08.10.11, 14:28
Panie Januszu podoba mi sie dom z numerem 6, podoba mi sie bardzo, ale jeszcze sie do konca nie zdecydowalam bo dom jest do remontu i boje sie zeby nie trzeba go bylo zbyt duzo remontowac.
Ja jestem numerologiczna 8 (25.6.1975).
6 to chyba powinien byc taki mily rodzinny domek?

Ale teraz juz nie wiem, bo wyczytalam na forum, ze powinno sie tez nazwe ulicy liczyc? jesli tak to by wychodzilo 3 ( 6, rue DIELCHEN)
Panie Januszu w ktorym roku osobistym najlepiej kupic dom, ja teraz jestem chyba w 8 roku.
Obserwuj wątek
    • marychakrycha Re: Dom nr.6 09.10.11, 20:42
      Ojej wyszlo mi, ze jestem w 9 roku osobistym. To chyba nie jest dobrze, zeby kupowac dom? to znaczy powinnam czekac do roku 1? Prosze pomozcie
      • porucznikowa Re: Dom nr.6 09.10.11, 21:58
        marychakrycha napisała:

> Ojej wyszlo mi, ze jestem w 9 roku osobistym. To chyba nie jest dobrze, zeby ku
        > powac dom? to znaczy powinnam czekac do roku 1? Prosze pomozcie

Witam serdecznie
        Faktycznie jesteś w roku osobistym 9 . Z własnego doświadczenia wiem , lepiej poczekaj z zakupami do roku osobistego 1. W moim roku osobistym dziewięć 2007r mąż kupił mi działkę rekreacyjną z domkiem na 24 rocznicę ślubu (moje marzenie). Ile ja miałam z nią problemów... w 2009r.sprzedałam.Oczywiście ze stratą i kamień z serca mi spadł.Mój mąż też w tym okresie był w latach pustki.

Pozdrawiam serdecznie.
        • marychakrycha Re: Dom nr.6 11.10.11, 16:42
          Nö to chyba zaczekam z tym kupnem do przyszlego roku, tzn. do pazdziernika musze czekac?
          Jak bede miala troche szczescia to ten dom na mnie zaczeka, nie wiem czemu sie tak na niego napalilam a to pierwszy, ktory widzialam.
          Czy to zawsze tak jest, ze w 9 roku nie powinno sie niczego nowego kupowac?
          Czy Dom Nr 6 to dobry adres dla urodzeniowej 8? Pozdrowienia
          • janus50 Re: Dom nr.6 17.10.11, 16:31
            Witaj
            marychakrycha napisała:

.
            > Czy to zawsze tak jest, ze w 9 roku nie powinno sie niczego nowego kupowac?

W roku dziewięć nie powinno się rozpoczynać życiowo strategicznych działań. Natomiast można kontynuować lub kończyć działania, które zostały rozpoczęte wcześniej.

> Czy Dom Nr 6 to dobry adres dla urodzeniowej 8?
            Wibracja adresu wynika ze zliczenia nazwy ulicy, numeru domu oraz numeru mieszkania.
            Adres o wibracji 6 jest sprzyjający dla rodziny, będzie wspomagał budowanie domowego ogniska.
            Pozdrawiam

Pozdrowienia
            • marychakrycha Re: Dom nr.6 24.10.11, 21:23
              Dziekuje serdecznie Panie Januszu.Mialam przed tak 2 laty robiony portret i zmiane numerologiczna, ale gdzies mi sie to zgubilo. tam bylo cos tez napisane o latach pustki, niestety juz nie wiem kiedy one u mnie sa. Czy lata pustki to cos takiego jak 9rok numerologiczny,i tez sie nic nie powinno w ich czasie zaczynac? jak mozna to obliczyc to zobacze czy w przyszlym roku bede mogla lepiej ten dom kupic.Pozdrawiam serdecznie.renia
              • janus50 Re: Dom nr.6 26.10.11, 14:09
                Witaj ponownie
                marychakrycha napisała:

> Dziekuje serdecznie Panie Januszu.Mialam przed tak 2 laty robiony portret i zmi
                > ane numerologiczna, ale gdzies mi sie to zgubilo. tam bylo cos tez napisane o l
                > atach pustki, niestety juz nie wiem kiedy one u mnie sa. Czy lata pustki to cos
                > takiego jak 9rok numerologiczny,i tez sie nic nie powinno w ich czasie zaczyna
                > c? jak mozna to obliczyc to zobacze czy w przyszlym roku bede mogla lepiej ten
                > dom kupic.Pozdrawiam serdecznie.renia

Lata pustki to nie do końca to samo co rok osobisty 9. Rok 9 to po prostu rok korzystny na kończenia, zrywanie ze starymi skostniałymi strukturami, stąd nie jest dobry na zaczynanie czegokolwiek co ma strategiczne znaczenie dla naszego życia - np. związek małżeński, kredyt, zakup domu itp.
                Lata pustki to osłabienie energii, stąd wszelkie działania, które podejmujemy są po prostu bez wystarczającej ilości energii aby przetrwać. To trochę tak, jakbyś zasadziła roślinę na nieurodzajnej ziemi, będziesz musiała się bardzo starać, podlewać ją, nawozić a i tak będzie rachityczna i słaba.
                Obliczanie lat pustki jest dość skomplikowane "na piechotę" gdyż jest to opcja pochodząca z chinskiej astrologii i chińskiego feng shui. Obliczenia wykonuje się w oparciu o tabele, które pozwalają przeliczać lata księżycowe wg. których się liczy lata pustki na lata słoneczne naszego kalendarza.
                Twoje lata pustki miały ostatnio miejsce 2000 do 2002, kolejne 2012 do 2014. Zawsze od lutego roku zaczynającego do lutego roku kończącego.
                Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka