Dodaj do ulubionych

osobisty rok numerologiczny

25.07.11, 23:05
witam sredecznie!!
mam pytanie dotyczące numerologicznego roku osobistego, oblicza się go na podstawie dodania aktualnego roku do sumy z dnia i miesiąca, czy do swojej ogólnej cyfry??
piszą to różnie na stronkach internetowych a jest to dla mnie ważne, bo chciałabym wiedzieć kiedy będzie najlepszy czas dla mnie na zajście w ciążę i czy w ogóle jest mi to dane
Izabela 13.09.1983, mąż Marcin 23.11.1978
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: osobisty rok numerologiczny 27.07.11, 17:28
      Witaj
      Dominującym systemem obliczania lat własnych (osobistych), stosowanym przez przytłaczającą większość numerologów na świecie, myślę że grubo ponad 90%, jest klasyczny system obliczeń, oparty na cyklach księżycowych, tak samo zresztą jak wszelkie obliczenia związane z drogą życia. System ten nakazuje dodanie liczby dnia i miesiąca urodzenia do liczby obliczanego roku. Drugi system, o którym wspominasz, jest w gruncie rzeczy najbardziej rozpowszechniony w Polsce i jego propagatorką jest Pani Gladys Lobos, należy ona do skrajnie niszowych postaci w światowej numerologii.
      Dość dobrze jest to opisane tutaj: www.numerologia.net.pl/LATA+W%C5%81ASNE,9.html
      Co do drugiego pytania, numerologia nie zajmuje się ciałem fizycznym człowieka. Dziecko, które przyjdzie na świat jest inną duszą, która sama sobie wybiera czas i miejsce. Zdecydowanie konkretniejsza w tym temacie jest astrologia.
      W każdym razie, aktualnie jesteś w okresie, który może przynosić ze sobą wiele ograniczeń i blokad. Możliwe, że po ukończeniu przez ciebie 29 roku życia nastąpi znaczna poprawa.
      Pozdrawiam
      • inspektor13 Re: osobisty rok numerologiczny 27.07.11, 17:44
        dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka