Dodaj do ulubionych

Rok osobisty 13/4

06.06.11, 02:14
Witam Pana

Panie Januszu obecnie przebywam do września 2011r , w roku własnym 13/4 oj dał mi po tyłku...Prowadzę własną działalność gospodarczą od listopada nie biorę żadnych profitów, a pracowałam jak trzeba było nawet po 12 godzin i dłużej . Różne niespodzianki po drodze mnie spotykały np. nie planowane wydatki,kontrole,częste wizyty w urzędach,jakieś spory itd. ciężko było. Ale nie poddawałam się zaryzykowałam , zwiększyłam zatrudnienie i wprowadziłam drugą zmianę(obecnie zatrudniam ok.20 osób) wszyscy wynagrodzenie otrzymują regularnie.Zobowiązania regulowałam i reguluję na bieżąco,a ja zaciągnęłam jeszcze bardziej pasa,zero rozrywek,spotkań towarzyskich,kupuję tylko artykuły pierwszej potrzeby no i wkładam dużo wysiłku w pracę.
Zawsze byłam osobą bardzo towarzyską ,mam mnóstwo znajomych, uwielbiam ludzi i mam nadzieję,że w roku osobistym 5 to nadrobię smile

Od połowy maja zauważyłam,że czwórka ( 13/4) zaczęła odpuszczać.Firma zaczęła przynosić dochody.Kontakty handlowe, które próbowałam nawiązać od grudnia bezskutecznie , teraz dopiero przynoszą żniwo.Wiele problemów innych (finansowych) nie oczekiwanie, same na moją korzyść zostały rozwiązane.
Panie Januszu co jest grane przecież rok osobisty cztery powinien mnie gnębić aż do września? Przyzwyczaiłam się do pracy za darmo i boję się korzystać z własnych ciężko zarobionych pieniędzy.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Rok osobisty 13/4 06.06.11, 14:40
      Witaj
      Nie ma wibracji wyłącznie korzystnych lub wyłącznie niekorzystnych. Nawet karmiczna trzynastka może nam przynosić korzyści. Jednak nakłada na nas określone lekcje, ty wypełniłaś je wzorowo, podjęłaś wyzwanie i wygrałaś. Twój opis można by zamieszczać w podręcznikach do numerologii. Postąpiłaś zgodnie z wymaganiami trzynastki, podjęłaś zmaganie z przeciwnościami losu, rozpoznałaś je właściwie i zastosowałaś odpowiednie działania. Tak właśnie działa trzynastka, nakłada ograniczenia, nakazuje skupienie się na konkretnym, ściśle określonym obszarze działań i poprzez mozolny i często ponad siły wysiłek, pozwala piąć się powoli w górę. W zamian za to daje cie trwałe i stabilne osiągnięcia, które pozostaną na zawsze.
      Pozdrawiam serdecznie!
      • donbas Re: Rok osobisty 13/4 06.06.11, 20:30
        Oj Janus - te slowa to miód i mleko na moje "zgnębione" serducho. Jestem w cyklu 4/13 i dwie karmiczne liczby w portrecie. Z dania urodzenia tez 13- ale staram sie jak moge pokonując pietrzace się od lat problemy a teraz nowe wyzwanie z ktorego mam nadzieje wywiązuję sie znakomicie. Też zero profitow ale praca o jakiej zawsze marzyłam. Twoje wyjasnienie dzialania 4/13 jest więc dla mnie jak balsam.
        • janus50 Re: donbas 06.06.11, 21:16
          Witaj
          Wiem co mówię, byłem w pierwszym szczycie 4/13 i życie mi nieźle dało w kość, ale warto było tyrać po 16 godzin dziennie, wiele mi to dało i to niekoniecznie w wymiarze materialnym.
          Pozdrawiam serdecznie
      • 2-alex numerologia 17.07.11, 21:29
        Witam Pana ,,,, bardzo chcialabym Pana prosic o podanie dobrej literatury na temat numerolgi zarowno polskiej jak i zagranicznej ... jak rowniez literatury na temat zmian transformacji ...

bardzo dziekuje za pomoc i pozdrawiam licze na Panska pomoc
        • janus50 Re: numerologia 17.07.11, 23:21
          Witaj
          Z polskojęzycznych podręczników poleciłbym zdecydowanie książkę Pani Czarmińskiej. Najlepsze podręczniki to jednak te pochodzące z rynku amerykańskiego. Tam się właśnie narodziła współczesna numerologia. Florence Campbell, Juno Jordan, Kevin Avery, Matthew Goodwin to ikony współczesnej numerologii.
          Nie sądzę by można było znaleźć jakieś pozycje książkowe dotyczące transformacji numerologicznej. To wiedza bardzo zaawansowana, zdobywana w głównej mierze poprzez osobistą praktykę.
          Pozdrawiam
    • porucznikowa Re Do Donbas 08.06.11, 02:44
      Witam
      To nie jest tak,że w roku osobistym 13/4 stałam się matką Teresą. Przypadkowo zachorowałam w roku własnym 3(przeziębienie) i strasznie się nudziłam.Zaczęłam hulać z nudów po internecie i trafiam na forum Pana Janusza. Bardzo mnie Jego wypowiedzi zainteresowały. Kupiłam kilka książek i obserwowałam forum.Wiele się nauczyłam.
      Zauważyłam,że mam brak 4 w wibracjach własnych i jednocześnie wyliczyłam,że wchodzę za kilka miesięcy w rok osobisty 13/4 i wiedziałam ,ze rok 13/4 prezentów nie rozdaje .Pan Janusz bardzo często się wypowiada i wypowiadał jakie mogą być skutki braku.
      Skontaktowałam się z numerologiem zrobiłam analizę mojej drogi życia i zmieniłam wibracje własne na korzystne dla mojej drogi życia i uzupełniłam braki. W pierwszej kolejności porządek zrobiłam ze sobą i przyznaje , inaczej zaczęłam postrzegać świat.
      Kończąc droga Donbas życzę Ci żeby ta trójeczka w białym szczycie dała Ci dużo radości ,ale z twoich wątków wynika że masz braki 2,6 no i dość trudne wibracje własne1-13/4-5/14.Może warto się zastanowić nad zmianą .Ale oczywiście decyzja należy do Ciebie.
      Pozdrawiam
      • donbas Re: Re Do Donbas 11.06.11, 22:22
        porucznikowa napisała:

> Kończąc droga Donbas życzę Ci żeby ta trójeczka w białym szczycie dała Ci dużo
        > radości ,ale z twoich wątków wynika że masz braki 2,6 no i dość trudne wibracje
        > własne1-13/4-5/14.Może warto się zastanowić nad zmianą .Ale oczywiście decyzja
        > należy do Ciebie.
        > Pozdrawiam
        ------------------------------------------
        Tak - wiem, że mam braki 2-ki ale tyle lat przeżyłam więc nie będę uzupełniać jej braku bo i po co? Może związkowo nie było najlepiej ale długoletni staly związek był i jest nadal, więc chyba nie ma potrzeby nic zmieniac w tej chwili.
        Odkąd zajęłam się astro i przez rok analizowałam swój horoskop ( każdy jego aspekt) odpowiadając sobie na pytania, których nigdy wcześniej bym sobie nie zadała, to pracuję nad tymi rzeczami, które muszę przepracować. Potem jeszcze było parę pytań do Janusa i przy okazji jakby coś tam z numerologii "liznęlam".
        Oczywiście trafia mnie, jak widzę te karmiczne liczby - szczególnie karmę pracy bo chcialabym już odpocząć sobie trochę. Ale co tam - ponoć nie jest za dobrze grzebać w swoim przeznaczeniu więc staram sie nie grzebać, tylko przepracować to co muszę.
        Może coś tam zmienię ale za bardzo nie chcialabym, bo jednak pewne liczby powtarzają mi się wszędzie ( w imieniu, w ważnych życiowo datach itd. nawet przy wyborze pokoju hotelowego który mi sie podoba okazuje sie później, że ma numer albo 13 albo 15 albo 6) więc doszlam do wniosku, że tak widocznie powinno być.
        Mam duzo 5-tek w portrecie, Śmierć na poczatku drogi życia w portrecie tarotowym, ale na końcu jest Świat - więc może jednak coś mi los odpuści.
        W każdym razie postanowiłam nadal sie rozwijać i iść do przodu nie oglądając się zbytnio wstecz. Co się ma stać i tak się wydarzy ( znam z autopsji- cokolwiek bym nie zrobila aby zapobiec sprawom o ktorych "informowało" mnie przeczucie bądź jakiś szósty zmysł i tak sie wydarzało). Przestałam z "TYM" walczyć i poddałam się biegowi życia, a jak sie poddalam to zaczęły sie pewne rzeczy układać i jakies takie fajne trafy sie trafiają. Oczywiście nie jest to nagminne ale jednak pozwala przeżyć tę 13/4. Po prostu wydaje mi się, że robię co do mnie należy a i tak Ten z wysoka karty rozdaje.
        Pozdrawiam
    • porucznikowa Re: Rok osobisty 13/4 12.06.11, 18:52
      Witaj Donbas

Masz rację . Zmiany numerologiczne powinny wynikać z wewnętrznej potrzeby (często na ten temat wypowiada się Pan Janusz ), skoro Twoja dusza nie pragnie takiej zmiany to nie ma co kombinować .
      W moim przypadku było odwrotnie.

Pozdrawiam serdecznie.
      • lem-ur Re: Rok osobisty 13/4 14.07.11, 14:25
        Ja wchodzę teraz w rok osobisty 13/4 i jednocześnie dojrzałam mocno do chęci zmiany. Chciałabym przejść transformację numerologiczną - bardzo tego chcę. Czytałam gdzieś tu na forum, że w roku 4 może się ona nie udać. Czy w takim razie lepiej poczekać rok, czy spróbować już teraz?
        • janus50 Re: Rok osobisty 13/4 17.07.11, 20:10
          Witaj
          Zdecydowanie spróbować teraz lub poczekać do roku własnego 5. Rok 4 to utrwalanie stanu aktualnego. Wszelkie zmiany przychodzą z trudnością.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka