25.10.11, 19:40
Witam serdecznie. Prosiłabym o skonsultowanie daty urodzenia mojej i interesującego mnie mężczyzny. Co na jego temat mówi numerologia, czy pasujemy do siebie i na ile udany mógłby być nasz związek?

Ja 1.9.8.6.0.2.1.1;On 1.9.8.5.0.9.2.7

Pozdrawiam (z zaciekawieniem wypatrując odpowiedzi) wink
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: 1 i 5 31.10.11, 12:33
      Witaj
      Prawdę mówiąc, słabo to widzę. Urodzeniowa piątka może co prawda stworzyć poprawną relację z jedynką, choć nie jest to układ optymalny.
      Problemem jest, że pozostałych elementach waszych dróg życia zawarte są liczne elementy nieharmonijne.
      Podstawowym jest obecność u ciebie dwóch dwójek w pierwszym i drugim cyklu, co wskazuje na osobę, dla której najbardziej istotne jest stworzenie trwałego i zgodnego związku, która pragnie od swojego partnera adoracji, oddania, ciągłych wyrazów miłości. Jego droga życia to pierwsze dwa cykle 9, pierwszy szczyt 9 i poza tym wyłącznie piątki. Wskazuje to na osobę, dla której najbardziej istotna jest wolność osobista, brak wszelkich zobowiązań i ograniczeń, wolny ptak, życie w biegu, dziś tu jutro tam.
      Jeśli chodzi tobie o luźny związek, w którym przyszłość nie jest w żaden sposób określona, a chodzi wyłącznie o tu i teraz, może to potraktować jako epizod w twoim zyciu. Osoba do tego stopnia obłożona dziewiątkami i piątkami jak mężczyzna o którego pytasz, potrafi po prostu wyjść do kiosku i już nigdy się nie pojawić, albo też powrócić po miesiącach i powiedzieć - jestem!
      Relacja zdecydowanie mało perspektywiczna niestety.
      Pozdrawiam
      • lilia_lilia Re: 1 i 5 04.11.11, 12:36
        Serdeczne wyrazy wdzięczności za poświęcony czas.

Jeśli można, to prosiłabym również o Pańską interpretację mojej relacji z 19790425. Czy związek z tą osobą dałby mi spełnienie? Czy to perspektywiczna relacja? 19860211

Pozdrawiam
        • janus50 Re: 1 i 5 12.11.11, 16:50
          Witaj ponownie
          lilia_lilia napisała:

> Jeśli można, to prosiłabym również o Pańską interpretację mojej relacji z 19790
          > 425. Czy związek z tą osobą dałby mi spełnienie? Czy to perspektywiczna relacja
          > ? 19860211

To zdecydowanie perspektywiczna relacja. Oboje jesteście jedynkami, mało tego, jedynki te pochodzą od identycznej podliczby 37. Również pozostałe elementy drogi życia, cykle i szczyty, są harmonijne. Jego cykl 7 dobrze harmonizuje z twoim cyklem dwa, podobnie jego pierwszy szczyt 2/11 jest harmonijny z twoim cyklem 2. Nieco mniej zgodny jest twój pierwszy szczyt 4/13, choć nie tworzy jakiejś dramatycznie konfliktowej sytuacji.
          Tak więc, o ile wibracje własne z imion i nazwisk nie będą zawierały wibracji skrajnie ze sobą skonfliktowanych, ta relacja wydaje się być dość obiecująca.
          Pozdrawiam
          >
          > Pozdrawiam
          • lilia_lilia Re: 1 i 5 14.11.11, 19:48
            Panie Januszu w jaki sposób Pan policzył moją datę urodzenia, że wychodzi podliczba 37? Bo z moich wyliczeń wychodzi 28.

Co do pierwszego mężczyzny, czy obecność w jego wibracjach tylu 5 i 9 oznacza, że może on być zawsze sam, nigdy nie będzie dążył do stworzenia trwałego związku?
            I jeśli da się to wyjaśnić za pomocą wibracji num. to chciałabym wiedzieć z czego wynika takie silne obustronne wzajemne przyciąganie oraz to doskonałe porozumienie pomiędzy nami?
            • janus50 Re: 1 i 5 19.11.11, 17:30
              Witaj ponownie
              lilia_lilia napisała:

> Panie Januszu w jaki sposób Pan policzył moją datę urodzenia, że wychodzi podli
              > czba 37? Bo z moich wyliczeń wychodzi 28.
              Jeśli chodzi o liczenie horyzontalne, czyli 11+2+1+9+8+6 to wychodzi 37, gdyż 11 nie redukujemy, bowiem jest liczbą mistrzowską. Mimo wszystko masz rację, bo z liczenia słupkowego, które jest ważniejsze od horyzontalnego wychodzi właśnie 28.

>
              > Co do pierwszego mężczyzny, czy obecność w jego wibracjach tylu 5 i 9 oznacza,
              > że może on być zawsze sam, nigdy nie będzie dążył do stworzenia trwałego związk
              > u?
              Nie tyle chodzi tutaj o to że będzie sam, bo jako urodzeniowa piątka z bardzo silnie zaznaczonymi piątkami i do tego dwoma cyklami 9 i pierwszym szczytem dziewięć, będzie miał całe mnóstwo partnerek jednak nie będzie chciał stworzyć związku opartego o prawnie zarejestrowany węzeł małżeński. Pragnienie niezależności i osobistej wolności może być zbyt duże.

> I jeśli da się to wyjaśnić za pomocą wibracji num. to chciałabym wiedzieć z cze
              > go wynika takie silne obustronne wzajemne przyciąganie oraz to doskonałe porozu
              > mienie pomiędzy nami?

Mocnym elementem wiążącym jest fakt, że oboje posiadacie wyłącznie czwórki w czarnych szczytach, przypuszczam jednak, że możesz mieć jakoś zaznaczone piątki w wibracjach imiennych i stąd ten magnetyzm.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka