny szczyt może na dłuższą metę być zarzewiem konfliktu pomiędzy wami, gdyż ty, jako urodzeniowa piątka, raczej nie pozwolisz sobą dyrygować.
                  Jego wibracje własne mają wartość 9-7-7/16 i są to bardzo trudne wibracje własne. Karmiczna szesnastka może przynosić porażki w dążeniach oraz problemy w związkach. Może być też odbierany jako osoba chłodna i nieprzystępna, co kłóci się zdecydowanie z jego pierwszym cyklem i szczytem. Paradoksalnie jednak, takie wibracje własne, z uwagi na dwie siódemki, tworzą harmonię zarówno z twoją urodzeniową piątką jaki i twoim pierwszym cyklem siedem.
                  Związek raczej nie trwały. Z biegiem czasu mogą się pojawiać coraz bardziej widoczne różnice pomiędzy wami, mogą one powodować konflikty i napięcia.
                  W skali 10 punktowej dałbym takiemu związkowi 4-5 punktów.
                  Pozdrawiam
      • instalar Re: Prośba o interpretację nazwy szkoły PLIS!!! : 24.05.11, 15:14
        WItam
        Ja miałam z pełnej nazwy ( bez daty ) 2/11 właśnie i nie działo się dobrze. Często ktoś wychodził mi naprzeciw, cos się komuś nie podobało, stawiano mi dziwne oczekiwania, straszono, atakowano. Teraz mam 8 i jest poprsotu jakby spokojniej, ludzie którzy wczesniej mnie atakowali stali się pokorniejsi.
        • janus50 Re: instalar 25.05.11, 12:42
          Witaj
          W tym przypadku mamy zasadniczą różnicę, bo 2/11 występuje w przeznaczeniu a nie w nazwie. W nazwie oczywiście 2/11 nie jest korzystne. Ponadto należy pamiętać, że ustawiając wibracje firmy, nie możemy liczyć na to, że korzystne wibracje będą pracować za nas, są jedynie narzędziem, którym my musimy pracować.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka